🧡 توسل امروز
اول سلام بر سید و سالار شهیدان
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
👈صد صلوات به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف می فرستیم و ثواب آن را به روح شهدای کربلا و شهید حجت الله شجاعی هدیه می کنیم
🌱از این شهیدان که زنده و جاویدان هستند میخواهیم که برای ما از خداوند عنایت خاصه بخواهند
کانال راز دل با شهدا
https://eitaa.com/joinchat/3876848122Ca4e3262d58
شهيد حجت الله شجاعى
#چله_شهدا #روز_اول
در تاريخ دوم مرداد ماه 1347 در بابل به دنيا آمد.
وى براى اولين بار در سن 14 سالگى به جبهه اعزام شده بود و بعد از آن هم طى چند مرحله ديگر به جبهه اعزام شد.
اين شهيد بزرگوار در جبهه جنگ در سن 15 سالگى مجروح مى شود و دو پاى خود را از دست مى دهد و به درجه جانبازى نايل مى گردد.
شهيد حجت الله براى اعمال حج در سال 1366 به مكه مشرف مى شود و سرانجام در تاريخ نهم مرداد 1366 توسط نيروهاى رژيم آل سعود در مكه در سن ۱۹سالگی به درجه شهادت نائل مى گردد.
کانال راز دل با شهدا
https://eitaa.com/joinchat/3876848122Ca4e3262d58
خاطرات یا ویژگی های بارز شهید حجت الله شجاعی:
خواهر شهید :
شهید دارای صفات اخلاقی زیادی بود. او بسیار رازدار و حافظ اسرار دیگران بود . بسیار صبور و گشاده رو بود. زمانی که پدرم از دنیا رفتند . شهید با صبر و حوصله تمام اعضای خانواده را آرامش و دلداری می داد . برادرم سواد قرآنی نداشت اما همیشه در تمام مراسمات مذهبی شرکت می کرد همچنین نمازش را همیشه به جماعت می خواند .
برادر شهید : با دوستانش بسیار خوب بود ولی در انتخاب دوست بسیار دقت می کرد . زمانی که او جانباز بود روی موتور سوار می شد . یک روز با یکی از دوستانش می خواستند به شهر بروند و نان بخرد ماه مبارک رمضان بود . دوست شهید به ناگاه به نامحرم نگاه انداخت و ایشان ناراحت شدند. در این مورد بسیار حساس بود
کانال راز دل با شهدا
https://eitaa.com/joinchat/3876848122Ca4e3262d58
بخشی وصیت نامه شهید حجت الله شجاعی:
شما مردم حزب الله و شهید پرور میرودپشت و همۀ مردم ایران! علمدار و پرچم دار این انقلاب که همانا امام امت این پیر جماران و نور چشم مستضعفان می باشد را تنها نگذارید و همانند مردم کوفه نباشید که با امام حسین (ع) دست بیعت دادند ولی به بیعت و پیمان خودشان وفا نکردند، که نام آنان در تاریخ به پیمان شکنان و نامردها ثبت شده است.... حرف امام عزیزمان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهید و کاری جدا از دستورات امام انجام ندهید.
امت حزب الله! فعلاً تنها مسئله ای که بیشتراز همه قلب مرا به درد می آورد، تبعیض، گرانی و احتکار است. که نکند خدای نخواسته این مسئله شما را از پای درآورد. هرانقلابی و هر نهضت اسلامی چنین گرفتاریهایی دارد. برای پیروزی و پیشرفت اسلام و مسلمین تحمل چنین گرفتاریهایی لازم است و ما باید تحمل و صبر کردن در مقابل این گرفتاریها را از پیشوایان دینمان بیاموزیم.
ای مردم! باهم مهربان باشید و نسبت به یکدیگر دلسوز باشید زیرا انسان زینتی است، تا خبردار شوی می بینی که رفته و بعد از رفتن او جز پشیمانی چیز دیگری نمی ماند. از همدیگر بدگویی نکنید و خیرخواه همدیگر باشید و به قول شهید عزیزمان به فکر عمران وآبادی محل باشید.
کانال راز دل با شهدا
https://eitaa.com/joinchat/3876848122Ca4e3262d58
-میگفت:
شهدانجواهایِمارومیشنوند..
اشكهاییکهدرخلوت
بهیادشانمیریزیم میبینند؛
چنانسریعدستگیریمیکنندکه
مبهوتمیمانی!
اگرواقعابهآنهادلبسپاری
باچشمدل عنایتشانرامیبینی..😍
کانال راز دل با شهدا
https://eitaa.com/joinchat/3876848122Ca4e3262d58