فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ماجرایی طنز اما عارفانه از رزمنده صفر کیلومتر لشکر فاطمیون که حاج قاسم را نمی شناخت!
♦️شهید آوینی: «ترکیب سپاه اسلام، آنچنان که امروز در ایران و لبنان افغانستان تَشَکُل یافته است، ریشه در صدر تاریخ اسلام دارد و نه، باز هم دورتر، سابقه حضور بسیجیها را در رکاب انبیا و أُوْلِی الأَمْر در همه تاریخ بعثت انبیا میتوان جُست: وَكَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِير. چه بسیار رخ داده که پیغمبری جمعیت بسیار (از پیروانش) همراه او جنگیدند (آیه ۱۴۶ سوره آل عمران).»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «سربازان دشمن که در پَس سپری ظاهراً نفوذناپذیر از موانع طبیعی و غیرطبیعی پناه گرفتهاند، غالباً خیلی زود در برابر غُرش رعد آسایِ تکبیر لشکریان حق دل میبازند و تسلیم میشوند.
🔹آنها بیشتر از خویش به موانعی که در سر راه ما وجود دارد امیدوار هستند و اینچنین، غالباً دشوارترین مرحله کار ما عبور از موانع است.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 این کلیپ ناب و بهشتی تقدیم می شود به همه عاشقان شهادت که آرزوی این نعمت الهی را شبانه روز در سر داشته و در راه آن زحمت می کشند.
🔸برای شهادت همه عاشقان شهادت در زمان مخصوص به خود و پس از سال ها مجاهدت مخلصانه دعا کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 آیا ما نماز می خوانیم؟
🔸نه این نماز، آن نماز مقصود شهید آوینی را می گویم!
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۱۹ اردیبهشت سالروز شهادت فرمانده دوست داشتنی جبهه مقاومت، حاج جواد الله کرم گرامی باد (من را همانند حضرت مسلم بن عقیل شهید کردند!).
🔸جواد جوان بود اما بسیار پخته عمل می کرد و اخلاق فوق العاده خوب و خاصی داشت. او در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۵ و همان زمانی که ما سرگرم امورات شخصی و روزمره خود از قبیل مسافرت، خرید کردن و یا بعضاً عبادات و نماز خواندن از سَر عادت بودیم، در دفاع از نوامیس مسلمانان در حلب سوریه به کاروان عاشورا پیوست و پیکرش تا سال ۱۳۹۹ مفقود بود که پس از تفحص از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی شد.
🔸مدتی قبل از تفحص پیکر مطهرش، یکی از دوستانش خواب او را می بیند که می گوید: «من را به بالای یک بلندی بردند و سرم را بریدند و پیکرم را همانند حضرت مسلم بن عقیل (ع) به پایین پرت کردند.»
🔸زمانی که پیکر مطهرش تفحص شد، رزمندگان سوریِ مطلع از موضوع، محل شهادت وی را نشان داده و گفتند که داعشی ها جواد را بالای این تپه بردند و سرش را بریدند و سپس پیکر بی جانش بی رحمانه به پایین پرت کردند! تپه محل شهادت او به همراه فیلمی دلربا از این شهید دوستداشتنی را ببینیم.👆
♦️شهید آوینی: «خون پیكره حق در طول تاریخ از قلب عاشوراست كه سرچشمه می گیرد و اگر حقیقت را بخواهی، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است. كاروان تاریخ روان است و یاران عاشورایی سیدالشهدا (ع) یكایک از صلب پدران و رحم مادرانشان پای به سیاره زمین می گذارند و در زیر خیمههایی پشمینه و یا در خانههایی كاه گلی بزرگ می شوند و خود را به صحرای كربلا می رسانند.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «انسان ظاهرگرا سخت در معرض این اشتباه است که حول و قدرت را به اسباب ظاهری آن رجوع دهد و از مبادی اصلی اراده و قدرت غافل شود. اگر انسان به اسباب ظاهری قدرت اتکا کند، برده آن میگردد و آنگاه شجاعت او تنها در پناه سلاح های پیشرفته و مدرن ظهور مییابد و شجاعتی اینچنین، سرابی بیش نیست.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید آوینی: «جبهههای نبرد ما امروز جايگاه تحقق تاريخ آينده كره زمين است و آنچه اين عهد را بر گرده ما استوار می دارد، پيمانی ازلی است كه پروردگار متعال از انسان گرفته است و الحق رزمندگان ما، اين راهيان تاريخ، چه خوب از عهده ادای پيمان بر آمدهاند. دوربين فيلمبرداری بسيار ضعيفتر از آن است كه بتواند حقيقت اين نبرد را ثبت كند. آن حقيقت شگرفِ تحقق نهايي اراده حضرت حق كجا می تواند در تصاويری محدود بگنجد؟»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «ما تکامل ارواح خویش را آن چنان که اسلام آموخته است در قبول دشواری های راه خدا می دانیم و اکنون نیز که شاید ظاهراً این جنگ خاتمه یافته است، خود را در لبه پرتگاه عافیت طلبی و حُب دنیا می بینیم و از دل سپردن به فراغت پرهیز می کنیم. اگرچه تردیدی نیست که اگر ما دست از اهداف متعالی خویش برنداریم شیاطین نیز ما را به حال خویش رها نخواهند کرد.»
🔸منبع کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۲۰ اردیبهشت سالروز حمله آلمان جنایتکار به بلژیک، هلند و لوکزامبورگ و نقطه عطفی برای گسترش جنگ جهانی دوم است.
♦️یادتان است در ماجرای فتنه جهانی مهسا امینی زنان مطرحِ فرانسوی موهای خود را قیچی می کردند و عده ای اصلاح طلب هم آن را نماد انسانیت، همدلی و پیشرفت اجتماعی می دانستند و حتی اشک پیروزی و شوق می ریختند؟!
🔸حال که مثل همیشه یک بار دیگر زمستان رفته و سیاهی بر ذغالشان مانده، آنان باید این کلیپ مربوط به جنگ جهانی دوم و تحقیر زنان فرانسوی و کوتاه کردن دردناک موهای آنان به اتهام دوست داشتن آلمان توسط حکومت خودشان (فرانسه) را ببینند و یک بار دیگر معنی أُولئِكَ كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِكَ هُمُ الْغافِلُونَ را برای خود یادآور شوند.
✍علی جهانبخش، قاضی دادگستری
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ماجرای نامه فوق العاده زیبای شهید آوینی به وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی دولت هاشمی رفسنجانی، آقای سید محمد خاتمی در اردیبهشت سال ۱۳۷۰ چه بود؟
🔸درست عصر ۹ ارديبهشت سال ۱۳۷۰ بود كه محمد خاتمی به عنوان وزير ارشاد و فرهنگ اسلامیِ دولتِ هاشمی رفسنجانی به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه تهران به اين دانشگاه رفت و سخنانی را در خصوص فرهنگ به زبان آورد تا علی رغم سکوتِ مرگ بار خواصِ انقلاب که ناشی از فشار مخرب برخی روزنامه های زنجیره ای در آن زمان بود، سيد شهيدان اهل قلم نامه ای را در واكنش به صحبت های ایشان بنويسد و منتشر کند.
🔸متن کامل سخنرانی خاتمی را در اینجا می توانید مطالعه کنید. B2n.ir/h36565
🔸صحبت هایی در ظاهر امر زیبا و موافق با فطرت که در آن زمان شهید آوینی آن را مورد آسیب شناسی دقیق قرار داد تا از غرق شدن بسیاری از اصحاب رسانه ای در گردابی که بعداً خیلی از خودی ها را با خود برد جلوگیری شود.
🔸سید مرتضی در این نامه نه با تفکری تکفیری و صفر و صدی، بلکه با نگاهی منصفانه و دقیق نقاط قوت و ضعف سخنان وزیر ارشاد را مورد ارزیابی قرار داده و حتی در ابتدای امر نیز از ایشان بابت شجاعت و صراحت لهجه اش تمجید و دیگران را به تأثیر پذیری از وی دعوت نموده است.
🔸در ادامه متن نامه شهید آوینی به سیدمحمد خاتمی به صورت کامل بارگذاری می شود. این نامه دندان شکن که کمتر تئوریسین غربی حتی جرأت پاسخ دادن به آن را دارد و چه بسا با خواندن آن به کج روی خود اقرار کنند، سندی زرین در خصوص غنای فکری جبهه انقلاب و اوج ضعف جبهه غربگرا در مسائل بنیادین جهان است.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 نامه شهید آوینی به سید محمد خاتمی وزیر ارشاد دولت هاشمی رفسنجانی در اردیبهشت سال ۱۳۷۰ (۱ از ۵)
🔹وزیر فرهنگ و ارشاد در نشستی که به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه تهران انجام گرفته بود سخنانی ایراد کرد که سخت قابل تأمل است. قبل از هر چیز آنچه که تحسین ما را برانگیخت صراحت لهجه و صداقتی بود که در گفتار ایشان وجود داشت. در روزگارانی که همه به مصلحت اندیشی و حزم و احتیاط و ملاحظه کاری گراییده اند، این صراحت بسیار پربُهاست و به اعتقاد ما، اگر دیگران نیز بتوانند با پرهیز از ریا و عُجب و دورویی و سیاست بازی، با همین صراحت نظرات خود را ابراز دارند، فضایی سالم برای تضارب آرا و دستیابی به حق ایجاد خواهد شد.
🔹تصورات ما از یکدیگر هنگامی درست است که ما دور از حیله بازی و نقاب سازی منویات خود را بیان کنیم و مصلحت اندیشی های ریاکارانه ما را از ابراز اعتقادات خویش منع نکند. وزیر ارشاد اسلامی در این سخنان آن همه صداقت دارد که در جایی می گوید: «ما معتقد نیستیم که هرچه در جمهوری اسلامی می شود خوب است. گاهی اشتباه می کنیم. اول فکر می کنیم خوب است، بعد می بینیم بد است و با آن برخورد می کنیم... و این صداقت شرط پذیرش حق است. مناظره و مباحثه فکری هنگامی به حق خواهد رسید که طرفین برای خود امکان اشتباه قائل شوند و خود را حقّ مطلق نینگارند.»
🔹مقدماتی که وزیر محترم ارشاد برای سخنان خویش چیده است نیز بسیار داهیانه و تحسین برانگیز است و ما به خود اجازه می دهیم که بر قسمت هایی از سخنان ایشان تأکید ورزیم و در حاشیه آنها به بحث بپردازیم. ایشان در همان آغاز در جهت شناخت عالمانه واقعیت ها می گوید: «انقلاب ما با آنچه در دنیا می گذرد در بنیاد فکری و اهداف در تضاد است و اصولاً هر انقلابی با وضع موجود به مخالفت بر می خیزد» و اما در عین حال، ایشان از غرب و یا به قول ایشان «جهان رقیب ما» غفلت نکرده اند و گفته اند: «ما نباید از یاد ببریم که جهان رقیب ما از یک نظام نظری و سیاسی جا افتاده و پرسابقه برخوردار است. دنیای امروز غرب فکری دارای اندیشه است، قرن هاست که شکل گرفته است، مبانی آن فرموله شده است، از جهات مختلف توسط صدها دانشمند بیان شده است، تجربیات مختلفی را پشت سر گذاشته است، خود را با واقعیت محک زده است و اصلاح کرده است و نحله های فکری مختلف سمبل آن است.»
🔹خاتمی در ادامه می گوید: «مسئله مهم این است که این نظام ارزشی، فکری و سیاسی با تمایلات اولیه بشر سازگار است؛ خود به خود طبع اولیه مدافع و خواستار این نظام است. مبانی نظام امروز بر آزادی است؛ به خصوص با شکست تفکر سوسیالیستی این آزادی بیشتر مورد خواست است. آزادی از دیدگاه آنها یعنی رهایی از همه موانع برای انجام دادن هر آنچه که انسان تمایل به آن دارد و حدود این آزادی، آزادی دیگران است.»
🔹سازگاری نظام فکری، سیاسی و ارزشی غرب با تمایلات اولیه بشر حقیقی است که هرگز نباید مورد غفلت قرار گیرد و همان طور که حجت الاسلام خاتمی فرموده اند، طبع اولیه بشر خود به خود خواستار این نظام است. به اعتقاد ما لفظ «بدویت» بیش تر مناسب این مقام است، تا آنجا که امروزه صورت مصطلح یافته انسان هرچه بیشتر از بدویت به سوی تعالی روحانی که غایت خلقت اوست پیش رود، از تمایلات طبع اولیه خویش بیشتر فاصله خواهد گرفت و بنابراین، این «آزادی» به آن صورتی که در دنیای امروز تفسیر می شود هرگز مطلوب انسان مؤمن متعالی نیست.
🔹این آزادی، که در ادامه این گفتار وزیر ارشاد آن رامعنا کرده است، مطلوب انسان های بدوی است و بدویت به این معنا در مقابل تمدن قرار ندارد. بشر امروز بدویت را مثابه متضادی برای مفهوم تمدن می شناسد و لذا از این سخنان سخت در حیرت فرو خواهد شد. و اما بدویت آن سان که مورد نظر ماست، نه در متضادّ تمدن بلکه متضاد تعالی روحانی است. تعالی روحانی غایت دین و وحی است و بنابراین، تمدن غرب از آن لحاظ که بشر را از دین و دینداری دور کرده، او را بیش از پیش به سوی بدویت و جهالت ادوار جاهلیت رانده است.
🔹اما این روزگار، از سویی دیگر، روزگار استحاله ظاهر و باطن تمدن های متفاوت باستانی در باطن تمدن غرب است. در همه جای کره زمین حیات افراد بشر صورت واحدی دارد و ارتباطات بین المللی، خواه ناخواه، تفکر غرب را از طریق یک شبکه واحد در سراسر دنیا پراکنده است. تفکر غرب و ارزش های آن برای مردم سراسر کره زمین به صورت امر متعارفی در آمده است و اصلاً فرصت و قدرت آنکه خود را از سیطره این امر متعارف خارج کنند و آن را مورد ارزیابی قرار دهند ندارند. در داخل کشور ما نیز بسیارند کسانی که مسیطَر این امر متعارف هستند و از همان نظر گاهی که عرف جامعه غربی و غرب زده است، به ما و اعمال و سیاست های ما می نگرند؛ و متأسفانه نشریات و رسانه های ما بیش تر در دست اینهاست.
🔸منبع: «خبرگزاری دانشجو، ۱۳۹۱/۱/۲۰، کد خبر: ۱۷۹۶۴۵»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 نامه شهید آوینی به سید محمد خاتمی وزیر ارشاد دولت هاشمی رفسنجانی در اردیبهشت سال ۱۳۷۰ (۲ از ۵)
🔹چه باید کرد؟ مسلّماً در شرایطی اینچنین که همه سیاست های نظام اسلامی با عرف بدویت و جاهلیت جامعه غرب سنجیده می شود هرگز نمی توان غایات الهی اسلام و صورت مطلوب آن را یکباره، بدون در نظر داشتن خواست همه اقشار جامعه، بر آن حاکمیت بخشید. این همان علتی است که در آغاز پیروزی انقلاب، آنان را که امیال خود را منافی با دین و دینداری می یافتند از کشور تاراند. نکته ای که آقای خاتمی ما را به آن تذکر داده اند این است که این امیال در نظام ارزشی تفکر غرب، که اکنون بر سراسر دنیا سیطره یافته، چیزی خلاف عرف نیست.
🔹در غرب نوشیدن مایع تندی که عقل را زائل می کند و اختیار را از کف انسان باز می گیرد عملی خلاف عرف نیست؛ قمار، زنا، همجنس بازی، جلوه فروشی، عُجب، کِبر، تسلیم در برابر عادات، بندگی غیر، بندگی نفس و حتی خود کشی امری خلاف عرف نیست. آنها حتی وسایلی ساخته اند که با آن می توان در کمال سهولت و در عین احساس لذت از شرّ زندگی خلاص شد! در آنجا و به تبع آن در جوامع غرب زده، نوشتن و خواندن کتاب هایی که در آن انواع و اقسام این امور متعارف (!) انجام می شود مجاز و حتی ممدوح است، و اصلاً بشر دغدغه ای جز این ندارد که اوقات فراغت خود را مستغرَق در لذات گوناگون سپری کند و در ساعات کار نیز فقط برای تأمین حوایج اوقات فراغت خویش مثل سگ جان بکند.
🔹در آنجا این پارادوکس که به نظر ما ابلهانه می آید امری کاملاً متعارف است. در غرب و به تبع آن در جوامع غرب زده، ساختن فیلم هایی که در آن خلاف عرف عمل نمی شود کاملاً مجاز است، یعنی مثلاً یک زن شوهردار به مردی دیگر دل می بازد و این کار سه نوبت تکرار می شود و حتی در نوبت سوم نیز به کامیابی نمی انجامد. آقای خاتمی گفته است: «آزادی از دیدگاه آنان یعنی رهایی از همه موانع برای انجام دادن هر آنچه که انسان، طبع اولیه انسان تمایل به آن دارد و حدود این آزادی، آزادی دیگران است» و در برابر این مفهوم آزادی، تصویری از دشواری حیات دینی ترسیم می کند و می گوید: «نظامی که ما عرضه می کنیم از طریق جهاد و ریاضت کسب می شود. کسب تقوا کار بسیار مشکلی است. هدف زندگی غربی ها رفاه مادی و رسیدن به آزادی است. همچنین دشمن ما نسبت به مبانی فکری خود غیرتمند است و هر کس این مبانی را نپذیرد با او به ستیز بر می خیزد، از امکانات غول آسای تکنولوژی یا ظرفیت تکنیک ها در جهت القای افکار خود سود می جوید. این در شرایطی است که مثل گذشته در دنیا مرز وجود ندارد و هیچ قدرتی نمی تواند بین ذهن افراد و واقعیت فاصله ایجاد کند.»
🔹پیش از آنکه به ادامه بحث بپردازم باید بگویم که حتی اگر ما به اندازه غربی ها هم نسبت به مبانی فکری خود غیرتمند بودیم، اگرچه شرایط امروز ما به مراتب بهتر از این می بود که اکنون هست، اما باز هم طرح این بحث ها ضرور می نمود چراکه ما تا جواب این سؤال ها را پیدا نکنیم و با یکدیگر به اتفاق نظر نرسیم، هرگز نخواهیم توانست شیوه مقابله درستی برای مبارزه با غرب بیابیم. گفتار وزیر محترم ارشاد کاملاً درست است؛ در این جهان بی مرز هیچ قدرتی نمی تواند بین ذهن افراد و واقعیت فاصله ایجاد کند. اما مگر ما فقط از همین طریق است که می توانیم به غایات دینی خویش دست یابیم؟
🔹برای آنکه مردم به دینداری رو کنند حتماً باید در ذهن خویش از واقعیت فاصله بگیرند؟ این واقعیت خلاف فطرت بشر است و اگر ما حجاب ها را یک سو نهیم، خواهیم دید که دعوت مردم به دینداری دعوتی است همسو با جذبه فطرت، اگرچه طبع بدوی بشر از آن اِعراض دارد. گویا وزیر محترم ارشاد اصل را بر این قرار داده اند که اسلام فقط با دور کردن مردم از این واقعیت یعنی عرف حیات غربی و غرب زده محقق می شود و حال که نمی توان از این واقعیت فاصله گرفت، پس ما اعتراض و انتقاد را هم کنار بگذاریم و همان طور که در برابر نشان دادن کُشتی و بُکس و... تسلیم شدیم، همه آنچه را که دشمن می خواهد بر ما تحمیل کند بپذیریم.
🔹در اینجا حداقل سه اشتباه روی داده است که من خود را ناچار از ذکر آنها می بینم، هرچند این احتمال نیز وجود دارد که مراد وزیر محترم ارشاد همان مطلبی نبوده است که بنده از سخنان ایشان ادارک کرده ام: حیات دینی کاملاً منطبق بر فطرت بشر است و ما هرگز نباید به این توّهم دچار شویم که تفکر ما در برابر تفکر متعارف غربی از جاذبیت کم تری برخوردار است. البته همان طور که عرض کردم طبع اولیه بشر به عالم حس نزدیک تر است و بنابراین، به متعلّقات حواس ظاهری خویش بیش تر تمایل دارد. با این حال، جاذبیت حیات معنوی اگرچه وسعت کم تری دارد، اما از عمق و ماندگاری بیش تری برخوردار است.
🔸منبع: «خبرگزاری دانشجو، ۱۳۹۱/۱/۲۰، کد خبر: ۱۷۹۶۴۵»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini