✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
جبرائیلی
🛑#جهاد_تبیین
🏴@TABEIN_14
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
#مقالات
🔻فروغ جاویدان؛ فرجام یک رؤیای خام
📝بعد از پذیرش قطعنامهی ۵۹۸ از سوی ایران،سازمان مجاهدین خلق که همهی حیثیت و هستی خود را در گرو جنگ نهاده بود برای خروج از بنبست و نجات از وضعیت موجود، به فکر عملیات نظامی علیه ایران افتاد و در همین راستا عملیاتی را تحت عنوان فروغ جاویدان با ۲۵ تیپ و به فرماندهی شخص مسعودی رجوی در ۳ مرداد ماه ۱۳۶۷ به مرحلهی اجرا گذاشت. آنها قصد داشتند طی ۳۳ ساعت از طریق تصرف ۵ شهر سرپلذهاب، اسلامآباد غرب، همدان و قزوین خود را به تهران برسانند و با تصورخام رساندن خود به تهران حکومت را به دست بگیرند. اما به لطف خداوند نیروهای موجود در عقبهی یگانهای سپاه پاسداران که عمدتاً پشتیبانی و ستادی بودند به مقابله با آنان شتافتند و در گردنهی چهار زبر ـ واقع در۳۰ کیلومتری کرمانشاه ـ توانستند آنان را متوقف کرده و تلفات سنگینی را بر آنان وارد نمایند.
🔗اینجا بخوانید:
https://irdc.ir/0002NY
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
بر وانت بارها از پشت این خودروها با شور و احساساتی زیادالوصف، کف میزدند و هورا میکشیدند که صدایشان در تمامی شهر میپیچید و منعکس میشد! عجب غوغایی بود، بانگ ولوله و هیاهو سراسر خیابان امام و محلههای اطراف را فرا گرفته بود. مراسم آنها در استادیوم ورزشی، با حضور اکراد شهرها و روستاهای کردنشین و سخنرانی سران حزب دموکرات آغاز شد. حوالی ساعت ۱۱ صبح، صدای شلیک تیر هوایی، افراد مسلح داخل استادیوم را دچار هراس میکند و آنان این را تهدیدی برای خود تلقی میکنند. در نتیجه نظم میتینگ به هم خورد و آنان سراسیمه و دستهجمعی، شروع به تیراندازی هوایی میکنند. آن گاه به صورت گروهی، استادیوم ورزشی را ترک مینمایند. آنان قبل از ترک آنجا، دو تن از اهالی ترکزبان کوچه مجاور استادیوم، از خانواده آبیاریها را به شهادت میرسانند!»
آنگاه در خیابان اصلی شهر، چندین کسبه را کشتند و سپس در محلهها و اطراف نقده، اجتماع کردند و نیروهای مستقر در مبادی ورودی و خروجی شهر را -که قبلاً در اختیار خود گرفته بودند- تقویت کردند و منتظر دستورات بعدی حزب ماندند. اغلب مردم ساکن نقده، در منازل و پشتبامها و در سنگرهای خود، پناه گرفته و نگران اوضاع بودند. چند تن میوهفروش دورهگرد، با ارابههای خود در خیابان در تردد بودند که در همان ابتدای کار، مورد حمله قرار گرفتند و کشته شدند. قبل از تخلیه استادیوم، جمعی از مردم روستاهای اطراف و اهالی نقده که برای خرید و فروش در محل جمعهبازار تجمع کرده بودند، توسط افراد مسلح کرد به گروگان گرفته شدند! اگر جنگی در پیش نبود، گروگانگیری عدهای از مردم بیدفاع، چه توجیهی میتواند داشته باشد؟ در فاصله ساعت ۱۱تا ۵ بعد از ظهر که جنگ رسماً آغاز شد، درگیریهای پراکنده در سطح شهر ادامه داشت. بلندگوهای مساجد شیعه از گروههای مسلح، به طور متوالی درخواست میکرد برای اجتناب از برادرکشی، شهر را ترک نمایند! روز شنبه اول اردیبهشت ۱۳۵۸، به رغم باران شدیدی که میبارید، جنگ به شدت ادامه داشت. مهاجمان سعی در تصرف «قالا باشی» محل سوقالجیشی نقده داشتند. با تسلط بر این قسمت، تصرف بقیه نقاط شهر، برای آنان آسان میشد. مهاجمان نهایت تلاش خود را به کار میبرند. با وجود اینکه مهاجمان چند منزل مسکونی اطراف را تصرف کرده بودند تا کل منطقه را بگیرند، اما این مقاومت سرسختانه مدافعان بود که آنها را ناکام گذاشت. درگیریهای مسلحانه، به روستاهای اطراف شهر نیز سرایت کرد! در گوشههایی از شهر شعلههای آتش دیده میشود، ولی تعیین محل آن به علت تیراندازی، امکانپذیر نبود. تلفات بین ۷۰ تا ۸۰ تن و تعداد مجروحان تیر خورده نیز ۴۳ تن بود. اجساد در وسط کوچه و خیابان مشاهده میشدند. ادامه تیراندازی، انتقال آنها را به بیمارستان، ناممکن کرده بود! در پی تشدید درگیریها، زمزمههایی مبنی بر اعزام ارتش به دستور دولت، به شهر جنگزده نقده شنیده میشد. پخش اخبار دخالت ارتش در جنگ، سران حزب را بسیار آشفته و نگران میکند! آنان سعی میکنند تا زمان حصول نتیجه مطلوب خود در جنگ، به نوعی از حضور ارتش جلوگیری کنند. غنی بلوریان در نامهای به «آیتالله سید محمود طالقانی»، از ایشان میخواهد مانع از رفتن افراد مسلح به نقده شود. وی ادعا کرد رفتن افراد مسلح به این شهر، ممکن است موجب تحریک شود و به آتش دامن بزند! شیخ عزالدین حسینی در ساعات پایانی روز دوم، وقتی مقاومت مدافعان را میبیند، با پخش اعلامیه از طریق رادیو مهاباد و چندین تلگرام به مقامات و مراجع شیعه، خواستار توقف جنگ میشود و بر لزوم برادری میان ترک و کرد تأکید میکند. گویا در برخی مسائل، وی با قاسملو و حزب دموکرات دچار اختلاف نظر شده بود!
ورود زندهیاد شیخ غلامرضا حسنی و یارانش به نقده
در شامگاه روز یکشنبه، زندهیاد حجتالاسلام والمسمین غلامرضا حسنی همراه با عدهای از نفرات داوطلب ارومیهای، دو نفربر ارتش تهیه میکنند و از طریق جاده خاکی حیدرآباد، ابتدا وارد حسنلو و سپس وارد نقده میشوند. با ورود ایشان و نیروهای همراه، مبارزان و مردم که گلولههایشان تمام شده بود، روحیه تازهای میگیرند. حاجآقا حسنی همراه با مردان و زنان مدافع شهر، به سمت ستاد فرماندهی دموکراتها حمله و با درگیری و مقاومت، آنجا را به تسلط خویش درمیآورند. آنگاه همراه با ۲۰۰ نفر از نیروهای مردمی در خارج از شهر، به سمت بیشهزار در قسمت جنوبغربی شهر حرکت میکند و آنها را در محاصره خود قرار میدهد و جنگ نقده در نهایت، با استقامت و جانفشانی مردان و زنان مقاوم، در عصر روز دوشنبه ۳/ ۲/ ۱۳۵۸ با فرار مسلحان و مهاجمان به سرانجام میرسد. در چهارمین روز با حضور تعدادی نفربر و تانک ارتش در نقده و قطع درگیریهای پراکنده در کوههای اطراف شهر، اوضاع نسبتاً آرام میشود.
شهدای جنگ نقده
طی این سه روز درگیری، نزدیک به ۵۰ نفر شهید، تعدادی مجروح و نزدیک به هزار نفر
مهمانان ناخوانده نقده عاملان جنگ خونین ۳ روزه!
-بیتردید منازعه نقده، یک توطئه بینالمللی بود که پشت پرده آن، از سوی ایادی استکبار و بازماندگان دودمان پهلوی سازماندهی و هدایت میشد. طی سه روز درگیری در این شهر، نزدیک به ۵۰ نفر شهید، تعدادی مجروح و نزدیک به هزار نفر از اهالی ترک منطقه اعم از زن و مرد، در دستههای مختلف، به دست قوای مهاجم اسیر شدند که روزها و هفتهها در اسارت ماندند و بعدها آزاد شدند! با این همه و در نهایت، این اجساد مردم مظلوم و بیدفاع نقده بود که در خیابانها و خانهها خودنمایی میکرد!
- عواملی نظیر تمدن و تاریخ کهن، ژئوپلیتیک خاص، مهاجرت و ترکیب جمعیتی مختلف، تنوع قومی و مذهبی، دخالت ایادی خارجی، منابع، ثروتهای طبیعی و...، استان آذربایجانغربی را به یکی از کانونهای تنش، بحران و منازعات در طول تاریخ تبدیل کرده است. حوادث و مناقشات مربوط به ماجرای شیخ عبیدالله شمزینی، اسماعیل آقا سیمیتقو، جیلوها، ارامنه و...، نمونههایی از تجاوزها و ظلمهای تاریخی است که رخ داده است. با این همه و به رغم تفاوتها، تنوع و تضادهای مذهبی و قومی، زندگی و روابط مسالمت آمیز در بین ساکنان این خطه از کشورمان وجود داشته و روح مصالحه و همزیستی، در آن جاری است.
بسترهای آغاز جنگ در نقده، در آغازین بهار انقلاب اسلامی
پس از اعدام قاضی محمد، رهبر سیاسی حزب دموکرات کردستان توسط حکومت پهلوی در ۱۰ فروردین ۱۳۲۶در مهاباد، گروههای تجزیهطلب کرد، سه دهه را در انفعال سیاسی سپری کردند! فعالیتهای آنها، به برگزاری میتینگها و نشستهای حزبی محدود شد. اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به اوضاع آشفته و ناآرام روزهای آغازین حکومت نوپای جمهوری اسلامی، اعضای حزب دموکرات با استفاده از فرصت پیش آمده، با تحریک احساسات ناسیونالیستی و خشونت قومی، به دنبال تحقق آمال دیرینه خود بودند.
موقعیت جغرافیای سیاسی و نظامی شهرستان نقده، از عوامل مهم توجه حزب دموکرات کردستان نسبت به تصرف یا کنترل این شهر بوده و موجب بروز جنگ نقده در ۳۱ فروردین ۱۳۵۸ گشت. در چهارم فروردین ۱۳۵۸، دولت موقت اجازه داد تا جسد ملامصطفی بارزانی، رهبر جنبش ملیگرای کردستان عراق از کرج به بخش اشنویه نقده منتقل و در آنجا دفن شود. از این رو جمعی از متنفذان محلی و روحانیون شیعه و سنی منطقه نیز در این مراسم شرکت کردند.۱
--غارت پادگان مهاباد، به مثابه اولین گام!
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برای اداره امور شهر نقده، ابتدا کمیته مشترکی اعم از کرد و ترک تشکیل شد، ولی به دنبال شروع فعالیت گروهها و احزاب جداییطلب، از جمله حزب دموکرات کردستان- که اساساً حزبی مارکسیستی و لنینستی بود- در مناطق کردنشین جنوب غرب آذربایجان، با تبلیغات نفاقآمیز و شدید قومگرایی کردی از طریق رادیو و نشریات حزب یاد شده در نقده، به دو کمیته مجزای ترک و کرد منفک شد و فضای ملتهب تعصب آمیز قومی، به شکل مضاعف بر منطقه حاکم شد. بعد از خلع سلاح ژاندارمری نقده در تاریخ ۲۳/۱۱/۱۳۵۷ و مسلح شدن عدهای از افراد، وضعیت شهر رو به بینظمی بیشتری رفت. به هرروی، چند روزی از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که حزب دموکرات در ۳۰ بهمن ۱۳۵۷، به رهبری عبدالرحمن قاسملو، فعال سیاسی چپ و از رهبران حزب دموکرات کردستان، پادگان مهاباد را محاصره و سلاحهای ارتش را -که در حدود ۳۶ هزار قبضه اسلحه، اقسام توپ جنگی، تانک و خودروی نظامی بود- غارت کردند و طی آن سرتیپ پزشکپور، فرمانده پادگان را ترور و مجروح کردند! غنی بلوریان از اعضای حزب دموکرات در خاطراتش مینویسد: «دکتر قاسملو لحظه به لحظه با اشخاص تماس میگرفت و نقشه اشغال پادگان را میکشید.
قاسملو معتقد بود که آنجا (یعنی پادگان مهاباد) مرکز شر است و باید جمعآوری شود.» ۲
تلاش ناموفق حزب دموکرات برای تصرف پادگانهای جلدیان و پسوه
بعد از تصرف پادگان مهاباد توسط مزدوران قاسملو، نیروهای حزب از طریق مهاباد، از مسیر جاده نقده به پیرانشهر، به قصد تصرف و غارت پادگانهای جلدیان و پسوه حرکت کردند. در آن زمان در پادگان جلدیان، ۲۷ نفر از پرسنل باقی مانده بود، که برای تأمین کسری نیروها از اهالی غیرنظامی نقده، جهت حفظ این پادگانها کمک گرفته شد. دفاع شجاعانه مردم غیور منطقه، مانع از تصرف پادگان شد. روزنامه کیهان طی مصاحبهای با فرمانده پادگان مینویسد: «حدود ۵۰۰نفر از افراد مسلح وابسته به حزب دموکرات، به پادگان جلدیان حمله کردهاند. در جریان این حمله، یک نفر شهید، سه نفر مجروح و سه نفر اسیر شدند که دو تن از آنان دانشآموزان۲۰ و ۱۸ و یک نفر از او
راقکننده اتومبیل است.» ۳
ممانعت حزب دموکرات از شرکت مردم در رفراندوم ۱۲فروردین ۱۳۵۸
در ۱۲فروردین۱۳۵۸، رفراندوم تعیین نظام جمهوری اسلامی برگزار شد. اکثریت مردم نقده و روستاهای اطراف آن، به جمهوری اسلامی رأی دادند، اما حزب دموکرات کردستان، شرکت در این رفراندوم را در مناطق کردنشین تحریم کرد! سازمان انقلابی زحمتکشان کردستان «کومله»، در اعلامیهای خطاب به پیشهوران، بازاریان، روشنفکران، کارمندان و دانشآموزان اعلام کرد: «در ۱۰ فروردین ۱۳۲۶، طناب دار را به گردن قاضی محمد انداختند. مبارزان خلق کرد در سالروز شهادت قهرمان ملیشان، در رفراندومی که حقوق ملی خلق کرد و سایر خلقهای ایران را نادیده میگیرد، شرکت نخواهد کرد.» ۴ شیخعزالدین حسینی نیز حضور در انتخابات را تحریم کرد و در پایان اعلامیه خود، شرکت در آن را مشروط به برآوردن ساختن درخواستهای خود کرد! ۵
دعوت از کردهای مناطق مختلف، برای شرکت در میتینگ مسلحانه در نقده!
حزب دموکرات برای برپایی میتینگ مسلحانه در شهر نقده، در روز جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۵۸، اقدام به یک فراخوان و دعوت گسترده از کردها نمود. طی این فراخوان، علاوه بر کردهای آذربایجان غربی و کردستان ایران، حتی از اکراد عراق و ترکیه نیز در آن حضور داشتند! به نظر میرسد که دلایل انتخاب نقده برای انجام میتینگ مسلحانه در این شهر، به شرح ذیل است:
۱-از نظر سوقالجیشی و استراتژیک، نقده دارای موقعیت خاص نظامی است.
۲-نقده محل تدارکات و پشتیبانی پرسنل ارتش مستقر در پادگانهای جلدیان، پسوه و حتی پیرانشهر محسوب میشد. باید این مانع به نوعی از سر راه برداشته میشد.
۳-نقده ترکنشین، پل ارتباطی میان شهرهای کردنشین اشنویه در غرب، پیرانشهر در جنوب غرب، مهاباد در جنوب نقده با ارومیه مرکز استان، محسوب میشود. شهید دکتر مصطفی چمران در توصیف موقعیت این شهر میگوید: «نقده دروازه آذربایجان است. برای وصول به اشنویه، جلدیان و پیرانشهر، حیاتی است. برای نفوذ به آذربایجان، سیطره بر نقده ضروری است....»
۴- ایجاد رعب و وحشت در میان مردم نقده، جهت ترک این شهر. در فروردین ۱۳۵۸، جمعیت شهر نقده، ۱۹ هزار نفر برآورد میشد که ۱۶ هزار نفر آن ترک و ۳ هزار نفر دیگر کرد بودند. بسیاری از خانوادههای ترک، در محله کردها منزل و کسب و کار داشتند.
اگر نقده، به تسلط حزب دموکرات درمیآمد، هدف بعدی تصرف شهر ارومیه بود!
از دلایل اصرار بیش از حد برگزاری میتینگ مسلحانه در این شهر، جلب حمایتهای خارجی بود. برخی شاهدان و مطلعان بر این باورند: چند روز قبل از ۳۱ فروردین سال ۱۳۵۸، برخی از سران حزب دموکرات کردستان ایران، از جمله مصطفی هجری و رحمان حاجیاحمدی، با جلال طالبانی و مسعود بارزانی در روستای تیرکش ملاقات کردند و در این باره با یکدیگر هماهنگ شدند. جلال طالبانی قول داده بود در صورت تصرف نقده، حمایتهای بینالمللی از حزب دموکرات کردستان ایران را جلب نماید.
با این همه برگزاری میتینگ مسلحانه در شهر نقده، موجب نگرانی مردم، روحانیون و ریشسفیدان شهر شد و آنان ضمن مخالفت با برگزاری این برنامه، از سران حزب دموکرات خواستند تا از برگزاری مراسم در شهر منصرف شوند. عبدالله ابریشمی در کتاب «مسئله کرد در خاورمیانه» مینویسد: «برخی از آدمهای محترم و روحانیون ترک آمدند پا درمیانی کردند، با دفتر حزب تماس گرفتند و خواستند که این برنامه برگزار نشود.» بعدها بلوریان این مدعا را تأیید میکند و مینویسد: «ترکهای نقده، نامهای به حزب مینویسند و میگویند: از این اقدام شما ناراضی هستیم و نمیخواهیم شما به صورت مسلحانه، اقدام به برگزاری مراسم کنید و پیشنهاد میکنیم که این مراسم، در کنار شهر برگزار شود!» ۶
با این همه، اقدام مردم شهر بیفایده بود و حتی قاسملو و اعضای حزب، خواستار تخلیه و تسلیم ترکهای شهر میشوند که پاسخی قاطعانه و منفی از آنها دریافت میکنند؛ و سرانجام آغاز جنگی خونین
طلوع خورشید روز بهاری ۳۱ فروردین، خبر از آغاز رخدادی عظیم داشت. همه چیز مهیای آن بود تا یک جنگ سه روزه خونین، برای مردم مظلوم نقده در تاریخ ثبت شود. غلام بناوند، از مدافعان شهر در طی جنگ نقده، آن روز را چنین تشریح میکند:
فعالیتها و رفتوآمدهای روزمره آغاز شده بود، اما چهره شهر با دیگر روزها، تفاوت عمدهای داشت. مردم تحرکات خاصی را نظارهگر بودند. آنها عناصر مسلح کرد را سر پستهایی که برایشان تعیین شده بود، میدیدند. تمام ورودیها و خروجیهای شهر، تحت کنترل شدید عناصر حزب دموکرات بود. ساعت ۸:۳۰، رژه ۵ هزار نفری این مهمانان ناخوانده در شهر آغاز میشود. عناصر مسلح در صفوف و ردیفهای منظم، با انواع سلاحها و با شور و حال زیاد، سرود خوانان و شعارگویان در حال رژه رفتن بودند و شعارهایی به زبان کردی و فارسی سر میدادند:
تشکل کردها ایجاد باید گردد
حماسه ویتنام تکرار باید گردد
افراد سوار
از اهالی ترک منطقه اعم از زن و مرد، در دستههای مختلف به دست قوای مهاجم اسیر شدند که روزها و هفتهها در اسارت ماندند و بعدها آزاد شدند! با این همه و در نهایت، این اجساد مردم مظلوم و بیدفاع نقده بود که در خیابانها و خانهها خودنمایی میکرد! صدای ضجه و شیون زجرآور زنان و کودکان، قلب انسان را به درد میآورد. زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا حسنی، در تشریح جنایت حزب جلاد دموکرات میگوید: «روز دوشنبه از دو خانه، دیدن کردم. در یکی از آنها، ۱۱ نفر را سر بریده بودند! خانواده میرزا علی بدلی، که از دیدن آنها خیلی ناراحت شدم. مثلا سر دخترک سه سالهای را بریده بودند و با سیخ، به سینه مادر ۲۳ سالهاش چسبانده بودند! در خانهای دیگر، جوانی را با تبر قطعه قطعه کرده بودند که بزرگترین قطعهاش، به اندازه یک لیوان بود! ۲۲نفر دیگر را هم در جایی، با طناب اعدام کرده بودند!» ۷
غلام بناوند صحنه شهادت دختر پنج ساله را چنین توصیف میکند: «معصومه پنج ساله در تبادل آتش در وسط خیابان، به دور از پدر و مادرش که آنها را گم کرده بود، تیر میخورد و همچون مرغکی بی بال و پر بر زمین میافتد. به علت درگیری شدید، مدافعان به زحمت او را از مهلکه نجات میدهند. در بغل جوانمردان، چشمانش را باز میکند و میگوید: عمو نگران نباش، من زندهام... در همان حال، پس از ادای این کلمات، همانند غنچه ناشکفته که مورد هجمه طوفانی سهمگین قرار میگیرد، پر پر شده و خزان میگردد!» بیتردید منازعه نقده، یک توطئه بینالمللی بود که پشت پرده آن، از سوی ایادی استکبار و بازماندگان دودمان خیانتکار پهلوی سازماندهی و هدایت میشد. چنانکه در میان کشتهشدگان مهاجم، افرادی بودند که متعلق به اعضای سازمان پ. ک. ک در ترکیه بودند و از طریق نوار مرزی به ترکیه منتقل شدند!
نتیجه یک جنگ خانمانسوز
در اطلاعیه مردم نقده بعد از جنگ، خطاب به سران حزب دموکرات چنین آمده است: «آیا آنان با وجود ادعای رهبری حزبی و سیاسی، نمیدانند که تأسیس دفتر یک تشکیلات سیاسی، نیاز به گلوله و تفنگ و مسلسل ندارد؟ آیا آنان اینقدر ناآگاه هستند که عواقب شوم این قدرتنمایی و مانور نظامی را پیشبینی نمیکنند؟ آنان اگر نیت شومی نداشتند، انجام چنین مانور نظامی در این موقعیت حساس انقلابی کشورمان و در این منطقه مرزی، صحیح و عاقلانه بود؟...»"
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری حسین شریعتمداری از درخواست کمک از آل سعود از سوی سید محمد خاتمی در فتنه 88
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحنه گردانی آقای مجید انصاری یار نزدیک خاتمی و روحانی در تظاهرات غیرقانونی 25 خرداددراوج فتنه 88
👆مجید انصاری یکی از افراد پیشنهاد شده برای کابینه آقای دکتر پزشکیان!
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
قسمت پنجاه و هفتم
وصیت اكید من به قوای مسلح آن است كه همان طور كه از مقررات نظام ،عدم دخول نظامی در احزاب و گروهها و جبهه ها است به آن عمل نمایند؛ وقوای مسلح مطلقا، چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها، در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازیهای سیاسی دور نگهدارند. در این صورت می توانند قدرت نظامی خود را حفظ و از اختلافات درون گروهی مصون باشند. و بر فرماندهان لازم است كه افراد تحت فرمان خود را از ورود در احزاب منع نمایند. و چون انقلاب از همه ملت و حفظ آن بر همگان است ،دولت و ملت و شورای دفاع و مجلس شورای اسلامی وظیفه شرعی و میهنی آنان است كه اگر قوای مسلح ، چه فرماندهان و طبقات بالا و چه طبقات بعد،برخلاف مصالح اسلام و كشور بخواهند عملی انجام دهند یا در احزاب واردشوند كه - بی اشكال به تباهی كشیده می شوند - و یا در بازیهای سیاسی واردشوند، از قدم اول با آن مخالفت كنند. و بر رهبر و شورای رهبری است كه باقاطعیت از این امر جلوگیری نماید تا كشور از آسیب در امان باشد.
پنجاه و هفتم
ادامه دارد ...
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزهای سپریشدۀ شهید رئیسی از انتخاب تا تنفیذ
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
📸 تاریخسازی ژیمناست ایران در المپیک پاریس/ «مهدی الفتی» فینالیست شد
🔹 مرحله مقدماتی مسابقات پرش خرک رشته ژیمناستیک هنری سیوسومین دوره رقابتهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس، امروز(شنبه) در سالن برسی آرهنا برگزار شد و مهدی الفتی موفق به تاریخسازی شد و به برای اولین بار یک ژیمناست ایرانی به فینال رقابتهای پرش خرک راه یافت.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک درس سیاسی بسیار مهم جهت عبرت
فيلم ويرانگر، ساخته ابوالقاسم طالبي درسال٧٤
شما باديدن اين صحنه از فیلم، به ياد چه کسانی در صحنه سیاسی امروز ايران می افتيد؟چه کسانی به شکل و شمایل ما و تفکر آنها؟
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
تفسیر ۲۰۲۴ کلام امیرالمومنین که میفرماید از خلوتی راه سعادت نهراسید، این شکلیه!
وقتی همه ایستاده درحال تشویق نتانیاهو در کنگره هستند ، تو محکم و شجاعانه بایست و تابلوی « مرتکب نسل..کشی» رو دستت بگیر
حتی اگه تنها تو یک نفر بودی!
✍خانم فردوس
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خیلی مهم و بصیرتی.
از «عبرت» دولت دوازدهم تا «الگوی» دولت سیزدهم در کلام رهبر انقلاب !
🔹پ.ن-- آیا با این الگو پیش رفتیم.؟
#سقیفه_تاوان_دارد.
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
👆این ذکر حضرت زهرا سلام الله علیها را زیادبگید.
@jannatolmahdi313
فرازی از دعای حضرت زهرا سلام الله علیها - اللهم استعملنی لما خلقتنی له
در یکی از دعاهای حضرت زهرا(سلام الله علیها) به این جمله کوتاه و عمیق برمیخوریم که : و استعملنی لما خلقتنی له؛ خدایا من را در کاری که برای آن کار خلقم کردهای، به کار بگیر...
@jannatolmahdi313
این دعا بهتر است در قنوت نماز خوانده شود و دربارهی آن تفکّر بشود. اصل دعا به شکل « ... و سْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ» میباشد ولی اگر بخواهیم تنها این فراز را در قنوت بخوانیم «اللهم » به ابتدای آن اضافه میکنیم.
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
تشریف بیاورید.
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8╗
📸 بیشترین تورم ۸۰ سال اخیر را به بار آوردهاید، طلبکار هم هستید؟
🔸دولت روحانی با تورم ۵۹.۳٪ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر را به دولت بعد تحویل داد.
🔸دولت سیزدهم شروع به کاهش تورم کرد اما وقایعی چون حذف ارز ۴۲۰۰ که از دوره روحانی به ارث رسیده بود، به علاوه اغتشاشات ۱۴۰۱، که به افزایش قیمت دلار منجر شد؛ موجب سخت شدن مسیر کاهش تورم شد.
🔸تورم ۳۵.۵ درصدی تیرماه ۱۴۰۳ پایینترین تورم ۴۱ ماه اخیر بود. مسیر کاهش تورم سخت بود؛ شروع شده و انشاءالله ادامه یابد…
@Kayhan_online
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فواید پزشکی و فیزیکی نماز
@Afsaran_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تنفیذ رئیسجمهور جدید باید رئیسجمهور سابق باشه…
@Farsna
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت سخنگوی سپاه از دژ دفاعی ۱۲ هزار نفری مردم کرمانشاه در مقابل منافقین
@Farsna - Link
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
پیرانشهر
پیرانشهر از شهرهای مرزی کشورمان است که در استان آذربایجان غربی قرار دارد و در طول جنگ تحمیلی نیروهای عراقی و نیروهای ضدانقلاب بارها به آن حمله کردند. این شهرستان راه ارتباطی با شهرهایی چون ارومیه، پاوه، نقده، سردشت و مهاباد است.
شهرستان پیرانشهر دو هزار و 259 کیلومتر مربع وسعت دارد و در سال 1385 جمعیت آن 112 هزار و 994 نفر سرشماری شده است. پیرانشهر در 146 کیلومتری جنوب ارومیه و هفت کیلومتری مرز عراق قرار دارد. پیرانشهر یکی از شهرهای کردنشین استان آذربایجان غربی است که به لحاظ موقعیت فرهنگی و تقسیمبندی مناطق کردنشین جزء منطقه مکریان محسوب میشود. پیرانشهر در منقطهای کوهپایهای قرار گرفته که از شمال به شهرستان اشنویه، از جنوب به شهرستان سردشت، از شرق به شهرستان مهاباد، از غرب به کشور عراق، از شمال شرقی به شهرستان نقده، از شمال غربی به سیاهکوه و از جنوب غربی به کوه شیخان محدود میشود. به دلیل موقعیت راهبردی خاص منطقه پادگانهایی در پیرانشهر مانند پادگان جلدیان، پادگان پیرانشهر و پادگان بزرگ پسوه احداث شده است. در طول تاریخ مردم پیرانشهر پس از آنکه با شور تمام در برابر حملات سپاهیان اسلام مقاومت به خرج دادند با حفظ بسیاری از سنن به دین اسلام گرویدند. اکنون حدود 99.93 درصد مردم ساکن پیرانشهر مسلمان سنیمذهب شافعی هستند. گفتنی است قبل از انقلاب، بیشتر جمعیت این شهر را مسلمانان شیعهمذهب (بیش از 80 درصد) تشکیل میدادند، ولی پس از انقلاب و در جریانات جنگ تحمیلی و همچنین به خاطر ناامنیهایی که حزب دموکرات در منطقه ایجاد کرده بود، شیعیان به شهرهای مجاور مهاجرت کردند و هماکنون درصد کمی از شیعیان در این شهر ساکن هستند.[1]
آبان 1358 اوج درگیریها در پیرانشهر بود. ضدانقلاب دوم آبان به یگانهای ارتش در پیرانشهر حمله کردند. ضدانقلاب مردم را تحریک میکرد به شکل گروهی راهپیمایی کنند تا نیروهای محلی جایگزین ارتش و ژاندارمری شوند. آنها به هیات حسن نیت فشار میآوردند تا قبول کند در آخر آبان 1358 نیروهای ارتش و مأموران انتظامی پیرانشهر را ترک کرده و در نهایت نیروهای نظامی و انتظامی در پادگان جلدیان در بیرون شهر مستقر شوند که در این کار هم موفق بودند. با این رویه حزب دموکرات در شهر مستقر شد، اما منطقه چنان که مردم انتظار داشتند امن نشد. باز هم گروههای ضدانقلاب به یگانهای نظامی حمله میکردند، گروگان میگرفتند و اطراف شهر را ناامن میکردند. ضدانقلاب خیلی تلاش کرد تا بتواند پادگانهای جلدیان و پسوه را بگیرد. پانزدهم اسفند 1358 به پادگان جلدیان حمله کردند تا آن را تصرف و سلاح و مهماتش را غارت کنند. ستونی از نیروهای انقلاب در 19 خرداد 1359 عازم پیرانشهر شد و شهر را پاکسازی کرد.
بعد از آغاز جنگ، چند بار ضدانقلاب هماهنگ با ارتش عراق (بعد از آنکه هواپیماهای عراقی پیرانشهر را بمباران کردند) به شهر حمله کردند و نیروهای انقلابی را که به مردم کمک میکردند غافلگیر کردند. مردم که هماهنگی نیروهای ضدانقلاب با صدام را میدیدند، بارها در شهر تظاهرات کردند.[2] از سوی دیگر پیرانشهر در تهاجم ارتش عراق به مرزهای ایران در شهریور 1359 نیز چندین بار بمباران شد، اما یگانهای زمینی ارتش عراق وارد منطقه پیرانشهر نشدند.
بعد از آزادسازی مناطق اشغالی جنوب کشور، یگانهای سپاه و ارتش چندین عملیات در منطقه مرزی پیرانشهر انجام دادند و قرارگاه رمضان نیز با همکاری نیروهای مسعود بارزانی، عملیاتهای نامنظم متعددی در مناطق کردنشین شمال عراق اجرا کرد.
پیرانشهر در طول جنگ 65 بار هدف حملات هواپیماهای عراق قرار گرفت و بارها توپخانههای ارتش عراق نقاط مسکونی این شهر را گلولهباران کردند. در جریان این حملات 663 نفر از اهالی این شهر شهید و 394 نفر مجروح شدند.
گروههای تجزیهطلب دموکرات، کومله، چریکهای فداییخلق (اقلیت) و سازمان مجاهدین (منافقین) با توجه به اهمیت جاده پیرانشهر ـ میرآباد ـ سردشت که به موازات مرز ایران و عراق قرار دارد، اصلیترین مقرهای خود را در روستاهای اطراف این جاده مستقر کرده بودند و در وضعیتی که ایران در حال جنگ با کشور عراق بود، سران این گروهها تصمیم گرفته بودند با کمک چهارصد نفر از نیروهای اتحادیه میهنی کردستان عراق، مانع تسلط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر این جاده شوند. در چنین وضعیتی، یگانهای سپاه، ارتش و پیشمرگان مسلمان کرد با پشتیبانی نیروهای حزب دموکرات کردستان عراق موفق شدند در چند مرحله عملیات که از دو سمت این جاده (پیرانشهر و سردشت) انجام شد، گروههای شورشی را سرکوب و عبورومرور در این جاده را که بسیار باریک و صعبالعبور بود، برقرار کنند. عملیات از محور پیرانشهر در پنج مرحله انجام شد. در این عملیاتها که از اول خرداد تا آخر مهر 1361 طول کشید، 38 نفر از نیروهای خودی شهید، 87 نفر مجرو
ح و 14 نفر مفقود یا اسیر شدند و 4 نفر از نیروهای خودی که قبلا ًبه اسارت گروههای ضدانقلاب درآمده بودند، آزاد شدند. از گروههای شورشی نیز 210 نفر کشته و حدود 350 نفر مجروح شدند. آزادسازی این جاده آنقدر اهمیت داشت که شهادت ناصر کاظمی و محمدعلی گنجیزاده، دو تن از فرماندهان عالیرتبه قرارگاه حمزه سیدالشهدا که نقش تعیینکنندهای در موفقیت این عملیاتها داشتند، نتوانست مانع از تداوم آن شود و یگانها تا آزادسازی کامل جاده به عملیات ادامه دادند.[3]
[1]. رستگارپناه، حسن؛ اصفهانی، حماسه پایداری، ستاد مرکزی راهیان نور، ص4؛ صادقی، رضا، اطلس راهنماـ 12، آذربایجان غربی در جنگ با ضدانقلاب و دفاع مقدس، تهران، مرکز اسناد وتحقیقات دفاع مقدس، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، 1391، ص 64.
[2]. شیرعلینیا، جعفر، کریمی، یزدان، بحران بالا میگیرد، تهران: فاتحان، 1389، ص84 و 85
[3]. صادقی، رضا، اطلس راهنما12: آذربایجان غربی در جنگ با ضدانقلاب و دفاع مقدس، ص64 و 90
تکمیل، ویرایش یا گزارش خطا
نام شهر: پیرانشهر
نام استان: آذربایجان غربی
موقعیت: از غرب هممرز عراق
وسعت: ۲۰۰۰ و 259 کیلومتر مربع
جمعیت: ۱۱۲۰۰۰۰ و 994 نفر در سال 1385
قومیت: کرد
مذهب: سنی شافعی
تعداد حملات: 65
تعداد شهدا: 663
تعداد مجروحین: 394
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
"
انجمن راویان سپاه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸کانال مقبره شهدای غازانیه (شنب غازان)
@Ghazaniye_golzar
60.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای اولین بار | افشای سنگین پشت پرده دستگیری بابک زنجانی جهت ضربه به شبکه دور زدن تحریمهای ایران در برابر آمریکا توسط دولت روحانی
🔹برخی از صوت ها و اسناد منتشر شده در این ویدیو برای اولین بار منتشر می شود.
🔹مستندی از ماجرای بابک زنجانی و بدهی هایش که تبدیل شد به گروکشی جریان زنگنه، جهانگیری، روحانی و رفسنجانی علیه احمدی نژاد
🔹بدهی هایی که زنجانی آن را به کشور بازگرداند و به حساب بانک مرکزی پرداخت اما دولت روحانی برای سواستفاده سیاسی آن را عودت داد تا زنجانی هم چنان در زندان باقی بماند.
🔹صحبت های افشا شده هاشمی رفسنجانی در گفتگو با زنگنه و جهانگیری
🔻 صوت محرمانه هاشمی رفسنجانی در جلسه با زنگنه، جهانگیری و ظریف برای جلوگیری از بازگرداندن پولهای بابک زنجانی به کشور
نذارید بابک زنجانی تسویه کنه
این نوچه احمدی نژاده
گیر کنه پته همه رو میریزه روی آب
برید جلو من پشتتونم
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷 #ببینید | مستند «حبیب مقاومت»
▫️ این مستند دو قسمتی، مروری است بر نقش سردار سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی در تقویت حزبالله لبنان از ابتدای فرماندهی ایشان بر نیروی قدس تا پیروزی در جنگ ٣٣ روزه.
این مستند را میتوانید از طریق لینکهای زیر، تماشا کنید.
قسمت اول | قسمت دوم
✌️به مناسبت هجدهمین سالگرد جنگ سی و سه روزه
📲 @Soleimany_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
📌 روایت شهادت دردناک سید مهدی رضوی توسط منافقین
| شهیدی که چشمهایش را درآوردند ، گوشهایش را بریدند ، بدنش را سوزاندن و بعد شهیدش کردند... |
🔹️ مادر شهید سید مهدی رضوی می گوید: دفعه آخر که به مرخصی آمد دیدم خیلی فرق کرده و حالت معنوی خاصی پیدا کرده. وقتی بغلش کردم با خودم گفتم برای آخرین بار است که می بینمش.
◇ به سید مهدی گفتم «مادر مگر جنگ تمام نشده و امام قطعنامه را امضا نکردند؟» گفت «مگر امام نفرمودند من جام زهر را نوشیدم، من باید دوباره برگردم.» گفتم «برو و مواظب خودت باش!» با اینکه خودش می دانست بر نمیگردد گفت «این دفعه که برگردم تحصیلاتم را ادامه می دهم به خاطر شما!»
🔸مادر سید مهدی , نحوه شهادت فرزندش توسط منافقین در عملیات مرصاد را اینچنین بیان میکند:
◇ سید مهدی در گردان مسلم لشکر 27 و در منطقه اسلام آباد غرب بود که به شهادت می رسد.
◇ منافقین سفّاک چشم هایش را در آورده بودند, گوشهایش را بریده بودند و آنقدر به فکش ضربه زنده بودند تا فکش خرد شده بود و پوستش را کنده بودند و بدنش را سوزانده بودند.
◇ زمانی که پیکرش را برای ما آوردند اجازه ندادند او را ببینم ولی بعدا فیلم پیکرش را دیدم.
#شهید_سیدمهدی_رضوی
🌹 اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است 👇یاد شهدای غواص دست بسته
کانال🌹175نفر🌹
@nafar175
دعوت کنید
آدرس رانشر دهید
📌 روایت شهادت دردناک سید مهدی رضوی توسط منافقین
| شهیدی که چشمهایش را درآوردند ، گوشهایش را بریدند ، بدنش را سوزاندن و بعد شهیدش کردند... |
🔹️ مادر شهید سید مهدی رضوی می گوید: دفعه آخر که به مرخصی آمد دیدم خیلی فرق کرده و حالت معنوی خاصی پیدا کرده. وقتی بغلش کردم با خودم گفتم برای آخرین بار است که می بینمش.
◇ به سید مهدی گفتم «مادر مگر جنگ تمام نشده و امام قطعنامه را امضا نکردند؟» گفت «مگر امام نفرمودند من جام زهر را نوشیدم، من باید دوباره برگردم.» گفتم «برو و مواظب خودت باش!» با اینکه خودش می دانست بر نمیگردد گفت «این دفعه که برگردم تحصیلاتم را ادامه می دهم به خاطر شما!»
🔸مادر سید مهدی , نحوه شهادت فرزندش توسط منافقین در عملیات مرصاد را اینچنین بیان میکند:
◇ سید مهدی در گردان مسلم لشکر 27 و در منطقه اسلام آباد غرب بود که به شهادت می رسد.
◇ منافقین سفّاک چشم هایش را در آورده بودند, گوشهایش را بریده بودند و آنقدر به فکش ضربه زنده بودند تا فکش خرد شده بود و پوستش را کنده بودند و بدنش را سوزانده بودند.
◇ زمانی که پیکرش را برای ما آوردند اجازه ندادند او را ببینم ولی بعدا فیلم پیکرش را دیدم.
#شهید_سیدمهدی_رضوی
🌹 اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است 👇یاد شهدای غواص دست بسته
کانال🌹175نفر🌹
@nafar175
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
حضور وزیرجنگ اسرائیل در محل اصابت موشک در مجدل شمس
قاتل همیشه برمیگرده سر صحنه جرم
چرا رژیم صهیونیستی عامل انفجار در مجدل شمس است؟
ارتش این رژیم در ابتدا مدعی شد موشکهای مقاومت به پایگاه هایش در جولان را پدافند کرده.
پس از مدتی و بعد از انفجار در زمین ورزش، مدعی شد موشک حزبالله به آن خورده است.
مجدل شمس روستای اشغال شده سوریه با جمعیتی درزی است که اکثریت غالب، مخالف رژیم صهیونیستی و خدمت در ارتش آن هستند.
اسراییل با خود گفته چه بهتر که کودکانشان را بکشیم و بهانهای برای حمله به لبنان داشته باشیم.
هم کسی از یهودیان کشته نمیشود هم دروزیان فلسطین و سوریه و لبنان تحریک میشوند با ما علیه مقاومت همکاری کنند.
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
🌹سلام سید ابراهیم
روزی که صمیمانه آمدی
روزی که مخلصانه خدمت کردی
و ... روزی که مظلومانه سوختی
♦️امروز دولت مبارک #شهید_رئیسی پایان یافت اما مکتب مدیریتی سید شهیدان اهل خدمت در مسیر بیپایان عصر ظهور آغاز شد...
ملتها رئیسی را زندهتر از همیشه خواهند یافت
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
♦️ جریان اصلاحات در تخریب و توهین به دولت شهید جمهور افسار پاره کرده است و از گفتن هر نوع دروغ و سیاه نمایی ابایی ندارند.
🔹آقای پزشکیان اگر بخواهد دولتش را با این جماعت دروغگو و فتنه گر پیش ببرد ،عاقبت خوبی نخواهد داشت...
🇮🇷🇵🇸@Aahdeyaran
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر انقلاب: مردم سالاری ارزان بدست نیامده
حضرت آیت الله خامنه ای در مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب:
🔹این مردم سالاری که در کشور ما وجود دارد ارزان و آسان بدست نیامده
🔹این نتیجه قیام مردم در قبال یک وضع نابسمان و مصیبت باریست که در کشور وجود داشته است
🔹امام بزرگوار ما از روز اول پیروزی انقلاب یک امر بی سابقه را در کشور تثبیت کردند و آنهم تاثیر مردم در اداره کشور است
🔹قبل از اینکه ملت ایران به رهبری امام بزرگوار به مردم سالاری دست پیدا بکنند، ما فقط تجربه مشروطیت را داشتیم که این تجربه، تجربه ناکامی بود
🔹همه زحمات ملت با روی کار آمدن رضای پهلوی به باد رفت
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8
🔴متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان از جانب رهبر انقلاب
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
زمین کارزار ما تلاویو است تهران نه
https://eitaa.com/raveyanpelak8