eitaa logo
شمارش معکوس ظهور
3.7هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
2.5هزار ویدیو
12 فایل
امام خامنه ای: ما به زمان ظهور امام زمان ارواحنا فداه این محبوب حقیقی انسانها نزدیک شده ایم.
مشاهده در ایتا
دانلود
شمارش معکوس ظهور
ادعای سنتکام: از روز دوشنبه محاصره دریایی ایران آغاز خواهد شد ✍ این خودزنیه ، این در حقیقت تحریم ار
مورفی، سناتور آمریکایی: اکنون ما هستیم که تنگهٔ هرمز را می‌بندیم و این اقدام احمقانه است این یک نمونهٔ کلاسیک از رقم‌خوردن یک اشتباه فاجعه‌بار پس از اشتباهی دیگر است؛ آن هم به‌دلیل غرور و تکبر از کنترل خارج شده. ✍ واقعا این حجم از حماقت طبیعی نیست انگار خداوند تبارک و تعالی وجعلنا برایشان خوانده و بالای چشمشان را بسته .. جدا عجیبه.
شمارش معکوس ظهور
حمله تند ترامپ به پاپ ترامپ طی سخنانی شدیداللحن علیه پاب گفت: « پاپ لئون چهاردهم در مبارزه با جرم
پاپ : نمی‌‌خواهم وارد بحث با ترامپ شوم .فکر نمی‌کنم پیام انجیل قرار باشد به شکلی که برخی افراد انجام می‌دهند سوءاستفاده شود. ✍ حتی یک نفر هم برای آمریکا نمانده .
رزق دست خداست نه دست شیطان .. به زهرای مرضیه سوگند مذاکره با شیطان رزق نخواهد آورد .. کف خیابان و پای لانچر رزق خدا را چنان میباراند که مدتی بعد دنیا انگشت حیرت بگزد و متحیر بماند. فانتظروا انی معکم من المنتظرین.
شمارش معکوس ظهور
اردوغان می‌گوید، اگر جنگ طول بکشد و مذاکرات آمریکا و ایران به صلح نینجامد، ممکن است ترکیه وارد جنگ ع
. آنکارا: ادعای مطرح درباره تهدید اسرائیل توسط اردوغان صحت ندارد. ✍ عرض نکردم .. در آخرالزمان ممکن هست کافر هدایت شود ولی منافق بسیار بعید است.
ناتو با وتوی اسپانیا روبرو خواهد شد ‌ اسپانیا اعلام کرد هرگونه عملیات ناتو در تنگه هرمز را وتو خواهد کرد. ✍ روزی ده بار درد و بلاتون بر سر حکام منافق عربی و ترکی ..
لس‌ آنجلس پست: به دنبال آماده شدن آمریکا برای محاصره، قیمت نفت افزایش یافت و بازارهای جهانی سقوط کردند ✍ خود تحریمی آمریکا شگفت انگیزه!
و نرید ان نمن علی الذین .. قومی که خدا برای حکومت بر جهان انتخاب کرده باید همه چیز بلد شود .. جنگ را با دفاع ۸ ساله بلد شده باشد .. عبور از فتنه ها را با موفقیت در ۷۸ و ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ و ... آب بندی شده باشد . کمی کلیشه ای بگویم .. قطعی اینترنت را کم کم بلد شود و بتواند با شبکه داخلی کارش را پیش ببرد .. اگر تحریم شد بلد باشد نان شکم ملتش را هرچقدر هم سخت ولی به دست بیاورد .. آنقدر در مذاکرات بدعهدی ببیند که دل به وعده های شیطان نسپارد .. هر اتفاق خوب و بدی که افتاده یا برکت یوده یا تمرین خدا برای ملت .. از این نگاه از همه ی روزگاری که بر ما گذشت راضی هستم .. حتی اگر جمعیت اندکی از امت هنوز ته دلشان رفع مشکلات را در مذاکرات با شیاطین ببینند شاید خدا باز هم ما را به امتحانش بکشاند .. همه چیز خیلی زیباست .. عین یک معلم دلسوز دارد ما را پرورش میدهد .. خدایا از تو ممنونیم .. از همه ی الطاف ، از همه مشقت ها ..
آقا به خدا این توییت من و شما نیست ، فقط این روزا همه دنیا به طرز عجیبی دارن نظرات ما رو تکرار میکنن .. توییت مورگان جی. فریمن، فیلمساز آمریکایی حواستان پرت نشود و ایستاده بمانید ترامپ دارد سقوط می‌کند — پم باندی و ملانیا هم می‌دانند! ترامپ و اپستین قاچاقچی جنسی هستند و من هر روز این را منتشر می‌کنم تا هیچ‌کس دقیقاً فراموش نکند ترامپِ پدوفیل کیست و چرا پرونده‌های اپستین ناگهان ناپدید شده‌اند.
نامۀ آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئون چهاردهم آیت‌الله العظمی نوری همدانی در نامه‌ای به رهبر کاتولیک‌های جهان نوشت: بی‌شک موضع‌گیری شجاعانۀ شما در مقابل استکبار آمریکا و فاسد صهیونیزم، از لازم‌ترین موضوع‌گیری‌ها بود که نام و رفتار شما را ثبت جهانی و جاودان خواهد کرد. این موضع نشان داد که همیشه تاریخ هستند عالمان فهیمی از ادیان پاک الهی که از انسانیت و حقوق انسانی دفاع کنند هر چند برای آن‌ها گران تمام شود. ما به نوبه خود از موضع‌گیری به‌حق شما به‌عنوان رهبر محترم کاتولیک‌های جهان و حامل دعوت عیسی مسیح (سلام اللّه علیه) تشکر می‌کنیم. روشن است آنچه شما بیان کردید در عمیق‌ترین لایه‌های نصوص دینی اسلام، وجود دارد. به‌امید شکل‌گیری ائتلاف جهانی پیروان ادیان براساس تعالیم انبیاء الهی و در سایۀ ظهور صالح و مصلح کل.
امروز دوتا از کشتی های چینی از تنگه رد شدن ، وقتی به محاصره آمریکایی ها برخورد کردن برگشتن .. چین یه بیانیه داده در این باره که در پست بعدی میفرستم .. ولی داستان داره خیلی جالب میشه .. چین و هند و پاکستان و حتی اروپا به شدت به نفت منطقه وابسته هستند و آمریکا مانع تردد کشتی هاشون میشه .. به نظر خیلی اوضاع داره خوب پیش میره .. صدای همه در میاد .. اوضاع برای آمریکا خیلی بد پیش میره چون کشورها تنها چند هفته تا بحران فاصله دارن و اقدامات عملی و سیاسی اونها علیه شخص رییس جمهور آمریکا بسیار محتمله ..
وزارت دفاع چین: «کشتی‌های چین همچنان در آب‌های تنگه هرمز رفت‌وآمد خواهند کرد. ما با ایران توافق‌های بازرگانی و انرژی داریم و به آن‌ها احترام می‌گذاریم و پایبند خواهیم بود. ما انتظار داریم دیگران در کارهای ما دخالت نکنند. ایران کنترل تنگه هرمز را در دست دارد و آن را به روی ما گشوده است.»
سردار محبی: در صورت ادامه درگیری، از ظرفیت‌های جدید استفاده می‌کنیم سرپرست معاونت روابط عمومی سپاه پاسداران: ما هنوز از ظرفیت‌های خودمان استفاده نکرده‌ایم و اگر جنگ ادامه پیدا کند، از ظرفیت‌هایی رونمایی خواهیم کرد که دشمن هیچ تصوری از این ظرفیت‌ها ندارد ما از شیوه‌های جنگی‌ای رونمایی خواهیم کرد که دشمن توان زیادی برای مقابله با آن شیوه‌های نوین ما نخواهد داشت.