5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 برنامه ستاره های قرآنی انتظامی 📺
✨نخبه قرآنی : قاری جناب ستوانیکم بهرام محمدی
ازقاریان پیشکسوت و ممتازفرماندهی انتظامی استان خوزستان داری رتبه های شهرستانی واستانی متعدد در رشته تحقیق و رتبه اول ترتیل بیست وهشتمین دوره مسابقات استانی کارکنان پایور فرماندهی انتظامی استان خوزستان
آیات تلاوت شده از سوره مبارکه انعام آیات۹۵و۹۶
#عاشق_قرآنیم
#شهید_چراغی
#پلیس_ترازانقلاب
#تولیدی_عس_خوزستان
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️معنای هیهات منا الذله
فرازی از معروفترین سخنرانی شهید مطهری درباره حادثه کربلا تحت عنوان «شعارهای عاشورا»
بسیار شنیدنی
استاد #شهید_مطهری
📸#اینفوگرافیک |کدام دولت رکورددار است؟
🔹بدهی خارجی کشور در ده سال گذشته افت و خیز فراوانی داشتهاست؛ آمارها نشان میدهد که دولت دوازدهم رکورددار استقراض از خارجیهاست.
🔹دولت سیزدهم نیز، با بازپرداخت ۲.۳ میلیارد دلاری بدهیهای خارجی کشور در سال ۱۴۰۱، رکورددار تسویه وامهای خارجی است.
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علم کشی پلیس در محرم
🔹روایتی از پدر شهید والامقام محمد مهدی مرادی
.
♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختبار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سرنیست وانتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم
🔅#پندانه
✍ نگذاریم بند «حرمت» پاره شود
🔹زندگى مثل يک كامواست؛ از دستت كه در برود، میشود كلاف سردرگم، گره مىخورد، میپيچد به هم، گرهگره مىشود.
🔸بعد بايد صبورى كنى، گره را به وقتش با حوصله باز كنى.
🔹زياد كه كلنجار بروى، گره بزرگتر مىشود، کورتر مىشود. يک جايى ديگر نمىشود کاری كرد.
🔸بايد سر و ته كلاف را بريد، يک گره ظريف و كوچک زد، بعد آن گره را توى بافتنى جورى قايم كرد، محو كرد كه معلوم نشود.
🔹يادمان باشد گرههاى توى كلاف همان دلخورىهاى كوچک و بزرگند، همان كينههاى چندساله، بايد يک جايى تمامش كرد و سر و تهش را بريد.
🔸زندگى به بندى بند استْ بهنام «حرمت» كه اگر پاره شود، تمام است
برابر اعلام ستاد کل نیروهای مسلح از تاریخ یکم مرداد ماه سال 1402، ترفیع درجه 5 نفر از سرتیپی موقت به سرتیپی دائم و 2 نفر به سرتیپی موقت و 8 نفر نیز سرتیپ دومی به پیشنهاد فرمانده کل انتظامی و با تأیید فرمانده معظم کل قوا اعطا شد.
اسامی فرماندهان که درجه سرتیپی (موقت) آنان به سرتیپی (دائم) تبدیل شده است:
1_ احمدعلی گودرزی _ فرمانده مرزبانی فراجا
2 _ سیدکمال هادیانفر _ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا
3 _ حسن کرمی _ فرمانده یگانهای ویژه فراجا
4_ مهدی معصوم بیگی _ رئیس بازرسی کل فراجا
5_ محمد زارعی _ مشاور فرمانده فراجا
اسامی مسئولینی که مفتخر به ترفیع سرتیپی (موقت) شدهاند:
1- سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا اسحاقی (معاون مهندسی و پدافند غیر عامل فراجا)
2- سرتیپ دوم پاسدار لطفعلی بختیاری (رئیس مرکز مطالعات راهبردی فراجا)
اسامی مسئولینی که مفتخر به ترفیع سرتیپ دومی شدهاند:
1- سرهنگ پاسدار نبی اله روحی (مشاور و رئیس دفتر فرماندهی فراجا)
2- سرهنگ جلیل موقوفه ئی (فرمانده انتظامی استان سمنان)
3- سرهنگ محمدعارف سپهری (فرمانده مرزبانی استان کردستان)
4- سرهنگ سید موسی حسینی (جانشین فرمانده انتظامی استان مازندران)
5- سرهنگ رضا نصیری (فرمانده یگان ویژه استان اصفهان)
6- سرهنگ محمد معظمی گودرزی (رئیس پلیس پیشگیری فاتب)
7- سرهنگ علی ولی پور گودرزی (رئیس پلیس آگاهی فاتب)
8- سرهنگ سیاوش مهدی زاده (معاون نیروی انسانی فرماندهی یگانهای ویژه فراجا).
#پلیس_مقتدر
#پلیس_ترازانقلاب
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار رادان: شاید روزی به این برسیم که اگر ببینیم یک پلیس امنیت اقتصادی جای پیگیری پروندۀ قاچاقِ کلان برای قاچاقِ خُرد پرونده تشکیل داده، با آن پلیس برخورد کنیم.