ماهوارههای عربی به دنبال حذف شبکههای تلویزیونی ایرانی
🔹روزنامه سعودی «مکه» به نقل از «منابع آگاه» نوشت شرکتهای ماهوارهای عربی به اجماع توافق کردند که همه قراردادها با شبکههای تلویزیونی و رسانههای ایرانی را در منطقه متوقف کنند.
🔹به نوشته مکه، این توافق بعد از آن حاصل شد که رهبران عرب در اجلاس اخیر مکه در خصوص بند مربوط به ممنوعیت پخش همه کانالهای تلویزیونی ایران یا کانالهایی که ایران از آنها حمایت مالی میکند و نیز توقف پخش سه کانال از این کانالها در شرکت ماهواره «نایل ست» مصر به توافق رسیدند.
🔹این منبع از رویکرد کشورهای محور سعودی برای مقابله با آنچه که «تهاجم فکری ایران» خواند، خبر داد و گفت ممانعت از پخش کانالهای ماهوارهای ایران در راستای حفظ وحدت کشورهای عربی و جلوگیری از هرگونه دو دستگی و پخش شایعات صورت میگیرد.
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
⭕️تکنیک های نوین تبلیغات انتخاباتی 💢دیگر از شیوه های تبلیغات انتخاباتی قدیمی خبری نیست شاید زمانی ا
⭕️تکنیک گریز از بن بست تبلیغات :
🔻بر اساس این تکنیک ، ساختن یک سایت و تبلیغات آن در شبکه جهانی اینترنت مانند ساختن ویترین مغازه در یک بن بست است .
💢زیرا کسی از آدرس سایت ها به خودی خود خبر ندارد.و باید به نحوی با نشانی سایت آشنا شود و به آن مراجعه کند. پس اولین سوالی که باید از خود بپرسید این است که چه طور و با چه تکنیکی میتوانید مخاطبان را وادار به بازدید از سایت کنید.
ادامه دارد ...
#تکنیک_های_انتخاباتی
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🌐افشای هویت یک فعال پرنفوذ توییتر
حشمت علوی براى بسيارى از فعالان توييترى نامى آشناست؛ "تحلیلگر" حامی جنگ و تحریم که با بیش از ۳۰ هزار فالور مقالات زیادی در رسانههای راستگرا منتشر کرده و در توییتر فعال است
▪️اكنون مشخص شده كه چنين فردى وجود خارجى ندارد و در حقيقت تيمى از مجاهدين خلق(منافقين ) تحت پوشش اين حساب كاربرى فعال هستند.
▪️در طول سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸ با اسم حشمت علوی بیش از ۶۰ مقاله در Forbes منتشر شده و
حتی کاخ سفید در پاسخ به خبرنگاران به گزارش های این فرد تقلبی استناد کرده است.
▪️اینترسپت از نشریاتی که مقالههای این فرد جعلی را منتشر کرده اند سوال کرده كه در پاسخ گفته اند اطلاعی از جعلی بودن او نداشته اند. یکی از این نشریات The Hill است که در حال حاضر هم یک کمپین تبلیغاتی ۱۰ هفته ای را برای مجاهدین آغاز کرده است.
❌ پس از افشا شدن هويت جعلى حساب كاربرى منافقين ، توييتر اين حساب را كه با نام حشمت علوى فعال بود، تعليق كرد.
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
⭕️تکنیک اعتماد :
🔻به گفته یکی از نظریه پردازان تبلیغات ، اعتماد یکی از بزرگ ترین مشکلات تبلیغات به ویژه تبلیغات اینترنتی است. به خصوص در عصر قدرت مشتری ، شرکت های غیر قابل اعتماد در معرض از دست دادن مزیت رقابتی هستند.
💢اعتماد یعنی طرفداری از منافع بلند مدت مشتری. اعتماد سخت به دست می آید و راحت از دست می رود. اما هنگامی که شرکتی آن را کسب کرد منافع مستمری را به دست می آورد. اعتماد ، وفاداری مشتری را افزایش می دهد. مشتریان راضی خرید را تکرار کرده و دامنه خرید محصول را گسترده تر می کنند.
#تکنیک_های_انتخاباتی
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
⭕️وبلاگنویسی در مقابل اسلام هراسی
‼️آیا وبلاگنویسی در عصر شبكههای اجتماعی مرده است؟ در یك كلمه: خیر! اما این روزها یك وبلاگ برای جذب مخاطب نهتنها خوب كه باید عالی باشد.
وبلاگ حرفهایترین ابزار رسانهای جهت تولید و انتشار محتوا برای برندسازی شخصی است. و فعالیت در شبكههای اجتماعی مهمترین ابزار صاحبان وبلاگهای موفق در جهت گسترش دامنه مخاطبان است.
💢 بهواسطه الگوریتمهای سئو و رقابتهای تجاری غولهای فناوری اطلاعات، كلید واژهها و پستهایی كه در وبلاگها قرار میگیرند در موتورهای جستوجو بیشتر از محتوای اشتراكگذاری شده در شبكههای اجتماعی قابلیت ارجاع دهی پیدا میكنند.
وبلاگها در عین اینكه میتوانند منبع مهمی برای دانش افزایی باشند آزادترین قالب رسانهای هستند. و رعایت شرط ارائه محتوای با كیفیت در كنار نبود محدودیت و كلیشههای موجود در رسانه رسمی تضمینكننده تاثیرگذاری آنها در طول زمان است. البته شكی نیست كه یك وبلاگنویس حرفهای از ابزارها و تكنیكهایی از قبیل ویدئوبلاگ، میكروبلاگینگ و... برای پشتیبانی از محتوای نوشتاری خود استفاده میكند.
💢بلاگینگ پس از دو دهه بیش از هر زمانی به بلوغ خود رسیده و به یك كسب و كار درآمدزا در صنعت رسانه برای صاحبان آن نیز بدل شده است. افراد زیادی در حوزههای مختلف از گردشگری، مد، آشپزی و ... تا تولید محتوا در حوزههای دین، فلسفه، ادبیات و سیاست در جهان به بیان روزانه ایدهها میپردازند و مخاطبان فراوانی را نیز جذب خود كردهاند.
هر چند در سالهای ابتدایی ظهور وبلاگ، زبان فارسی جزو زبانهای اصلی وبلاگنویسی در جهان به شمار میرفت، اما با گسترش استفاده از شبكههای اجتماعی روند وبلاگنویسی در ایران رشد معكوس داشته است، در حالی كه این روند در كشورهای توسعه یافته با یك تعادل منطقی در تناسب با شبكههای اجتماعی رشد كرده است.
💢در حوزه وبلاگ نویسی به زبانهای دیگر تقریبا وبلاگ شاخص ایرانی وجود ندارد. و به ندرت نمونههای انگشتشماری از برخی ایرانیان مهاجر دیده میشود. یكی از این وبلاگها متعلق به هدی كاتبی، دختر ایرانی الاصل متولد آمریكاست كه به دلیل فعالیت در حوزه مد و لباس و بیان نظرات انتقادی در حوزه سیاست و مقابله با اسلام هراسی در وبلاگش با عنوان joojooazad.com مورد توجه قرار گرفته است.
💢با توجه به حجم بالای ایران هراسی، وبلاگها میتوانند حقایقی را برای مخاطبان آشكار كنند كه صرف هزینههای فراوان در رسانههای رسمی قادر به جریان سازی و بیان آنها نیست. در سالهای اخیر بهدلیل افت وبلاگنویسی به زبان فارسی، در یك سیاستگذاری غلط، توجه و توان نهادهای دستاندركار در دیپلماسی مجازی نیز صرف فعالیت در شبكههای اجتماعی شده كه فارغ از اینكه در همان هم چقدر موفق بودهاند، یك خطای راهبردی صورت گرفته است. لذا در یك بازنگری، برنامهریزی برای رشد و تقویت وبلاگ نویسی به زبانهای دیگر باید در دستور كار سیاستگذاران قرار گیرد. نباید این نكته مهم را از نظر دور داشت كه دولت و نهادهای حاكمیتی تنها وظیفه بسترسازی دارند. وبلاگنویسی یك امر درونی مبتنی بر خلاقیتهای فردی است. هر گونه اقدام دستوری در این فضا باعث افت مخاطب، هزینههای فراوان و تاثیر معكوس میشود.
💢دانشجویان، دانشآموزان و طلاب علوم دینی بهترین اقشاری هستند كه میتوانند به این حوزه ورود كرده و با شناخت ادراكات مخاطبین خود محتواهای فرهنگی، هنری، سیاسی، دینی و ایدئولوژیك را به زبانهای مختلف بهخصوص انگلیسی و عربی تولید كنند. این موضوع ضمن اینكه به رشد و تقویت یادگیری زبان در افراد كمك میكند، باعث شبكهسازی و ارتباطگیری در حوزههای تخصصی و علاقهمندیهای شخصی و حرفهای نیز میشود. دانشجویان و طلاب غیرایرانی مقیم ایران و نسل مهاجران ایرانی خارج از كشور نیز از ظرفیتهایی هستند كه بایستی برای آنها برنامه ریزی جدی داشت.
#دیپلماسی_رسانه_ای
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
🎞 در سالهای اخیر فیلمهایی ساخته شده که یک تفکر را ترویج کردهاند: «ایران دیگر جای ماندن نیست!»
🔸ضعف فرهنگی، مشکلات اقتصادی، ناتوانی در درمان پزشکی، عدم درک جوانان از جمله مشکلاتی است که این فیلمها آنها را به عنوان عاملی برای مهاجرت از کشور معرفی میکنند.
🔹آیا ایران حتی برای به دنیا آمدن فرزندان هم جایی ندارد؟
منبع:نقدسینما
#روشنگری
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
⭕️تکنیک گریز از بن بست تبلیغات : 🔻بر اساس این تکنیک ، ساختن یک سایت و تبلیغات آن در شبکه جهانی اینت
⭕️تکنیک کشش و ارسال :
💢چهارمین تکنیک تبلیغات وب این است که افراد را به وسیله محتوایی جذاب به سایت خود بکشانید و بعد اطلاعات با کیفیت را به طور مداوم به آدرس پست الکترو نیکی شان ارسال دارید.
#تکنیک_های_انتخاباتی
✅آرما
⭕️ جنگ روانی سیاه و تخریب شخصیت
💢یکی راه های شکست کاریزمای شخصیت و سلب اعتماد عمومی از یک فرد موثر در جامعه استفاده از جنگ روانی سیاه است
👤ادموند تیلور می گوید: در روزهای اولیه فعالیت کمپانی هند شرقی ، انگلیس ناچار شد تا حد زیادی به آنچه که امروز به نام #جنگ_روانی_سیاه موسوم است متوسل شود و این کار را با استفاده از تفرقه افکنی ، تبلیغات ، تمسخر از طریق ستون پنجم دشمن و عوامل داخلی به منظور شکست اعتماد عمومی نسبت به هویت و افراد موثر انجام میشد، انگلیس به تضعیف نیروهای ملی مخالف با خود و تفرقه ی بین آن ها اقدام کرد و موفق گردید با استفاده از تبلیغات، اذهان مردم را به خرافات گمراه کننده آلوده کند تا مردم دیگر به گفتار دلسوزان و افراد موثر اعتنایی نکنند و حرف های آنان را دروغ و بی محتوا قلمداد کنند
🔺این تکنیک درحال حاضر هم کاربرد دارد و اجرا میشود به طور مثال به هجمه ی رسانه ای که علی اکبر #رائفی_پور را هدف قرار داده می پردازیم
💢یکی از این اقدامات اتهام متوهم بودن و دروغگویی نسبت به ایشان با مصداق انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکاست که طبق تحلیل های موجود ایشان به انتخاب شدن یک زن در ریاست جمهوری آمریکا اشاره داشتند اما این پیش بینی اتفاق نیفتاد و دونالت ترامپ بر مسند قدرت تکیه زد
❓اما سوال اینجاست آیا فقط ایشان این پیش بینی (نه پیشگویی) را انجام دادند؟؟
🔺پاسخ منفی است ، عموم تحلیل گران سیاسی صاحب رسانه نیز چنین پیش بینی ای نسبت به انتخابات داشتند مثل روزنامه های شرق، شهروند ، آرمان ، خبر جنوب ، روز و ... (در تصویر مشخص است)
👤محمدجواد حقشناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی یبان داشت: «خانم كلينتون با توجه به سوابقي كه داشته نشان داده از وضعيت باثبات تري در حوزه سياستگذاری كشور امريكا در مقابل كشور برخوردار است. از آنجا كه توافق برجام در دوران رياست جمهوری حزب دموكرات منعقد شد، بيشتر مي توان به وفاداري آنها نسبت به برجام اميدوار بود. بنابراين رياست جمهوري خانم كلينتون براي كشور مناسب تر است
👤احمد شیرزاد فعال سیاسی اصلاحطلب نیز بیان داشت: «اينكه رياست جمهوری كدام كانديدا براي ايران مضرات كمتري دارد، بستگي به رويكرد مسوولان ايرانی در روابط آينده اين دو كشور دارد. براي رويكرد تعاملي كه آقاي روحانی دارد قطعا خانم كلينتون مناسب تر است
🔻همچنین خبرگزاری نیویورک تایمز نیز از رئیس جمهور شدن هیلاری کلینتون با احتمال ۹۲% خبر می دهد
🔻لینک:
🌐 http://yon.ir/ueFv0
🔻لینک خبرگزاری فارس:
🌐 http://yon.ir/I7LZQ
💢با این وجود چرا کسی معترض روزنامه ها و افرادی که برای این پیش بینی با قطعیت سخن گفتند نشد، اما تمام هجمه ها بعد از گذشت سه سال به سمت علی اکبر رائفی پور است؟
🔺پاسخ واضح است: علی اکبر رائفی پور با تحلیل هایی که عموما صحیح بوده و اتفاق افتاده باید در ذهن عموم مردم شخصیتی متوهم معرفی شود و بهترین ابزار جنگ روانی سیاه با چاشنی طنز و تمسخر است تا پشتوانه ی مردمی خود را از دست بدهد و در مرحله ی بعدی در ذهن مدیران میانی و تصمیم گیر تصویری از یک شخصیت بی مبنا و بی سواد شکل گیرد تا مبادا راهکارهای او برای اصلاح ساختارهای بیمار توسط مسئولین اجرایی شود
#سواد_رسانه_ای
✍تهیه شده در کارگروه رصد و تحلیل واحد رسانه ی موسسه مصاف (آرما)
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
⭕️جنگ روایت ها و انفعال رسانهای کشور
💢امروزه جنگ، جنگ روایتهاست و آن کسی در میدان رسانه پیروز است که روایت خود را غالب کند.
🔻در #جنگ_روایت، اگر شما روایت نکنید قطعاً روایت خواهید شد و صد البته کار کسی در این جنگ راحت تر خواهد بود که ابتدا روایتش را غالب می کند.
#جنگ_روایت_ها یعنی انتشار هدفمند و در راستای منافع رسانه و تبدیل آن به روایت غالب.
💢در جنگ روایت، دفاع یعنی شکست. پیش از حمله باید حریف را شکست داد. در بخشی از کتاب هنر جنگ آمده است:
💢«پادشاهی که در ۱۰۰ جنگ ۱۰۰ بار پیروز شده کاری مضحک انجام داده. هر فرماندهی باید قبل از اینکه دشمن برایش تهدیدی به حساب بیاید، نابودش کند».
🔺بعد از خواندن این جمله فضای رسانه ای موجود کشور (اعم از شبکه های اجتماعی و صدا و سیما و .....) جلوی چشمم تصویر شد و اینکه ما در این عرصه که عرصه جنگ نرم و هوشمند است نه در ۱۰۰ جنگ پیروز شدیم که بگوییم کاری مضحک کرده ایم و نه حریف رسانه ای را قبل از اینکه تهدیدی باشد، نابود کردیم و چه بسا در این عرصه برعکس هم رخ داده باشد.
💢ما در حوزه رسانه تنها رویکرد واکنشی داشته ایم( همان دفاع که شکست محسوب می شود) و سعی کردیم اتفاقات را جمع و جور کنیم آنهم بعد از وقوع رویداد. نقلقولی از چرچیل هست که می گوید «تا حقیقت بخواهد شلوار خود را بالا بکشد، دروغ دنیا را فتح کرده است».
📌هیچ نبردی بدون داشتن استراتژی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت منجر به پیروزی نمی شود. برای غلبه روایت هایمان، ابتدا باید بدانیم می خواهیم چه چیزی را روایتکنیم و بعد برای چگونگیش برنامه بریزیم.
👤معصومه نصیری
#مدیریت_رسانه
✅آرما
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
مدیر: Vavgh01@
برای پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید.
کانال حداقل "سه روز در هفته" به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi