eitaa logo
‌🇮🇷 جمعیت رزما خراسان 🇮🇷
1.6هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
2.5هزار ویدیو
54 فایل
جمعیت #رزما و #قرارگاه‌مطالبات‌رهبری‌ومردم باتفکر فرهنگی،سیاسی، پیگیری فرامین وسیاستهای امامین انقلاب، مبارزه با فساد اقتصادی و...و تقابل با مدیران ناکارآمد و معرفی نیروهای نخبه ی انقلابی در همه ی عرصه ها نظام ارتباط با دبیر رزما: @Fazelgah
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸از حدود ۲۰۰ هزار ایرانی مهاجر شناسایی شده در شبکه‌های اجتماعی و تجمعات که از آمریکا و اسراییل برای حمله نظامی به ایران حمایت کردند، حدود ۵۰ هزار خانه در بهترین نقاط تهران شناسایی شده که در روزهای آینده مصادره و صرف بازسازی خانه‌های مردم و زیرساخت‌های عمومی آسیب دیده خواهد شد.
. 🔹اللهم احفظ قائدنا🔹 جانباز جنگ رمضان✨ ابالفضل علمدار خامنه‌ای نگه دار🖐🏻
🇮🇷پیشنهادات برای تیم دیپلماسی،در صورت میانجیگریهای بین المللی برای آتش‌بس: ۱. معرفی آمریکا بعنوان شروع کننده‌ی جنگ. ۲. محکومیت بین المللی اسرائیل و آمریکا بعنوان جنایتکار جنگی و تنبیه همراهان آنها. ۳. پیش نویس رفع تمامی تحریم‌های ظالمانه بر علیه ایران و به محض آتش بس رفع سریع آنها. ۴. آزادسازی منابع بلوکه شده ایران. ۵. به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی در خاک کشورو عدم دخالت غرب و آمریکا در آن. ۶. پرداخت غرامت کامل خسارت‌های جنگ تحمیلی ۱۲روزه و جنگ اخیر. ۷. تحویل ایرانیان مجرم ساکن در خارج کشور که نقش در همراهی دشمن داشتند. ۸. حذف کلیه برنامه‌های رسانه‌ای،مجازی و...برعلیه ایران. ۹. عدم حمله به حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن و فلسطین. ۱۰. تخلیه و حذف پایگاه‌های نظامی آمریکا اسرائیل از منطقه. ۱۱. اخذ تعهد به عدم دخالت در اوضاع داخلی ایران.
سپاهیان دلاور ارتش قهرمان ۱-اسرائیل را همه جوره بزنید ۲-دیوار حایل از طرف کرانه باختری و همچنین شمال سمت ضاحیه برای سهولت ورود رزمندگان به داخل اسرائیل بزنید ۳-پایگاههای ایست و بازرسی در هرجایی هستتد بزنید ۴-ورودی های به خانه عنکبوت را بزنید تا دروازه ها برای ورود آماده شوند ۵-بزنید ۶-بزنید ۷-حزب الله برای اداره امور اسرائیل آماده شوند
تغییر موازنه قدرت در غرب آسیا اولین پارادایم درحین نبرد منطقه ای دادن اولتیماتوم به آمریکا و اسرائیل و غرب مبنی بر حذف کلیه تحریمها چه آمریکایی چه اروپایی و چه سازمان مللی تا ۱۰ روز دیگر اگر در مدت زمان اعلامی تحریمها چه هسته ای و چه اقتصادی رفع نشد ،بازپس گیری استان ایرانی بحرین و تسلط بر آن اگر تا ۱۳ فروردین باز هم تحریمها لغو نشد؛تنبیه نظامی های دولتی مخالف انصارالله یمن و تثبیت حاکمیت مقاومت یمن بر کل کشور خودشون .... ان موقع شریان های حیاتی تمام مفسدین عالم در دستان قدرتمند مقاومت خواهد بود و تحریمها خود بخود بی اثر می شوند... جنگ جنگ تا گرفتن حقوق پایمال شده ایرانیان در طول ۸۰ سال گذشته ... همه باهم برای ایران
برای این فرشته‌ها، قبرها را کوچکتر حفر کنید😭 آرام دفن شان کنید و شب اول، تنهای شان نگذارید😭 این تصویر را چگونه ببینیم و از غصه دق نکنیم لعنت بر شیطان بزرگ لعنت بر صهیونیسم لعنت بر مزدوران و حرامزادگانی که از ترامپ خواهش میکردند که به ایران حمله کند
🔺‌اپستین که خودش تو کار قاچاق سکس کودکان و فجیع‌ترین کثافت‌ها بود، راجع به ترامپ اینطوری می‌گفت: 🔸«هیچ کس تو دنیا به کثافتی ترامپ ندیدم» «حتی یک سلول خوب هم در بدنش نیست» «خطرناک» «وحشی باورنکردنی» «احمق» «دیوانه» این شد «عمو ترامپ» این‌ها و وقتی وطنشون رو نابود کرد براش رقصیدند.
◾️فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: دشمن به‌زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد. پیام فرمانده هوافضای سپاه از قلب میدان: 🔹مردم عزیز! فرزندان شما امشب پای لانچرها قرآن به سر می‌گیرند. سربازان ایران را در این شب قدر دعا کنید که دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد. يَا مَنْ هُوَ سَرِيعُ الْحِسابِ يَا مَنْ هُوَ شَدِيدُ الْعِقابِ
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم خیلی مهم و عجیب است. اصلا" دقت نکرده بودم. ببینید؟! رهبر شهید انقلاب : یک ماه پیش از شهادت چه فرموده (۱۴۰۴/۱۱/۱۲): ✅این فتنه‌ها ادامه خواهد داشت... اگر چنانچه حادثه‌ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این را خواهد کرد برای مقابله‌ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد ... به کلمات رهبر حکیم دقت کنید؟! ▫️به واژه‌ی «مردم» ▫️«مبعوث شدن از جانب خدا» ▫️«تمام کردن کار» دقت کنید ! ✅ پس مردم عزیز بدانید و آگاه باشید پشت تک‌تک قدم‌هاتون اراده‌ی الهی هست. ✅ بدانید دست نصرت امام زمان تو این تجمعات و حضور حماسی شما، پشت و پناهتون هست. ✅ بدانید و آگاه باشید این رسالتِ اتمام کار به عهده‌ی ما گذاشته شده و باید کار رو به اتمام برسانیم. ✔️ شیشه‌ی عمر آمریکا، اسرائیل هست، و با نابودی آن ان‌شاءالله کار به دست مردم تمام خواهد شد.
🇮🇷مشاور راهبردی رئیس مجلس: اتاق فرماندهی جنگ در حال حاضر زیر نظر آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای است
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ اگر می‌دانستیم که [آیت‌الله] سیّد مجتبی خامنه‌ای انتخاب خواهد شد، شاید باید بیشتر در مورد ترور رهبر ایران فکر می‌کردیم! ◾️«دنی سیترینوویچ»، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی: اکنون مشکل بزرگ ما اینست که [آیت‌الله] سیّد مجتبی خامنه‌ای رهبر ایران شده است! ◾️متأسفانه ما با دستان خودمان باعث شدیم انتخاب [آیت‌الله] سیّد مجتبی خامنه‌ای رقم بخورد؛ می‌بینیم که ایرانی‌ها تسلیم نشدند و هیچ امتیازی هم ندادند؛ بر خلاف گفته ترامپ، ایران تسلیم و متوقف نخواهد شد.