سایت ورزش۳ مهمترین وبسایت اخبار ورزشی در ایران، خبر شکایت فدراسیون فوتبال از حسن عباسی را کار کرده است.
اینها بخشی از کامنتهای مردم ذیل این خبر است. بخش بزرگی از جامعه اصلاً اسم حسن عباسی را هم نشنیده و نمیداند او چه گفته است اما موضعگیری فوتبالیستها در اغتشاشات اخیر را کامل شنیده و رصد کرده.
کف جامعه متفاوت از ما فضا را میفهمد و این اهمیت مخاطبشناسی و موضعگیری را بسیار بیشتر میکند ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران انقلاب شده؟
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رکوردیشکنی رباتها
🔹با توجه به اینکه در چند هفته گذشته هشتگهای مرتبط با مهسا امینی در توییتر میلیونی شد، شبکه سیانان در گزارشی با نام «جنگ روایتها در ایران» این موضوع را بررسی کرده است.
@Fars_Plus
🚨تکرار دروغ های بیاساس توسط #علی_دایی و لزوم برخورد دستگاه قضایی
▪️در حالی که حتی برخی رسانههای معاند مانند بیبیسی نیز از دروغ کشتهشدن یک دانشآموز در اردبیل عقبنشینی کرده و تکذیب کردند، علی دایی در صفحه شخصی خود این دروغ را تکرار کرد!
👈 انتظار میرود در راستای تاکید مقامات ارشد قضایی مبنی بر برخورد با شایعهسازان و دروغپردازان، با دروغپردازی اخیر علی دایی نیز برخورد شود و یا خود او نسبت به اصلاح پست اخیر خود مبادرت ورزد.
🆘 @JEDALL | جـــــدال
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پروژه کشتهسازی تا جریان سازی از فیلمها تا واقعیت
🔹سکانسی از سریال "Homeland"(میهن) که پشت پرده #پروژههای_کشتهسازی را به تصویر کشیده تا جامعه آمریکا و غرب را نسبت به این تاکتیک آگاه کند!!
🔸بخشی که نشان میدهد، کشته سازی، روایت سازی و #تولید_شایعه با یک فتوشاپ و کارجاسوسی، تخریب کادر درمان و پلیس و سرگردانی و استیصال رسانه و حاکمیت و در نتیجه تولید #خشونت اجتماعی چگونه اتفاق میافتد!
🔹اما همین تاکتیک و ترفند را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته و تا عملیات توهمی #تجزیه را به سرانجام برساند.
🆔@andisheengelabi
💢 تحلیل روشنفکرانه یا پارازیت روی صدای حقیقت؟
▫️«برای مواجههی عقلانی و منطقی با سخنان دیگران، همواره باید صرفاً خودِ سخن را دید و از پرداختن به انگیزهی گوینده اجتناب کرد.»
▫️به نظر من، این یکی از مؤلفههای #تصور_خام از مواجههی عقلانی و منطقی با سخنان دیگران است چون تأکید بیش از اندازه بر این وجه، بسیاری اوقات گمراهکننده و #عقیمکنندهی_نقد است.
▫️برای مثال، اگر خودمان را به موشکافی منطقی محدود کنیم، در واکنش به کسی مثل عباس عبدی چه باید گفت؟
#عبدی در توئیت اخیرش گفته است:
▪️ «یکی از مهمترین علل دوقطبی شدن جامعه، #جنگ_روایتها بجای کشف حقیقت است. دو طرف ماجرا درگیر این جنگ خانمان برانداز هستند و هر دو سو هم آن را تشدید میکنند به این دلیل رسانه میدان اصلی نبرد شده است. حقیقت تنها شهید این جنگ است.»
▫️چه باید گفت به چنین «تحلیلگر»ی که در یک توئیت کوتاه، با معانی ضمنی سخنانش،#چندین_حقیقت_مهم_را_سر_میبُرد؟
▫️آیا بهراستی مسئلهی ما در موقعیت کنونی این است که حقیقت «به اندازهی کافی» روشن نیست؟
▫️آیا دعوت به «کشف» حقیقت همواره بهجاست؟
▫️ آیا نمیتوان گفت بعضی وقتها دعوت به «کشف» حقیقت صرفاً تخطئهی احقاق حق، و #پارازیت_انداختن روی صدای انبوه حقیقتهایی است که پیشاپیش مکشوف اند؟
▫️آیا «دو طرف» منازعهی این روزها، که در این توئیت کوتاه دو بار (و هر دو بار بدون قائل شدن هیچ تمایزی میان «دو طرف») به آنها اشاره شده، واقعاً جایگاه یکسانی دارند؟
▫️ آیا در این «جنگ روایتها»، بهراستی هیچ کدام از روایتها نتوانسته «تحلیلگر کارکشته»ی ما را #قانع کند که به حقیقت نزدیکتر است؟ واقعاً هیچ یک از این روایتها، ولو اندکی، به حقیقت #نزدیکتر نیست؟!
▫️آیا این «دو طرف» منازعه که با شرکت در «جنگ خانمانبرانداز»، تحلیلگر «کارکشته»ی ما را نگران کردهاند، به یک اندازه در کشیده شدن جنگ به اینجا نقش داشتهاند؟
▫️آیا این واقعیت که یک طرف جنگ سالها (شاید دهها سال) برای احقاق مسالمتآمیز حق خود کوشیده است دلیلی نمیشود که تحلیلگر «کارکشته»ی ما میان این «دو طرف» فرقی بگذارد؟
▫️آیا تحلیلگر شدیداً «کارکشته»ی ما (که سی سال است به اظهارنظرهای اینچنینی مشغول است) نمیداند در موقعیتی که دهها شهید «حقیقی» به خاک افتادهاند، سخن گفتن از معنای مجازی شهید و طرح این ادعا که «حقیقت "تنها" شهید این جنگ است»، علاوه بر #مبتذل_کردن_مفهوم_حقیقت، به خاک و خون کشیدن دوبارهی آن شهیدان واقعی و نمکپاشیدن به زخم خانوادههای آنها و جامعه است؟
▫️بعید است که تحلیلگر کارکشتهی ما – هر قدر هم که در تحلیلگری بیاستعداد باشد – اینها را نفهمد. به همین دلیل است که معتقدم ایشان شاهدی تمامعیار به سود این مدعاست که «خواباندن صدای حقیقت در پوشش « #تحلیل_خونسردانه» کار خیلیهاست؛ و نمیشود همواره با شعار "مواجههی منطقی" از کنکاش در انگیزههای روانشناختی و غیرروانشناختی این گونه افراد اجتناب کرد».
---
پینوشت: محرکِ این پست، صرفاً توئیت عباس عبدی نبوده. در این روزها دهها نوشته با این ویژگیها مشاهده کردهام.
✍🏻 مهدی خسروانی
🆔@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا میگه اروپا مثل باغ میمونه و بقیه دنیا مثل جنگل و جنگلیهای وحشی به باغ زیبای اینها حمله میکنند :/
روحیه نژادپرستی و استعمارگری چشمشون رو کور کرده وگرنه کیه که ندونه، عامل راهاندازی و آغازگر جنگها همیشه خودشان بودند.
💬 الهام عابدینی
@Fars_plus
▪️لیدرهایی که سر بزنگاه پشت معترضان را خالی میکنند/ بچهها، ما میرویم دنبال پول درآوردن اما شما ادامه بدهید!
🔺ماجرای رنگ عوض کردن خانم بلاگر مدعی لیدری اعتراضات، برای برخی صاحبان آنلاینشاپها، یک تلنگر بود.
🔺یکی از این افراد خطاب به بلاگر منفعتطلب اینطور نوشته: «خیلی از ماها هم قرارداد داشتیم. خیلی از ماها برای نگذاشتن تبلیغات، تهدید به شکایت شدیم. خیلیها بهمون التماس کردن گفتن نونمون آجر شد، معرفیمون رو بذارید. گفتیم نمیشه. بعد، امثال شما که یک ماه مردم رو تحریک کردید، الان قراردادهاتون مهم شده؟ حقاً که اون بالاسری خودش حقایق رو آشکار میکنه. حالا فهمیدید کسانی که اون ور آبن، فقط خواستن به اقتصادتون ضربه بزنن؟ کاش مردممون دست از ساده بودن بردارن.»
🔸 متن کامل را در خبرگزاری فارس بخوانید
http://fna.ir/1rubtu
@Fars_plus
▪️واقعا آدم باید مخاطب رو چی فرض کنه که همچین دروغ کثیفی رو بگه؟!
سواد رسانه ای هیچ، منبع خبر هیچ، اینکه این خبر توی همشهری هم وجود نداره هیچ، حداقل شرف داشته باشید برای تخریب یک نفر، دختران نجیب ایران رو زیر سوال نبرید
💬 کورش کمرهای
@Fars_plus
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
📍اروپا یک باغ است و باقی جهان جنگل، جنگل رشد بالایی دارد و دیوار نمیتواند از باغ محافظت کند پس باغداران باید به سراغ جنگل بروند!
☑️ @Kavoshplus
بوش وقتی میخواست به عراق حمله کند، ادعا کرد آنجا تسلیحاتی است که برای دنیا خطرناک است. بعدها حتی یک تصویر ساده از آن تسلیحات نشان داده نشد و مشخص بود آن دروغها صرفاً برای پذیرش حمله بوده است ...
قریب به دو دهه گذشت که ترامپ رئیسجمهور شد، بسیاری از متفکران از جمله هنری ژیرو معتقد بودند دروغهای بیانتها در ساختار اجتماعی - سیاسی آمریکا که تبدیل به نوعی تربیت انسانِ آمریکایی شده بود، باعث شد مردم از بوش سوال نکنند چرا آن دروغها را گفتی و آن تسلیحات کجا بود؟!
ترامپ نیز در بازه پایانی انتخابات طی ۱۴ روز، ۹۴ دروغ گفت. بدون اینکه کسی بعداً از او بپرسد این دروغها چه بود که گفتی؟! امروز هم کسی نپرسیده!
طیِ یک هفته گذشته ما با حداقل ۷، ۸ دروغِ خیلی بزرگ در ایران روبرو بودهایم و بد ماجرا اینجاست که جامعهی ما بعد از قطعی شدن برخی موارد و ایجاد تشکیک در باقی آنها، نیامده از رسانهها و سلبریتیها سوال کند که این دروغها را برای چه ساختید و برای چه منتشر کردید؟!
اینکه حاکمیت در این باره وظایفی دارد یک سوی ماجراست اما سویِ شاید بدتر ماجرا این است که وقتی دروغ برای ما محرز میشود چرا نمیرویم از آن فلان سلبریتی که این حرفها را منتشر کرده بپرسیم، اینها را از کجا آوردی؟! چرا عذرخواهی نمیکنی؟! چرا خطایت را جبران نمیکنی و ...
شاید سلبریتیها برای ما بزرگتر از دروغهایشان هستند، شاید ...
#اوین
#اسرا_پناهی
#نیکا_شاکرمی
#حدیث_نجفی
#سارینا_اسماعیلزاده
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4