هدایت شده از علیاکبر رائفیپور
حرف درستیه
امیرالمومنین فرمودند : لَولا حُضُورُ الحاضِرِ، و قِيامُ الحُجَّةِ بِوُجودِ الناصِرِ، و ما أخَذَ اللّه ُ عَلَى العُلَماءِ أن لا يُقارُّوا على كِظَّةِ ظالِمٍ، و لا سَغَبِ مَظلومٍ ، لأَلقَيتُ حَبلَها على غاربِهِا .
اگر نبود حضور آن جمعيت و تمام شدن حجّت با وجود يار و ياور و اگر نبود كه خداوند از دانايان پيمان گرفته است كه بر سيرى ستمگر و گرسنگى ستمديده رضايت ندهند ، هر آينه مهار شتر خلافت را بر شانه اش مى انداختم .
@ali_bitarafan5
شمارش معکوس ظهور
حرف درستیه امیرالمومنین فرمودند : لَولا حُضُورُ الحاضِرِ، و قِيامُ الحُجَّةِ بِوُجودِ الناصِرِ، و م
پشت امام مخفی شدن هنر نیست ، هنر سپر بلا شدن امام است ، امام به پشتوانه ی تو حرف بزند نه تو به پشتوانه ی امام .
رسانه نظامی روس:
هدف آمریکا تقویت پدافند اسرائیل و اعراب و تضعیف حزبالله و سپس حمله به یمن و ایران است
همینجوری برجام رو هم امضا کردن و یک کشورو بفنا دادن
سند براشون یه توییت بوده!
ای امام زمان به فریاد ما برس
شمارش معکوس ظهور
پشت امام مخفی شدن هنر نیست ، هنر سپر بلا شدن امام است ، امام به پشتوانه ی تو حرف بزند نه تو به پشتوا
.
اگر روزی که رهبر شهید انقلاب فرمودند مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست و آقای پزشکیان با توصیات ظریف رفت و مذاکره کرد مردم استخاره نمینداختند و میلیونها نفر در خیابان به خط میشدند آن وقت امام امت به پشتوانه ی آن مردم میگفت نه حق مذاکره ندارید .
سکوت کردیم ... امام امت هم سکوت کرد.
اندکی تفکر بد نیست به خدا ...
امام امت همیشه مانند جدشان امیرالمومنین علی ع به پشتوانه توده های مردم سخن میگویند .
مردم هر کسی را انتخاب کنند ، امام امت حمایت خواهد کرد .
توده های مردم طالب ادامه دفاع پشیمان کننده باشند امام امت حمایت خواهد کرد .
باید کاری کنیم که بیانات بعدی معظم له به پشتوانه ی ما باشد نه به خواست انتخاب شدگان!