🔴 آمریکا را رها کن - فکری به حال ما کن!
🔹شرایط فعلی اقتصاد کشور به بدترین دوران خود در طی 40 سال اخیر رسیده است که در این وضعیت، اقتصادِ وابسته به دلار و نفت ایران در آستانه فروپاشی قرار گرفته است. #رکود_تورمی وحشتناک فعلی حاصل وابستگی اقتصاد رانتیر نفتی کشور به دلار و همچنین بی برنامه گی و بی تحرکی دولت و مجلس و ناکارآمدی آنان است.
🔹تئوریسن های اقتصادی دولت تدبیر و امید، همان تئوریسین های اقتصاد سرمایه داری دولت سازندگی مرحوم هاشمی و دولت اصلاحات خاتمی بوده و همواره مهم ترین تِزشان، وام گرفتن از سیاست خارجی برای اقتصاد و فروش نفت و اخذ وام های خارجی و واردات کالا بوده است. اینها همواره معتقد بودند که مشکل اصلی اقتصادی ایران، آمریکاست و باید جمهوری اسلامی، هژمونی آمریکا و سلطه او را بپذیرد و در سیاست خارجی و داخلی تابع آمریکا شود تا تحریم ها رفع شده و سرمایه گذار خارجی وارد کشور شود!
🔹این نظریه اقتصادی در طول چندین دولت به اجرا درآمده و بارها نیز عدم موفقیت آن بر همگان روشن شده؛ حال که پس از ۵ سال از حاکمیت مجدد این تفکر بر قوه اجرایی و مقننه کشور می گذرد و در این ۵ سال هرچه آمریکا گفته حضرات پیگری و اجرا کرده اند و صنعت هسته ای کشور را نابود کرده و برنامه های موشکی و دفاعی و مانورها را به تعلیق و تعطیلی کامل درآورده اند و تمام راه های ارتباطی با کشورهای منطقه در این چند سال را قطع کرده اند و هرچه آمریکا گفت، #چشم گفتهاند، باز هم معلوم شد که به در بسته خورده اند!
🔹دلار 8000 تومانی، سکه 3 میلیون تومانی و گرانی بی سابقه مسکن و خوراک و پوشاک و تعطیل کارخانجات تولیدی، دستاورد دولتی است که مدعی بود آمریکا عامل مشکلات کشور است و باید به او حال خوبی بدهد تا تحریم ها رفع شده و مشکلات کشور اعم از آب خوردن و محیط زیست و غیره را حل نماید!
🔹اما حالا که برجامشان به نتیجهای نرسیده و امتیازات نقدی داده و هیچی نگرفتهاند و این وضعیت و بحران پدیدار شده و مطالبات مردمی در قالب اعتراضات مردمی در کف خیابان ها و فضای رسانه ای و مجازی به نمایش درآمده، بجای اینکه دولت و مجلس به فکر مشکل مردم باشند و رسانه ها و جریانات حامی آنها از آنها مطالبه گری کرده و بدنه اجتماعی که به آنها رأی داده اند اشتباه خود را پذیرفته و مسائل اصلی و مشکلات را فریاد کنند بصورت عجیبی بخشی از این بدنه حامی دولت که خود عامل وضعیت موجودند شعار می دهند: «سوریه را رها کن – فکری به حال ما کن»!
🔹این درحالی است که عامل وضعیت خراب اقتصادی فعلی، نقاط قوت کشور نیست. ما مردم باید از نقاط قوت کشور اعم از قدرت دفاعی و امنیتی و نفوذ منطقه ای و موشک های بالستیک خود حمایت کرده که اگر این نقاط قوت نباشد در نیم روز نابود میشویم؛ ما اتفاقاً باید بر تفکری بشوریم که به دنبال نابودی امنیت و ایجاد ناامنی در کشور است و بر تفکر و جریانی هجمه کنیم که با چسبندگی و وابستگی کامل به سیاست های آمریکا، هیچ فکری به حال اقتصاد کشور نکرده و تمام فکر و ذکر آن نوکری و وادادگی در برابر آمریکاست تا فرجی شود! اقتصاددانان متعهد خوب می دانند که اگر صددرصد کشور را در اختیار آمریکایی ها قرار دهیم و شبیه رژیم پهلوی، تماماً سرسپرده آنها شویم هیچ تغییر و تحولی در اقتصاد ما حاصل نخواهد شد! چنانچه اقتصاد دولتهایی چون یونان و ایتالیا و اسپانیا که سرسپرده مطلق آمریکا هستند دچار فروپاشی شدهاند و آمریکا خود امروز بزرگترین بدهکار جهانی شده!
🔹حالا وقت آن است که بر دولتمردان و مجلسیان فریاد برآوریم که «آمریکا را رها کن - فکری به حال ما کن»؛ این خط اصلی مطالبه گری صحیح و درست و انقلابی است. حامیان دولت و پیاده نظام دشمنان در داخل، در بین صفوف ملت نفوذ کرده و شعارهای انحرافی نظیر «سوریه را رها کن – فکری به حال ما کن» سر می دهند. اما امروز وظیفه همه ماهاست که در مجامع مردمی، نمازجمعه ها، نشست ها و راهپیمایی ها مطالبه اصلی را فریاد کنیم که: «آمریکا را رها کن – فکری به حال ما کن» که حضرت روح اله فرمود: «مرگ بر آمریکای واقعی، کار و خدمت به مردم است».
#داود_مدرسی_یان
⭕️ #فریاد_خوزستان:
✅ ارتباط با ادمین:
@Farayadkhzadmin
#ایتا:
@Faryad_khz
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
#سروش:
http://sapp.ir/faryad_khz
🔹جنگ روانی دولت در بازار ارز وطلا!!
«نوبخت»، سخنگوی دولت:
🔹هنوز تحریمهای ۹۰ روزه و ۱۱۰ روزه رخ نداده که التهابات غیرطبیعی به وقوع پیوسته است.😳
🔹آنچه که تاکنون رخ داده شیپور جنگ اقتصادی است.
🔹دولت بودجه اضطراری تدوین کرده است.
❌ این بیمار روانی رو ببینید که چطور بازار را متلاطم می کند !
یک بار دیگر هم می گوید ما که اینقدر طلا وارز نداریم که همه می خواهند ریال هاشون را تبدیل کنند
سیف رئیس کل بانک مرکزی هم گفته نمی دانم چکار کنم!
🔹واقعا اگر این ها حرف نمی زدند بازار آرام می شد
🔹نوشته های دکتر روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسی باید پاسخگو باشد؟
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشکل مواضع سیاسی خواص دقیقا همین است
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
جمعه نور:
✅#گزارش جلسه دهم جمعه نور - ۹تیرماه ۹۷:
↙️محور سخنان و خلاصه دیدگاهها #کریمی_قدوسی / عضو کمیسیون امنیتی مجلس:
🔺وضعیت کنونی عرصه های مختلف اقتصادی، #امنیتی است و باید برای هرکدام از مسکن و سکه و دلار و نفت و... حکم و #قانون_امنیتی وضع شود.
🔺حذف و #استعفای آقای روحانی مصلحت و مطلوب نیست و جز مظلومنمایی و هزینه برای نظام ثمری ندارد؛ مگر به تعارض و تزاحم شدید دولت با حاکمیت بینجامد.
🔺سیاست #شفاف_سازی وضعیت موجود برای ترویج گفتمان امام و رهبری در نفی وابستگی به غرب و #تفکر_غربی و #بصیرت_بخشی نسبت به جریانات نفوذی مهمترین وظیفه امروز ما به ویژه #روحانیت است.
🔺روحانیت انقلاب کرده و حفظ آن نیز بر عهده روحانیت است. باید مردم را #امیدوار نگه داشت وگرنه در مسئولین و مجلسیان این باور به آینده کشور وجود ندارد.
🔺امثال طرح های #2030 و #FATF و #کنوانسیون منع حمایت از تروریسم و ... همه ادامه و از ملزومات برجام است که هنوز باید منتظر و طرح های دیگری هم باشیم.
🔺کلید واژه های سخنرانی:
👈 #نفوذیهای نظام
👈زمینه سازی برای پذیرش #برجام_دو به رهبری در مجلس و دولت
👈همکاری #لاریجانی و دولت
👈نفوذ در فشار به یمن
👈نفوذ در سفره مقاومت
👈#نفوذ_نفتی
👈۱۲۰ هزار میلیارد دلار #اقا_زاده_ها در خارج
👈نفوذ در #مسکن،
👈تکیه #هاشمی بر نفت و گاز و بانک در مقابل احمدی نژاد،
👈#برجام_اروپایی،
👈قاچاق و نفوذ در گمرگ و....،
👈#تخلیه_اطلاعات از تمام شرکت های هواپیمایی و نفتی
👈راه #برون_رفت از مشکلات
و...
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔰 چهار تجربه از #هزینه_سازش
🔻رهبر انقلاب امروز در دانشگاه امام حسین بار دیگر به تشریح این مسئله که "هزینههای سازش بهمراتب بیشتر از هزینهی ایستادگی است" پرداختند. از این رو، یادداشت زیر به چهار تجربه در این مورد میپردازد:
🔷️.... اما لیبی یک نمونه دیگر است... با اجرای کامل تعهدات لیبی، همگی منتظر برداشته شدن تحریمهای غرب ضد لیبی بودند. اما سفیر آمریکا در سازمان اعلام کرد که اگرچه آمریکا مانع برداشته شدن تحریمهای سازمان ملل ضد لیبی نمیشود، اما تحریمهای آمریکا ضد لیبی به خاطر نقض حقوق بشر در این کشور و نقش لیبی در منازعات منطقهای در آفریقا سر جای خود باقی خواهد ماند.
لیبی که به امید برداشته شدن تحریمها با غربیها سازش کرده بود، نهتنها به هدف خود نرسید، بلکه چند میلیارد دلار غرامت پرداخت کرد و برنامه هستهای و بالستیکی خود را نیز از بین برد. چندین سال بعد، نه نامی از معمر قذافی باقی بود، نه دیگر لیبی کشوری بود امن و پایدار برای مردمان خود....
🔍ادامه مطلب👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=36754
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از اصولگرانیوز 🇮🇷
🔴 وزارت خارجه عربستان به درخواست مهاجرانی (وزیر فراری دولت اصلاحات) 16هزار پوند به پسر وی پرداخت. او و نوریزاده جاسوس به جشن الجنادریه رفتند. او از گماشتگان مرکز گفتگوی ادیان سعودی است.
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 @OsoulgaraNews
هدایت شده از اخبار تهران20:20
پوستر معناداری که لحظاتی قبل سایت رهبری درباره ادامه مذاکرات با ۳ کشور اروپایی منتشر کرد
✴️ @Bisto30_irib
هدایت شده از اخبار تهران20:20
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیرک منافقین در پاریس
🆔 @Bisto30_IRIB
چرا FATF با تروریست های تابلودار برخورد نمی کند؟
روزگاری که رضاشاه با طرحی انگلیسی در صدد لباس متحد الشکل غربی بر آمده بود، لباس روحانیت را نیز ممنوع کرد. وی بعد از مدتی برای فریب افکار عمومی ستادی در جهت صدور مجوز برای لباس روحانیت تشکیل داد و قرار شد کسانی که می خواهند به لباس روحانیت ملبس شوند در امتحان شرکت کنند و مجوز لباس بگیرند. حضرت امام ره نقل می کنند که عده ای از روحانیون و علمای ساده لوح یاعوام به ایشان گفته بودند که این طرح خوبی است چه اشکالی دارد که روحانیون امتحان بدهند و مشخص شود که چه کسی لیاقت لباس دارد. ایشان در پاسخ آن ها فرموده بودند: امتحان رضاشاهی برای این است که ببینند چه کسی شایستگی دارد که به او لباس ندهند و چه کسی لایق نیست که به او مجوز بدهند.
امروز همین داستان درباره تصویب برخی طرح ها و لوایح پیشنهادی دشمن مطرح است؛ برخی سیاسیون ساده لوح و عوام کشور شبیه همان علمای عوام آن روزها فکر می کنند؛ می گویند FATF برای مقابله با تروریسم است چه اشکالی دارد که ایران نیز به این معاهده ملحق شود؟ ولی این عوام ها یا نمی فهمند یا خودشان را به نادانی می زنند که اگر واقعا امریکا و اروپا به دنبال مبارزه با تروریسم بودند می بایست با تروریست های آشکار و حامیان مالی آن ها مقابله کنند. این روزها در فرانسه همایش سالانه تروریست های با نام و نشان منافقین تحت تدابیر شدید امنیتی که دولت فرانسه بری آن ها فراهم کرده برگزار می شود و جان بولتون و مشاوران ارشد ترامپ نیز در آن شرکت می کنند و بر ضد ایران و اسلام داد سخن می دهند در همان حال یکی از شبکه های امریکایی فیلم مستندی پخش می کند که هزینه این همایش و سخنرانان آن را عربستان سعودی تامین می کند و مسوول مالی سازمان نیز از هدیه 4 کامیون شمش طلا از سوی عربستان به سازمان گزارش می دهد. چگونه است که فرانسه و امریکا و عربستان سعودی بر چنین حمایتی مجازند و هیچ موسسه و سازمانی با آن ها هیچ برخوردی نمی کند؟ براستی چرا با تامین کنندگان مالی این سازمان تروریستی برخورد نمی کنند؟
تردیدی نیست که داعش و النصره از سازمان های تروریستی آشکاری هستند که دولت های قانونی عراق وسوریه را با بحران های شدیدی مواجه کرده اند و ده ها هزار نفر از شهروندان این دو کشور را کشته و صدها هزار تن از آن ها را آواره کرده، زیرساخت های این دو کشور را نابود کرده اند ترامپ و خانم کلینتون نیز هر دو بر ایجاد داعش توسط امریکا در منطقه اعتراف کرده اند. اکنون روشن است که حامی اصلی این تروریست های با نام و نشان امریکا و عربستان سعودی است. چرا سازمان ملل و موسسات معروف FATF و پالرمو کوچک ترین اقدامی در جهت مقابله با این تروریست ها و حامیان مالی و سیاسی این جلادان تاریخ نکرده اند؟
این که این همه فشار بر ایران وارد می کنند که به FATF و پالرمو بپیوندیم داستان دیگری است که صاحبان بصیرت آن را بهتر می فهمند. این که موسسه مذکور پس از آن که مجلس آن را برای دو ماه به تعویق می اندازد باز هم با دادن مهلت سه ماهه به ایران، نظام اسلامی را زیر فشار قرار می دهد معلوم می شود که برای ما خواب های زیادی دیده اند.
نوشته های دکتر روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔴وقاحت نماینده لیست امید
☎️:غربزده ها وشبکه نفود تو این ۵ سال همه سرمایه مملکت رو یا خودشون غارت کردن یا دادن اربابای غربیشون .فقط مونده این نیمچه حیا وحجاب سر زنان که ظاهرا نسخه اونم دارن میپیچونن
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
تدبیر یا ولنگاری فرهنگی و اقتصادی؟!
در قدیم گاهی به کسی که سرش تاس بود به تمسخر، پیشبند «زلف» اضافه می کردند مثلا به علی کچل می گفتند زلفعلی و حالا هم بر اساس هما سنت دیرینه به دولتی که هیچ گونه تدبیری ندارد و سوسوی امید را در دل آحاد ملت خشکانده است می گویند دولت تدبیر وامید!
دولت آقای روحانی در این 5 سال حاکمیت خود بر کشور کار را به جایی رسانده که مردم به هنگامی که با یکدیگر مواجه می شوند به جای احوال پرسی، با نگرانی از هم می پرسند چی خواهد شد؟ اگر تاریخ را ورق بزنیم شاید بتوان ادعا کرد که هیچ دولتی حتی دولت های قبل از انقلاب اسلامی نیز به این بی تدبیری نمی توان یافت! مدعیان «تدبیر و امید» کار را به جایی رسانده اند که حتی حامیان سینه چاکشان، پرچم انتقاد به شانه گرفته خواهان استعفا یا استیضاح وی شده اند. براستی کدام تدبیر را میتوان نشان داد که این دولت آن را به کار گرفته باشد؟ آیا در چینش تیم مذاکرات دارای تدبیر بود که تاکنون چندین جاسوس دشمن دستگیر شده اند؟ آیا در شعار برد- برد و طرح خزانه خالی و جیب خالی و انبار خالی دارای تدبیر بود که دشمن را در گرفتن امتیازات فراوان از کشور ایران جری ساخت؟ آیا در تنظیم برجام تدبیری دیده شد یا همان نوشته امریکایی ها را به عنوان توافق پذیرفتند؟ آیا در اجرای برجام تدبیری وجود داشت؟ این که ایران همه تعهداتش را بر روی زمین انجام دهد تا امریکایی ها تحریم های ظالمانه اشان را از روی کاغذ بردارند تدبیربود؟ آیا نگرفتن امضاء از رییس جمهور امریکا مبنی بر این که پس از اجرای تعهدات ایران، امریکایی ها متعهد به برداشتن تحریم ها باشند، تدبیر بود؟ آیا تهیه وتنظیم برجام به نحوی که در صورت تخلف یک عضو مانند امریکا نتوانیم حتی شکایت بکنیم، تدبیر بود؟ آیا اعتماد مجدد به اروپا به رغم عهدشکنی هایش در دو سال 82-84، تدبیر است؟ آیا التماس به اروپاییان به رغم این که بسته پیشنهادی آن ها نه رضایت بخش است و نه شفاف و نه قابل اجرا، تدبیر است؟ آیا معطل گذاشتن کشور بهپای اروپایی ها تا ماه نوامبر( آبان) که دومین مرحله تحریم امریکا بر ضدایران انجام می شود عاقلانه و مدبرانه است؟! آیا بازگذاشتن تمام دروازه ها و گمرکاتکشور به روی کالاهای ترکی و چینی و .... و بازگذاشت دست قاچاق چیان کلان برای واردات به کشور و تعطیلی بیش از 70 درصد از مراکز تولیدی، مدبرانه بوده است؟ آیارساندن نقدینگی کشور به بالاتر از 1500 هزار میلیارد تومان و حاکمیت رکود بر بازار و افزایش نرخ بیکاری و رساندن کشور به مرز 70 درصدی تورم، تدبیر است؟ آیا رها کردن زمام ارز و سکه در شرائط تحریم وتامین بی رویه ارز تفریحی به آنتالیا و دبی و تایلند و ... مدبرانه بوده است؟ ایا ثبت سفارش کالا با ارز 4200 تومان به دون اعمال نظارت بر آن، تدبیر بود؟ آیا ثبت نام 7میلیون و 500 هزار سکه بدون نظارت بر این که چه کسانی و برای چه هدفی سکه می خرند کاری عاقلانه و مدبرانه بود؟ آیا رها گذاشتن بازار ارز و سکه و انتقال ده ها تن سکه کشور به عربستان سعودی امری عاقلانه و مدبرانه بوده است؟ آیا واگذاری صنعت نفت کشور به شرکت های امریکایی و اروپایی بدون گرفتن تضمین امری مدبرانه بود؟ آیا واگذاری محیط زیست کشور به عناصر دو تابعیتی و جاسوسان اسراییلی که به نابودی محیط زیست کشور و ریشه کن شدن نسل آهو و. گوزن ایرانی و حاکمیت خشکسالی مفرط بر کشور شد، امری حکیمانه و مدبرانه بوده است؟ آیا واگذاری منطقه صید دریای بندرعباس به چینی ها ومحروم ساختن صیادان ایرانی از رزق دریا امری مدبرانه بوده است؟ آیا واگذاری بندرچابهار به هندی ها و آشپزخانه قطار به اتریشی ها حکایت از تدبیر دولت است؟ آیا واگذاری فضای مجازی کشور به دشمنان قسم خورده ملت و اصرار بر حفظ تلگرام برغم داشتن پیام رسان های داخلی می توان نوعی تدبیر شمرد؟ به هرحال هر چه جستجو کردیم به جای تدبیر، جز ولنگاری فرهنگی و اقتصادی چیز دیده نشد.
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f