👏 کف زدن در مسجد
🔷س 1365: #دست_زدن_در_مسجد، چه حکمی دارد؟
✅ج: به طورکلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشن ها و اعیاد یا برای #تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد، ولی بهتر است فضای مجالس دینی بخصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر #صلوات و #تکبیر معطر شود تا انسان به ثواب آنها برسد.
#احکام_مسجد #شأن_مسجد
🆔 @resale_ahkam
❤️امام حسين عليه السلام:
🔺لاتَقُولَنَّ فی اخیک الْمُؤْمن اذا تَواری عَنْک الَّا ما تُحِبُّ انْ یقُولَ فیک اذا تَوارَیتَ عَنْهُ
🔺در پشت سر برادر ایمانی خود حرف هایی بزن که دوست داری در غیاب تو آن سخنان زده شود.
📕 بحارالانوار ج 75 ص 127
🆔 @resale_ahkam
animation.gif
432.9K
سوم شعبان وزمانه خندان است💗
چراکه میلاد خسرو خوبان است❤️
به عرش حق بنگر سرور وشادی را💗
مدینه رابنگر بسی چراغان است❤️
نزول رحمت حق به خانه ی حیدر💗
به مقدم پسرش شکوفه باران است❤️
🆔 @resale_ahkam
‼️هزینه ها در مراسم أعیاد
🔷س 1366: آیا هزینه هایی که پیرامون تزئین خیابان ها یا مجالس به مناسب أعیاد أئمه اطهار (علیهم السلام) مثل نیمه شعبان، انجام می شود جایز است؟
✅ج: فی نفسه مانعی ندارد، ولی نباید به حدّ اسراف و زیاده روی برسد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
‼️حکم فقهی متعلقات مسجد
🔷س 1367: آیا #چایخانه و #کفشداری و کتابخانه و #سرویس_بهداشتی_مسجد، از مکان هایی هستند که جنب نمی تواند بدون غسل وارد آنجا شود؟
✅ج: متعلقات مسجد که #صیغه_مسجد بودن بر آن خوانده نشده، جزو مسجد محسوب نمی شود و احکام مسجد را ندارد، لذا #توقف_جنب در آن اشکال ندارد.
#احکام_مسجد #توقف_جنب_در_متعلقات_مسجد
🆔 @resale_ahkam
‼️استفاده از اُرگ در جشن نیمه ی شعبان
🔷س 1368: آیا جایز است جهت مراسم فرهنگی در شب نیمه شعبان از اُرگ استفاده شود؟
✅ج: اگر نوازندگی به صورت حرام باشد، باید از آن اجتناب شود، و در هر صورت به کار بردن موسیقی در مناسبت های مذهبی و متعلّق به اهل بیت (علیهم السلام) شایسته نیست، هر چند از نوع حلال باشد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
‼️نور افشانی در جشن نیمه ی شعبان
🔷س 1370: اجرای مراسم نور افشانی در مراسم جشن نیمه شعبان چه حکمی دارد؟ چون برنامه معمولاً با صدای زیاد اجرا می شود؟
✅ج: اگر موجب ضرر و یا ایذای دیگران گردد، جایز نیست؛ وگرنه فی نفسه مانعی ندارد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
‼️استفاده از آلات موسیقی در جشن نیمه شعبان
🔷س 1371: در مورد به کار بردن دف یا نی و تار در جشن نیمه شعبان برای برگزاری جشن و خواندن متن های مجاز نظر حضرت آقا چیست؟
✅ج: هر موسیقی که به سبب ویژگی هایی که دارد انسان را از خداوند متعال و معنویات و فضائل اخلاقی دور نموده و به سمت بی بندوباری، بیهودگی و گناه سوق دهد، حرام است و اگر موسیقی این گونه نباشد به خودی خود اشکال ندارد.
البته توجه داشته باشید، به کار بردن موسیقی در مناسبتهای مذهبی شایسته مجالس اهل بیت (علیهم السلام)نیست هر چند از نوع حلال باشد و باید قداست و مقام اهل بیت (علهیم السلام) مراعات شود.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ رهبرانقلاب: صياد شايسته شهادت بود؛ حيف بود صياد بميرد
🏴 سالگرد شهادت امير سپهبد صياد شيرازی
🆔 @resale_ahkam