فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه شد که به این رسیدن ؟
واقعا برای من جای پرسش هست از بزرگان موسیقی ایران زمین و اشعار زیبای شاعران همچون مولانا و حافظ و سعدی و ... بی بی سی مخاطبانش رو به سوی این آدمها میبره ! آخرش میگه برای مخاطب قابل تشخیصه ! جای مردم و مخاطب هم نظر میده !
ببینید و لذت ببرید مخاطبین عزیز 🤦♂️
@pahlaviiran
هدایت شده از کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
🔰افشای اطلاعات ۴۲ میلیون شناسه کاربری و شماره تلفن کاربران ایرانی پیامرسان "تلگرام" در فضای مجازی
بنابر گزارش شرکت پژوهشی در حوزه #امنیت سایبری Comparitech، اطلاعات ۴۲ میلیون شناسه کاربر و شماره تلفن مربوط به نسخههای غیررسمی تلگرام در اینترنت منتشرشده است.
👈این اطلاعات یک روز پس از اطلاعرسانی محقق امنیتی باب دیاچنکو به ارائه دهنده خدمات میزبانی که اطلاعات مذکور در آن قرار داشت، حذف شد.
سخنگوی تلگرام با تأیید این موضوع به «کُمپَریتک» گفته است: درز این اطلاعات از طریق نسخههای غیررسمی تلگرام که فهرست مخاطبین کاربر را استخراج میکنند صورت گرفته است. دادههایی که پیش از حذف دستکم به مدت ۱۱ روز در معرض دید عمومی قرار داشتهاند.
👈این سخنگو همچنین تاکید کرده است: متاسفانه، علیرغم هشدارهای ما، مردم ایران همچنان از اپلیکیشنهای تایید نشده استفاده میکنند. اپلیکیشنهای تلگرام متن-باز هستند و به همین دلیل، مهم است که از اپلیکیشنهای رسمی ما استفاده شود.
👈به گفته دیاچنکو درحال حاضر این اطلاعات در یکی از محافل هکری در معرض فروش قرار گرفته است.
ازجمله اطلاعات افشاشده، شناسه حساب کاربری، نام کاربری، secret key و هش مرتبط و شماره تلفنهای این ۴۲ میلیون کاربر بوده است...
⭕️ توضیحات واحد افق مصاف در خصوص مطلب منتشر شده مبنی بر این که در کتاب علائم الدهور نوشته ابی علی الدبیزی پیش بینی امام علی علیه السلام در مورد #کرونا آمده است:
1. کتاب علائم الدهور بر خلاف ادعایی که شده است و برخی سایت های عربی لینک دانلود کتاب را منتشر کرده اند وجود خارجی ندارد و لینک های دانلود بررسی شده همه غیر فعال هستند.
2. شخصیت ابی علی الدبیزی با ویژگی هایی که گفته شده است وجود خارجی ندارد.
3. در متن عربی منتشر شده ایرادهای عجیبی وجود دارد برای مثال در همان خط اول عبارت "تحین" باید "یحین" نوشته میشد که چنین خطای عربی در کنار سایر موارد، جعلی بودن متن انتسابی را اثبات میکند.
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ایران با کرونا هم اولویت آمریکا [برای دشمنی] است....!
📍به روایت کی رون اسکینر مدیر پیشین برنامه ریزی وزارت خارجه آمریکا و استاد سیاست دانشگاه کارنگی ملون
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از کاوش مدیا
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تجارت نمایندگان آمريکايی با اطلاعات محرمانه در مورد کرونا...!
🆔 @Kavoshmedia
👁🗨 برشی از «"خودت باش" توصیهٔ مزخرفی است، چه دختر باشی چه پسر»
🎯 حدوداً نیمی از عمرم، یک عوضیِ تمامعیار بودم. جوانکی با شوخیهای نچسب و حرفهای نیشدار. دلیلم این بود که «خود واقعی»ام هستم و الکی ادای آدمخوبها را درنمیآورم. فکر میکردم کلاً مشکل از دیگران است. تا اینکه همانها قانعم کردند سری به روانپزشک بزنم. آنوقت فهمیدم نسخۀ واقعیِ خودم چقدر مزخرف است: اگر خودِ خودم باشم، دوست دارم دائم به استادم توهین کنم، تا لنگ ظهر بخوابم و تمام روز در توییتر بچرخم. واقعاً چرا نباید به تغییر این «خود» فکر کنم؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9379/
🎙 نسخۀ صوتی: چرا میخواهیم بعد از قطع رابطه با مخاطب خاصمان، همچنان با او دوست بمانیم؟
— شعلۀ عشق خاموش میشود، اما دوستی مثل آتش زیر خاکستر زنده میماند
🎯 چرا در کوران یک قطع رابطۀ احساسی، آزرده و دلشکسته و اندوهگین، به هم میگوییم: «امیدوارم همچنان بتوانیم دوست بمانیم؟» مگر این دوستماندن چه فایدهای قرار است برایمان داشته باشد؟ واقعیت این است که تا چند دهه قبل، برای آدمها عجیب و نفهمیدنی بود که دو نفری که رابطهشان را به هم زدهاند، بخواهند همچنان با هم دوست بمانند، اما امروز این مسئله شایع شده است. چند محقق تلاش کردهاند تا دلایل جوانان امروزی برای ادامۀ چنین روابطی را توضیح دهند.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9692/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9539/
👁🗨 برشی از «چرا شبکههای اجتماعی تبدیل شدهاند به میدان نفرتپراکنی؟»
🎯 تابهحال شده، در گروهی تلگرامی یا کامنتهای اینستاگرام، بحث سیاسی کنید و آخرش پشیمان نشده باشید؟ اغلب ما حتی یکبار هم این تجربه را نداشتهايم. هر دفعه که اتفاقی سیاسی میافتد، بهمحض لبگشودن، با هجوم فحشها مواجه میشویم. شبکههای اجتماعی روزی قرار بود میز گفتوگوی جامعه باشد. اما حالا چه؟ تمسخر، متلک، آبروریزی و خشونت شدهاند سکه رایج این شبکهها. پستهای پرالتهاب توجه هزاران نفر را میدزدند و حرفهای عاقلانه و موجه در میان غوغا گم میشوند. راه نجات چیست؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9645/
🔖 گوشیِ هوشمند صاحبش را میبلعد
— برای استفاده از گوشی، باید مانیفستی شخصی بنویسیم
🎯 وقتی اعصابتان خرد میشود، حوصلهتان سرمیرود، یا دلتان شور میزند، چه کار میکنید؟ شاید یکی از تسکیندهندهها که بتواند زخم روحتان را التیام بدهد بالاوپایینکردن صفحهنمایش گوشی باشد. اسکرولکردن نوعی احساس رستگاری به ما میدهد. انگار چیزی در انتهای پیامها قایم شده که ما را مجبور میکند ذوقزده منتظرش باشیم. همۀ پیامها و توییتها را، حتی چندبار هم که بخوانیم، ملال و اضطرابمان کم نمیشود. این حالت فقط یک چیز را نشان میدهد: ما به گوشی هوشمندمان معتاد شدهایم و هر بار باید زمان بیشتری را پایش بگذرانیم تا نیازمان فروکش کند.
📌 برای خواندن مطالب این پرونده به لینک زیر بروید:
http://tarjomaan.com/report/9685/
🔸️توصیه های نادرست و جعلی
در روزهای گذشته توصیههای بسیاری در مورد استفاده از روغن بنفشه، دود کردن اسپند و عنبر نسا، خوردن گرمیجات، نوشیدن الکل، تنفس در هوای گرم و... برای مقابله با کرونا در فضای مجازی منتشر شد و هیچیک از آنها از سوی پزشکان، متخصصان و کارشناسان مورد تایید قرار نگرفت. گاهی بازنشر یک خبر جعلی یا پیام اشتباه مانند «تاثیر خوردن الکل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا» به قیمت جان بسیاری از انسانها تمام میشود/شهروند دیجیتال
هدایت شده از عصر هوشمندی
جناب سورپرایز کننده اعظم! روزی که با یک تصمیم خطا ریشه پیام رسان داخلی را با تیشه پوسته های تلگرام زدید، فکرش را میکردید حریم خصوصی ۴۲ میلیون کاربر ایرانی به همین راحتی نقض شود؟
اگر از توئیت بازی فارغ شدید بفرمایید چه خبر از #شبکه_ملی_اطلاعات؟ وقت چیدن محصول عملکرد درخشانتان است!
✍معصومه نصیری
@asrehooshmandi