eitaa logo
کد‍ِ قرمز
6.2هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
1.5هزار ویدیو
8 فایل
آخرین اخبار و تحولات منطقه؛ کدِ قرمز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید تلگرام: https://t.me/red_code_ir روبیکا: https://rubika.ir/red_code_ir بله: https://ble.ir/red_code_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹یسرائیل هیوم به نقل از یک منبع اسرائیلی: رویداد مربوط به کردها واقعی و بسیار مهم است.
فرماندار کالیفرنیا: ترامپ و اسرائیل می‌گویند که رژیم ایران را تغییر خواهند داد آنها دو سال است که نتوانسته‌اند حماس را کمی تغییر دهند، من تعجب می‌کنم که چگونه رژیم ایران را تغییر خواهند داد.
مواضع تروریست‌ها در سلیمانیه عراق زیر آتش موشکی سپاه قرار دارد.
سپاه : از پهپاد حدید ۱۱۰ برای اولین بار استفاده کردیم
مشاور فرمانده کل سپاه ایران به الجزیره: برای جنگ طولانی مدت مجهّز شده ایم و گذشت زمان در این جنگ کاملاً به نفع دستاوردهای نظامی ایران است.
موسسه بیسون آمریکا: هیج کشتی در تنگه هرمز دیده نمی‌شود، محدوده آب‌های دریای مکران پیش از تنگه هرمز به گران‌ترین و بزرگترین پارکینگ جهان تبدیل شده است.
🔴 موسسه کپلر: همزمان با بسته‌شدن تنگه هرمز و توقف تولید LNG قطر، اروپا به سمت یک بحران انرژی حرکت می‌کند، خصوصا اینکه ۷۰ درصد از ذخایر زیرزمینی اروپا هم تخلیه شده است. 🔸ساعاتی پیش پوتین نیز اعلام کرد: به قطع فروش گاز به اروپا فکر می‌کند.
وزیر جنگ اسرائیل : آشوب‌های ایران موجب شد جنگ را زودتر آغاز کنیم
امیر موسوی: موشکی که مدرسه در میناب را ویران کرده یک موشک کروز بوده که از بحرین و موشک های کروزی که شیراز رو هدف قرار داده از امارات بوده است
‌ تحلیلگر کپلر: براساس داده‌های ما به‌دلیل اختلال در تنگه هرمز، تجمع عظیمی از نفتکش‌ها به ظرفیت ۵۳۳ میلیون بشکه نفت، خارج از تنگه سرگردانند که خطرات عملیاتی شدیدی را برای پایانه‌های صادرات منطقه ایجاد می‌کند.
نشریه آتلانتیک: جنگ با ایران به طور مستقیم روزانه یک میلیارد دلار برای آمریکا هزینه دارد
‼️شاناکا پریرا، تحلیلگر انرژی: بسته‌شدن تنگه هرمز باعث فروپاشی قراردادهای LNG در آسیا و اروپا شد ♦️جنگ آمریکا و ایران دیگر منحصر به غرب آسیا نیست، همۀ کارخانه‌ها، نیروگاه‌ها و حتی قبوض گاز خانه‌ها تبعات آن را حس می‌کنند.