39.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ
🔴 بیمار کرونایی که توسط حکیم دکتر #روازاده درمان شد، #گزارش_شماره_۱۷
⭕️ خانم زینب حسن زاده بیمار کرونا مثبت
درمان شده توسط حکیم دکتر روازاده
با دستور #بخور_جوش_شیرین
جهت آموزش این علم بصورت رایگان توسط حکیم دکتر روازاده با آموزشگاه احیای سلامت تماس حاصل نمایید.
☎️ 02166925508
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 اشتباهی بههنگام #افطار که میتواند شما را به #دیابت مبتلا کند
🔰 عدم رعایت تدابیر ویژه ماه مبارک رمضان بهویژه بههنگام افطار، میتواند باعث ایجاد برخی بیماریها و عوارض جدی برای روزهداران شود؛ در این مطلب یکی از اشتباهات بسیار خطرناک بههنگام افطار که میتواند باعث ابتلا به “دیابت” شود، توضیح داده شده است.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰همانگونه که روزهداری صحیح میتواند ضامن سلامتی جسمی ما باشد، عدم رعایت تدابیر ویژه ماه مبارک رمضان بهویژه بههنگام افطار، میتواند باعث ایجاد برخی بیماریها و عوارض جدی برای روزهداران شود.
💢 اما یکی از اشتباهات بسیار خطرناک بههنگام افطار که متأسفانه بسیاری از روزهداران مرتکب آن میشوند، گشودن افطار با آب یخ یا آب سرد است!
💢 از آنجایی که در ایام روزهداری، دمای بدن بهواسطه تحمل ساعات طولانی گرسنگی، بهشدت افزایش مییابد و این افزایش حرارت بدن در “معده” بههنگام افطار به اوج خود میرسد،
💢 نوشیدن آب سرد یا یخ در این زمان بهشدت سلامتی ما را تهدید خواهد کرد و میتواند مشکلات و بیماریهای مختلف گوارشی و حتی برخی بیماریهای سخت مانند “دیابت” را ایجاد کند.
💢 در توضیح چرایی افزایش چشمگیر دیابت در صورت تکرار نوشیدن آب یخ در وعده افطار باید گفت بهدلیل قرار گرفتن لوزالمعده پشت معده که یکی از وظایف آن، ترشح انسولین و تنظیم قند خون است، نوشیدن آب سرد بههنگامی که حرارت معده بالاست، بهسرعت باعث سرد شدن محسوس دمای معده و سرایت مستقیم این سردی به لوزالمعده و آسیب جدی به این عضو حساس بدن میشود.
🔰 البته نباید فراموش کنیم که نوشیدن آب سرد و یخ صرفاً بههنگام روزهداری و زمان افطار باعث لطمه جدی به سلامت نیست بلکه در سایر اوقات و بهویژه در گرمای هوا که دمای بدن بالاست، نوشیدن آب سرد علاوه بر افزایش احتمال ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت، یکی از دلایل اصلی ابتلا به کبد چرب نیز محسوب میشود!
🔰 پس بهتر است بههنگام افطار، روزه خود را با مقداری آب گرم (آب جوشیده ولرمشده) بههمراه مقداری عسل که داخل آن حل کردهایم، باز کنیم؛ نوشیدن آب گرم موقع افطار فواید متعددی برای سلامتی دارد که در ادامه به برخی از این فواید اشاره کردهایم:
✔️ شستوشوی کبد
✔️ خوشبو کردن دهان
✔️ مستحکم شدن لثه و دندانها
✔️ تقویتکننده چشم
✔️ شستوشوی معده
✔️ برطرفکننده بلغم
✔️ آرامشبخش.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🔰 بهترین نوشیدنی ها برای ماه رمضان
❇️ نعمتالله مسعودی متخصص طب ایرانی به افراد روزهدار توصیه کرد: در حال حاضر سبک زندگی افراد جامعه به گونهای تغییر کرده است که به کمتحرکی شدید مبتلا هستند و میتوان از روزه داری به عنوان یکی از روشهای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها نام برد.
❇️ محققان انگلیسی نیز در تحقیقاتشان به این نتیجه رسیدهاند که میتوان به وسیله گرسنه ماندن به درمان برخی از بیماریها پرداخت و باید توجه داشت که این روش درمانی باعث پاکسازی عروق و کبد میشود.
❇️ توصیه میشود افراد روزه دار از مصرف مواد غذایی عطش زا مانند سرخکردنیها، غذاهای شیرین صنعتی دارای ساکاروز و غذاهای شور یا تند مانند پیتزا در وعده سحری پرهیز کنند.
❇️ در وعده سحری بهتر است افراد با مصرف آش و غذاهای خورشتی درصدد تأمین کردن آب بدن خود باشند.
❇️ همچنین در مدت زمان بین افطار تا سحری میتوان کمبود آب بدن را با مصرف میوهها و شربت سکنجبین جبران کرد.
❇️ مصرف شربت سکنجبین به مراتب بهتر از آب است، این نوشیدنی میتواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک زیادی کند.
❇️ میزان نیاز بدن به آب بر اساس مزاجهای مختلف متفاوت بوده و نمیتوان برای همه افراد یک میزان آب مشخص را توصیه کرد.
❇️ روزهداری هیچ اثر سویی بر بیماری سنگ کلیه ندارد، بسیاری از تحقیقات نشان داده است کهروزهداری باعث تشدید بیماری سنگ کلیه نمیشود مگر اینکه فرد از بیماری حاد کلیوی رنج ببرد که باید با نظر پزشک اقدام به روزهداری کند.
❇️ افرادی که دارای سنگ کلیه هستند بهتر است در وعده سحری یا افطار از روغن زیتون استفاده کنند به دلیل اینکه این ماده غذایی مانع خوبی برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه خواهد بود.
❇️ همچنین مصرف آب جوش و عسل تقویتکننده کلیهها بوده و باعث شکسته شدن سنگهای موجود در کلیه خواهد شد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
🔴 بیمار کرونایی که توسط حکیم دکتر #روازاده درمان شد، #گزارش_شماره_۱۸
⭕️ همسر خانم اکرم مخلصی بیمار کرونا مثبت
درمان شده توسط حکیم دکتر روازاده
با دستور #بخور_جوش_شیرین
جهت آموزش این علم بصورت رایگان توسط حکیم دکتر روازاده با آموزشگاه احیای سلامت تماس حاصل نمایید.
☎️ 02166925508
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 دلیل پایین بودن مرگومیر #کرونا در #چین استفاده از درمانهای #طب_سنتی این کشور بوده است
عالیرتبهترین مقام طب چینی در ووهان گفت: با قاطعیت میتوانم بگویم که یکی از علتهای کنترل بیماری و پایینبودن نسبی درصد مرگومیر در کشور ما استفاده از درمانهای طب سنتی چین به بهترین و کاملترین شکل ممکن بوده است.
🔷 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمدرضا شمس اردکانی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پنجمین نشست ویدئوکنفرانس متخصصان #طب_ایرانی با متخصصان #طب_چینی با اشاره به افزایش روزافزون سطح آمادگی دستاندرکاران نظام سلامت کشور در مقابله با کرونا گفت: پروتکلهای درمانی طب سنتی برای بیماران کرونایی نیز در برخی بخشهای بستری بیمارستانی کنار طب رایج اجرا میشود که پس از کامل شدن روند تحقیقات، نتایج مطلوب دقیق این اقدامات را به اشتراک میگذاریم.
↩️ ادامه مطلب: 👇👇👇
🔷 وی ابراز امیدواری کرد: بهزودی با پایان یافتن بحران شیوع کرونا، بتوانیم موضوع نشستها را بهسمت انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک در زمینه دارو و مبانی طب سنتی ایران و چین و خدمات طب سنتی که در چین و ایران میتواند بهصورت مشترک ارائه شود، پیش ببریم.
🔷 70هزار بیمار در شهر ووهان از درمانهای طب چینی بهرهمند شدهاند پروفسور «جانگ بولی»، رئیس سابق آکادمی طب چینی کشور چین و رئیس دانشگاه طب چینی تیانجین با ابراز خوشحالی از اینکه ایران نیز تا حدی توانسته است بیماری را کنترل کند و از ظرفیتهای طب سنتی بومی خود برای درمان بیماران کرونایی بهره گیرد، گفت: با توجه به اینکه در این مدت، طب سنتی در کشور چین توانسته کمک بسیاری به بیماران کرونایی کند و عوارض کمتری بهجای بگذارد، وزارت بهداشت ما مصمم به بهرهگیری از این طب کنار طب رایج است.
🔷 وی با تأکید بر اینکه طبهای سنتی و مکمل در شرایط بحرانی میتوانند ظرفیتهای خود را بهخوبی در کمک به بهبود شرایط نشان دهند، افزود: در آغاز بحران فعلی، ماهیت کووید19 ناشناخته بود و درمانهای مشخصی برای این بیماری وجود نداشت اما با استفاده از طب چینی توانستیم به بهبود شرایط بیماران کمک کنیم و تا به امروز، 70 هزار بیمار در شهر ووهان، از درمانهای طب چینی بهرهمند شدهاند.
🔷 جانگ بولی که از نخستین روزهای شیوع کرونا در #ووهان بهعنوان عالیرتبهترین مقام طب چینی، نحوه نظارت بر درمانهای مبتنی بر اصول علمی طب چینی را در شهر ووهان مدیریت میکند، با اشاره به موفقیت درمانهای طب چینی در بهبود علایم بیماران دارای شرایط خفیف بیماری گفت: بهکمک این روشهای درمانی توانستیم تب، سرفه، بدندرد و ضعف و خستگی این دسته از بیماران را بهبود ببخشیم و آمارها نشان داد که بهرهگیری از درمانهای گیاهی، کمک معناداری نیز به جلوگیری از پیشرفت بیماری کرده است.
🔷 وی از متفاوت بودن درمانها و فرمولهای گیاهی استفادهشده بر اساس شرایط بیماران خبر داد و اضافه کرد: حتی برای برخی افرادی که در مرحله ورود به فاز شدید تنفسی بودند، از داروی تزریقی گیاهی هم با نظر متخصصان مجرب و البته در برخی مراکز پیشرفته استفاده کردیم. در کمک به بازتوانی بیماران در شرایط پس از بحران کرونا نیز موفق بودهایم
🔷 جانگ بولی، دانشمند طب چینی با تأکید بر اینکه تمامی داروهای گیاهی مورد استفاده در کرونا، قبل از استفاده مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت چین دریافت کرده بودند، گفت: تصمیمگیرندگان بخش سلامت کشور با مشاهده نتایج مطلوب حاصل از ترکیب درمانهای طب چینی و طب رایج، مصممتر شدند که میزان استفاده از این درمان تلفیقی علمی افزایش یابد و با قاطعیت میتوانم بگویم که یکی از علتهای کنترل بیماری و پایین بودن نسبی درصد مرگومیر در کشور ما، استفاده از این درمانها به بهترین و کاملترین شکل ممکن بوده است.
🔷 وی کمک به بازتوانی بیماران را بهعنوان دیگر اقدام موفق این روزهای متخصصان طب چینی در شرایط پس از بحران کرونا برشمرد و گفت: در بیمارانی که همچنان دچار تنگی نفس، فیبروز ریوی، سرفه مزمن یا دیگر عوارض بیماری هستند، از روشهای مختلف، شامل درمانهای گیاهی، طب سوزنی و ورزشهایی مانند تایچی و چی گونگ بهره میبریم و در این زمینه هم شاهد نتایج خوبی بودهایم.
🔷 در ادامه، امیرهومن کاظمی، متخصص طب چینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نایبرئیس فدراسیون جهانی طب سوزنی، به بیان برخی شباهتها و تفاوتهای اصول تشخیص و نحوه تجویز گیاهان دارویی در طب چینی و طب ایرانی و مقایسه چند فرمول گیاهی برای درمان کرونا در دو طب چینی و ایرانی پرداخت و گفت: در طب چینی اکثر فرمولهای گیاهی از ترکیب حدود 15 تا 20 گیاه تهیه میشود، در حالی که در طب ایرانی، درمانهای زیادی با استفاده از یک مفرده خاص گیاهی یا ترکیبی از حدود پنج گیاه هم وجود دارد.
↩️ ادامه مطلب: 👇👇👇
🔷 تجربه سارس در مدیریت بحران کرونا بسیار کمککننده بود. لی گوآن شی، رئیس بخش بیماران تنفسی بیمارستان گوآنمن پکن نیز با تأکید بر اینکه برای سه داروی رسمی، مطالعات استاندارد انجام و سعی شده داروها در بالاترین کیفیت ممکن تهیه شوند و مورد مطالعه قرار گیرند، گفت: این داروها، برگرفته از فرمولهای گیاهی ذکر شده در کتابهای مرجع طب چینی هستند که ترکیبات مشابه آنها در بحران سارس و پس از آن در درمان بیماریهای تنفسی با عامل ویروسی و آنفلوآنزا مورد استفاده قرار گرفتهاند و در آغاز بحران کرونا هم پس از ایجاد تغییراتی در فرمولهای قدیمی با توجه به شرایط جدید بیماران و بیماری، با تجارب خوب پیشین به این بحران وارد شدیم که نتیجه خوبی نیز از درمان حاصل شد.
🔷 وی به وجود چند دستهبندی برای هر کدام از فرمولهای گیاهی با توجه به حالات مختلف بیماری در بیماران مختلف اشاره و تصریح کرد: این فرمولهای گیاهی تا به امروز در 700 بیمارستان و 28 استان برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار گرفتهاند و بررسیها روی آنها ادامه دارد تا پس از کامل شدن تحقیقات، بهشکل محصول استاندارد وارد بازار شوند.
🔷 تصویب 17 کارآزمایی بالینی طب سنتی و مکمل در دانشگاههای علوم پزشکی. حسین رضاییزاده؛ رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم به شرح برخی کارهای تحقیقاتی طب ایرانی در کمک به درمان کرونا پرداخت و گفت: تاکنون 17 کارآزمایی بالینی طب سنتی و مکمل با رعایت تمامی اصول پژوهشهای علمی، در دانشگاههای علوم پزشکی کشور تصویب شده و در حال انجام هستند.
🔷 در ادامه این نشست، شواهد بالینی برخی بیماران مبتلا بررسی شد و تبادلنظر میان متخصصان طب سنتی دو کشور در خصوص اقدامات درمانی مؤثر برای این بیماران انجام گرفت.
🔷 گفتنی است، در پنجمین نشست ویدئوکنفرانس متخصصان طب ایرانی با متخصصان طب چینی، پروفسور «لیو باو ین»، رییس فدراسیون جهانی طب سوزنی و مشاور دفتر طب سنتی و مکمل سازمان جهانی بهداشت و پروفسور «وانگ رونگ بینگ»، رییس بخش بیماریهای تنفسی بیمارستان دیتان دانشگاه پزشکی کاپیتال، از سوی طرف چینی و علیرضا عباسیان، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، مهرداد کریمی، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کامران محلوجی کرمانشاهی، درمانگر طب ایرانی نیز بهعنوان دیگر نمایندگان کشور ما حضور داشتند.
📕 منبع: خبرگزاری تسنیم
🎯 پی نوشت:
🔺 در کشور ما نیز حکیم دکتر روازاده موفق شد از طب ایرانی (سنتی) نهکولیت(جوش شیرین) را بعنوان درمان قطعی کرونا ارائه کنند. جهت اطلاع همه هموطنان عزیز موضوع جوش شیرین که توسط دکتر روازاده تحقیق شده است کاملا به طب سنتی مرتبط است و نام واقعی آن که زکریا رازی تاکید بر آن دارد نهکولیت است که توسط انگلیسی ها عمدا به جوش شیرین تغییر نام یافته است.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🖊 #توییت حکیم دکتر روازاده
از غصه های تو نفس آسمان گرفت
در ماتم تو حال دل عاشقان گرفت
ای باغ و بوستان پیمبر! نگاه کن
رو به خزان شدی و دل باغبان گرفت
بانو! بمان که پشت و پناه نبوتی
تو سوختی که شمع رسالت توان گرفت
وفات #ام_المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها را تسليت عرض می نماییم.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
✒️ https://twitter.com/drravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
💢 جنون #سزارین در ایران
👈🏻 افزایش احتمال ۵۰ درصدی آسم، ۲۰ درصدی دیابت و ۵۰ درصدی چاقی، ارمغان «سزارین» برای کودکان ایران است.
👈🏻 شکافتن شکم و ایجاد یک برش بر روی رحم زن باردار به منظور خارج کردن جنین را سزارین مینامند.
👈🏻 این عمل برخلاف تصور عموم افراد، سلامت مادر را بیشتر در معرض خطر قرار میدهد.
↩️ ادامه مطلب: 👇👇👇
👈🏻 متاسفانه برخی از پزشکان نیز به منظور درآمد بیشتر، مادران را به سمت سزارین سوق میدهند و قریب به اتفاق زایمان ها در بیمارستانهای خصوصی به روش سزارین است.
👈🏻 به گزارش رجانیوز، گزارشهای سازمان بهداشت جهانی، میزان مطلوب سزارین را بین ۲۵ تا ۳۰ در صد از کل زایمانها میدانند که در ایران این شاخص در کل کشور ۶۰ در صد و در برخی نقاط شهری این میزان به ۸۰ در صد میرسد این در حالی است که بنابر تحقیقات صورت گرفته تنها ۱۵ در صد از این آمار به دلایل پزشکی است.
👈🏻 این نرخ در اروپا بین ۱۰ تا ۳۰ در صد است. در سوئد ۸۰ در صد زایمانهای طبیعی در منزل و به وسیله ماما انجام میشود. در ایرلند ۸۵ در صد زایمانها به طور طبیعی است و امارات متحده نیز با ۸۹ در صد #زایمان_طبیعی، پرچمدار این موضوع است.
👈🏻 بر خلاف کشورهای دارای طب پیشرفته که به ارزش #زایمان طبیعی پی بردهاند متاسفانه در ایران این فرهنگ برخلاف اقدامات انجام شده هنوز جا نیافتاده است و سطح آگاهی خانوادهها در تشخیص معایب و محاسن علم نوین پزشکی پایین است. در کشور ما سزارین تبدیل به نوعی مد و پرستیژ شده است به طوری که به گفتهٔ رئیس انجمن مامایی، ایران در سال ۲۰۰۸ رتبه دوم جهانی در زمینه سزارین را داشته اما اکنون به پله نخست جهان صعود کرده است.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
💠 پیامبر اسلام (ص) فرمود: سوگند به خدا، خداوند بهتر از او به من نداد! وى ايمان آورد، زمانى كه مردم كافر بودند. مرا تصديق كرد، زمانى كه مردم مرا تكذيب كردند. مرا با اموالش همراهى كرد، زمانى كه مردم مرا محروم ساختند.
📗 اسدالغابه، ج 7، ص 86
🏴 وفات حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها تسلیت باد.
🕯•┈•✦🕊✦•┈•🕯
➣ @ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
⭕️ لزوم تبیین آثار مثبت #زایمان_طبیعی
💠 مقام معظم رهبری در دیدار مسئولین جمعیت #مامایی کشور: متخصصان باید زیان های ناشی از وضع حمل های غیر طبیعی و همچنین فوائد و آثار مثبت #زایمان طبیعی در حفظ سلامت مادر و کودک را مکررا در مجامع عمومی و رسانهها تبیین کنند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 “ #تحمل_گرسنگی ” یکی از رموز بزرگ کسب “ #سلامت_جسمی ”
🔰 برخی این تصور را دارند که “تحمل گرسنگی” در ساعتی از روز میتواند زمینهساز ابتلا به برخی بیماریها یا ایجاد عوارضی برای جسم انسان شود!
🔰 بهخلاف این تصور، “تحمل گرسنگی” برای ساعاتی از طول روز، یکی از رموز بزرگ کسب “سلامت جسمی” است؛ اما چطور…؟ .
↩️ ادامه مطب : 👇👇👇
🔰 بار دیگر ماه مبارک #رمضان فرا رسیده است تا فرصتی باشد برای تمرین بندگی و البته مسیری بسیار نزدیک برای دستیابی به “تندرستی و سلامت” اما در این مطلب قصد بررسی مختصر یک “تصور غلط” را داریم.
🔰 برخی این تصور را دارند که “تحمل گرسنگی” در ساعاتی از روز میتواند زمینهساز ابتلا به برخی بیماریها یا ایجاد عوارضی برای جسم انسان شود!
🔰 این افراد در طول سال با همین تصور بهمحض احساس کمترین میزان از گرسنگی بهسراغ مصرف مواد غذایی مختلف میروند تا مبادا مثلاً دچار برخی ناراحتیهای معدهای و گوارشی شوند.
⁉️ اما آیا این تصور بر اساس آموزههای دینی و مبانی طب سنتی ایرانی ــ اسلامی ما نیز صحیح است؟!
🔰 در پاسخ به این سؤال باید گفت “خیر” اما چطور؟
🔰 در منابع روایی ما احادیث صحیحالسند فراوانی در بیان “فواید گرسنگی” وجود دارد که حکایت از سود بردن بدن انسان بهواسطه تحمل گرسنگی برای ساعاتی از طول روز دارد تا جایی که حتی در بیان ائمه اطهار(ع) تأکید شده است که “هیچ بیماری با گرسنگی جمع نمیشود” و روزهداری در ماه مبارک رمضان، تمرینی برای تحمل گرسنگی و رسیدن به سلامت جسمی کنار تزکیه نفسانی است.
🔰 از سوی دیگر بسیاری از اساتید طب اسلامی ایرانی نیز برای حصول به فواید مختلف تحمل گرسنگی و البته با احتساب برخی شرایط در افراد، توصیه به “ترک وعده ناهار” دارند و اینکه ترک وعده ناهار هم باعث حفظ تندرستی، کاهش چاقی شحمی و افزایش کارایی مغز برای فعالیتهای روزانه میشود و البته امروزه نیز در قالب مقالات علمی مختلف نیز فواید تحمل گرسنگی برای حفظ سلامت و تندرستی به اثبات رسیده است.
🔰 در ادامه به برخی از احادیث در باب فواید و سودمندی گرسنگی اشاره شده است:
💠 امام علی علیهالسلام: «هیچ بیماری با گرسنگی جمع نمیشود»
💠 همچنین فرمودند: روزه بگیرید تا تندرست باشید. (نهج الفصاحه، ح1854)
💠 امام هادی علیهالسلام: “گرسنگی بر خوشمزه بودن غذا میافزاید. (بحار ج4 ص369)
❇️ توضیح حدیث: علاوه بر این غذا برای بدن سودمندتر میشود و بدن از غذا بهتر استفاده میکند چرا که غذا خوردن در حالی که به غذا اشتها داریم باعث میشود آنزیمهای هضم غذا بهتر ترشح شوند و کار معده و دستگاه گوارش بهتر باشد.
💠 امام على علیهالسلام: از پرخورى بپرهیز که هر کس پایبند آن شود بیماریهایش زیاد مىشود. (غررالحکم ح2639)
💠 امام علی علیه السلام: همیشه سیر بودن عامل انواع دردها است. (غررالحکم ح1363)
💠 پیامبر خدا صلىالله علیه و آله: پُرخورى نکنید که نور معرفت در دلهاى شما خاموش مىشود. (مکارم الاخلاق ص1026)
💠 امام علی علیهالسلام: سیری یاور خوبی برای گناهان است. (غررالحکم ح9922)
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
🔴 تجربه دوای طلایی #بخور_جوش_شیرین نسخه #حکیم_دکتر_روازاده
جهت آموزش این علم بصورت رایگان توسط حکیم دکتر#روازاده با آموزشگاه احیای سلامت تماس حاصل نمایید.
☎️ 02166925508
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 طب اسلامی برای #درمان_بیماریها چه آموزههایی دارد؟ **
⁉️ اسلام برای مسائل پزشکی هم پاسخ دارد/ #طب_اسلامی برای درمان بیماریها چه آموزههایی دارد؟
❇️ سالهای زیادی است که علوم پزشکی نوین کنار پزشکی اسلامی قرار گرفته است و هر دو به درمان انواع بیماریها کمک میکنند.
🔰 به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، در دنیای امروز که برای انواع بیماریها، داروهایی تجویز میشود، دو علم پزشکی اسلامی و پزشکی بر مبنای آموزههای دانشگاهی بهنوعی کنار یکدیگر قرار گرفتهاند، در این میان، عدهای این دو دانش را در تقابل با هم مطرح میکنند و گروهی هم آنها را مکمل و همراستا میدانند؛ عدهای با اکتفا به دانش پزشکی نوین از استفاده از علوم اسلامی در درمان بیماریها خودداری کردهاند و برخی افراد تنها به استفاده از علوم موجود در طب اسلامی بسنده میکنند و آن را برای درمان هر نوع بیماری اعم از سرماخوردگی ساده، سرطان، کرونا و هر بیماری دیگر کافی میدانند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 خبرگزاری تسنیم در گفتوگو با حجتالاسلام دکتر احمد آقارفیعی، یکی از پزشکان و تحصیلکردههای دانشگاهی که با علوم اسلامی و طب رضوی(ع) هم آشنایی دارد و تحصیلکرده حوزههای علمیه است، به بررسی مواضع و رویکردهای علم پزشکی نوین با علوم طب اسلامی پرداخته است.
🔰 آن طور که این پزشک آشنا با طب اسلامی توضیح میدهد، شاید نتوان بین دو علم پزشکی اسلامی که برگرفته از آموزههای دین اسلام است و با داروهای گیاهی و روشهای طبیعی از بیماریها پیشگیری یا درمان میکند و پزشکی نوین که با تکنولوژی و داروهایی که اگرچه شیمیایی هستند، اما از دل طبیعت به دست آمدهاند، انتخاب کرد، با این حال، سالهاست که پزشکی نوین کنار طب اسلامی قرار گرفته است و با هم به درمان بیماریها کمک میکنند.
🔰 بسیاری از بیماریها از طریق استفاده از داروهای گیاهی و با روشهای طب اسلامی قابل پیشگیری هستند و از طرف دیگر، پزشکی با دستگاهها و شیوههای پیشرفته و مدرن هم برای درمان تعداد زیادی از بیماریها قابل استفاده است، به این ترتیب است که میتوان بِروز بودن آموزههای اسلام و ائمه اطهار علیهم السلام در زمینه علم پزشکی را متوجه شد.
❇️ پیروان علوم نوین و سنتی
🔰 امروزه گروهی از مردم علم را دارای اساس و بنیاد مشخص میدانند و بیماریها را با علوم پزشکی نوین درمانپذیر میخوانند اما عدهای هم به پزشکی اسلامی متمسک میشوند، این دوگانگی را چگونه میتوان جواب داد؟
🔰 این نوع دوگانگی در همه کشورها وجود دارد و این طور نیست که فقط مردم کشور ما که اکثر آنها مسلمان و شیعه هستند، با آن مواجه باشند. هرچند وقتی به آمارها و استقبال عمومی مردم از انواع درمانها رجوع کنید این مطلب مشخص میشود که گروهی از افراد و بهویژه مردمی که در کشورهای غربی و با پیشرفتهای علمی و تکنولوژی زندگی میکنند، عمدتاً به این عقیده رسیدند که علم اصالت محض دارد و به همین دلیل تابع بیقیدوشرط علم شدهاند.
🔰 با وجود این، میان آنها مانند همیشه تاریخ، عدهای هستند که دین را بهجای علم دارای اصالت میدانستند و به همین دلیل سعادت را در پیروی از دین میدانستند، پس دقت شود که این موضوع فقط به مسلمانها و یا شیعیان خاص اختصاص ندارد بلکه در قرون وسطی هم گروهی بودند که از این عقیده پیروی میکردند.
❇️ دین به مسائل پزشکی هم پاسخ میدهد
🔰 اشاره کردید که گروهی سعادت را در دین و گروهی در علم میدانند، چطور شد که دامنه این سعادت بهسوی مسائل پزشکی و بهداشتی کشیده شد؟
🔰 کسانی که از دین کامل و جامع بهرهمند هستند، رویکرد دنیایی و معنوی به زندگی دارند. این تصور غلطی است که گمان کنیم مردم مؤمن فقط آخرت را نگاه میکنند و نسبت به زندگی دنیا بیتوجه هستند.
🔰 وقتی آموزههای ائمه معصوم علیهم السلام را بخوانیم، این مورد مشخص میشود که آن بزرگان نوعی برنامه زندگی را ارائه میدهند که انسان هم در دنیا زندگی سالم و پرباری داشته باشد و هم در آخرت در آسایش و آرامش باشد.
🔰 بر همین اساس است که دین اسلام کنار دستوراتی که برای آخرت داده است، آموزهها و برنامههایی هم برای زندگی دنیای ما دارد.
🔰 نکتههای بهداشتی و پزشکی که در حدیثهای عنوانشده از سوی پیغمبر اسلام صلّی اللّه علیه و آله و اهلبیت علیهم السلام میخوانیم، نشاندهنده این نکته است که ایشان بهعنوان فرستادههای خدای متعال به سلامت روح و جسم انسان و زندگی سالم او در دنیا هم توجه داشتهاند، چون به هر حال دین اسلام بر فطرت انسان منطبق است و طبیعی است که برای همه نیازهای او از جمله نیازهای بهداشتی و پزشکی او هم جواب و برنامه دارد.
⁉️ با وجود این، آیا میشود علم و دین را از هم جدا کرد؟
🔰 جواب این سؤال را باید در آموزههای اصیل اسلامی پیدا کنیم. کاملترین این رویکرد نسبت به دین، در دین مقدس اسلام و مذهب تشیع وجود دارد که علم و دین را دو بال برای پرواز در آسمان سعادت میداند تا انسان را به کمال مطلق برساند و در عین حال پرداختن به هر یک بدون توجه به دیگری را، آفتی برای سعادت و نیکبختی انسان، به حساب میآورد.
🔰 به این ترتیب همان اندازه که عالم بیدین، مسبب بدبختی خودش و دیگران است، جاهل مقدسمآب هم موجبات خسارت در دنیا و آخرت را برای خود و اطرافیانش فراهم میکند.
🔰 البته این موضوع طبق فرمایش امام علی علیه السلام است که: «علم و دین پیوسته با یکدیگرند و هرگاه جدای از هم شدند، آتشافروز خواهند بود.»
🔰 البته باید یادآوری کنم که بر این اساس، علم راهی را طی میکند که در انتهای آن راه، دین قرار گرفته و این رمز بزرگی که در سیره علمی و دینی ائمه اطهار علیهم السلام قابل مشاهده است. هر روز که تلاش انسان برای کشف علومی مانند علم پزشکی به نتیجه جدیدتری میرسد، درستی و کمال دستورات دین هم مشخص میشود.
❇️ تفاوت درمان در پزشکی نوین و طب اسلامی
🔰 شما را بهعنوان پزشکی میشناسیم که سالها در زمینه طب اسلامی تحقیق و پژوهش و در عین حال در پزشکی نوین هم تحصیل کرده است، به این پرسش پاسخ دهید: پزشکی جدید یا اسلامی، کدام یک بر دیگری ارجحیت دارد؟
🔰 شاید نتوان بین دو علم پزشکی اسلامی که برگرفته از آموزههای دین اسلام است و با داروهای گیاهی و روشهای طبیعی از بیماریها پیشگیری یا آنها را درمان میکند و پزشکی نوین که با تکنولوژی و داروهایی که اگرچه شیمیایی هستند، اما از دل طبیعت به دست آمدهاند، انتخاب کرد، با این حال، سالهاست که پزشکی نوین کنار طب اسلامی قرار گرفته است و با هم به درمان بیماریها کمک میکنند.
⁉️ نوع درمان در دو علم پزشکی نوین و طب اسلامی چه تفاوتهایی با هم دارند؟
🔰 یکی از تفاوتهای این دو علم در تشخیص بیماری است. با در نظر گرفتن مزاج اعضا و مزاج شخص بیمار، بیماری با علائمی که ناشی از نامعتدل بودن است، خود را نشان میدهد.
🔰 جستوجوی این نشانهها بسته به شکایت بیمار از بیماری خود، باید در مسیر مشکلات جسمی او باشد.
🔰 این روش با ظرافتی تمام این مراحل را پیدا میکند و در اختیار پزشک تیزبین قرار میدهد،
🔰 به این ترتیب ابتدا مشکلات اصلی و بیماری بهدرستی تشخیص داده میشود و سپس درمان آن مطابق با آموزههای پزشکی اسلامی تعیین خواهد شد، این در حالی است که پزشکی نوین علائم بیماریها را هم با دستگاهها و تکنولوژی پیشرفته تشخیص میدهد.
🔰 در عین حال بسیاری از بیماریها از طریق استفاده از داروهای گیاهی و با روشهای طب اسلامی قابل پیشگیری هستند و از طرف دیگر، پزشکی با دستگاهها و شیوههای پیشرفته و مدرن هم برای درمان تعداد زیادی از بیماریها قابل استفاده است،
🔰 به این ترتیب است که میتوان بِروز بودن آموزههای اسلام و ائمه اطهار علیهم السلام در زمینه علم پزشکی را درک کرد.
❇️ توجه به کل بدن در پزشکی اسلام
⁉️ مگر طب اسلامی چه آموزههایی دارد؟
🔰 طب اسلامی برای درمان بیماریها به کل بدن توجه دارد و هر داروی گیاهی که برای بیمار تجویز میشود، اگر فایدهای برای اجزای دیگر بدن او نداشته باشد، مشکلی هم ایجاد نخواهد کرد.
🔰 جالب است که نشانههای بیماری در طب اسلامی همان تعریف بیماری در پزشکی جدید را ندارد، درواقع نشانه بیماری در طب اسلامی یک نشانه مشکلآفرین تعریف نمیشود تا وقتی ایجاد شد با داروهای گیاهی به آن حمله کنیم،
🔰 درواقع این نوع نشانهها حکم چراغ راهنما را دارند که با شناختن آن میتوان آسیبپذیری و حالت مزاج بیمار را تشخیص داد و دارویی برایش پیدا کرد که با کل بدن او و مزاجش سازگار باشد.
🔰 از طرف دیگر خود فرد مورد مطالعه پزشک قرار میگیرد، نه بیماری خاص او، به همین دلیل است که ضربان آهسته و یا ضعیف برای یک نفر نشانه بیماری است اما برای شخص دیگری با توجه به مزاج او، امری طبیعی و عادی است.
❇️ توجه به آبوهوا در درمان بیماریها
🔰 در علم پزشکی اسلامی به این نکته هم توجه میشود که دستورات ویژه ائمه اطهار علیهم السلام در شرایط آبوهوایی آن زمان و حاکم بر سرزمینی که ایشان زندگی میکردند، صادر شده است،
🔰 چون در این رشته پزشکی توجه به نوع آبوهوایی که فرد در آن قرار دارد هم از اهمیت بالایی برخوردار است و دستورات و تجویزهای پزشکی باید مطابق با وضعیت زندگی و اقلیمی باشد.
🔰 نکته دیگر این است که چون در طب اسلامی تمام جنبههای شخص مورد بررسی پزشک قرار میگیرد و نه صرف بیماری او، درنتیجه شیوه زندگی، وضع فکری، خلقوخو، توان، حالت یا ساختار بدن، همه و همه به همان اندازه نشانههای جسمی، در تشخیص بیماری اهمیت دارد.
❇️ تقدم پیشگیری بر درمان در پزشکی اسلامی
🔰 یکی از نکات مهمی که در طب اسلامی یاد میگیریم، تقدم پیشگیری بر درمان است، درست است؟
🔰 بله. برای دانستن اینکه پزشکی نوین با داروهای شیمیایی و عناصر گرفتهشده از خاک و طبیعت بهتر است یا طب رضوی(ع) با داروهای گیاهی و روشهای درمانی که امامان معصوم علیهم السلام توصیه کردهاند، میتوان به موارد استفاده از آن توجه کرد.