eitaa logo
🌹روابط عمومی ف.انتظامی کردستان 🌹
459 دنبال‌کننده
16.9هزار عکس
9.1هزار ویدیو
37 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اغلب فكر می كنیم چون خیلی گرفتاریم به خدا نمی رسیم اما واقعیت اینست... كه چون به خدا نمی رسیم خیلی گرفتاریم 🇮🇷روابط عمومی پلیس🇮🇷 🆔@PR_Police
📍دکتر قالیباف در جمع فعالان ستادهای تهران چه گفت؟ 🔹افرادی که با ورود به عرصه سیاسی انتخابات وقت، ابرو، سرمایه خود را گذاشتند ؛ مظلوم ترین افراد آنهایی بودند که علاوه بر وقت، ابرو و سرمایه، به آنها تهمت زده شد و مورد ظلم قرارگرفتند 🔹ناسزا شنیدن و پاسخ ندادن سخت است؛ من از شما تشکر می‌کنم که در انتخابات اخلاق را رعایت کردید 🔹از علما و نخبگانی که در انتخابات از وی حمایت کردند تشکر میکنم؛برخی که ادعای دینداری و انقلابیگری داشتند به این علما و نخبگان توهین کردند 🔹باید روشنگری کنیم؛ تا کی باید تحت خفقان این تخریب ها باشیم 🔹مطمئنم حتما این عزیزان برای خدا و شهدا که در راه خدا و انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند و برای عزت ایران عزیز ما و وظیفه دینی، مذهبی و ملی خودشان و آینده فرزندانشان در این مسیر گام برداشتند و من نمیتوانم محبت و زحمات آن ها را جبران کنم 🔹هم رزمان شهیدم شاهدند یک روز برای زندگی کردن زندگی نکردم و تمام تلاشم برای این بوده دینم را به انقلاب ، ایران عریز، مردم و مستضعفین به پابرهنگان که ولی نعمت ما هستند تلاش کنیم 🔹کار برای خدا خستگی و دلسردی ندارد اگر خسته و دلسرد شدیم مطمئن باشید حتما این کار برای خدا نبوده است
34.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥رجز خوانی مرزبان ایلامی در حضور سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور در بازدید از پایانه مرزی مهران . رهسپاریم با ولایت تا شهادت 🙏 🌸شادی شهدای راه وطن بخوانیم فاتحه بعد از صلوات.
پر افتخارترین ورزشکاران ایران در المپیک
🔴خیابان پاستور شرقی به نام شهید رییسی تغییر نام یافت 🔹با حضور شهردار پایتخت و رییس شورای شهر تهران خیابان پاستور شرقی به نام شهید رئیسی تغییر نام یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر نفت: تولید بنزین در دولت شهید رئیسی ۱۹ درصد افزایش داشته است 🔹روزی که دولت را تحویل گرفتیم روزانه ۹۶ میلیون لیتر تولید بنزین داشتیم اما امروز به ۱۱۴ میلیون رسیده؛ یعنی ۱۹ درصد تولید بنزین اضافه شده‌است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلاهبرداری استخدام و کاریابی در فضای مجازی رئیس پلیس فتا استان کردستان سرهنگ فیض الله منصوری گفت از آنجایی‌که افراد زیادی در سطح جامعه جویای شغل هستند، شیادان سایبری با سوء استفاده از این موضوع با درج آگهی‌های استخدامی کاذب در فضای مجازی و همچنین سایت‌های آگهی آنلاین اقدام به کلاهبرداری از عموم مردم می‌کنند. سودجویان با شیوه‌های مختلف از قبیل درخواست مبلغ برای تشکیل پرونده استخدامی و عدم عودت آن، سوء استفاده از مدارک هویتی، سوء استفاده از کارت و حساب بانکی دست به کلاهبرداری می زنند.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار پلیس فتا کردستان نسبت به کلاهبرداری تحت عنوان «بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب» رئیس پلیس فتا کردستان سرهنگ منصوری بیان داشت : بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و گزارشات مردمی متعدد دریافتی مشخص شد که مجرمان سایبری این‌ بار با ترفند دریافت بسته معیشتی رئیس جمهور منتخب مترصد کلاهبرداری از هموطنان و خالی کردن حساب آنان هستند و در همین راستا نیز اقدام به ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده برای کاربران کرده‌اند. بارها و بارها در ارتباط با این موضوع هشدارهای لازم به هموطنان داده‌ شده است. اما متاسفانه همچنان در مواردی شاهد فریب خوردن تعدادی از کاربران و تشکیل پرونده‌های قضائی در این خصوص نیز هستیم. از این رو لازم است که هم استانی های گرامی همواره باید آگاه باشند که به هیچ عنوان فریب این پیامک که از طریق سر شماره شخصی یا از طریق پیام رسان‌های بومی و غیربومی برایشان ارسال شده را نخوردند و از کلیک بر روی لینک مندرج در آن پرهیز کنند. در مواردی حتی چنین پیام‌هایی با سوء‌استفاده از نام دوستان و آشنایان برای کاربران ارسال می‌شود که به این موارد هم نباید توجه کرد.
💠 روز 💠 💎 این افراد شیعه نیستند 🔻عَن الباقِر عليه السلام: اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَنا كثيروُنَ، فَقالَ: هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسىء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام: لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هکذا ❇️ يكى از ياران امام باقر عليه السلام به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمود: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى‌ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير. حضرت فرمود: اينان شيعه نيستند. شيعه كسى است كه چنين باشد. 📚 بحارالأنوار، جلد ۷۱، صفحه۳۱۳ ‌
🔴🔻اعتراف ترامپ به قدرتمندتر شدن ایران در دوران شهید رییسی 🔹دونالد ترامپ شامگاه پنجشنبه ۲۸ تیر به وقت آمریکا در چهارمین شب برگزاری مجمع ملی جمهوری‌خواهان در میلواکی رسما نامزدی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده را پذیرفت. 🔹دونالد ترامپ در اولین سخنرانی خود پس از سوءقصد به جانش گفت: «به چین و کشورهای دیگر گفتم اگر از ایران خرید کنید، اجازه نخواهیم داد که در این کشور هیچ کسب‌و‌کاری انجام دهید و بر هر محصولی که می‌فرستید، تعرفه‌ای ۱۰۰درصدی یا بیشتر اعمال خواهیم کرد.» «اگر من رئیس‌جمهور بودم، ایران ورشکسته بود، ایران هیچ پولی نداشت. حالا ایران ۲۵۰میلیارد دلار دارد. آن‌ها همه این پول را در دو و نیم سال گذشته به دست آورده‌اند. آن‌ها ورشکسته بودند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا