🔴 مهندسی پیام در فضای مجازی، عامل نفوذ در مسئولان❗️
1️⃣امام خامنه ای سال ۹۴ نسبت به نفوذ در تصمیم گیران هشدار داده و فرمودند: « مسئولان آماج این نفوذند؛ برای چه؟ هدف چیست؟ هدف این است که محاسبات مسئولان را عوض کنند و تغییر بدهند...وقتی نتیجه این بشود که فکر مسئولین و ارادهی مسئولین در مشت دشمن قرار بگیرد، دیگر لازم نیست دشمن بیاید دخالت مستقیم بکند؛ نه، مسئول کشور همان تصمیمی را میگیرد که او میخواهد»
2️⃣بستر این نفوذ پلتفرمهای آمریکایی-صهیونیستی است که سربازانی از مرکز اعتدال عربستان، منافقین تیرانا و عوامل داخلی در آن تولید پیام میکنند و مدیریت این پلتفرمها با #مهندسی_پیام، محتوا را به گونه ای که منجر به تصمیم مدنظر در تصمیم گیران کشور شود به سمت آنان هدایت می کند.
3️⃣بزرگترین خیانت جریان غرب گرا در سالهای گذشته، واگذاری میدان جنگ سایبری به جبهه استکبار بود که با فراگیر کردن پلتفرمهای آمریکایی-صهیونیستی، کشور را به اشغال سایبری درآورد.
4️⃣انقلاب در طول سالهای اخیر، بارها و بارها از عدم مدیریت فضای مجازی ضربه خورده که آخرین نمونه آن ماجرای #مهسا_امینی است.
5️⃣فردی از قانون کشور تخلف کرده و پلیس به جای برخورد قهری و سلبی، با اقدامی ایجابی وی را به جلسه توجیهی فراخوانده است. او در صحت و آرامش وارد سالن جلسه شده، پس از دقایقی به سمت یکی از ماموران رفته چند جمله ای با وی بگومگو می کند ناگهان دچار حمله قلبی شده، بلافاصله به بیمارستان منتقل و پس از چند روز فوت می کند.
6️⃣پلیس هیچ تخلفی نکرده است؛ این مانند آن است که فردی با مراجعه به بانک ضمن جروبحث با کارمند بانک فوت کند. اما میبینیم از روسای قوا تا وزیر و وکیل به میدان آمده و دستور پیگیری میدهند. حتی نیروهای انقلابی دست و پای خود را گم کرده تلویحا و تصریحا به نظام حمله کرده نسخه عقبنشینی میپیچند❗️
7️⃣دشمن با سلطه تمام عیار بر فضای مجازی به فرموده رهبری توانسته محاسبات مسئولان و نخبگان را عوض کند؛ فکر و اراده آنان را در مشت خود بگیرد.
8️⃣مادامی که فضای مجازی کشور مدیریت نشود، وضع همین است. جمهوری اسلامی که جبهه استکبار را بر روی زمین مستاصل کرده به طوری که صدای شکستن استخوانهایش به گوش می رسد، در فضای بیت و بایتها عرصه را واگذار کرده است.
9️⃣والله، بالله، تالله❗️خروج از انفعال سایبری که رهبری یازده سال پیش دستور دادند❗️فوق العاده ساده و آسان است؛ فقط قدری حمیت، جسارت اقدام، نترسیدن و جانزدن در برابر هجمه ها و یقین به لطف باریتعالی در مدیران کشور نیاز دارد و بس.
@tahzib_tiran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنان تمام جامعه هستند ...!!
@tahzib_tiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پوشش بانوان در ایران باستان
@tahzib_tiran
تاریخ به ما می گوید که عمرو عاص ها برای نجات خودشان و پیش برد اهداف اربابانشان (معاویه )کشف عورت می کنند ، کشف حجاب که چیزی نیست ....
#کتایون_ریاحی
@tahzib_tiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جواب فرافکنی های پزشکیان توسط دکتر کوشکی
💢آقای پزشکیان؛ کار نماینده مجلس نطق کردن نیست اگر دیدید جایی مشکل دارد باید قانون وضع میکردید نه اینکه نطق کنید .
@tahzib_tiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم/ یک پسر ایرانی در آمریکا به یک زن تازه #مسلمان آمریکایی میگه مادرم گفته در قرآن خدا نگفته #حجاب واجبه!!!
🔸پاسخ زن تازه مسلمان را ببینید... خیلی جالبه...
💢@tahzib_tiran
💢۳/۵ میلیون زائر عراقی در ایران
⁉️اگر قرار باشد به مناسبت شهادت امام رضا ۳/۵ میلیون عراقی وارد ایران شوند و به مشهد بروند چه اتفاقی خواهد افتاد؟!
⁉️اگر قرار باشد کلیه هزینه های اسکان و خورد وخوراک شان را میهمان ایرانی ها باشند، بنظر شما چه اتفاقی خواهد افتاد؟
✅امسال بیش از ۳/۵ میلیون ایرانی برای اربعین میهمان عراقی ها بودند
⁉️اما اگر قضیه برعکس بود چه می شد؟!
☝️ سوال چندان سختی نیست!!
❗️اگر قرار بود چنین اتفاقی بیافتد، عده ای معلوم الحال فضای مجازی را پر می کردند از اعتراض و فضا سازی علیه عراقی ها
🔻از اعتراض به اینکه چرا این پول ها را خرج هموطنان خودمان نمی کنید؟ چرا خرج آبادانی ایران نمی کنید؟
♣️انواع اقسام شایعات و دروغ ها را علیه عراقی ها تولید و منتشر می کردند
✋اما همه ی کسانی که برای اربعین به عراق سفر کردند و میهمان مردم عراق بودند به چشم دیدند وضعیت نابسامان شهرها و جاده های این کشور را
❌کشوری که بدلیل نداشتن زیرساخت های لازم، هر روز چندین بار برق در آن قطع می شود و اکثر جاده های آن خراب است.
❌کشوری که بیشتر شبیه به یک کشور خراب است تا یک کشور آباد
👈کشوری که ۲۰ سال آمریکا در آن حضور داشت اما فقط به فکر فروش خودروهای آمریکایی و تسلیحات نظامی و گرفتن پولهای آنها بود و هیچ گامی در جهت نجات عراق از این ویرانی ها برنداشت!!!
☝️عراق امروز کشوری است که ویرانی ها و عقب ماندگی های عمیقی دارد اما با این وجود ملت آن از جان و دل برای پذیرایی از میهمانان ایرانی مایه گذاشتند
🔹آنها هم می توانستند بگویند بهتر است این پول ها را خرج کشور خودمان کنیم اما نگفتند و خاضعانه و سخاوتمندانه از میهمانان ایرانی شان پذیرایی کردند.
💚این روح انسان دوستی و پاکی را بسیاری از ایرانیان هم دارند؛ همان هایی که فرزندان شان را برای دفاع از حرم راهی سوریه و عراق کردند؛ همان هایی که علیرغم نیازمندی خودشان، به مردم جنگ زده یمن و سوریه کمک کردند و می کنند.
⚫️اما سیاهی بماند به چهره ی کسانیکه چشم دیدن این رفتارها را ندارند.
👌همایش جهانی اربعین در کربلا، معجزه ای است که سیاهی و دروغ بافی تبهکاران را نابود می کند و زیباترین جلوه های بشر دوستی، عاطفه و معنویت صادقانه را در مقابل چشم جهانیان به نمایش می گذارد و به رخ آنها می کشد.
💠در جهانی که تمام مناسبات آن بر محور منفعت طلبی و جدال بر سر مادیات است، همایش جهانی اربعین چیزی از جنس معجزات الهی است.
@tahzib_tiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویروس خطرناک این روزها ....
@tahzib_tiran
آه از آن بیست و شش نهاد!
🔴 گشت ارشاد بر خلاف نامی که روی آن گذاشتهاند نه ماموریت فرهنگی و تبلیغی دارد و نه حتی نهادی است برای امر به معروف و نهی از منکر. #گشت_ارشاد، صرفا ضامن اجرایی قانون حجاب است. دقیقتر اگر بگوییم، وظیفهی قانونی گشت ارشاد «تذکر به افراد بدحجاب و برخورد با آنها طبق ضوابط قانونی در اماکن عمومی شهر» است. طبیعی است قوانین برای آنکه پا از صحن مجلس بیرون نهاده و قدم به عرصهی حکمرانی اجتماعی بگذارند، باید ضابط اجرایی و ناظر بیرونی داشته باشند و الّا در حد آرزو و رؤیا باقی میمانند. با این زاویه دید، شأن نزول و فلسفهی وجودی گشت ارشاد باید پاسبانی از حجاب قانونی باشد.
🔵 اینکه برگزاری کلاسهای آموزشی و توجیهی را به گردهی پلیس میگذارند، از بیصاحبی مسألهی #حجاب در کشور است. اینکه به غلط تصور میشود گشت ارشاد در حال امر به معروف و نهی از منکر بانوان است، به این خاطر است که ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جاخالی داده و عملا تعطیل است. اینکه پلیس در پاییندست با جینهای مندرس و تاپهای بالانافی و ساپورتهای زیرزانویی برخورد میکند (تازه اگر برخورد کند)، به این دلیل است که وزارت اقتصاد در بالادست، یا عُرضهی کنترل بازار لباس را ندارد و یا در بغل مافیای قاچاق پوشاک غش میکند.
⚫️ صدا و سیمای جمهوری اسلامی که بیشترین وظایف قانونی را در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دارد، در آستین خود سلبریتیهایی پرورش میدهد که نه تنها به حجاب اعتقاد ندارند، بلکه در بزنگاهها کشف حجاب کرده و آتشبیار معرکهی ضدحجاب میشوند. سوپراستارها از تریبون رسانهی ملی بالا میروند، شهرتی به هم میزنند، در بین مردم مرجعیتی پیدا میکنند، و درست در لحظهای که باید دِین خود را ادا کنند، ادا در میآورند و به روی نظام اسلامی تف میکنند. چهار روز بعد دوباره صدا و سیما سراغ همین هنرمندان بیتعهد تفی میرود تا شبکههای تلویزیون جمهوری اسلامی بیمخاطب نمانند. بعد میبینیم که تلویزیون در شلوغیهای این روزها، یکباره یادش میآید که ژست روشنفکری بگیرد و بین موافقان و مخالفان گشت ارشاد، مناظره برگزار کند.
⚪️ وزارت به اصطلاح فرهنگ و ارشاد اسلامی به فیلمهایی مجوز پخش در شبکه نمایش خانگی میدهد که خانوادگی نمیشود آنها را تماشا کرد. فیلمهایی که شاکلهی جذب مخاطب آنها بر جلوههای بصری شمایل بازیگران غرق آرایش زن و شوخیهای جنسی سخیف و نشان دادن روابط خارج از عرف دختر و پسر بنا شده است. بعد در جمهوری اسلامی جشنواره فیلم فجر برگزار کرده و برای بازیگرانی که لباس پلنگی میپوشند، فرش قرمز پهن میکند و کسی هم جرأت ندارد به این سلبریتیهای پلنگی بگوید خرتان به چند! قوهی قضائیه در برخورد با سرشبکههای فساد اخلاقی و ترویج بی بند و باری فعال در اینستاگرام لاس میزند و تا تقی به توقی میخورد و حادثهای اتفاق میافتد، با قیافهی حق به جانب بازار گفتار درمانی و خط و نشان کشیدنها را داغ میکند که ما چنین میکنیم و چنان.
🔵 آموزش و پرورش مدارس غیرانتفاعی را رها کرده تا با فراغ بال و زیرپوستی انواع و اقسام آموزشهای ۲۰۳۰ را به خورد کودکان دهند. هنوز پخش آهنگهای سخیف ساسی مانکن و همخوانی دانشآموزان در مدارس از یاد ما نرفته است. وزارت خارجه در انتخاب سفرا وضعیت خانواده آنها را لحاظ نمیکند تا چند جوانک لندهور از این آقازادهها با نمایش بیعفتی و خوشگذرانی آبروی نظام اسلامی را ببرند.
⭕️ آری پشت ونهای گشت ارشاد، بیست و شش نهاد متولی ترویج پوشش و حجاب قایم شدهاند تا این روزها انگشت اتهام به سمت آنها نشانه نرود. پلیس، شاید آخرین حلقه از سلسلهنهادهایی باشد که در مسألهی حجاب مسئولیت دارد. بر خلاف الباقی نهادها، استثنائا این نهاد کارهایی انجام میدهد. اگر گشت ارشاد خطا دارد (که دارد)، دیکتهی سایر نهادها نانوشته است. همانها که دهانشان به انتقاد باز است و در بلبشوها دست پیش میگیرند تا پس نیفتند.
🔵 حکم الهی حجاب را رها کردهاند تا یک دخترک مو وزوزی بیمار از آن طرف آبها با همراهی اوباش سلطنتطلب و منافقین و تجزیهطلبان و حمایت تلویزیونهای فارسی زبان بیبیسی و اینترنشنال و کوفت، از دل حجاب برای مردم ایران بحران امنیتی بسازند و به ریش نظام بخندند. اگر ضد انقلاب روی خون مهسا امینی اسکی میروند و بشکن میزنند و کمر میجنبانند، همان بیست و شش نهاد قایمباشکی صحنهگردان این تیاتر هستند. اگر اوباش، پلیس آتش میزنند و سرباز لخت میکنند و چادر از سر زنها میکشند، همین نهادها باید پاسخگو باشند. نمیشود در فجازی فحشها را پلیس بخورد و آقایان پشت میزشان پهلو به پهلو شده و از روی شکمسیری توییت بزنند و با خانوادهی مرحومه امینی ابراز همدردی کنند. آقای جمهوری اسلامی! خودت را در مسألهی حجاب جمع کن قبل از آنکه خدا با تو قهر کند.
@tahzib_tiran
مهم/ #حاضران_بخوانند_و_به_غایبان_برسانند
🔺 سلام / اینجا ایران است / به جنگ احزاب خوش آمدید
برخی دوستانم بارها در کامنت ها نوشته اند : اینکه امروز دارد چه رخ می دهد مهم نیست ، مهم این است که آغاز گر ماجرا گشت ارشاد بوده است...
🔺 فارغ از سست بودن و سطحی بودن و فریبنده و مشکوک بودنِ این حرف و فارغ از اینکه "آینده در امروز است که رقم میخورد و بازنده کسی است که (امروز و در حالی که آینده در حال رقم خوردن است) در گذشته گیر کرده باشد" ، بیایید همین ادعا را بررسی کنیم:
1-بحران بنزینی در ایران
2-مترو پل آبادان
3-مهسا امینی
🔺 در بحران بنزینی همه ی ما آشوب آفرینی در میدان را محکوم کردیم ، اگرچه گرانی ناگهانی را سوال برانگیز میدانستیم اما به مردم درباره ی فرصت طلبانِ در میدان هشدار میدادیم.
هیچ وقت هم نمی گفتیم : آشوب را ول کن ، "تصمیمِ گرانی" که آغاز گرِ ماجرا بود را بچسب
🔺 در ماجرای مترو پل باز هم همه ی ما از وطن دفاع کردیم و آگاهی دادیم و حاضر نشدیم بگوییم : خطر صدایِ تجزیه طلب های سو استفاده گر را نادیده بگیر و آغازگرِ ماجرا که ریزش یک ساختمان بوده است را بچسب
چرا این کار را نکردیم؟ چون میدانستیم که این حرکت عینِ منحرف کردنِ مخاطبین و کمک به "فرصت طلبان" است.
🔺 با این وجود ما شاهد این هستیم که به یکباره درباره بحران کنونی پیرامون مهسا امینی که جنسش و مدلش کاملا متفاوت تر است این مطرح میشود : تجزیه طلبِ در میدان و کسی که پرچم را آتش زده ، آتش زدنِ مامور نیروی انتظامی و هزار و یک ماجرای عجیب و "داعش وارانه" ی دیگر را رها کن و به گذشته و علتِ ماجرا فکر کن
🔺 به جنگ احزاب خوش آمدید
فتنه یعنی همین!
یعنی عده ای یا واقعا فریب خورده اند ، یا خودشان در حال فریب دادن هستند
آنهایی که خود را مذهبی های حامی ایران (انقلابی) و غیرمذهبی های حامی ایران (ملی گرا) به دیگران معرفی میکنند پاسخ دهند:
🔺 آن ملی گرایی که وقتی پرچم آتش میگیرد و تجزیه طلب در میدان است و مریم رجوی و رضا پهلوی حضور میدانی دارند بر آتش آنها میدمد و با آنها همصدا شده فیک است یا واقعی ؟ شهروند است یا مافیا؟
🔺 آن مذهبی و انقلابی که وقتی قرآن را آتش میزنند تا سه روز روزه ی سکوت میگیرد و غیب میشود و خفه خون میگیرد و میترسد که هوادارانش ریزش کنند، فیک است یا واقعی ؟ شهروند است یا مافیا ؟
آیا این دو گروه نمی فهمند که بخشی از هواداران واقعا تصور میکنند که آنها سکوتشان یا رفتارشان مصلحتی دارد و با این رفتارِ اشتباهِ آنها دچار گیجی میشود؟
در بازی مافیا ، در هر دست نقش ها مجددا تقسیم میشود.
فردی که در مرحله ی قبل نقش شهروند را داشته ممکن است این دست مافیا باشد.
ممکن است مافیا هم نباشد ، شهروند باشد ، اما شهروندی بازی خراب کن
🔺 در چنین شرایطی اگر دیگر شهروندان تصمیم بگیرند ، "فرد محور باشند" ، صرفا به فرد اعتماد کنند ، ممکن است با در نظر گرفتن اینکه یک نفر در دستِ پیش شهروند بوده پشتِ دستش بازی کند ، غافل از اینکه او این دست در زمین تجزیه طلبان است...
شهروند خوب ، شهروندی است که بتواند بازی را مستقل بفهمد
با هیچ منطقی تجزیه طلب و ملی گرا
مذهبی و لا مذهب در کنار هم جمع نمیشود
اما حالا در کنار هم جمع شده اند
ما با جنگ احزاب رو به رو هستیم.
🔺 اگر شهروند نا اگاه بازی هستید
حالا که حماقتِ افرادِ حاضر در میدان
و سکوتِ مشکوک برخی از دوستان
و بازیِ عجیب و مبهمِ برخی دیگر
باعث شده که عربستان فیلم آتش زدن بنر های قاسم سلیمانی در تهران را پخش کند و بخندد
و اسرائیل از آشوب در ایران بگوید و هورا بکشد
بفهمید که بازی خراب کن شده اید
هوشیار شوید و به بازی برگردید
برادران و خواهران ، به بازی برگردید
🔺 ما از امروز عبور خواهیم کرد
سربلند هم عبور خواهیم کرد
اما تاریخ تک تک ما را به قضاوت خواهد گذاشت
امروز از بیان حقیقت نترسید
از ریزش مخاطب نترسید
از شنا کردن خلافِ موجی که به ضرر وطن است نترسید
از هزینه دادن برای وطن نترسید
🔺 جان نا قابل ما ، هزار لایک و فالوور و .. همه و همه فدای جمهوری اسلامی
فدای پرچم مقدس ایران...
@tahzib_tiran
💢 اینها اشباه الرجالی هستند که ایستادند و کشیدن چادر از سر ناموس مردم را نظاره می کنند ...
🔴 صحنه کربلا آنقدر ها هم دور نیست ...
کوفیان هم منحصر در کوفه ی سال ۶۱ هجری نیستند ...
@tahzib_tiran
علت وفات پیامبر اکرم (ص)
دلایل بسیاری وجود دارد که رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ناشی از خوراندن سم به آن حضرت بوده است. این دلایل و روایات، از تواتر معنوی برخوردارند؛ یعنی هرچند که الفاظ و توصیفات آنها کاملاً با یکدیگر مشابه نیستند، اما از مجموع آنها، می توان موضوع مورد بحث را ثابت نمود. از جمله امام صادق (ع) می فرمایند: چون پیامبر اسلام (ص)، ذراع (یا سر دست) گوسفند، را دوست می داشتند، یک زن یهودی با اطلاع از این موضوع ایشان را با این بخش از گوسفند مسموم نمودند.[۴] در جای دیگری آن حضرت فرمودند: "پیامبر اکرم (ص) در جریان جنگ خیبر مسموم شده و هنگام رحلتشان بیان فرمودند که لقمه ای که آن روز در خیبر تناول نمودم، اکنون اعضای بدنم را نابود نموده است و هیچ پیامبر و جانشین پیامبری نیست، مگر این که با شهادت از دنیا می رود".[۵] در این روایت، علاوه بر تصریح به مسموم شدن رسول خدا (ص) و شهادت ایشان در پی مسمومیت، به اصلی کلی نیز اشاره می شود که مرگ تمام پیامبران و اوصیا با شهادت بوده و هیچ کدام، با مرگ طبیعی از دنیا نمی روند! روایات دیگری نیز وجود دارد که این اصل کلی را تقویت می نماید.
علاوه بر روایات شیعه، روایات فراوانی در صحاح و دیگر کتب اهل سنت وجود دارد که همین موضوع را تأیید می نماید که به عنوان نمونه، به سه مورد آن اشاره می نماییم:
۱. در معتبرترین کتاب نزد اهل سنت، نقل شده که پیامبر (ص) در بیماری منجر به رحلتشان، خطاب به همسرشان عائشه فرمودند: "من همواره درد ناشی از غذای مسمومی را که در خیبر تناول نمودهام، در بدنم احساس میکردم و اکنون گویا وقت آن فرا رسیده که آن سم، مرا از پای درآورد".[۶] همین موضوع در سنن دارمی نیز بیان شده است. علاوه بر این که در این کتاب، به شهادت برخی از یاران پیامبر (ص)، بر اثر تناول همان غذای مسموم نیز اشاره شده است.[۷]
۲. احمد بن حنبل در مسند خود، ماجرایی را بیان می نماید که طی آن، بانویی به نام ام مبشر که فرزندش به دلیل خوردن غذای مسموم در کنار پیامبر اکرم، به شهادت رسیده بود؛ در ایام بیماری ایشان به عیادتشان آمده و اظهار داشتند که من احتمال قوی میدهم که بیماری شما ناشی از همان غذای مسمومی باشد که فرزندم نیز به همین دلیل به شهادت رسید! پیامبر (ص) در پاسخ فرمودند که من نیز دلیلی به غیر از مسمومیت، برای بیماری خویش نمیبینم و گویا نزدیک است که مرا از پای در آورد.[۸] مرحوم مجلسی نیز با نقل روایتی؛ تقریبا مشابه با این روایت بیان نموده که به همین دلیل است که مسلمانان اعتقاد دارند علاوه بر فضیلت نبوت که به پیامبر (ص) هدیه شده، ایشان به فوز شهادت نیز نائل آمدهاند.[۹]
۳. محمد بن سعد؛ از قدیمی ترین مورخان مسلمان ماجرای مسمومیت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را این گونه نقل می نماید: هنگامی که پیامبر (ص)، خیبر را فتح نموده و اوضاع به حالت عادی برگشت، زنی یهودی به نام زینب که برادر زاده مرحب بود که در جنگ خیبر کشته شد، از دیگران پرسش مینمود که پیامبر (ص) کدام بخش از گوسفند را بیشتر دوست میدارد؟ و پاسخ شنید که سر دست آن را. سپس آن زن، گوسفندی را ذبح کرده و تکه تکه نمود و بعد از مشورت با یهودیان در مورد انواع سم ها، سمی که تمام آنان معتقد بودند کسی از آن جان سالم به در نمی برد را، انتخاب نموده و اعضای گوسفند و بیشتر از همه جا، سردست ها را مسموم نمود. هنگامی که آفتاب غروب نموده و پیامبر (ص) نماز مغرب را به جماعت اقامه فرموده و در حال برگشت بودند، آن زن یهودی را دیدند که همچنان نشسته است! پیامبر (ص) دلیل آن را پرسیدند و او جواب داد که هدیه ای برایتان آوردم! پیامبر (ص) با قبول هدیه، به همراه یارانش بر سر سفره نشسته و مشغول تناول غذا شدند ... بعد از مدتی، پیامبر (ص) فرمودند که دست نگه دارید! گویا این گوسفند مسموم است! مؤلف کتاب طبقات، سپس نتیجه می گیرد که شهادت پیامبر (ص) به همین دلیل بوده است.[۱۰]
بدین ترتیب، از مجموع روایات نقل شده در کتب شیعه و اهل سنت، می توان نظریه شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر (ص) را تقویت نمود که در قریب به اتفاق این روایات، زمان مسمومیت ایشان، هم زمان با جنگ خیبر و توسط زنی یهودی بیان شده است.
منابع
۴.کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، دار الکتب الاسلامیة، تهران، ۱۳۶۵ ش، ج ۶، ص ۳۱۵، ح ۳.
۵. محمد بن حسن بن فروخ صفار، بصائر الدرجات، ج ۱، ص ۵۰۳، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم، ۱۴۰۴ ق.
۶. صحیح بخاری، ج ۵، ص ۱۳۷، دار الفکر، بیروت، ۱۴۰۱ ق.
۷. سنن دارمی، ج ۱، ص ۳۳، مطبعة الاعتدال، دمشق.
۸. مسند احمد بن حنبل، ج ۶، ص ۱۸، دار صادر، بیروت.
۹. بحار الانوار، ج ۲۱، ص ۷.
۱۰. محمد بن سعد، الطبقات الکبری، ج ۲، ص ۲۰۲ – ۲۰۱، دار صادر، بیروت.
@tahzib_tiran
پیامدهای رحلت پیامبر اکرم
حضرت فاطمه سلام الله علیها در خطبه فدکیه و خطبه ای که بعدا در جمع زنان مدینه که به عیادت ایشان آمده بودند ایراد فرموده اند، پیامدهای رحلت پیامبر را بیان می کنند، از جمله:
۱. ایجاد ضعف و سستی در میان مردم؛ استومَعَ وهْنُهُ «یا وَهیهُ» حضرت در خطبه ای که در حضور زنان مدینه که به عیادت ایشان آمده بودند نیز این امر را تذکر دادند و با تأسف فرمودند: :«فقبحا لفلول الحدّ واللعب بعد الجدّ وقرع الصّفاة؛ چه زشت است سستی و بازیچه بودن مردانتان پس از آن همه تلاش و کوشش».
۲. تفرقه و اختلاف بوجود آمد؛ «استنهَرَ فتقُهُ وانْفَتَقَ رَتْقُهُ؛ تشتت و پراکندگی گسترش یافت و وحدت و همدلی از هم گسست».
۳. امید و آرزوهای مسلمانان به ناامیدی تبدیل شد: آنان که به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و احکام عالیه اسلام ناب حضرتش دلخوش کرده بودند از نعمت دین الهی و حکومت اسلامی بهره مند گشته بودند. اکنون با دیدن حوادث بعد از آن حضرت مأیوس شده و امیدشان به یأس مبدل گشت. «واکدَتِ الاَمالُ».
۴. به حریم پیامبر بی حرمتی شد؛ «اضیعَ الحَریمُ و اُزِیلَتِ الحُرْمَةُ عِنْدَ مَماتِهِ» هنوز جسد مبارک پیامبر بر زمین که اجتماع سقیفه بدون نظرخواهی از خاندان پیامبر به تعیین جانشین برای آن حضرت می پردازند. و حق اهل بیت حضرتش را ضایع می کنند.
۵. خط نفاق و دورویی آشکار شد؛ «ظَهَرَ فیکمْ حَسْکةَ النّفاق» حضرت در جای دیگری از همین خطبه، با کنایه زیبایی به این نفاق افکنی پرداخته است و فرموده است: «تَشْرَبُونَ حَسْوا فی ارْتِغاء َو تَمْشُونَ لاَهْلِهِ وَ وُلْدِهِ فِی الْخَمْرِ وَالضَّرّاءِ وَ نَصْبِرُ مِنْکمْ عَلی مِثْلِ حَزِّ الْمُدی، وَ وَخْزِ السَّنانِ فِی الْحبشاء؛ شیر را اندک اندک با آب ممزوج نمودید و به بهانه این که آب می نوشید، شیر را خوردید. کنایه از نفاق است که تظاهر به عملی می شود که در واقع خلاف آن است و برای نابودی اهل بیت او در پشت تپه ها و درختان کمین کردید و ما بر این رفتار شما که مانند بریدن کارد و فروبردن نیزه در شکم، دردآور و کشنده است صبر می کنیم».
۶. دین و معنویت کم رنگ شد؛ «و سَمَلَ جَلْبابُ الدّینَ» «جَلْباب» چادر یا عبایی که بدن انسان را می پوشاند، حضرت فاطمه سلام الله علیها تعبیر به جلباب دین فرموده. چون دین نیز تمام زوایای زندگی فردی و اجتماعی انسان را در بر می گیرد، همان گونه که چادر و عباء تمام بدن انسان را در برمی گیرد.
۷. مردم دچار بی تفاوتی شدند: حضرت خطاب به انصار که با جان و مال پیامبر را کمک کرده بودند چنین فرمودند: «یا مَعاشِرَ الْفِتْیةِ وَاَعْضاء الْمِلَّةِ، وَ حَضَنَةِ الاِسلامِ ما هذِهِ الْغمیزَةُ فی حَقّی والسّنةُ عَنْ ظلامَتی؛ ای گروه جوانمرد، ای بازوان ملت و یاوران اسلام، این غفلت و سستی و ضعف شما در حق من و تغافل و بی تفاوتی و خواب آلودگی در مورد دادخواهی من، چیست؟».
۸. مردم پیمان شکنی کردند: فرمودند: «فَانّی حِرْتُمْ بَعْدَ البَیانِ وَ اَسْرَرْتُمْ بَعْدَ الاِعْلانِ وَ نَکصْتُمْ بَعْدَ الاِقْدامِ». پس چرا بعد از بیان حق حیران و سرگردانید، و بعد از آشکار کردن عقیده پنهان کاری می کنید و بعد از آن پیشگامی و روی آوردن به عقب برگشته پشت نموده اید. حضرت زهرا سلام الله علیها، در این فراز به حادثه غدیر اشاره می کند که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله آن را برای مردم بیان فرمود و به آن ها اعلام کرد و آنان نیز با علی علیه السلام بیعت کردند. اما اکنون بیعت خود را شکستند.
۹. مردم دچار وسوسه های شیطانی شدند: «تَسْتَجیبُونَ لِهتافِ الشَّیطانِ الْغَوِی؛ به شیطان گمراه کننده پاسخ مثبت دادید». و در جای دیگر از خطبه فرموده اند: «اَطْلَعَ الشَّیطانُ رَأسَهُ مِنْ مَغْزَرِهِ هاتِفا بِکمْ فَاَلْفاکمْ لِدَعْوَتِهِ مُسْتَجیبینَ؛ شیطان سر خود را از مخفیگاه بدرآورد. شما را فراخواند. دید که پاسخگوی دعوت باطل او هستید...
۱۰. شتاب در شنیدن حرف های بیهوده و بی اساس: «مَعاشر النّاس الْمُسْرِعَةِ اِلی قیلِ الْباطِلِ الْمُغْضِیةِ عَلَی الْفِعْلِ الْقَبیحِ الْخاسِر؛ ای گروه مردم که به سوی شنیدن حرف های بیهوده شتاب می کنید و کردار زشت زیانبار را نادیده می گیرید.
۱۱. نطفه مظاهر فساد روئیدن گرفت: در پایان، خطاب به زنان مهاجر و انصار فرمود: «اَمّا لَعَمْری لَقَدْ لَقِحَتْ فَنَظِرَةً رَیثما تُنْتِجُ ثُمَّ احْتَلِبُوا مِلْءَ الْقَعْبِ دَما عَبیطَا وَ ذُعافا مُبیدا؛ به جان خودم سوگند نطفه فساد بسته شد، باید انتظار کشید تا کی مرض فساد پیکر جامعه اسلامی را از پای درآورد که پس از این پستان شتر به جای شیر خون بدوشید و زهری که به سرعت هلاک کننده است».
۱۲. فرصت طلبان به سر کار آمدند
🏴@tahzib_tiran🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ استاد دانشگاه کانادا؛ چه زمانی ایرانیان شکست میخورند؟!
🔹مسئولیت ایرانیان خارج از کشور در مقابل ایرانیهایی که با نیروی خارجی هم پیمان می شوند و قصد دارند جنگ را به داخل کشور بیاورند چیست؟
🔹ایران، در طول تاریخ از ایرانیان خائن و سازشکار متحد با دشمن ضربه خورده نه از دشمن خارجی
✍فهم این استاد بی حجاب شرف داره بر فهم برخی دانشگاهیان و حوزویون و سلبریتی های فاقد بصیرت و فهم تاریخی
💢@tahzib_tiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 | شرح حدیثی از پیامبر اعظم(ص) درباره مؤمنانی که مرتبهشان از صحابه بالاتر است
@tahzib_tiran
ناراحتی همراه با تهدید اصلاح طلبان از پایان اغتشاشات/ معترضان نجیبانه برخورد کردند!/ قطعا زمانی خواهد رسید که این آتش خاموش نشود!
فعال فتنه ۸۸ نوشته است: «اگر این فرصت تمام شود دیگر راهی برای کنترل جامعه وجود نخواهد داشت. پس چه بهتر که قدر این آخرین فرصتها را بدانیم و در سیستم حکمرانی و رفتار حکمرانی تجدید نظر کنیم».
با اینکه اغتشاشات خیابانی صورت گرفته به بهانه فوت مهسا امینی با افت ویژه ای در تهران و شهرستان ها مواجه شده است اما برخی اصلاح طلبان از این موضوع ناراحتی خود را ابراز کرده اند.
حضور گسترده و میلیونی مردم در اقصی نقطا کشور به فاصله چند روز در محکومیت آشوبگران و برخورد قاطع نیروهای انتظامی و امنیتی با اغتشاشگران و دستگیری لیدرهای این تجمعات ضد امنیتی باعث کاهش جدی حضور تخریبگران امنیت شده است.
اما در این میان برخی چهره های اصلاح طلب از پایان چند روز اغتشاش آفرینی ناراحت هستند و البته که این ناراحتی خود را صریحا و با چاشنی تهدید به ادامه اعتراضات خاموش نشدنی در فرصت دیگر مطرح می کنند.
عباس عبدی، چهره اصلاح طلب و ستون نویس ثابت رسانه های اصلاح طلب در آخرین یادداشت خود نوشته است: «در هر حال یک احتمال دارد که دیر یا زود این آتش نیز خاموش شود و زیر خاکستر برود و در زمانی دیگر و مکانی مناسب دوباره سربرآورد و قطعا زمانی خواهد رسید که خاموش نشود، ولی در هر صورت هزینههای آن گریبان همه را خواهد گرفت».
صادق زیباکلام، دیگر چهره اصلاح طلب ضمن اذعان به بهانه بودن ماجرای فوت مهسا امینی و عبور قطعی نظام اسلامی از این موضوع همچون موضوعات گذشته، گفته است: «ای کاش برخی مسئولین میدیدند و این پیام را میگرفتند که نارضایتی در جامعه ایران رخنه کرده و با چشم بستن به روی این نارضایتی و با انداختن همه تقصیرها بر گردن دیگران در حقیقت ما از دیدن واقعیتها داریم فرار میکنیم».
در مورد دیگر، فواد صادقی از فعالان رسانه ای فتنه 88 درباره آینده اعتراضات (اغتشاشات) نوشته است: «در شبهای آینده هم این اعتراضات خواهد بود اما ممکن است بر حسب میزان حمایت افکار عمومی یا حمایت بینالمللی و میزان و شدت سرکوبها در تعداد آن رشد یا کاهش به وجود بیاورد. ممکن است شرایط به سمتی برود که فرض کنیم اگر مثلا شب گذشته در پنجاه یا صد نقطه کشور اتفاق افتاده سه روز بعد بیست نقطه باشد، ممکن هم است دویست نقطه بشود. همهی اینها بستگی به عواملی دارد که در اختیار مدیریت کشور است که چگونه با اعتراضات مواجهه کند».
این چهره اصلاح طلب با تاکید تهدیدگونه بر اینکه اگر این فرصت تمام شود دیگر راهی برای کنترل جامعه وجود نخواهد داشت(!) گفته است: «این اعتراضات به صورت حداقلی وجود خواهد داشت تا زمانی که معترضین خسته شوند یا اگر در مقابل نیروهای کنترلی خسته و فرسوده شوند معترضین افزایش پیدا میکنند. بنابراین ما با یک چالش فرسایشی که در دو طرف ایجاد فرسایش میکند مواجه هستیم و حتی اگر مثلا ده یا بیست روز دیگر شرایط کشور کاملا آرام شد این به معنای این نیست که اعتراضات پایان یافته بلکه اعتراضات تبدیل شده به زخم کهنهای روی زخمها و نارضایتیهای گذشته و باید به آن توجه و درمان شده و پاسخ داده شود. این آخرین فرصتهای ما است که به مطالبات جامعه توجه کنیم و اگر این فرصت تمام شود دیگر راهی برای کنترل جامعه وجود نخواهد داشت. پس چه بهتر که قدر این آخرین فرصتها را بدانیم و در سیستم حکمرانی و رفتار حکمرانی تجدید نظر کنیم».
صادقی پا را فراتر گذاشته و ضمن نادیده گرفتن توحش اغتشاشگران نظیر آدم سوزی و حمله به مساجد نوشته است: «به رغم همهی تبلیغها و تخریبهایی که توسط رسانههای رسمی میشود ما با معترضان نجیبی حتی در این اغتشاشات و اعتراضات اخیر مواجه هستیم».
از جنس اظهارات صادقی را چند روز گذشته علی محمد نمازی از اعضای حزب کارگزاران زده بود و توحش آشوبگران را نارضایتی انباشته این جوانان نامیده بود که خشم از هر حرکت و شعار و صحبت آنها می بارد.
گفتنی است ورود پررنگ و موج سواری اصلاح طلبان بر فوت مهسا امینی که سریعا به پروژه دستور کار اصلاح طلبان تعریف شد از عوامل جدی بروز اغتشاشات اخیر و کشته شدن بیش از چهل نفر و آسیب های چند صد میلیاردی به بیت المال و اموال مردم شد که دستگاه قضایی باید به این موارد رسیدگی کند.
@tahzib_tiran
✅داشتم به این فکر می کردم که چرا علی کریمی به اینجا رسید
اون که خودش روزگاری جز پخش کنندگان نذری بود اما الان شد مخالف!
یادم اوفتاد سال گذشته بود که حدیث امام صادق (ع) رو به اسم زرتشت در اینستاگرامش نشر داده و قبلترش سخن امام علی (ع) را به اسم کوروش می زد و مرتب برای جریان باستان گرایی در وضعیتش مطلب می گذاشت.
⛔️به نتیجه ایی که سال ها رسیدیم رو مجدد به چشم دیدیم
هر کسی که وارد جریان باستان گرایی می شه، نهایتش می رسه سمت اسلام و انقلاب ستیزی
لذا اهمیت تفکر راجع به دین و نقد باستانگرایی یه جورایی ضروری به نظر می رسد ....
@tahzib_tiran
آسمان است خسوف قمرش معلوم است
دیگر او رفتنی است از خبرش معلوم است
کوله بار سفر آخرتش را بسته
از مناجات نماز سحرش معلوم است
موی آشفته و اوضاع بهم ریخته اش
با عبایی که کشیده به سرش معلوم است
دو قدم راه نرفته چقدر می افتد
ناتوان بودنش از زخم پرش معلوم است
به زمین خوردن او ارثیه ی مادری است
ریخته درد به پهلو اثرش معلوم است
🏴@tahzib_tiran🏴
امام رضا (ع) می فرماید :
إنَ لِکُلِ إمامٍ عَهدا فی عُنُقِ أولِیائِهِ و شیعَتِهِ و إنَ مِن تَمامِ الوَفاءِ بِالعَهدِ و حُسنِ الأداءِ زیارَهَ قُبورِهِم
دوست داران و شیعیان هر امامی را با او عهدی است و تمامت وفای به عهد و نیکویی انجام دادن آن ، زیارت قبر ایشان است.
(وسائل الشیعه ، ج 14، ص 322)
@tahzib_tiran
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی زیباکلام کم میاره!/خیلی عالییی بود...
✍️ اون از سطح سواد سلبریتی هاشون این هم از سطح علمی نظریه پردازشون...
💢@tahzib_tiran
📳 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار
#جنبش_لمپنها
🔺جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
⭕️دو تفاوت اولیه:
1⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنهای وجود نداشت. شفاف و شفاف.
✔️ #حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
👈اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:👇
3⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثهای رخ میداد و رسانهها متناسب با آن ماجرا را روایت میکردند اما اینبار روایت رسانهها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
در تمام موارد قبلی رسانهها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
❌فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بیشک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان میشدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور میکرد با اتش نشاندن به اباحه گری میتواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
❌اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
✅و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸برای تصویر سازی رسانهای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع میشوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هشتگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
❌جنبش لمپنها، جنبش بیمایهای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز میشود و به مجاز امتداد میابد.
⭕️و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
✅و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپنها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
به همین دلیل است که نقش سلبریتیها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
✅و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپنها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش میزنند و خون میریزند تا بگویند بیشماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
✅و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازیها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
@tahzib_tiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم/چه کسانی در اموزش و پرورش جولان میدهند؟
ببینید یه معلم با دروغهاش چطوری ذهن دانش اموزشها رو تحت تاثیر قرار میده
خانه از پای بست ویران است ....
#قشم
💢@tahzib_tiran