✍️ سواد رسانه اي چارچوبي به منظور دسترسي، تحليل، ارزيابي و توليد پيام به شكل هاي مختلف از چاپ تا اينترنت را فراهم ميكند.
📌برخي اهداف مورد توافق سواد رسانه اي در سطح جهان:
✅ تجزيه تحليل نقادانه در بهره مندي و توليد پيام هاي رسانه اي
✅ شناخت منبع و زمينه هاي شكل گيري پيام رسانه ها به همراه شناخت علايق و جهت گيري هاي سياسي، اجتماعي، تجاري و فرهنگي منبع پيام
✅ تفسير پيام ها و ارزش هايي كه از جانب رسانه ها ارائه ميشود
✅ شناخت و انتخاب رسانه هاي مناسب براي برقراري ارتباط و دستيابي به مخاطبان مورد نظر
✅ دسترسي به رسنه ها براي بهره مندي و توليد پيام
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
به هیچ عنوان نگذارید کودکان تان
تبلیغات را تفننی مشاهده کنند ...!!!
🔸اغلب محققان روی این موضوع اتفاق نظر دارند که تبلیغات تلویزیونی رژیم غذایی ناسالم و نادرستی را ترویج می کنند که در بلند مدت میتواند روی سلامت کودک اثر منفی بگذارد.
🔺اغلب تبلیغات تلویزیونی در بین برنامههای کودک مربوط به خوراکیها و خوردنیهایی است که ارزش غذایی خاصی ندارند اما چون در میان برنامههای کودک پخش میشود کودکان به خوردن آنها علاقه زیادی پیدا میکنند.
✔️ از آنجایی که حافظه کوتاه مدت در کودکان به خوبی رشد نکرده است هنگامی که یک برنامه قطع میشود و تبلیغات پخش میشود کودک موضوع برنامه را فراموش میکند و ادامهٔ آن را یک داستان جدید فرض میکند و باعث جابجایی سریع اطلاعات در مغز کودک میشود دقیقا بر عکس چیزی که باید اتفاق بیفتد.
🔹برای رفع این مشکل (جا به جایی) می توانید، پس از تماشای برنامه مورد علاقه و یا در حین پخش تبلیغات تلویزیون را خاموش کرده یا کانال را عوض کنید .
به کودکان بیاموزید تبلیغات در دسته تنقلات پرضرر هرم رسانه ای قرار دارند
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🔻«اینستاگرام» بدترین و «یوتیوب» بهترین شبکه اجتماعی برای جوانان
🔹طبق گزارش انجمن سلطنتی سلامت عمومی در بریتانیا عنوان شد «اینستاگرام» بدترین و «یوتیوب» بهترین شبکه اجتماعی برای جوانان است.
🔹این گزارش که با عنوان StatusOfMind شناخته میشود با تحقیق روی هزار و 500 کاربر 14 تا 24ساله انجام شده و نتیجه نشان میدهد که 5شبکه اجتماعی محبوب(فیس بوک، اینستاگرام، اسنپ چت، یوتیوب و توئیتر) چگونه بر سلامت روان کاربران تأثیر میگذارند. در این میان اختلالاتی مانند اضطراب، افسردگی، اختلالات خواب و میزان نارضایتی از شکل بدن کاربران مورد بررسی قرار گرفته است.
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
💡ضرورت آموزش سواد رسانه ای
🌀"باری دونکان" عضو انجمن سواد رسانهای کانادا، سواد رسانهای را پاسخی به حل مشکلات ناشی از رسانهها معرفی میکند. به عقیده وی این پروژه باید به عنوان بخشی از واکنشهای آموزش مدارس در برابر خشونت و سایر آسیبهای رسانهای در نظر گرفته شود.
"دونکان "در ضرورت این آموزش، دلایل زیر را برمیشمرد:
1️⃣رسانهها در حیات فرهنگی و سیاسی ما تسلط دارند.
2️⃣تقریبا همه اطلاعات، به جز مواردی که آنها را به طور مستقیم تجریه میکنیم، رسانهای شده هستند.
3️⃣رسانهها قادر به خلق مدلهای ارزشی و رفتاری پر قدرتی هستند.
4️⃣رسانهها بدون فعال کردن خودآگاه، بر ما تاثیر میگذارند.
5️⃣سواد رسانهای میتواند مصرف رسانهای را برای ما لذتبخش کرده و رابطه انفعالی را به رابطه فعال تبدیل کند.
#سواد_رسانهای
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🔸 آیا استفاده از شبکههای اجتماعی فرزندان ما را خنگ تر میکند؟!
تحقیقاتی که به تازگی گروهی از محققان در دانشگاه شهر میلان ایتالیا انجام دادهاند نشان میدهد دانشآموزانی که برای مطالعه از وبسایتها، اینترنت و شبکههای اجتماعی استفاده میکنند در بلند مدت دچار افت تحصیلی بیشتری نسبت به دیگران میشوند./دیلیمیل
#کودک
#شبکه_اجتماعی
#سواد_فضای_مجازی
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
بسیاری از #جاسوس_افزار ها در قالب نرم افزارهای گوشی تلفن همراه منتشر می شوند. مهمترین بستر انتشار این جاسوس افزارها شبکه های اجتماعی بویژه کانال های تلگرامی هستند. این کانال ها کاربران را به نصب این نرم افزارهای مخرب تشویق میکنند و پس از نصب آن توسط کاربر و با اجازه هایی که از کاربر میگیرند کنترل گوشی تلفن همراه را در اختیار گرفته و یا اینکه به داده های حساس دسترسی پیدا میکنند!
لطفا به پیام هایی که عموما با مضامین نصب و تبلیغ نرم افزارها در کانال ها و بویژه کانال های بی هویت تلگرامی که هیچ قید و بند قانونی ندارند منتشر می شوند دقت نموده و تا حد امکان از نصب آنها خودداری کنید.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
🔴تلگرام، ابزار اغتشاشات و آشوبها در هنگ کنگ
شبکه خبری بی بی سی در گزارشی نوشت که سازماندهندگان اغتشاشات و اعتراضات در هنگ کنگ به صورت ناشناس از پیامرسان تلگرام برای دامن زدن به نافرمانی مدنی، هماهنگی و تصمیم گیری استفاده میکنند.
http://fna.ir/daqvjf
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
⭕️ تعریف شبکه ملی اطلاعات از زبان عباس آسوشه، معاون مرکز ملی فضای مجازی:
🔹 شبکه ملی اطلاعات زیرساخت ارتباطی فضای مجازی است که شامل ارتباطات فیزیکی بین شبکه، تجهیزاتی که انتقال دهنده پیامها هستند و یک سری خدماتی که ما در سند تبیین الزامات این شبکه آوردهایم، میشود. این خدمات به چهار دسته تقسیم میشود و با آن خدمات محتوایی متفاوت است.
🔻 یکی از آنها خدمات ارتباطی است؛ به این معنی که شبکه ملی اطلاعات، ارتباطی برای شبکههای مختلف از جمله اینترنت باشد.
🔻 خدمت دوم مربوط به خدمات پایه کاربردی میشود که شامل خدماتی مانند موتورهای جستجوگر، ایمیل ملی، پیام رسان های بومی، خدمات ابری و دیتا سنتر خواهد بود. اینها خدماتی هستند که جزئی از شبکه ملی اطلاعات محسوب میشوند و اگر وجود نداشته باشند در فضای مجازی نمیتوان انتظار یک جریان مناسب از خدمات و محتوا را داشته باشید.
🔻 سومین خدمت مربوط به شبکه ملی اطلاعات به خدمات امنیت مربوط میشود. به این معنی که امنیت به عنوان یک سرویس باید در شبکه ملی اطلاعات ارائه شود. خیلی از دستگاههای ما امروز مشکلات امنیتی عدیده ای دارند و این تنها وقتی حل و فصل میشود که شبکه ملی اطلاعات، امنیت را به عنوان خدمت، ارائه دهد.
🔻 چهارمین دسته از خدمات شبکه ملی اطلاعات که در سند تبیین الزامات به تفصیل راجع به آن بحث شده است، خدمات پایش و رصد برای سرویسها و خدماتی است که روی شبکه شکل میگیرند. به عبارت دیگر دسته چهارم، خدماتی برای بهبود کیفیت سرویسهای بالادستی شبکه ملی اطلاعات مانند خدمات دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک محسوب میشوند که با پایش و رصد به خدمات بالادستی کمک میکنند تا این خدمات بر بستر شبکه ملی اطلاعات جریان ثابت تری داشته باشند و مشکلات را شناسایی میکنند.
🔻 بنابراین وقتی راجع به خدمات شبکه ملی اطلاعات صحبت میکنیم، منظورمان خدمات دولت الکترونیک نیست. این خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات شکل و نمو پیدا میکند.
🌐 http://mehrnews.com/news/4637554
⭕️ ما در عصری هستیم که اطلاعات در حال تجمیع است و این اطلاعات با سیستمهای رایانهای بسیار قوی قابلیت تحلیل دارد.خود غربیها اذعان دارند که برخی سامانهها وقتی یک کاربر 10 بازدید یا لایک یا فالو انجام میدهد، میتواند تحلیل شخصیت آن فرد را از دوستش بهتر انجام دهد؛ این روند به گونهای است که با 150 لایک از پدر و مادر و با 300 لایک از همسر آن فرد بهتر او را شناسایی میکند. در این زمینه شرکتهایی مانند کمبریج آنالیتیکا شکل گرفته است که فقط تحلیل دیتا میکند. این مسائل کاملاً افشا شده است که این شرکت به کمک ترامپ برای انتخابات آمده و از تحلیل دیتای فیسبوک استفاده کرد. اطلاعات 87 میلیون کاربر امریکایی در این زمیه استخراج و تحلیل شد و در اختیار ترامپ قرار گرفت.
⭕️ ترامپ دو درصد آراء انتخاباتی خود را از توئیتر بهدست آورد. همه این مسائل را که کنار هم میگذاریم به این میرسیم که به نوعی سوق دادن دموکراسی به سمت دیکتاتوری را شاهد هستیم. وقتی یک جریانی توانست با اطلاعات بسیار ریز همه افراد را به سمتی سوق دهد که خودش میخواهد و در شناخت او تغییر ایجاد کند، به این کار تغییر شناختی هیبریدی می گویند. اینکه چیزی را که ما نمیخواهیم طوری جلوه میدهد که میخواهیم و برای آن سر و دست هم میشکنیم. اگر با این اطلاعات ما و فکر ما را مدیریت کنند میشود همان دیکتاتوری.
🌐 http://snai.ir/956646
🔻 مستند واقعیت مجاز1 🔻
https://www.aparat.com/v/F4978
🔻 مستند واقعیت مجاز2 🔻
https://www.aparat.com/v/c1MTm
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
#زندگی_دوم در فضای مجازی؛تغییر در #سبک_زندگی_جوانان
شکی نیست این فناوری در عصر حاضر مزایا و فواید زیادی برای زندگی بشر به همراه داشته اما نباید فراموش کنیم استفاده ناآگاهانه و بخصوص شیفتگی زائد نسبت به مزایای ظاهری این #تکنولوژی در #عصر_ارتباطات_نوین می تواند آسیبهای متعددی را با خود به دنبال داشته باشد که یکی از اصلیترین آنها تغییر سبک زندگی و شکستن مرز باورها و ارزشها است.
امروزه شاهد بروز عصری هستیم که به مدد تکنولوژی، #فضای_مجازی و اینترنت در سطحی گسترده با فضای واقعی به رقابت برخواسته و با توجه به استقبال شدید نسل جوان در ورود به این دنیای مبهم و جذاب...
#ادامه_مطلب را در لینک زیر مشاهده نمایید
http://yon.ir/hRKm5
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
راهکارهای افزایش ایمنی رمز عبور
1-استفاده بیش از 8 کاراکتر در هنگام ساخت رمز ها
2- پرهیز از اسامی و اعداد قابل حدس
3- پرهز از بکارگیری حروف و اعداد تکراری
4-استفاده از حروف کوچک و بزرگ و نشانهها
5-پرهیز از ذخیره سازی و نگهداری رمزهای عبور در رایانه و تلفن همراه
6-استفاده از رمزهای عبور مجزا برای حساب های کاربری
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
اگر علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درباره ارزهای دیجیتال(بخصوص بیت کوین) هستید,این یادداشت را مطالعه کنید: b2n.ir/43722
manoresane
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi