eitaa logo
🌹روابط عمومی ف.انتظامی کردستان 🌹
460 دنبال‌کننده
17هزار عکس
9.1هزار ویدیو
37 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
32.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جوان نه آیت الله است ،نه روحانی است ،نه لباس آستین بلند دارد نه ،تسبیح در دست دارد، نه قیافه‌اش به مسجدی ها می خورد. اما ببینید چقدر اطلاعات داره و چقدر قشنگ توضیح میده. 👈 تا آخر فیلم رو ببینید و کلی اطلاعات بدست بیارید.
📝 توییت جدید رهبر انقلاب درمورد مذاکرات اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: 🔰 اگر کسی از نماز فاصله گرفت به فساد سوق می یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت را امضا کرد 🔹رئیس جمهور آمریکا در نخستین ساعت حضور در کاخ سفید، فرمان‌هایی را برای لغو بسیاری از اقدامات دولت بایدن صادر کرد. 🔹او با امضای یک فرمان اجرایی، خروج این کشور از سازمان جهانی بهداشت را اعلام کرد. 🔹تحریم‌های دولت بایدن علیه شهرک‌نشینان صهیونیست که در کرانه باختری مرتکب خشونت شده بودند را لغو کرد. 🔹تصمیم دولت بایدن بر حذف نام کوبا از لیست کشورهای حامی تروریسم را لغو کرد. 🔹ضمن اعطای عفو به ۱۵۰۰ نفر از مجرمین حمله به کنگره آمریکا در ششم ژانویه ۲۰۲۱، فرمانی اجرایی برای اعلام وضعیت اضطراری ملی در مرز جنوبی آمریکا را امضا کرد و دستور داد که ارائه تابعیت آمریکایی به نوزادان متولدشده از مهاجران غیرقانونی در این کشور ممنوع شود. 🔹او با بیان اینکه آمریکا باید مالک نیمی از ارزش شرکت سازنده نرم‌افزار «تیک‌تاک» باشد، به وزارت دادگستری این کشور دستور داد تا ۷۵ روز آینده علیه این نرم‌افزار اقدامی نکند. https://eitaa.com/ravabetomoomikordestan
⭕️امام رضا عليه السلام:  🔸«اِجْعَلُوا لِأَنْفُسِكُمْ حَظّا مِنَ الدُّنْيا، بِاِعْطائِها ما تَشْتَهى مِنَ الْحَلالِ وَ ما لَمْ يَنَلِ المُرُوَّةَ وَ لا سَرَفَ فيهِ، وَاسْتَعينوُا بِذلِكَ عَلى اُمُورِالدّينِ».  🔹براى خودتـان بهره‌اى از قرار دهـيد، به اينكه خواسته هاى دل را از به آن بدهيد، تا حدّى كه را از بين نبرد، و در آن نباشد، و بدين وسيله، بر ، كمك بجوييد. 📕فقه الرضا عليه السلام، ص ۳۳۷ @tabyinchannel
⭕️«کلام نور» 🔸«وَ أَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَ آتُوا الزَّكَاةَ وَ مَا تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِكُمْ مِنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللهِ إِنَّ اللهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ». 🔹«و را برپا دارید و را ادا کنید؛ و هر کار را برای خود از پیش می‌فرستید، آن را نزد خدا [در سرای دیگر] خواهید یافت؛ خداوند به اعمال شما بیناست». 📕قرآن کریم، سوره بقره، آیه ۱۱۰ @tabyinchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در محضر قرآن کریم: ✅ ذَلِكَ الَّذِى يُبَشِّرُ اللَّهُ عِبَادَهُ الَّذِينَ آمَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ قُلْ لَّا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِى الْقُرْبَى‌ وَ مَن يَفْتَرِفْ حَسَنَةً نَّزِدْ لَهُ فِيهَا حُسْناً إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَكُورٌ (شوری/۲۳) 🔹این(فضل بزرگ) چیزى است كه خداوند به بندگانش، آنان كه ایمان آورده و كارهاى شایسته انجام داده‌اند بشارت مى‌دهد.(اى پیامبر! به مردم) بگو: من از شما بر این (رسالت خود) هیچ مزدى جز مودّت نزدیكانم را نمى‌خواهم و هر كس كار نیكى انجام دهد، براى او در نیكویى آن مى‌افزاییم. همانا خداوند بسیار آمرزنده و قدردان است. 🔸 شعار تمام انبیا این بود كه ما جز از پروردگارمان پاداشى نمى‌خواهیم (شعراء/۱۰۹ تا ۱۲۷) البتّه شكى نیست كه مراد انبیا این بود كه ما پاداش مادى نمى‌خواهیم، ولى اطاعت كردن و هدایت شدن شما را مى‌خواهیم، زیرا همه آنان پس از آنكه درخواست مزد را منتفى دانستند، تقوا و اطاعت از خدا را سفارش مى‌كردند: «فاتقوا اللّه و اطیعون» 🔸پیامبر اکرم(ص) نیز از مردم درخواست مزد مادى نداشت، ولى چندین مرتبه از طرف خداوند با كلمه «قل» مأمور شد تا مزد معنوى را كه به نفع خود مردم است، از مردم تقاضا كند: «قل ما سألتكم من أجر فهو لكم»(سبأ/۴۷) این مزد معنوى نیز در دو تعبیر آمده است. یک بار مى‌فرماید: من هیچ مزدى نمى‌خواهم جز آنكه هر كه خواست راه خدا را انتخاب كند، «الّا من شاء ان یتّخذ الى ربّه سبیلا»(فرقان/۵۷) و یک بار در این آیه كه مى‌فرماید: «لا اسئلكم علیه اجرا الّا المودّة فى القربى» 🔸بنابر این مزد رسالت دو چیز است: یكى انتخاب راه خدا و دیگرى مودّت قربى‌. جالب آنكه در هر دو تعبیر كلمه «الّا» مطرح شده است، یعنى مزد من تنها همین مورد است. با كمى تأمل مى‌فهمیم كه باید راه خدا و مودّت اهل بیت یكى باشد. از طرفى این مودّت و محبت با دو چیز ملازم است: معرفت و اطاعت. البته این مزد، ضامن بقای شریعت محمدی (ص) است.