🔷کسی که روزهی قضای ماه رمضان را به جا میآورد میتواند پیش از ظهر روزه را افطار کند، به شرط این که وقت برای قضای روزه تنگ نباشد، اما اگر وقت، تنگ باشد مثلاً پنج روز قضا به ذمه دارد و پنج روز هم بیشتر به ماه رمضان باقی نمانده افطار پیش از ظهر (همچون افطار بعد از ظهر) برای او به احتیاط (واجب) جایز نیست، هر چند اگر افطار کند کفاره ندارد.
🆔 @resale_ahkam
‼️روزه ی استیجاری در یوم الشک
🔷س 67: اگر روز آخرماه شعبان را روزه ی استیجاری بگیرم و بعد معلوم شود اول رمضان بوده، آیا جزء روزه ی رمضان محسوب می شود، یا باید قضای آن را بجا آورم؟
✅ج: اگر بعد از اذان مغرب معلوم شود ماه رمضان بوده، روزه ی ماه رمضان و برای خودتان محسوب می شود و اگر در بین روز معلوم شود، باید برای خودتان و به نیت روزه ی ماه رمضان ادامه روزه را بگیرید و صحیح است.
🆔 @resale_ahkam
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
🔷س 68: نظر جنابعالی درباره وضو گرفتن قبل از داخل شدن وقت نماز چیست؟ در پاسخ به یکی از استفتائات فرموده اید که با وضویی که نزدیک اول وقت نماز گرفته می شود، می توان نماز خواند. منظور شما از نزدیک اول وقت نماز، چه مقدار است؟
✅ج: ملاک صدق عرفی نزدیکی وقت نماز است، و اگر در آن وقت برای نماز وضو گرفته شود، اشکال ندارد.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
🆔 @resale_ahkam
‼️ احکام کفاره
🔷کفارهی افطار قضای ماه رمضان عبارت است از غذا دادن به ده فقیر و اگر نمیتواند واجب است سه روز روزه بنابر احتیاط واجب پی در پی بگیرد.
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از رساله امام خامنهای
🔴 اطلاعیه مهم
‼️در صورت قطع شدن و اختلال در پیام رسان ایتا به کانال استفتائات در پیام رسان سروش (پیام رسان ایرانی) مراجعه کنید👇
https://sapp.ir/resaale_rahbar