eitaa logo
🌹روابط عمومی ف.انتظامی کردستان 🌹
459 دنبال‌کننده
17هزار عکس
9.1هزار ویدیو
37 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠در برابر انتقادات این گونه باشید: 🔸اگر نادرست بود ، بی اعتنا باشید 🔸اگر نبود ، عصبانی نشوید 🔸اگر از روی بود ، لبخندبزنید 🔸اگر بود ، از آن درس بگیرید و ترتیب اثر دهید. یا سخنی داشته باش دلپذیر یا دلی داشته باش سخن پذیر
از دزدان رمضان بر‌حذر باش. ⭕ تلــویزیون: از دیدن فیلم ها وبرنامه های بی فایده و مزخرف پرهيز كن . ⭕ بازارها : این دزد، مخصوص مال و وقت بدون حساب است. قبل از رفتن به خرید هدفت را مشخص کن. ⭕ شب نشینی: دزدی که گران بهاترین اوقات را از تو می دزدد. این دزد بنده را از نماز تهجد در ثلث آخر شب و از استغفار و توبه باز می دارد . وقت خودت را با صحبت كردن با دوستان و دور همي ها مگذران. ⭕ آشپـزخانه: این دزد تو را به مدت خیلی طولانی به خود مشغول نکند براي آماده کردن انواع غذاها و نوشیدنی ها خود را ساعت ها به پختن غذاهاي مختلف مشغول مكن و به فكر عباداتت باش. ⭕ تلفـن: بعضی ها به مجرد دست گرفتن گوشی تلفن مشغول غیبت و دروغ و افشا کردن اسرار دیگران و دخالت کردن در امور زندگی مردم هستند . ⚠️فراموش مكن زبانت هم بايد روزه باشد. ⭕ بخـــل: صدقه تو را از آتش نجات می دهد و بهترين صدقه در رمضان است در آشکار و پنهان صدقه بده. ⭕ مجلس‌های خالی از ذکرخدا: این دزد برایت روز قیامت حسرت به همراه دارد ⭕ عـــقوق والدین : این دزد بي رحمی است که خطرات جبران ناپذیری را به همراه دارد اعم از عدم استجابت دعا. 🌻همیشه با پدر و مادرت به خوبي رفتار كن و آنها را شاد کن. ⭕ و اما بزرگترین دزد: واتـساپ ، تلگرام، اينستــگرام ، فيــسبوك و انــواع شـبكه هاي اجتماعي ⚠️اگر آن را به طریقه صحیح استفاده نکنی حسرتي بزرگ برايت رخ خواهد داد.
یکی از مؤثرترین راهها برای کاستن آسیب های اجتماعی، ترویج نماز است.
🔴 دانشجویان دانشگاه سوربن فرانسه، دانشگاه مدعی حقوق در دنیا، این رفتار حاکمیت فرانسه رو چطور توجیه می‌کنن!؟
🌹قیام مردم یزد به مناسبت اربعین شهدای تبریز/8 فروردین 1357 ♦️قیام مردم یزد در هشتم فروردین 1357 حلقه سوم از سلسله قیام های زنجیره ای بود که منجر به قیام سراسری در ایران بر ضد شاه و در نهایت سرنگونی رژیم پهلوی گردید. پس از قیام مردم قم در 19 دی ماه 1356 که در اعتراض به مقاله توهین آمیزی نسبت به امام خمینی (ره ) توسط عوامل رژیم در روزنامه اطلاعات به چاپ رسیده بود و طی آن عده زیادی از مردم قم توسط عوامل رژیم به خاک و خون کشیده شدند، مردم تبریز در روز 29 بهمن 56 به مناسبت اربعین شهدای قم مراسم باشکوهی برگزار کردند که اینبار نیز با حمله ماموران مسلح رژیم به مردم بی دفاع فاجعه ای عمیقتر به وقوع پیوست . ♦️در پی این کشتارها مراجع و علما این کشتارها را بشدت محکوم و حضرت امام ضمن اعلام عزای عمومی عید 1357 شمسی را تحریم کردند. با نزدیک شدن چهلم شهدای تبریز جوشش مخصوصی در مردم ایران مشاهده می شد. در این میان قیام مردم یزد در روز هشتم فروردین 57 که تا 12 فروردین هم ادامه داشت جلوه بیشتری داشت . ♦️مردم یزد در روز نهم فروردین پس از جلسه بزرگداشت شهدای تبریز در روضه محمدیه این شهر به خیابانها ریختند و با شعارهای انقلابی به مراکز فساد و فحشا و نیز اماکن دولتی حمله کردند. فردای آن روز آیت ا... صدوقی از علمای شهر یزد مردم را به تعطیل عمومی و اجتماع در مسجد جامع شهر یزد دعوت کرد و در یک سخنرانی در آن اجتماع با شکوه خواستار بازگشت امام خمینی (ره ) از تبعید و آزادی زندانیان سیاسی و سرنگونی رژیم شدند و در پایان مراسم مردم به خیابانها ریخته و تظاهرات دیگری علیه رژیم انجام دادند که با حمله ماموران رژیم و به خاک و خون کشیدن مردم برگ سیاه دیگری در کارنامه رژیم پهلوی ثبت شد. تظاهرات مردم تا روز 12 فروردین ادامه داشت و پایه های رژیم پهلوی را بیش از پیش سست نمود .
سرتیپ دوّم پاسدار محمّد بهرامی معاون تبلیغات و روابط عمومی ساعس فراجا 🔰انس با قرآن با کلام ممکن نیست و در عمل باید ثابت شود و فتح الباب انس با قرآن قرائت روزانه این کتاب آسمانی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔹 قابل توجه همه کسانی که می‌گویند: ♻️ وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد / ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند 🔰 تاکنون امام خامنه‌ای به چه نوع جهادهایی امر کرده‌اند: 1️⃣ جهاد علمی: من عقیده‌ام این است كه كار علمی در دانشگاه و در كشور باید جهادی باشد؛ كار علمیِ جهادی انجام بگیرد. ۹۲/۵/۶ 🔸یکی از انواع جهاد با نفس هم این است که شما شب تا صبح را روی یک پروژه‌ی تحقیقاتی صرف کنید و گذر ساعات را نفهمید. ۸۹/۴/۲ 2️⃣ جهاد اقتصادی: امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. ۹۴/۱/۱ 🔸تعصب در مصرف ؛ محصولات داخلی را مردم مصرف کنند؛ نروند دنبال این نشانه‌ها. حالا مُد شده است بگویند «بِرَند» است، بِرَند فلان؛ بِرَند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی. آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصّبانه و با تعصّبِ تمام، ملّت ایران، خارجیِ آن را مصرف نکنند. ۹۳/۱۱/۲۹ 3️⃣ جهاد فرهنگی: واقع قضیّه این است كه كارزار فرهنگی از كارزار نظامی اگر مهم‌تر نباشد و اگر خطرناك‌تر نباشد، كمتر نیست؛ این را بدانید؛ واقعاً یك میدان كارزار است اینجا. ۹۲/۹/۱۹ 4️⃣ جهاد سیاسی: یک جهاد بزرگ در مقابل ملت مسلمان است. این جهاد لزوماً جهاد نظامی نیست؛ جهاد سیاسی است. ۸۷/۷/۱۰ 🔸باید احساس وظیفه را فراموش نکنیم؛ مجاهدت را فراموش نکنیم؛ جهاد در صحنه‏‌های مختلف وظیفه‏ ماست و ضامن پیشرفت و پیروزی ماست. در صحنه‏ سیاسی هم جهاد هست. ۸۶/۵/۲۸ 5️⃣ جهاد تشکیل خانواده و فرزند آوری: مسئله‌ جمعیّت یكی از خطراتی كه وقتی انسان درست به عمق آن فكر می‌كند، تن او می‌لرزد، این مسئله‌ی جمعیّت است. یعنی مسئله‌ی جمعیّت از آن مسائلی نیست كه بگوییم حالا ده سال دیگر فكر می‌كنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسل‌ها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست. ۹۲/۹/۱۹ 🔸 یكی از مهمترین مجاهدت‌های زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست كه زحماتش را تحمل می‌كند، اوست كه رنج‌هایش را می‌برد، اوست كه خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است. ۹۲/۲/۱۱ 6⃣ جهاد تبیین: «جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و یک فریضه‌ی فوری است و هر کسی که می‌تواند [باید اقدام کند].» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ 🔸«در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بی‌امانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟» ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ 🔺برای دیدن تحلیل‌های حمید رسایی عضو کانال شوید🔻 rubika.ir/rasaee eitaa.com/rasaee virasty.com/rasaee T.me/www_rasaee_ir twitter.com/hamidrasaee
📌لطیفه و احکام شرعی طرف توی روز ماه رمضان درحال روزه دیدن کشک گذاشته بود تو دهنش! بهش گفتن: ماه رمضانه؛ چرا کشک توب دهانت گذاشتی؟ ! گفت: گذاشتم بخیسه واسه افطار😁😂😃 🌀قورت دادن آب دهان را باطل نمیکند . 💉اگر از لثه ها خون بیاید و به حدی کم باشد که با آب دهان از بین برود قورت دادنش اشکال ندارد ، و اگر خون زیاد باشد، نباید آن را قورت داد. اگر با آروغ زدن غذا وارد دهان شود، نباید داد ولی اگر مزه غذا بالا بیاید، قورت دادن آب دهان اشکال ندارد.
سلام بر تو ای نور خداوند که هدایت یافتگان به مدد آن ، راه را از بیراهه می شناسند و مومنان به یمن آن نجات می‌یابند... السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ