🐝 مرگ ۳۷ میلیون زنبور عسل در مزارع #ذرت_تراریخته (دستکاری ژنتیکی) ‼️
📢 به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس، به نقل از وان کلیک چک،تنها چند هفته پس از آنکه کشت محصول تراریخته ذرت در اونتاریوی کانادا آغاز شد، میلیونها زنبور عسل از بین رفتند.
🔺 داو شوئیت پرورشدهنده زنبور عسل در این منطقه ۳۷ میلیون زنبور خود را از دست داد.
شوئیت گفت: پس از آنکه کشت محصول #تراریخته ذرت در این منطقه آغاز شد، زنبورها از بین رفتند. در این میان بسیاری از زنبورداران استفاده از سموم شبهنیکوتینی (سمومی که باعث اختلال عصبی در حشرات میشود) را عامل از بین رفتن زنبورها عنوان میکنند.
🔹 به دلیل از بین رفتن کلونیهای زنبور عسل، بسیاری از کشورها در منطقه اتحادیه اروپا استفاده از حشرهکشهای شبهنیکوتینی را ممنوع اعلام کردند.
🔺 در محصولات تراریخته که معمولاً مقاوم هستند، سموم بیشتری استفاده میشود که هم در خود گیاه تراریخته باقیمانده بیش از حد مجاز باقی میگذارد و هم اینکه به گیاهان دیگر آسیب وارد میکند.
🔹 عامل از بین رفتن زنبورها مربوط میشود به اینکه این گونه سموم به گردههای گلها وارد شده و زمانی که زنبور عسل و دیگر حشرات مفید از آنها استفاده میکند، آنها را از بین میبرد.
🔺 دو سم ایمیداکلوپراید و کلوتیانیدین که از سموم پرفروش شرکت «بایر» است، در گردهها و شهد گلها وارد میشود و باعث از بین رفتن حشرات مفید از جمله زنبورعسل میشود.
🔹 بررسیها نشان میدهد که در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا، مرگ میلیونها زنبورعسل با بازاریابی این نوع سموم، بسیار مرتبط بوده است.
🔺 ناتان کری یکی دیگر از کشاورزان محلی میگوید: پس از سمپاشی این نوع سموم متوجه شده است که جمعیت زنبورهای مزرعهاش به شدت کاهش یافته و به این نتیجه رسیده که ارتباط بسیار قویای در از بین رفتن زنبورها و استفاده از این حشرهکشها وجود دارد.
🔹 در گذشته، بسیاری از دانشمندان در پی یافتن دلیل اصلی از بین رفتن تعداد انبوهی از حشرات بودهاند. این پدیده موسوم به «اختلالات از بین رفتن کلونیهای زنبورعسل» معروف بود.
🔺 در کشور آمریکا برای ۷ سال متوالی جمعیت زنبورهای عسل در حال کاهش بود.
دانشمندان آمریکایی ۱۲۱ آفتکش مختلف را در نمونههای زنبورعسل، موم و گردههای آنها پیدا کرده بودند و به این نتیجه رسیدند که عامل اصلی از بین رفتن جمعیت زنبورها همین آفتکشها است.
🔹 جفری پتیس از آزمایشگاه تحقیقات #زنبورعسل گفت: «باور داریم که ارتباط بسیار نزدیکی بین تغذیه، آفتکشها و تنشهای محیطی در از بین رفتن کلونیهای زنبورعسل وجود دارد». این فروپاشی در جمعیت زنبورهای عسل در گستره جهانی، یک تهدید اصلی برای تولید محصولات کشاورزی است. برآورد میشود یکسوم هر آنچه که انسانها مصرف میکنند، وابسته به گردهافشانی زنبورهای عسل است. مفهوم آن این است که زنبورهای عسل در اقتصاد جهان ۳۰ میلیارد سهم دارند.
🔺 یک مطالعه جدیدی که در ژورنال «نشنال آکادمی آف ساینس» منتشر شد، نشان میدهد که آفتکشهای شبهنیکوتینی (آفتکشهایی که از طریق اختلال اعصاب حشرات آنها را از بین میبرند) با نابود کردن سیستم ایمنی زنبورها آنها را از بین میبرند و باعث میشود آنها در مبارزه با بیماریها و باکتریها ناتوان باشند.
🔹 گزارش نابودی در سطح گسترده زنبوران عسل، پس از مصرف سم ایمیداکلوپراید، استفاده از این سم در #ذرت و #آفتابگردان به رغم اعتراضاتی که شرکت بایر(تولید کننده سم) داشت، ممنوع شد.
🔺 یک اقدام مشابه و هوشمندانه دیگری را کشور فرانسه انجام داد و سفارشهای سم کلوتیانیدین را لغو کرد و دیگر کشورها نظیر ایتالیا هم استفاده از سموم شبه نیکوتینی را ممنوع کردند.
🔹 همچنین پس از شکستن رکورد مرگ زنبوران عسل در انگلستان، اتحادیه اروپا استفاده از چندین سم از جمله آفتکش (نئونیکوتینوید) را ممنوع کرد.
📗 منبع: خبرگزاری فارس
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 iGap.net/drravazadeh
➡️ @ravazadeh
✨ پیشگیری از “آپاندیس” با ۶ راهکار ساده
⭕️ عمل #آپاندیس و خارجکردن این عضو که در طب غربی یک مسئله پیشپاافتاده است،کاملاً اشتباه است چرا که “آپاندیس” یک عضو بسیار بسیار مهم در سیستم گوارش بدن انسان است؛ در این مطلب با ۶ راهکار طب ایرانی برای پیشگیری از “آپاندیسیت” آشنا میشوید.
🔴 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ “آپاندیس” یک عضو بسیار بسیار مهم در سیستم گوارش بدن انسان است؛ نامش در کتب طب گرانسنگ ایرانی تحت عنوان “روده تکچشم” یا روده “اعور” آمده است.
🔵 روده اَعوَر بهمعنی یک چشم است زیرا این روده فقط یک ورودی دارد و همین یک ورودی راه خروج مواد داخلشده نیز هست؛ آپاندیس برای روده بزرگ، حکم معده را برای روده باریک دارد.
🔴 عمل آپاندیس و خارج کردن این عضو که در طب غربی یک مسئله پیشپاافتاده است،کاملاً اشتباه است و این ناشی از نگاه غلط طب نوین به بدن است؛ از دیدگاه طب نوین، این اندام مهم بدن، هیچ ارزشی ندارد و آنها معتقدند هیچ فایدهای برای بدن ندارد که این خود، ناکارآمد بودن این طب را نشان میدهد.
🔵 مگر میشود خداوند تبارک تعالی چیزی را بیحکمت در بدن انسان خلق کرده باشد؛ در خلقت هر چیزی دلیل و براهین متقنی وجود دارد، حکمتی نهفته است.
🔴 نام آپاندیس تحت عنوان روده اعور آمده است؛ در کتاب مخزن الادویه اثر حکیم بزرگوار عقیلی خراسانی آمده است «اعوریت و تکچشمبودنش بهمثابه خزانه باشد برای ثفل و بدین جهت محفوظ ماند از سُدّه و قولنج و نیز جهت آنکه احتیاج به تبرّز و دفع قضاء حاجت هر وقت نشود و نسبت این روده به رودههای غلاظ دیگر، نسبت معده است به امعاء و هضم در این روده زیادتر از رودههای دیگر است؛ جهت استفاده حرارت هاضمه از کبد و لهذا میل بهطرف راست بیشتر دارد و بهطرف پشت کمتر».
🔵 اما برای پیشگیری از ورم و عفونت این اندام مهم بدن لازم است به موارد زیر توجه زیادی داشت؛ بیشک انجام موارد زیر مانع از آپاندیسیت خواهد شد و نیاز به جراحی را رفع خواهد کرد:
1️⃣ از خوردن ریزغذاهای لای دندانها پرهیز جدی شود؛ اگر دندان خود را خلال میکنید، غذای لای دندانها را قورت ندهید چرا که هم باعث بوی دهان و عفونت معده شده و نیز زمینه را برای عفونت آپاندیس فراهم میآورد.
2️⃣ سبزیهای مرزه، ریحان و ترخون را در سبد سبزیجات خود بگنجانید؛ این گیاهان عفونتزدا و ضدتورم بوده و مانع از عفونت لوله گوارش خصوصاً در روده بزرگ و روده اعور میشود.
3️⃣ هفتهای یک بار و حداقل ماهی یک بار، سوخاریشده سه عدد گردو همراه با یک قاشق مرباخوری پودر گیاه صعتر یا آویشن میل شود؛ به این صورت که گردو با پوست چوبی آن را روی شعله نگهداشته تا حدی که پوسته چوبی گردو کاملاً بسوزد سپس گردو را خارج و با آویشن کاملاً در دهان جویده و میل کنید.
4️⃣ هر شب موقع خواب ۱۴ تا ۱۹ عدد تخم سیاهدانه را کاملاً در دهان جویده و میل کنید؛ بهتر است تخم سیاهدانه از چند شب قبل از مصرف در مقداری سرکه سیب یا سرکه انگور طبیعی خیسانده شود.
5️⃣ صبح ناشتا بهتعداد ۲۱ عدد #مویز یا ۳ عدد رطب میل شود؛ بهتر است تا یک ساعت بعد از خوردن این موارد چیزی میل نکنید حتی آب آشامیدنی.
6️⃣ هفتهای یک بار و حداقل ماهیانه یک بار بهاندازه یک نخود، کندر خوراکی یا مصطکی یا مقل ازرق خوراکی همانند آدامس در دهان بجوید و عصارهاش را قورت دهید.
📗 منبع: خبرگزاری تسنیم
✍️ پی نوشت:
📍در صورتیکه فوریت نداشته و شبه آپاندیس باشد و زمان نیز داشته باشد، از این موارد می توان استفاده کرد. بهتر از همه اینها، مصرف معجون
📍#سیاهدانه و عسل( کد ١١٨) به میزان یک قاشق مرباخوری در هر ساعت است.
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 iGap.net/drravazadeh
➡️ @ravazadeh
مزاج_شناسی_1_فرازهایی_از_حکمت_حکیمان.mp3
16.64M
🎵 #صوت فرازهایی از #حکمت_حکیمان
⬅️ #مزاج_شناسی 1
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 iGap.net/drravazadeh
➡️ @ravazadeh
1397.1.(5).mp3
2.91M
🎥 #صوت حکیم دکتر #روازاده
⬅️ #شاه_انگبین
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 iGap.net/drravazadeh
➡️ @ravazadeh
🍃🌸🍃________🍃🌸🍃
@ravazadeh
#نکته_های_شنیدنی: #نیش زنبور
#سموم_گزشها
🐝 #نیش_زنبور
نافع است جهت نیش زنبور مالیدن سرکه و خاک و بادروج و مرهم سفیداب با مثل آن کافور طلا کردن و بر بالای آن پارچه سرد کرده با یخ و برف انداختن و یا اینکه برگ ینبوت تازه بگذارند و برداشتن شیاف یخ مفیداست، تسکین درد و اطفاء حرارت مینماید و مالیدن سرگین گاو با سرکه و ضماد کردن به نمک و سکنجبین و یا گل خطمی و سرکه در آب گرم گذاشتن موضه و بعد از ساعتی بیرون آوردن و سپس در آب سرد گذاشتن، بسیار زود درد را تسکین میدهد و آشامیدن آرد[ قاووت ]و شکر با آب برف نفع مینماید.
✍️ پی نوشت: ینبوت: خرنوب
طلا کردن: مالیدن داروی رقیق بر موضع درد بر خلاف ضماد که مرهم غلیظ است
📗 منبع: تحفه سلیمانیه ص۲۱۴
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 iGap.net/drravazadeh