هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
📌 چطور میتوان به دلسوزی آمریکا در "صادرات واکسن کرونا به ایران" اطمینان کرد؟!
🔺 دکتر روازاده گفت: جای این سؤال جدی از مدافعان احتمالی واردات واکسن از کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس وجود دارد که دشمنان ایران که تمام اقتصاد و معیشت مردم کشورمان را تحریم کردهاند، حال چطور برای واکسن کرونا دلسوز ملت ما شدهاند؟!
🔺 به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر حسین روازاده، پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی با اشاره به سابقه موفق کشورمان در تولید انواع واکسنها از جمله واکسن خوراکی فلج اطفال اظهار کرد: با توجه به ساخت واکسن قطره فلج اطفال میتوانستیم تولیدات خود را علاوه بر مصرف در داخل، به خارج از کشور نیز صادر کنیم اما در همین شرایط بود که از طریق وزارت بهداشت مطلع شدیم که "واکسن تزریقی فلج اطفال" را وارد کردند.
ادامه مطلب:👇👇👇
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🔺 وی افزود: در آن مقطع زمانی، این سؤال ایجاد شد که؛ چرا با داشتن چنین تجهیزات و امکاناتی برای تولید داخلی واکسن فلج اطفال، آن را وارد کردهاند و چرا باید مدل تزریقی واکسن فلج اطفال را را وارد کنیم؟! این در حالی بود که قطره فلج اطفال داخلی، امتحان خود را پس داده بود و این بیماری را در کشور ریشهکن کرد.
🔺 دکتر روازاده با اشاره به اینکه بر اساس تحقیقات صورتگرفته، واکسن سهگانه باید بهصورت جداگانه تزریق شود، خاطرنشان کرد: تزریق همزمان این واکسن، عوارضی برای کودکان بههمراه دارد و باید بهصورت جداگانه تزریق شود؛ این را فریاد زدیم اما گوش شنوایی نبود و نیست؛ حتی گفته میشود تزریق همزمان آن میتواند خطر بیماری اوتیسم را بهدنبال داشته باشد؛ در کشور ما متأسفانه واکسن سهگانه به پنجگانه تبدیل شده است و آن را تحت عنوان "پنتاوالان" به کودکان تزریق میکنند.
🔺 این پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی متذکر شد: نگهدارنده برخی واکسنها "جیوه" است؛ در تولید واکسن باید راهکاری برای عدم استفاده از جیوه یافت با اینکه اعلام شده است که مقدار استفاده از جیوه در تولید واکسنها، استاندارد و بسیار کم است؛ آیا نباید تولیدات بهگونهای باشد که نیازی به استفاده از همین مقدار جیوه در واکسنها نباشد.
🔺 وی با اشاره به توزیع و تست برخی واکسنهای آلوده در کشورهای فقیر آفریقایی توسط کشوری مانند آمریکا یادآور شد: در همان زمان بود که خبرهایی آمد که دو دشمن کودکان یمنی و سوری یعنی بنسلمان و بیل گیتس در جلسهای به توافق رسیدند که به کودکان این دو کشور، واکسن رایگان تزریق شود! قصد داشتند تا از طریق کشور ثالث این اقدام را انجام دهند و گوشزد کردند که "امیدواریم ایران این مسئولیت را قبول کند"، که خوشبختانه ایران اقدامی صورت نداد.
🔺 دکتر روازاده با تأکید به اینکه باید نسبت به واردات واکسن از کشورهای خارجی حساس بود چرا که با شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران، اهداف پنهان برخی شرکتهای بدنام تولیدکننده واکسن تاحدودی افشا شده است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی که شخصیتی حکیم، دانشمند، خردمند و مدیری راهبردی هستند، عمق این جریان را کشف کردند؛ جای این سؤال جدی از مدافعان احتمالی واردات واکسن از کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس وجود دارد که؛ دشمنان ایران که تمام اقتصاد و معیشت مردم کشورمان را تحریم کردهاند، حال چطور برای واکسن کرونا دلسوز ملت ما شدهاند در حالی که مردم کشورمان، تجربه واردات خونهای آلوده به ایدز از فرانسه را نیز در ذهن خود دارند؟!
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🇮🇷 بصیرت؛ اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
ملت ایران، آزمایشگاه برای واکسن های خارجی آلوده نمی شود
« پاک مهر»: در کمیسیون بهداشت جلسات متعددی برگزار کردیم و همگی اذعان داشتند که درمان و روش های درمانی قطعی کرونا با توجه به جهش های متعدد آن نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشورهای دنیا هم به دست نیامده است. بنابراین دو راهکار پیشگیری و رفتن به سمت تولید واکسن در دستور کار قرار گرفت
« رضوانی»: عقل سلیم می گوید از آنجا که کشورهایی همچون امریکا و انگلیس دشمن و متهم به ساخت کرونا هستند، ما نباید از آن ها واکسن خریداری کنیم/ « رزمیان مقدم» : برای سلامت ملت به سراغ تهیه واکسن خارجی آلوده از کشورهایی که دشمنی آن ها بر ما ثابت شده نمی رویم.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
📜 محورهای مقالات:
طب اسلامی ایرانی سنتی و اصلاح سبک زندگی
ارائه تجربیات تدابیر و راهکارهای طب اسلامی ایرانی سنتی در درمان یا پیشگیری ابتلا به ویروس کرونا
ارائه تجربیات درمانی در بیماری های " قلبی و عروقی – دهان و دندان - زنان، نازایی، حاملگی- تدابیر اطفال و .."
نقش طب اسلامی ایرانی سنتی در جهش تولید
اخلاق و فلسفه طب اسلامی ایرانی سنتی
تاریخ طب اسلامی ایرانی سنتی
طب اسلامی ایرانی سنتی فرصت ها و چالش های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی
جایگاه طب اسلامی ایرانی سنتی در حوزه سلامت کشور
آموزش و پژوهش و راهبرد های توسعه طب اسلامی ایرانی سنتی
📜 شرایط ارسال آثار:
شرکت در مسابقه برای عموم آزاد و رایگان است وهیچ محدودیتی برای تعدادآثار ارسالی وجودندارد.
در نگارش مقالات ارسالی رعایت اصول علمی، قواعد مقاله نویسی، آیین نگارش و ساختارهای ادبی تاحدامکان مطلوب است.
در ابتدای هر اثر نام و نام خانوادگی، کدملی، تحصیلات،آدرس دقیق و شماره تماس درج شود.
📜 طریق ارسال آثار:
علاقه مندان آثار خود را در قالب فایل الکترونیکی با فرمت Doc (نرم افزار word) به یکی از طرق زیر به دبیرخانه فراخوان مسابقه ارسال نمایند:
- ارسال از طریق پیام رسان واتس آپ به شماره آیدی ۰۹۳۰۰۹۳۱۲۴۵
- ارسال لوح فشرده حاوی فایل مقاله به همراه پرینت مقاله به آدرس دبیرخانه فراخوان مسابقه به نشانی زیر:
تهران - خیابان جمهوری اسلامی – بین خیابان گلشن و پیروز – خیابان شهید برادران یاسری شمالی – کوچه شهید شیردل – پلاک 20 کدپستی: 1313713314
🗓 مهلت ارسال مقاله و جوایز ویژه مقالات برتر:
مهلت ارسال چکیده مقاله تا 10 بهمن 1399 و مهلت ارسال مقاله نهایی تا تاریخ 15 بهمن 1399 می باشد و داوری مقالات توسط اساتید دانشگاهی و حکمای طب سنتی انجام می شود و در نهایت به 10 مقاله برتر جوایز ارزشمندی به شرح زیر اهدا خواهد شد:
✍🏻 مقالات برتر رتبه اول تا چهارم:
نمایه سازی در پایگاه سیویلیکا (CIVILICA) و چاپ در دومین کنفرانس بین المللی طب ایرانی اسلامی
✍🏻 مقالات برتر رتبه پنجم تا هشتم:
چاپ در دومین کنفرانس بین المللی طب ایرانی اسلامی
✍🏻 مقالات برتر رتبه نهم و دهم:
اهدای جایزه بوعلی در دومین کنفرانس بین المللی طب ایرانی اسلامی
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
📌 چرا باید برای خرید #واکسن « #کرونا » سختگیر بود؟
⁉️ معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور گفت: کشورهایی که در مسیر واردات دارو برای ما سنگاندازی میکنند و داروهای بیماران سرطانی را تحریم کردهاند چگونه امروز دلسوز مردم ما شدهاند؟
⁉️ و چگونه باید به این کشورها اعتماد کنیم؟ این کشورها نشان دادند که حتی تمایلی به ارائه کیتها تشخیصی به کشورما ندارند.
🔰 خبرگزاری فارس - گروه سلامت: همین چند وقت پیش بود که سعید نمکی وزیر بهداشت با صراحت خبر از تولید واکسن کرونا توسط محققان کشورمان داد و پس از گذشت چند روز مراحل آمایش انسانی این واکسن آغاز شد،
🟧 هرچند هنوز نتایج مطالعات بالینی و عوارض هیچ یک از واکسن های تولید شده در دنیا مشخص نیست اما عده ای اصرار دارند که ایران را در این حوزه علمی، بسیار ناتوان نشان دهند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🟧 تا جایی که می گویند خودمان برای ساخت واکسن کرونا، کاری نکرده ایم و باید واکسن کرونای فایزر را بخریم. اصرار بر خرید واکسن کرونا از کشور آمریکا درحالی مطرح می شود که کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس اگر واکسنی داشته باشند که بتواند درد خودشان را دوا بکند، اصلا به ما نمیدهند
🟧 و اگر دست خیرخواهی به ما دراز کردهاند، قطعا مقاصدی در پشت آنها پنهان است و بر کسی پوشیده نیست که این کشورها و شرکتهای متعلق به آنها در رسیدن به پول و منافعشان، هیچ مانع و اخلاقی را بر نمیتابند.
🟧 در همین راستا با محمد کریمینیا معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور گفت وگویی انجام دادیم.
⁉️ آقای دکتر چرا نباید در زمینه خرید واکسن به کشورهایی مثل آمریکا و انگلستان اعتماد کرد؟
🔶 در این خصوص اکثر شرکتهای داروسازی به صورت کنسرسیومی اداره میشوند و گروهها و شرکتهای مختلفی در آن نقش دارند،
🔶 به همین دلیل بسیاری از شرکتها به مرحله کلینیکال تریال و آزمایشات انسانی که میرسند تستها خود را روی کشورها فقیر انجام میدهند و در کشور خود نیز معمولا داروی خود را روی زندانیان محکوم به اعدام انجام میدهند، تجربیات نشان داده که این شرکتها از این مسیرها استفاده میکنند،
🔶 البته این موضوع همیشگی نیست. از سوی دیگر در زمینه موضوع کرونا در ظاهر دنیا یک سال است که درگیر این ویروس است و قدمت واکسنسازی یکی از ملاک های ساخت واکسن به شمار می رود اما باید بدانیم هر کشوری که در این زمینه شروع به واکسنسازی کند از نقطه صفر شروع کرده است.
🔶 تمام دنیا درگیر این بیماری شده است و تمام کشورها و شرکتهای سازنده واکسن علیه کووید19 کمتر از یکسال است که به این موضوع پرداختهاند.
🔶 برای تولید انبوه و ارائه مجوز استفاده از انبوه واکسن در شیوههای قدیمی بین ده سال تا پنج زمان لازم بود، اما حالا میبینیم که اغلب شرکتها در کمتر از یک سال وارد فاز سه تستها شدهاند و ممکن است این واکسن عوارضی از خود نشان دهد که خود شرکت سازنده در فازهای انسانی شاهد آن نبوده باشد،
🔶 از هر کشور یا شرکتی که واکسن تامین شود مراحل تحقیق، شناخت عوارض و پیامدهای واکسن کمتر یک سال طی شده است، به دلیل اینکه همه کشورهای دنیا حدود یک سال است که در حال تحقیقت روی واکسن کرونا هستند.
🔶 باید این نکته را مد نظر قرار داد که تغییر و تحولات ناشی از مطالعات و عوارض واکسنهای خارجی در اختیار ما نیست، واکسنهای «ام آر ان ای» جزو مدرنترین الگوهای تولید واکسن هستند و ناشناختهترین عوارض را دارند و منطق حکم میکند به سمت الگوهایی پیش رویم که خودمان در تولید آن نقش داشته باشیم
🔶 و موضوع سادهای که باید مدنظر قرار داد این است که چرا تامین واکسن از کشورهایی صورت گیرد که همیشه دشمنی خود را با ایرانیها اثبات کردهاند؟
🔶 کشورهایی که در مسیر واردات دارو برای ما سنگاندازی میکنند و داروهای بیماران سرطانی را تحریم کردهاند چگونه امروز دلسوز مردم ما شدهاند؟ و چگونه باید به این کشورها اعتماد کنیم؟
🔶 این کشورها نشان دادند که حتی تمایلی به ارائه کیتها تشخیصی به کشورما ندارند، این رفتارهای متضاد باعث میشود تا مسوولان ما با احتیاط بیشتری رفتار کنند.
⁉️ آقای دکتر سابقه کشورهای اروپایی در زمینه فروش داروهای عارضه دار به ایران چگونه است؟ و اگر واکسن های خریداری شده عارضه ای برای هموطنان به دنبال داشته باشد چگونه باید این موضوع را پیگیری کرد؟
🔶 نکته مهمی که در سخنان رهبر معظم به آن اشاره شد موضوع خونهای آلوده از کشور فرانسه به کشور ما بود این خونها در دهه شصت به کشور وارد شد باعث آلوده شدن دهها تن از هموطنان شد و ما هنوز ما نتوانستهایم غرامتی برای جان باختگان این حادثه دریافت کنیم و هنوز نتوانستهایم در دادگاه بینالمللی این موضوع را اثبات کنیم.
⁉️ اگر ما به نتیجه هم برسیم که دارو واکسنی که دریافت کردهایم برای افراد جامعه عوارض جبران ناپذیری دارد، چگونه باید آن را اثبات کنیم؟ و روشهای اثبات بینالمللی برای آن در نظر گرفته شده است؟
🔶 در زمینه دارو نیز باید مسوولان وزارت بهداشت به آن اشاره کنند اما خوشبختانه میزان واردات دارو از کشورهای آمریکا و انگلیس زیاد نیست و 97 درصد داروها در کشور تولید میشود.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
📌 بیاعتمادی مردم و کادر درمانی آلمان به " #واکسنهای_وارداتی_کرونا "
🔷 در آلمان دلایل این شک و تردید درباره واکسن کرونا به شدت مورد بحث است؛ بر اساس نظرسنجی ماه دسامبر، ترس از پیامدهای جانبی در درازمدت، دلیل عدم تمایل بسیاری از پزشکان و پرستاران آلمان به واکسن کرونا است.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🔰 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ معمولاً مدتزمان زیادی برای ساخته شدن یک واکسن مؤثر علیه یک بیماری جدید صرف میشود؛
🔷 این بازه زمانی ممکن است تا چندین سال به طول بینجامد اما به دلیل شیوع کرونا در سراسر جهان و تحت تأثیر قرار گرفتن اقتصاد، معیشت و زندگی افراد جوامع و با هدف کاهش تلفات ناشی از کرونا، دانشمندان و شرکتهای دارویی در تلاشند تا فرآیند ساخت واکسن را سرعت ببخشند.
🔷 به دلیل بالا بودن سرعت تولید واکسن در جهان، برخی فرآیندهای تأیید واکسنهای کرونا، سرعت بیشتری میگیرند؛ برای مثال رگولاتورهای دارویی، به دادن مجوزهای استفاده اضطراری از واکسنهای موجود، اقدام کردهاند.
🔷 بالا بودن سرعت تولید و تأیید واکسنهای کرونا در جهان از سویی و نوپدید بودن و ناشناخته بودن ابعاد ویروس کرونا از سوی دیگر باعث میشود بسیاری از مردم کشورهای مختلف و متخصصان این حوزه هنوز اعتماد کافی به واکسنهای کرونا نداشته باشند.
🔷 در این باره باید توجه داشت که اغلب واکسنهایی که موفق به کسب مجوز استفاده اضطراری در کشورها شدهاند نیز در فاز سوم کارآزمایی بالینی قرار دارند و بنابراین این بیاعتمادی میتواند ریشه در تکمیل نبودن مراحل آزمایش واکسن کرونا داشته باشد.
🔷 نتایج یک نظرسنجی از 1076 نفر در مرکز افکارسنجی ایرانیان، نشان داده است که 40 درصد از افراد، به واکسنهای کرونای خارجی بیاعتمادند اما آیا این میزان بیاعتمادی تنها مختص ایران است؟
دویچهوله- رسانه آلمانی- از میزان اعتماد آلمانیها به واکسنهای موجود گزارشی تهیه کرده است.
🔷 این رسانه آلمانی در این گزارش مینویسد: پس از ماهها فداکاری در مراقبت از بیماران کرونایی انتظار میرفت که کادر درمانی در آلمان با کمال میل تن به واکسیناسیون بدهند اما شمار قابل توجهی از آنها هنوز مردد هستند!
🔷 پس از انتشار گزارشهایی در باره خودداری بخشی از کادر درمانی آلمان از واکسینه شدن در برابر ویروس کرونا، دو نفر از همکاران دویچه وله به چند بیمارستان و کلینیک برلین و براندنبورگ سر زدند و در این باره با پزشکان و پرستاران گفتوگو کردند.
🔷 کادر درمانی بیمارستان کوچک بتل (Bethel) در جنوب برلین که مثل اکثر درمانگاههای کشور از بحران کرونا در امان نمانده، نظرات گوناگونی در باره واکسن آلمانی دارند؛
🔷 هانس وایگلت، پزشک ارشد و مسئول امور مربوط به پاندمی بیمارستان میگوید که واکسن کرونا پس از ماهها تلاش سخت، تولید و پخش شده اما بخشی از کادر درمانی هنوز برای استفاده از آن مردد هستند.
🔷 او ضمن بیان این که مصمم است در نخستین فرصت واکسینه شود، تاکید میکند: «نه تنها برای محافظت از خودم بلکه برای محافظت از بستگانم علاوه بر این من مسولیت مراقبت از مردم را هم دارم.»
🔷 اگرچه این پزشک نسبت به واکسینه شدن علیه کرونا مصمم است اما ویوین کوخمن، یکی از پرستاران بیمارستان، ماههاست که به محدودیتهای کرونایی از جمله استفاده از ماسک و شستن مرتب دستان بسیار توجه میکند و به عنوان مادر یک کودک، تماسهای خود را هم به شدت کاهش داده اما در رابطه با واکسیناسیون بسیار محتاط است.
🔷 او میگوید: «من برای واکسن کرونا ارزش زیادی قائلم، اما هنوز تا حدودی از آن میترسم زیرا عمر این واکسن آنقدر زیاد نبوده است که بتوانم بگویم، من اکنون صد در صد به آن اطمینان دارم. راستش را بخواهید ، کمی نگران هستم.»
🔷 ویوین کوخمن به طور کلی با واکسیناسیون مشکل ندارد و میگوید که علیه بسیاری از بیماریها واکسینه شده است اما هنوز اطمینان ندارد که چقدر زمان برای پی بردن به تمامی عوارض جانبی یک واکسن لازم است.
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🔰 نتایج یک نظرسنجی
🔷 گزارش دویچه وله میافزاید که این گونه شک و تردید در بین کادر پزشکی آلمان معمول است؛ بر اساس یک نظرسنجی که توسط دو انجمن درمانی در ماه دسامبر انجام شد تنها کمتر از 73 درصد پزشکان و 50 درصد پرستاران آلمان به واکسیناسیون علیه کرونا علاقه نشان میدهند.
🔷 بر اساس اعلام دویچه وله، اکثریت شرکتکنندگان در این نظرسنجی معتقدند واکسن برای جلوگیری از گسترش کرونا مهم است اما هنوز هنوز قابل توجهی از کادر درمانی برای واکسینه شدن تردید جدی دارند.
🔷 در آلمان دلایل این شک و تردید در واکسیناسیون به شدت مورد بحث است؛ بر اساس نظرسنجی ماه دسامبر، ترس از پیامدهای جانبی در درازمدت، دلیل عدم تمایل بسیاری از پزشکان و پرستاران به واکسن کرونا است.
🔷 کارمندان چند کلینیک برلین به دویچه وله گفتند که برخی از زنان نگران بروز عوارضی ناشناخته در دوران بارداری در آینده هستند.
🔷 یک کارشناس به دویچه وله میگوید: کادر درمانی باید پس از واکسیناسیون هم در محل کار ماسک بزنند، بنابراین واکسیناسیون برای آنها تسکینی ایجاد نمیکند.
🔷 پرستار بیمارستانی در ایالت براندنبورگ هم به این موضوع اشاره میکند که واکسن کرونا باعث جلوگیری از ابتلا به ویروس نمیشود بلکه از شیوع بیماری ناشی از ویروس (کووید19) جلوگیری میکند!
🔷 او یادآور میشود که در ماههای اخیر شمار زیادی از کادر درمانی دچار کووید19 شدهاند و بدن آنها در برابر کرونا پادتن ایجاد کرده است، به همین دلیل ضرورتی برای واکسیناسیون حس نمیکنند.
🔷 این گزارش رسانههای آلمانی در حالی منتشر شده است که بر اساس اعلام رسانههای آلمان، دولت فدرال آلمان ششم دی ماه سال جاری، بیش از 10 هزار دوز واکسن کروای فایزر – بیون تک را به 27 نقطه در آلمان ارسال کرده است.
🔷 ینس اشپان، وزیر بهداشت آلمان نیز در حساب توییتری خود نوشته است که این کشور به اندازه کافی واکسن کرونا تهیه کرده و در سال 2021 هرکس که بخواهد، میتواند واکسینه شود.
✍ منبع خبرگزاری تسنیم
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
📆 جمعه
26 دی 1399
1 جمادی الثانی 1442
15 ژانویه 2021
❇️ امور اسلامی:
خواستگاری و عقد و ازدواج. آغاز بنایی و خشت بنا نهادن. تجارت و داد و ستد. امور زراعی و کشاورزی. و وسیله ی سواری خریدن خوب است. سفر بعداز ظهر آغاز شود. برای زایمان خوب و نوزادش محبوب و پرروزی خواهد شد. ختنه و نام گذاری فرزند. آغاز بنایی و تعمیرات خانه. معامله خانه و آپارتمان. امور زراعی و کشاورزی. درختکاری. و شرکت زدن نیک است.
❇️ مباشرت :
امروز مباشرت مکروه و ممکن است و فرزند و مادرش دیوانه گردند.
امشب ( شب شنبه ) ، مباشرت برای سلامتی مفید است.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
#خون_دادن یا #حجامت، زالو انداختن برای رگ ها ضرر دارد.
❇️ تعبیر خواب :
خواب و رویایی که امشب (شبِ شنبه) دیده شود تعبیرش در ایه ی 2 سوره مبارکه " بقره " است.
الم ذالک الکتاب لا ریب فیه ....
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که خواب بیننده بر چیزی اطلاع می یابد که در فکر و خاطرش نبود. و شما چیزی همانند ان قیاس گردد.
❇️ ناخن گرفتن و اصلاح مو :
جمعه برای #گرفتن_ناخن، روز بسیار خوبیست و مستحب نیز هست. روزی را زیاد ، فقر را برطرف ، عمر را زیاد و سلامتی آورد.
طبق روایات ، #اصلاح_مو (سر و صورت) ، باعث کوتاهی عمر خواهد شد.
❇️ دوخت و دوز :
جمعه برای بریدن و دوختن، #لباس_نو روز بسیار مبارکیست و باعث برکت در زندگی و طول عمر میشود.
❇️ وقت #استخاره در روز جمعه از اذان صبح تا طلوع آفتاب و بعد از زوال ظهر تا ساعت ۱۶ عصر خوب است.
💠 ذکر روز جمعه اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد وعجّل فرجهم ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۲۵۶ مرتبه #یانور موجب عزیز شدن در چشم خلایق میگردد.
💠 ️روز جمعه طبق روایات متعلق است به #حجة_ابن_الحسن_عسکری_عج . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
📌 آیا رهبر انقلاب با #واردات_واکسن مخالف است؟
🟪 پس از بیانات روز جمعه رهبر انقلاب درباره واکسن آمریکایی و انگلیسی، مواردی راجع به این اظهارات بیان شده است که نیازمند مداقه و بررسی است.
🔰 گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- محمدعلی سافلی: آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی اخیراً در ضمن بیاناتی به مناسبت سالروز قیام 19 دی تاکید کردند که واردات واکسن از آمریکا و انگلیس ممنوع است.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇