eitaa logo
کد‍ِ قرمز
6.2هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
1.5هزار ویدیو
8 فایل
آخرین اخبار و تحولات منطقه؛ کدِ قرمز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید تلگرام: https://t.me/red_code_ir روبیکا: https://rubika.ir/red_code_ir بله: https://ble.ir/red_code_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
تصاویر ماهواره‌ای تأیید می‌کند که ایران اهداف مختلفی از دارایی‌های پیشرفته آمریکا را هدف قرار داده و نابود کرده است، از جمله: • ۲ رادار AN/GSC-52B (جزیره منامه) • ۳ رادوم (پایگاه عریفجان، کویت) • ۱ رادار AN/TPY-2 THAAD (امارات) • ۱ رادار AN/TPY-2 THAAD (اردن) • ۱ رادار AN/FPS-132 (قطر) • بیش از ۸ ساختمان/ساختار مرتبط با زیرساخت‌های ارتباطات ماهواره‌ای (کویت) • ۱ سایت نزدیک به یک رادوم که احتمالاً رادار AN/TPY-2 را هدف قرار داده است (پایگاه هوایی شاهزاده سلطان، عربستان سعودی)
گزارش از خسارات حملات هوایی به شهرک مسکونی بروجردی تهران
درخواست محسن چاوشی در روزهای جنگ بیایید این روزهای سخت، انسانیت را زنده نگه داریم «محسن چاووشی» خواننده: در روزهایی که سایه جنگ بر زندگی‌ها افتاده، بیش از هر زمان دیگری به همدلی و کنار هم بودن نیاز داریم. امروز خانواده‌هایی هستند که خانه، آرامش و حتی ابتدایی‌ترین نیاز‌هایشان را از دست داده‌اند. کودکان، سالمندان و مادرانی که چشم‌انتظار دست یاری ما هستند.
شرکت مرسک اعلام کرد: 🔹به طور موقت بیشتر رزروهای بارگیری به داخل و خارج از امارات متحده عربی، عمان، عراق، کویت، قطر، بحرین و عربستان سعودی را تا اطلاع ثانوی متوقف می‌ کند.
شهادت ۷۲ نفر در لبنان از روز دوشنبه 🔹وزارت بهداشت لبنان از شهادت ۷۲ نفر در این کشور از روز دوشنبه و در پی حملات رژیم صهیونیستی خبر داد./