فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرفه مرکز مشاوره اسلامی سماح به مناسبت دهه ولایت در شب و روز میلاد حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در خیابان انتظار جمکران
هدایت شده از «سماح» مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 امسال در هر مراسم نیمه شعبان پرچم یمن را به اهتزاز دربیاورید
🔴 با یاد کردن یمن در نیمه شعبان، قدرت آنها را مضاعف کنید
🌱یمنیها از همه به نقطۀ ظهور نزدیکترند
👈🏻 امروز، یمن محتاج ما نیست، ما محتاج یاری کردن یمنیم!
📎 پویش #نجات_مستضعفین_یمن
@samah_ir کانال مرکز مشاوره اسلامی سماح حوزههای علمیه
تبیین شبکه زمینه ساز.mp3
5.63M
🔹جامعه زمینهساز، چه جامعه ای؟
🔹چه امتی، امت منتظره ؟
🔹آیا ما همون امت منتظر هستیم؟
🔸چه ارتباطی بین شبکه ملی اطلاعات و زمینهسازی ظهور امام زمان(عج) وجود داره؟
🔻🔺شبکه ملی اطلاعات منطبق بر مختصات رهبر معظم انقلاب، آغاز یک حکومت جهانی است.
🔰این فایل صوتی برای نیمه شعبان فروردین 1400 آماده شده است.
✍️ رستمی
@samah_ir کانال مرکز مشاوره اسلامی سماح
✅ فرصت فوق العاده #تعطیلات [1]
🔹 مرحوم #شهید_صدر، در ابتدای کتاب «فدک فی التاریخ» می نویسد:
🔸 «ایّها القاری الکریم! هذا إنتاج اغتنمتُ له عطلة من عطل الدّارسة فی جامعتنا الکریمة النّجف الاشرف و توفرتُ فیها علی درس مشکلة من مشاکل التاریخ الاسلامی و هی مشکلة فدک و الخصومة التاریخیة التی قامت بین الزهراء (صلوات الله علیها) و الخلیفة الاوّل...
▫️خوانندۀ ارجمند! این اثر رهاورد بهره ای است که از فرصت تعطیلی دروس در حوزه گرامی نجف اشرف بردم و در آن، به بررسی یکی از موضوعات پیچیدۀ تاریخ اسلام پرداختم. این موضوع عبارت است از «مسألۀ فدک» و...
⭕️ جالب اینجاست که شهید صدر این اثر را در کودکی و در سنّ 13 سالگی نگاشته است؛ لکن عمق و دقّت مباحث تاریخی، فقهی و فلسفی کتاب به قدری خیره کننده است که به تنهایی بر نبوغ و احاطه علمی شهید صدر کفایت می کند!
☑️ پس از آنکه کتاب به دست #علامه_شرف_الدین رسید، ایشان کتاب را مطالعه کرد و پس از اتمام کتاب آن را بست و گفت: «اُشهِدُ بِاللهِ أنَّهُ مُجتَهِدٌ»؛ به خدا سوگند که او مجتهد است!
➕ فرصت عالیِ تعطیلات، برای همۀ ما می تواند منشأ خیرات بسیار زیادی باشد، اگر دریابیم...
📚 فدک فی التاریخ، ص 17
مظاهری مشاور:
🌹 ما و نوروز
🖋 نویسنده و مشاور: علیاکبر مظاهری
💎 مشاوره اخلاقی - اجتماعی
⁉️ پرسش
پرسیدهاند:
اگر بخواهید برای ایام نوروز چند توصیة مهم بکنید، چه میگویید؟
پاسخ ما:
۱. ذکر خدا و یاد معاد
خجستهترین حالت آدمی آن است که ذاکر خدا باشد. ذاکر خدا بودن، مذکور خدا شدن را باعث میشود. خداوند سبحان فرموده است:
«یادم کنید تا یادتان کنم».۱
آمدن بهار و شکوفان شدن پدیدههای خلقت، دو اندیشه را در جان آدمی میشکوفاند:
یکم. اندیشة خالق؛
دوم. اندیشة معاد.
پیامبرمان(ص) فرمودهاند:
«آن گاه که بهار را دیدید، معاد را بسیار به یاد آرید».۲
۲. مهمانیهای هدفمند
دانایان کسانیاند که همة کردارهایشان هدفمند است و سودمند. مهمانیهای عاقلان، هدف یا اهدافی را میجوید: صلة ارحام، تقویت پیوند خویشاوندی و دوستی، یا اکرام بزرگان (آنان که از ما بزرگترند، به سال یا به تقوا یا به دانش) و تفقد فرودستان (آنان که از ما کوچکترند، به سال یا به ثروت یا به دانش).
از دیگر اهداف مهمانیها: شادکردن دل دیگران، شادابکردن جان خویشتن، آگاه شدن از نیازهای دیگران و برآوردن آنها به اندازة توان است.
یادمان باشد که نونهالان و نوجوانان و جوانان، با شادابی و دلبریهایشان، توجه ما را به خود جلب میکنند؛ اما هشدار و هشدار که مبادا سالمندان را از چشم و دل خود دور بداریم! ایشان شادابی و دلربایی دیگران را ندارند؛ ازاینرو چندان جلوه نمیکنند و به دیده نمیآیند؛ اما ما منتدار ایشانیم.
امیرمؤمنان(ع) فرمودهاند:
«تدبیر کهنسال را بیش از شادابی جوان، دوست میدارم».۳
۳. پرهیز از آفتها
این جهان چنان ساخته شده که در کنار هر گل، خاری است. به همراه هر نعمت، نقمتی است و در دل هر خوبی، بدیای است. بهشت، همهاش خوب خوب است. جهنم، همهاش بد بد است. و این جهان، درآمیخته به نیکیها و بدیهاست. شرط خردمندی آن است که نیکوییهایش را بگیریم و از بدیهایش بپرهیزیم.
آداب نوروز نیز چنین است؛ نیکو و نانیکو، خداپسند و خداناپسند، زشت و زیبا، طاعت و معصیت، ثواب و گناه. شرط عقل و ایمان است که آداب نیکوی نوروز را بگیریم و رسمهای عاقلانهاش را عمل کنیم و از آداب نانیکو و رسمهای ناعاقلانهاش فاصله بگیریم.
مباد که به گاه سرخوشیهای بهارانه، غفلت ورزیم و به معصیت افتیم!
مباد که در مزاحهای عیدانه، دلی را برنجانیم!
مباد که آداب نوروزانه را به خرافات بیالاییم!
مباد که شادمانیهای جوانانه، ما را از توجه به کهنسالان شکستهدل غافل کند!
یادمان باشد که یاد و طاعت خداوند، همیشه نیکوست، بهویژه در هنگامههای سرخوشی و شادمانی. و غفلت و معصیت، همیشه شوم است؛ بهویژه در هنگامههای حساس و خطردار.
این معیار را ببینید:
«هر روز که در آن معصیت خدا نشود، عید است».۴
۴. آشتیهای نوروزانه
از کودکی به یاد دارم که اگر میان دو کس شکرآب شده بود، چشمبهراه عید نوروز میشدند تا آشتی کنند یا دیگران آشتیشان دهند. وه که چه رسم نیکویی! اکنون صدای خوشنوای گامهای نوروز میآید. قهرکردگان آمادة آشتی شوند. آشتیدهندگان مهیای آشتی دادن شوند. قهروها اهریمن قهر را از خویش برانند. حیف این دل که حرم و عرش خداوند است، آلوده به کینه و نفرت باشد.
«القلب حرم الله؛ دل، حرم خداست». «قلب المؤمن، عرش الرحمن؛ دل مؤمن، عرش خدای رحمان است».
بیایید دلها را صفا دهیم. همانگونه که خانهتکانی میکنیم، دلهایمان را کدورتزدایی کنیم.
الهی چنین باشد و چنین کنیم.
عید آمد و عید آمد، یاری که رمید آمد/ عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا!
(مولوی، دیوان شمس)
📌 مجله خانه خوبان، شماره ۱۲۱، ویژهنامه نوروز.
پینوشتها:
۱. بقره، ۱۵۲.
۲. مفاتیحالغیب، ج۱۷، ص۱۹۴.
۳. نهجالبلاغه، حکمت ۸۶.
۴. همان، حکمت ۴۲۸.
۱ فروردین ۱۴۰۱
❇️ «اَحْسَنِ الْحَال» یعنی تلاش برای نیل به اهداف متعالی
🔻 آیت الله سید احمد #خاتمی، عضو شورای عالی حوزه طی سخنرانی در حرم مطهر رضوی :
🔹 متاسفانه ما در سایه روزمرگی و سرگرم شدن به دنیا از بسیاری از نعمتهای الهی غافل شدهایم و «حَوِّلْ حَالَنَا» یعنی تلاش کنیم تا از این غفلتزدگی رهایی یابیم و بیشتر به نعمت های الهی توجه کنیم.
🔹 یکی از نعمتهای بزرگ الهی نعمت محبت به اهل بیت(ع) است؛ «حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی احْسَنِ الْحَالِ» یعنی این نعمتها را ببینم و بهتر از آن را در #لحظه_تحویل_سال از خدا بخواهیم. البته احْسَنِ الْحَالِ دامنه بسیار گستردهای دارد و شامل ایجاد تحول در عرصههای فردی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... نیز میشود.
🔹 در عرصه فردی یعنی اگر تاکنون اهل نماز خواندن بودهایم از این به بعد سعی کنیم که نماز اول وقت بخوانیم و اگر اهل نماز اول وقت بودهایم عزم خود را برای خواندن نماز شب جزم کنیم.
🔹 برای بانوان مسلمان این دعای مبارک به معنای پاسداری بیشتر از جبهه مقدس عفاف و حجاب و بها دادن به مساله حجاب اسلامی است.
🔹ما باید همواره خود را در محضر ذات اقدس الهی بدانیم و باور کنیم که خداوند در هر حالی ناظر بر اعمال ما است و سعی کنیم بیشتر از قبل مراقب اعمال و رفتار خود باشیم و برای رسیدن به اهداف متعالی و مقدس در زندگی تلاش کنیم.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
✳️ پیام نوروزی مدیر حوزه به حوزویان
🔹پیام آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه به حوزویان و خانوادههای طلاب، به مناسبت آغاز سال نو منتشر خواهد شد.
🔹پخش از تلویزبون اینترنتی پاسخ ( ترافیک رایگان) pasokh.tv
🔹زمان: #سه_شنبه ساعت ۱۸
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
▫️ آیت الله اعرافی در پیام نوروزی به حوزویان:
🔶 تشریح سیاست های حوزه علمیه در آغاز قرن و سال جدید/ حوزه با وجود سختی مسیر، تحولی مهم در پیش روی دارد
🔻 مدیر حوزه های علمیه کشور در پیام نوروزی خود به طلاب، اساتید و فعالان حوزوی از طرح های بزرگ حوزه در آغاز قرن جدید خبر داد.
➖ فرازهایی از این پیام:
🔸 پایه ریزی یک حوزه علمیه جدید به نام حوزه علمیه قم یکی از تحولات مهم قرن حاضر است.
🔹 در همین یک قرن حوزه علمیه قم و نهاد روحانیت شاهد، شکل گیری نهضت ها و جریان های فکری متعدد هستیم و بالاترین دستاورد این یک قرن، شکل گیری نهضت امام راحل و سپس انقلاب شکوهمند اسلامی است.
🔸 حوزه عصر جدید، حوزه ای است که با سختی ها و چالش های فراوان و البته رسالت های سنگینی مواجه است. در این روزها باید با توشه گیری از گذشته آماده حرکت نو شویم.
🔹 گرچه امروز حوزه های علمیه ما تخصصی تر شده است و بخش هایی دیگر بر دوش دانشگاه است ولی روزگاری همه این علوم در حوزه ها و مدارس علمیه تدریس می شدند. حوزه های علمیه ما از پیشینه بزرگی از قلمروهای مختلف معرفتی برخوردار است. این دانش بنیانی و معرفت نهادی را باید بشناسیم، به آن افتخار کنیم و آن را تحول ببخشیم و به سمت قلمروهای جدید حرکت کنیم.
🔸 حوزه تاریخ پر افتخار دارد و ضمن آنکه باید به آن افتخار کنیم، نباید در آن تاریخ بمانیم و به افق های جدیدی در این زمینه قدم بزنیم و گام برداریم.
🔹 حوزه و نهاد روحانیت، همواره مردم گرا و اجتماعی بوده است و در کنار مردم به ویژه نیازمند و مستمندان قرار داشته است که این هویت، هویت کمی نیست. به شدت باید نسبت به کاهش این مساله در نهاد روحانیت و حوزه نگران باشید.
🔸 ذات حوزه یک ذات اجتماعی و سیاسی به معنی درست است نه سیاست زدگی و بازی های سیاسی؛ بلکه سیاست مبتنی بر اندیشه الهی است.
🔹 ضرورت هم افزایی در جهت ارتقای عناصر هویتی حوزه و ضرورت بازسازی و بالندگی حوزه و اصلاح ضعف ها و کاستی ها امر بسیاری مهمی است که باید به آن بپردازیم.
🔸 بیش از ۱۰۰ طرح مهم و تحولی و بزرگ در پرتوی اسناد متعدد در چند سال گذشته در مدیریت حوزه و حوزه انجام شد و در دو سال اخیر آرام آرام به سمت اقدامات جدید حرکت کردیم و در این زمینه به دنبال عمق بخشیدن به این امور هستیم.
🔹 در یکصدمین سالگرد احیای حوزه علمیه قم قرار داریم که در این زمینه باید خروجی مناسبی در بازشناسی دستاوردهای حوزه علمیه قم و دستاوردهای حوزه های علمیه در یک صد سال اخیر داشته باشیم.
🔸 می دانیم که سخت ترین وضعیت معیشت از آن طلاب است که بیش از ۹۰ درصد جامعه روحانیت در سختی و رنج زندگی می کنند و در کنار سایر اقشار به شکل جدی تر جامعه وسیعی در حوزه جامعه روحانیت با سختی های زندگی دست و پنجه نرم می کنند. معیشت هدفمند با هدف کاستن از بار سختی ها وظیفه ماست.
🔹 ما با همه طلاب و اساتید و محققان و مبلغان و فعالان و مدیران و کادر حوزه میثاق را می بندیم که برای ارتقای حوزه سر از پا نشناسیم. نیازمند آن هستیم که مطالبات رهبری و رهنمودهای ایشان و اندیشه متعالی امام بزرگوار را به عنوان محور قراردهیم و همچنین هدایتهای مراجع معظم و نظرات و طرح های اساتید و طلاب را مد نظر قراردهیم و طرح کلان تحول حوزه در قالب اسناد و برنامه ۵ ساله در حال انجام است. این مسیر دشوار است ولی با عزم و تلاش همه گان محقق می شود.
🔻متن کامل پیام
https://hawzahnews.com/xbDHv
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
29.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پذیرش مدرسه علمیه سفیران هدایت قم🔸
«نماد تحول انقلابی درحوزه های علمیه»
🌹با متون و روش آموزش جدید🌹
💥ویژه داوطلبین دیپلم و بالاتر
02532940671
09190246403
آی دی مدیر مدرسه سفیران قم در ایتا
🆔 @Zarini_Qom
✅ علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاع از شرائط، مراحل پذیرش و یا ثبت نام به پایگاه اطلاعرسانی پذیرش به آدرس Paziresh.ismc.ir مراجعه نمایند.
واحد پذیرش و رسانه حوزه علمیه سفیران هدایت قم
📣@safiran_166_paziresh
https://eitaa.com/joinchat/3298623534C15d0f3f0e3
🌺سخاوتمندباشیدوانتشاردهید🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راه آمادهشدن برای ورود به ماه رمضان
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آقای عباس موزون مجری برنامه زندگی پس از زندگی ، در هندوستان درحال تهیه فیلم بوده که این خانم به طور اتفاقی وارد صحنه می شود
ویژه
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست.
🌹السلام علیک یا اباعبدالله
سلام علیکم
وقت بخیر
جلسه هسته علمی گروه خانواده چهارشنبه ساعت ۸ در مرکز مشاوره صفاییه برگزار می گردد.
دستور جلسه:
۱. برنامهریزی برای سوپروایزری در ماه مبارک رمضان
۲. هدفگذاری برنامه ها گروه در سال جدید
هدایت شده از «سماح» مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
⭕️ ۱۸ علت شایع طلاق در خانوادههای ایرانی | عادت همسران به یکدیگر طلاق عاطفی است
مدیر مراکز مشاوره اسلامی سماح حوزههای علمیه گفت: طلاق میتواند دلایل متعددی داشته باشد اما پژوهشها نشان میدهد که اصلیترین عوامل موثّر بر طلاق، در چهار دسته کلیِ «انتخاب نادرست»، «نقص دانش و مهارت همسران»، «عملکرد نامطلوب همسران» و «شرایط نامطلوب اقتصادی» خلاصه میشود.
http://fna.ir/1o885r
🆔 @Farsqom
@samah_ir کانال مرکز مشاوره اسلامی سماح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۹ توصیه آیتالله کشمیری در مورد ماه مبارک رمضان
📢 فوری فوری فوری 📢
منابع #آزمون_ورودی #سطح_چهار رشته مشاوره اسلامی
✴️ مهلت ثبت نام:
تا ١٥ اردیبهشت ١٤٠١ از طریق سایت:
https://paziresh.ismc.ir
✴️ تاریخ آزمون ورودی سطح٤:
پنج شنبه ١٤٠١/٠٤/٣٠
بصورت حضوری
📚 منابع آزمون:
1) احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی/علی دلاور / نشر رشد
2) روشهای تحقیق در علوم رفتاری / علی دلاور/ نشر ویرایش
3) Reading in Psychology
متون روان شناسی به زبان انگلیسی/ترجمه سیدمحمدی/ نشر روان
4) نظریه های مشاوره و روان درمانگری/ عبداله شفیع آبادی، غلامرضا ناصری/ مرکز نشر دانشگاهی
5) مشاوره خانواده/ کیانوش زهراکار، فروغ جعفری / نشر ارسباران
6) مشاوره پیش از ازدواج / شهربانو قهاری/نشر قطره
7) تحریرالوسیلة/ کتاب نکاح و طلاق / امام خمینی ره/ (متن عربی)
🆔 اطلاعات تکمیلی در سایت مرکز به آدرس:
www.mtik.ismc.ir
🆔 آدرس کانال مرکز تخصصی امام خمینی(ره) در ایتا:
@KEMTIK_MI
تلفن معاونت آموزش مرکز:
02537108211
02537108209
💠 معاونت آموزش مرکز تخصصی امام خمینی(ره) مشاوره اسلامی💠
#آزمون_ورودی
#سطح_4 #سطح_چهار #سطح4
رشته #مشاوره_اسلامی
#منابع_آزمون