#ناب✓ 💐
اگر در مملکتی هستی که تمامش تاریک است،
این نشان میدهد که تو یک کبریت هم روشن نکردهای!
باید خود شروع کنی و هر مقدمهای که میخواهد را فراهم کنی.
👤 استاد علی صفایی
# راز موفقیت 🦋
@razmovafajh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادای مادرشو در میاره😂😂
.┄┅┅❅🍃🔳🍃❅┅┅
@razmovafajh
🌼بارالها🙏
در این شب های عزیز ماه مبارک رمضان 🌙
🌷بحق این لحظات ناب استجابت دعا🙏
⭐️بحق بزرگی
🌙بحق حقانیت
⭐️بحق مهربانی
🌙و بحق عشق به خودت
⭐️بهترینها را براے همہ
🌙دوستان عزیزم مقدر بفرما
⭐️آمين یا رَبَّ 🙏
🌺شبتون آروم 🌷
﷽🍁
✨ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفرج
💠راز موفقیت
@razmovafajh
4_5893399436029070053.mp3
2.53M
بعد از این صوت،
دلم خواست مثلِ بچهای که مامانشو وسط بازار گُم کرده بعد یهو پیداش میکنه و میپره تو بغلش؛ همین جوری بپرم تو بغلِ خدا :)♥️
+ گوش کنید و کِیف کنید😍
#خداشکربخاطربودنت..
@razmovafajh
🔥فائزه هاشمی رفسنجانی پس از چند ماه زندان به مرخصی نوروزی آمد
🔷 فرزند ارشد اکبر هاشمی که به جرم براندازی و تشویش افکار عمومی دوران 5 ساله محکومیت خودرا سپری می کند روز گذشته به مرخصی نوروزی آمده و موقتا از زندان، آزاد شد.
🔻فائزه هاشمی که در سالهایی نه چندان دور به یمن پدر تاجدارش به یکه تازی در عرصه های مختلف کشور می پرداخت و باتوجه به نفوذی که بر پدر مغروقش داشت دقیقا نقش اشرف پهلوی را در جمهوری، اسلامی ایفاء می کرد، و از جایگاه سیاسی و اجتماعی ویژه ای برخوردار بود و مدیران رده بالای اجرایی در جهت ماندن درچرخه مسئولیتی ناگزیر از تکریم وی بودند واونیز با آگاهی از این نقش، زمین و زمان را به چالش می کشید وحتی در مصاحبه های متعددی ضمن نادیده انگاشتن اصل ولایت فقیه، پدر خودرا شخص، اول عرصه های مختلف(سیاسی، اجتماعی و حتی فقهی کشور) معرفی می کرد وباتوجه به عدم رسانه ای شدن اهداف شوم اکبر هاشمی رفسنجانی که چیزی جز استحاله نظام از جهانبینی حیات بخش اسلام و تفکر انقلابی نبود، در عمل نیز جناح منحرف اشرافیت (شیطانی) با حاکم شدن برکلیه امورات کشور، احدی را توان مقابله با این جریان نبود تااینکه درفتنه 88 نقاب از چهره ها فرو افتاد و جریان اشرافی در، کنار تفکر باغی قصد ونیت خودرا که همانا براندازی نظام بود آشکار کرد و اکبر هاشمی رفسنجانی و خانواده اش عملا در مقابل نظام و اصل مترقی ولایت فقیه صف آرایی کردند!
🔹در، هرحال سرانجام سیاه خاندان هاشمی رفسنجانی بسیار، عبرت آموز برای دیگر انگل زاده هایی از این دست است که نان ونمک انقلاب راخورده و نمکدان می شکنند!
@razmovafajh
راز موفقیت
🔴اگر شیطان و اسرائیل باهم بجنگند، درکنار شیطان میایستیم!
امام صدر در یکی از سخنرانیهای مشهور خود می گوید:
« اسرائیل شرّ مطلق است. اسرائیل ضد اسلام، ضد مسیحیت، ضد ایمان، ضد قومیت عربی، ضد انسانیت و ضد میهن است. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. ما اسرائیل را شرّ مطلق می دانیم. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان می ایستیم. اگر اسرائیل با چپ بجنگد، ما درکنار چپ خواهیم ایستاد. اگر اسرائیل با راست بجنگد، در کنار راست خواهیم ایستاد. این است معنای «اسرائیل شرّ مطلق است». من شخصا در حد مطالعاتم هیچ نهادی را خطرناکتر از اسرائیل نمی شناسم
🌐اخبار محور مقاومت
🌖 اینجا دریچه ای برای اطلاع از آخرین تحولات منطقه و محورمقاومت است
🚩 گامی به سوی ظهور
💠🌍💠 راز موفقیت
@razmovafajh
﷽
🔻 مهمترین بخش جنگ ترکیبی که خیلی ها از آن غافل شدند این نکته است که ده ها اتفاق این شکلی دیده نمیشه ولی اگر یک دیوونه ای یه جا شلوارش بکشه پایین همه کانال های ضدانقلاب تا انقلابی پر میشه.
🔻این اتفاق دو روز قبل در اصفهان رقم خورد و ۴۰ هزار روزه اولی اینگونه دورهم جمع شدند ولی خودتان ببینید اندازه عکس یک خانم بی حجاب در کانالهای ایتا منتشر شده است یا خیر؟!
🔻 این همان نکته ای است که در جنگ ترکیبی همه از آن غافل شدند و امیدوارم همچنانکه رهبری در مشهد فرمودند روی این موضوع کار شود.
🔻آقا فرمودند یکی از مهمترین نقاط قوّت ملّت ایران و جامعهی اسلامی ما این است که بنیهی درونی جامعهی اسلامی ما قوی و مستحکم است؛ روی این فکر کنید؛ این خیلی مهم است؛ استحکام بنیهی درونی نظام اسلامی و ملّت ایران، ولی ما به جای اینکه روی این مسئله مهم فکر کنیم مثل همیشه رفتیم تو حاشیه و پرداختن به مسائلی که اهمیتی ندارد...
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
راز موفقیت را دنبال کنید
@razmovafajh