⭕️ تلاش رسانه روباه پیر برای زنده کردن فتنه های دهه 60 در کشور
✍ سید عليرضا آل داود
⭕️رسانه روباه پیر انگلیس خبیث مستندی را با آب و تاب تبلیغ و پخش کرد که هم از نظر محتوایی بسیار ضعیف بود و هم از نظر شکلی و کارگردانی ...
⭕️از سوتی های متعدد در انتصاب عناوین و اسامی و برچسب به فرماندهان گذشته و امروز در سپاه از جمله حجت الاسلام و المسلمین طائب، سردار رضایی، سردار نجات و... تا استفاده ناشیانه از تکنیک های دروغ بزرگ، کانال انحرافی و پاره حقیقت گویی...
⭕️اما نکته مهم و مستتر در فرامتن این مستند تلاش حسین باستانی برای احیای فتنه های اطرافیان منتظری در دهه 60 برای این روزهای کشور با هدف کمک به جریان تحریف بود.
⭕️این جریان نفوذی مرتبط با منتظری که در آن سالها دنبال کودتای خزنده در سپاه بود، سالها بعدش در فتنه های 88، 96 و 98 تمام تلاشش را برای هدف خصمانه اش انجام داد که هر بار با رهبری های حکیمانه، شجاعانه و انقلابی امام خامنه ای و بصیرت افزایی های معظم له و حضور شهدا گونه جوانان مومن انقلابی در پاسخ به لبیک ولی ناکام ماند.
⭕️اما تلاش بی بی سی با این مستند در هفته دفاع مقدس دارای نیات شیطانی زیر هم بود:
1⃣تلاش برای بی اعتبار سازی اشخاص شاخص جبهه انقلاب برای انتخابات ریاست جمهوری 1400
2⃣محک زدن جامعه و پاشیدن بذر اختلاف و بی اعتمادی در آن مخصوصا با موضوع دفاع مقدس
3⃣زیر سوال بردن اقدامات جهادی سپاه و بسیج و فرماندهان پیشین و فعلی آن
4⃣القای اختلاف میان فرماندهان و بدنه سپاه
5⃣هدف گرفتن ولایت فقیه با تقطیع مفاد نامه امام خمینی ره در خصوص موضوع عملیات خیبر و جلسه آقا محسن با منتقدان این عملیات
6⃣فشار رسانه ای بر تشخیص مصلحت نظام با ترور شخصیت سردار سرلشکر رضایی با هدف کمک به جریان تحریف در داخل کشور و کند کردن سرعت اقدامات انقلابی این مجمع
و...
لازم به ذکر است این حقیر از نزدیک شاهد مدیریت جهادی و بسیجی مسئولان انقلابی نظام هستم و هرچه به موعد انتخابات ریاست جمهوری نزدیکتر میشویم حجم تخریب ها بر ضد نهاد ها و یاران امام خامنه ای افزوده خواهد شد.
لازم است در شرایط فعلی جریان انقلاب با امیدآفرینی و حفظ اتحاد در جریان خود با جریان تحریف به مقابله برخیزد و با اجرای فرامین حضرت آقا در باب فضای مجازی و رسانه محاصره تبلیغاتی دشمن را در داخل کشور بشکند.
💠سید علیرضا آل داود در برنامه زنده رادیو گفتگو:
💠مجلس باید درخصوص رفتار سلبریتی ها ورود پیدا کند
🛑پژوهشگر فضای مجازی گفت : رفتار سلبریتی ها در سینما و فضای مجازی بسیار آسیب زاست و مجلس باید در این خصوص ورود پیدا کند.
🛑برنامه " مناظره " با موضوع ساز و کارهای مقابله با آسیب های شبکههای اجتماعی و سیاسی کاریهای این شبکهها با حضور سید علیرضا آل داوود ، کارشناس و پژوهشگر فضای مجازی روانه آنتن رادیو گفت و گو شد.
🛑سید علیرضا آل داود در آغاز گفت و گوی خود با برنامه مناظره رادیو گفت و گو ، با بیان اینکه دنیای امروز دنیای رسانه ای شده است ، گفت : فضای مجازی خواه ناخواه وارد کشور شده است و درصد زیادی از مردم را درگیر خود کرده است.متاسفانه ما از تجربیات گذشته خود در زمینه ورود ویدئو و ماهواره به کشور و آسیب زا شدن آنها استفاده نکردیم.
🛑وی افزود : رهبری در سال ۷۹ با مطالعه بسیار دقیق روی این فضا ، به مسئولان توصیه کردند پیش از عمومی شدن اینترنت ، شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنند که متاسفانه تاکنون مغفول مانده است.
🛑این پژوهشگر فضای مجازی اظهار کرد : غرب از سال ۱۹۶۰ مسائل مربوط به سواد رسانه ای را برای مردم خود پیاده سازی کرده است یعنی بیش از ۵۰ سال است که در این خصوص برنامه دارد.علاوه بر این امریکا ، کره و چین نیز شبکه ملی داخلی برای خود ایجاد کرده اند.
🛑آل داود تجربیات غرب در حوزه حکمرانی فضای مجازی را بسیار خوب دانست و بیان کرد : شاید در بسیاری از مسائل به دلیل تفاوت فرهنگ با غرب نتوانیم از کارهای آنها الگو برداری کنیم اما باید بپذیریم آنها در حوزه فضای مجازی راه طولانی پیموده اند و تحربیات قابل استفاده و خوبی دارند.
🛑وی به عدم واکنش مجلس شورای اسلامی به برخی رویدادهای فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت : انتظار ما این است که کمیسیون فرهنگی مجلس در مسئله رفتار سلبریتی ها در سینما ، تلویزیون و فضای مجازی ورود پیدا کند چرا که این افراد آسیب های جدی به فرهنگ کشور وارد کرده اند
💠 http://seda.ir/sh/?143592
💠نباید به فضای مجازی نگاه فناوری شیفته یا فناوری هراسانه داشته باشیم/ ارتقای سواد رسانه برای مسئولان و مردم از نان شب واجب تر است
🛑سید علیرضا آل داود در گفتگوی زنده رادیو گفتگو به اشاره به اهمیت به سزای فضای مجازی گفت و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فضای مجازی را معادل با انقلاب اسلامی دانستهاند و این نشان از اهمیت این فضا به عنوان بستری برای حضور گسترده مردم است.
🛑وی با تصریح بر اینکه نباید به فضای مجازی و تکنولوژی نه از زاویه هراس و نه از زاویه شیفتگی نگاه کرد، اظهار کرد: فناوری به ذات بد نیست و همانند کسی که از یک ماشین استفاده مناسب و یا بد میکند میتواند کارکردهای مختلف داشته باشد. آنچه در رانندگی اهمیت دارد، مهارت رانندگی است و در حوزه رسانه، سواد رسانهای به همین اندازه دارای اهمیت است.
🛑این پژوهشگر فضای مجازی و رسانه، پیام رسانها و شبکههای اجتماعی را تعاملی و «اینتراکتیو» عنوان کرد و افزود: شبکههای اجتماعی با هوشمندی و بر اساس اطلاعات بزرگ عمل میکنند و در واقع این دادهها، محتواهای نمایش داده به مخاطب را دسته بندی میکنند.
🛑وی به وضع قانون GDPR در اروپا اشاره کرد و گفت: اتحادیه اروپا حساسیتهای زیادی در موضوع حریم شخصی و حریم خصوصی داشت و بر همین اساس حق خارج کردن شرکتهای بزرگ داده شده است و افراد میتوانند دادههای خود را بی نام و یا گم نام کنند تا حریم شخصی حفظ شود.
بشنوید👇👇
http://seda.ir/sh/?379337
جاسوسی از اینستاگرام با یک فایل تصویری مخرب: محققان شرکت چکپوینت آسیبپذیری خطرناکی را در نسخه اندروید و iOS برنامهکاربردی اینستاگرام شناسایی کردهاند که امکان اجرای کد از راه دور را برای هکرها از طریق یک فایل تصویری مخرب فراهم میآورد و مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانهای) درباره این آسیبپذیری توضیح داده است.
برای به دست گرفتن کنترل اینستاگرام در گوشی کاربران کافی است هکر تصویری مخرب را از طریق ایمیل، واتساپ، پیامک یا دیگر روشها ارسال کند. بعد از ذخیره تصویر در گوشی، کد مخرب پنهانشده در تصویر با اجرای برنامه کاربردی اینستاگرام فعال میشود. به محض اکسپلویت آسیبپذیری، هکر کنترل کامل اینستاگرام قربانی را در دست میگیرد. برای مثال، میتواند پست جدیدی ارسال کرده یا پستی را پاک کند.
بهعلاوه از آنجاییکه اینستاگرام حق دسترسی به برخی از قابیلتهای گوشی را نیز دارد، هکر میتواند با اکسپلویت این آسیبپذیری به موقعیت مکانی و به فایلهای ذخیرهشده در دستگاه قربانی دسترسی یابد، لیست مخاطبین او را جستوجو و دوربین گوشی را روشن کند. همچنین هکر میتواند برنامه اینستاگرام را مختل و از ورود کاربر به اینستاگرام تا زمان حذف و نصب مجدد جلوگیری کند.
ریشه این آسیبپذیری استفاده از برنامه شخص سوم با نام MozJPEG برای پردازش تصاویر است. یک دستور آسیبپذیر در این برنامه به مهاجم اجازه میدهد که حافظه اختصاصدادهشده به تصویر را دستکاری کرده و کد مخرب مورد نظر خود را اجرا کند.
چکپوینت قبل از انتشار خبر بهصورت عمومی آسیبپذیری را به شرکت فیسبوک اعلام کرده است تا زمان کافی برای رفع آسیبپذیری وجود داشته باشد. فیسبوک نیز به سرعت وصلهای برای رفع این آسیبپذیری ارائه کرده است. در نتیجه اگر اینستاگرام شما به روزرسانی شده است، نباید نگران این آسیبپذیری باشید. همچنین به کاربران توصیه میشود که برنامه اینستاگرام خود را به آخرین نسخه موجود بهروزرسانی کنند.
"فابینگ" (Phubbing) چیست و چگونه روابط ما را تهدید میکند؟ (+ توصیههای کاربردی)
❇️ بنا به تعریف، فابینگ 'Phubbing' عملی است که باعث می شود افراد در محیطهای اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.
❇️مطالعات بسیاری نشان دادهاند که فابینگ به روابط اجتماعی افراد آسیب میزند، از رضایت زناشویی میکاهد و کودکان را به افسردگی دچار میکند. اگر میخواهید بفهمید شما نیز به فابینگ دچار هستید و چه باید بکنید با ما در خواندن این درس همراه شوید.
🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
http://savadezendegi.com/fa/news/586
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیک_نیوز
⬅️این روزها کلیپ و خبری کذب تحت عنوان کمک نظامی مخفیانه ایران به ارمنستان توسط برخی صفحات تفرقه افکن و #تجزیه_طلب در حال بازنشر در شبکه های اجتماعی است.
اما اصل ماجرا چیست؟
⬅️اینها در اصل کامیون های ترابری کاماز روسیه هستند که خرید جدید ارتش ارمنستان از روسیه است و هفته گذشته از راه دریا از روسیه به بندر انزلی منتقل شده و پس از کسب مجوز خروج از بندرگاه در حال انتقال به ارمنستان هستند.
⬅️هیچگونه ابزارآلات جنگی نیز بر روی این کامیون ها نصب نشده و صرفا در نقش ترابری هستند. هیچ گونه ارتباطی به درگیری 2 روز اخیر ارمنستان و آذربایجان هم ندارند و از یک هفته قبل در حال انتقال بودند.
سواد رسانه ای تاکید دارد چرایی تولید یک پیام، گروه های ذینفع و تاثیرات آن را بررسی کنیم. بازنشر این کلیپ روی چه بخشی از جامعه اثر دارد؟ تحریک یک بخش از جامعه با یک خبر فیک چه اثراتی دارد؟ چه گروه هایی از آن نفع می برند؟
asrehooshmandi
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این وضعیت مملکتیه که فضای مجازی در آنجا رها شده و هرکسی (برای جذب فالوور) دوربین به دست از ملت دوربین مخفی و کلیپهای فان میسازن!
دوربین مخفی زشت و زننده با رضا شیری خواننده پاپ
@Bisimchimedia
⭕️حذف نخجوان در یک سریال ترکیه ای
🔺در قسمت ۴۹ از سریال ترکی «جنگجویان» که از تلویزیون ترکیه پخش می شود صحنه ای وجود دارد که در آن نقشه ای از کشور جمهوری آذربایجان به چشم می خورد اما با این تفاوت که در این نقشه به طرز عجیبی اثری از شهر نخجوان دیده نمی شود.در حال حاضر چرایی ساخت و پخش چنین صحنه بحث برانگیزی از سوی تلویزیون ترکیه، آن هم در شرایط پر تنش فعلی بین آذربایجان و ارمنستان در پرده ابهام قرار دارد.
#جنگ_شناختی
✅آرما
⭕️ادراک مظلومیت و ماساژ اعتقادات
🔺فیلم «درسهای فارسی» سرگذشت جوانی یهودی از بلژیک به نام ژیل است که در جنگ جهانی دوم و در جریان هولوکاست(اسطوره تخیلی و خودساخته یهودیت صهیونیسم) دستگیر میشود. زمانی که در اردوگاه نازیها برای اعدام انتخاب میشود، ادعا میکند که ایرانیست و نامش رضا است.
🔺این موضوع باعث نجات وی میشود. رئیس بخش مربوطه که یکی از افسران آلمانی است قصد دارد پس از جنگ جهانی دوم به ایران برود و درنظر دارد فارسی بیاموزد و نیاز به یک استاد دارد؛ برای این منظور چه کسی بهتر از رضا. این درحالی است که رضا یا همان ژیل کاملا با فارسی ناآشناست. وی با استعداد و هوش خویش به خلق زبانی دست میزند که در روزهای آتی به زبان واسطه تکلم افسر آلمانی و ژیل تبدیل میشود و...
💢فیلم بسیار جذاب و در عین حال پر از نمادهای یهود است و کارگردان در لایههای پنهان فیلم توانسته به خوبی اهداف خود و مظلومیت قوم یهود و ایجاد ارتباط و پیوند با ایران را به مخاطب القا کند.
💢ارتباط یک جوان یهودی و پناه بردنش به #زبان_فارسی برای حفظ جان خویش و خلق یک زبان و نمادهای یهود و لحظهلحظه هیجان را آمیخته کردن با زبانی که مخاطب میانگارد فارسیست ولی در نهایت وهماتی بیش نیست، از نکاتی است که این کارگردان توانسته مطابق با آرمانهای خویش ترسیم نماید و پیش ببرد. تقابل ایدئولوژیها، جهانبینیها و روابط انسانی با درون مایههای فلسفه غرب به همراه تصویربرداری فوقالعاده و موسیقی متن بینظیر این فیلم، آن را به یک اثر قابل تحسین تبدیل نموده است.
🔺شاید اگر دنیای اسلام کارگردانانی این چنین وابسته به آرمانهای خویش میداشت میتوانستند کشتارهای صدام و منافقان، صبرا و شَتیلا، اسپایکر، بلدالشیخ، امالشوف، بوسنی و... را به تصویر بکشند ولی صد افسوس این عده بسیار اندکند...
#جنگ_ادارکی
✅آرما
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️عالیس و تبلیغ معروف هلوشو بودم لیموشو بدم؟
🔺افکارسنجی برند عالیس در توییتر و تلگرام
🔻طبق رصد دیتاک، تحلیل برند عالیس در بستر توییتر و تلگرام در شش ماهه نخست سال ۹۹ به نتایج زیر منجر شده است.
🔺در توییتر ۱۲٪ نظرات کاربران در دسته خنثی، ۱۱٪ در راضی و ۷۷٪ در دسته ناراضی قرار گرفت.
🔻 ۴٪ خنثی، ۹۱٪ انتقاد و ۵٪ رضایت نیز حاصل تحلیل احساسات کاربران در بستر تلگرام است.
🔺بخش بسیار زیادی از انتقادها در توییتر به تبلیغ معروف عالیس با محتوای « هلوشو بدم، لیموشو بدم» اشاره داشت که کاربران علاوه بر نقد آن به مقایسه این تبلیغ با تبلیغات خارجی و شوخی با آن پرداخته بودند.
🔻توییتریها بیشترین رضایت خود را به ترتیب از دوغ، آبمیوه و شیر عالیس اعلام کردهاند.
🔺در تلگرام نیز همانند توییتر بیشتر انتقادها به سمت نبود خلاقیت در انتخاب محتوای تبلیغ بود.
🔻نکته جالب اینکه مواردی همچون روابط عمومی شرکت، خدمات و حتی قیمت محصولات کمتر مورد توجه کاربران بودهاند.
📚دیتاک
#جنگ_شناختی
✅آرما