هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
توئیتر اعلام کرده، ابزار تازه ای که این شرکت برای شناسایی پیامهای نامناسب و زننده به کار گرفته تا به حال موفق شده به طور خودکار ۳۸ درصد از این پیامها را بیابد.
http://www.ion.ir/News/463506
هدایت شده از سواد رسانه و روانشناسی
روانشناسی و سواد رسانه ای
ادمین: Vavgh01@
کانال حداقل سه روز در هفته به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi
سواد رسانه و روانشناسی
آیا شما واقعا نگران کسب و کار ها هستید؟
شرکت های بزرگ صنعت آی تی کشور را دریابید.
در چند ماه گذشته شرکت های با سابقه ای مثل شاتل، بامیلو و امثالهم بارها تعدیل نیرو کرده اند.
آیا کسب و کارهای خرد صنعت آی تی برای شما با اهمیت تر است؟
پس
آیا قدمی برای حمایت از پیامرسان ها و شبکه های اجتماعی تازه کار داخلی برداشته اید؟
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
نتایج یکی از نظرسنجیهای اسفند ماه ۹۷ مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان میدهد در سال ۹۷، ۷۱ درصد جوانان ۱۸ تا ۲۹ ساله از تلگرام و ۴۹ درصد این جوانان از اینستاگرام استفاده میکردند.
علاوه بر آن ۳۲ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی گفتهاند در سالی که گذشت از برنامه واتساپ و ۴ درصد نیز از پیامرسان سروش استفاده میکردند.
یکی دیگر از نظرسنجیهای ایسپا که در اسفند ۹۷ انجام شده بیانگر این است که در سال ۹۷، ۵۴ درصد مردان از تلگرام، ۲۸ درصد از اینستاگرام، ۲۴ درصد از واتساپ و ۳ درصد نیز از پیامرسان سروش استفاده میکردند.
یکی دیگر از نظرسنجیهای ایسپا که در اسفند سال ۹۷ انجام شده درباره روند استفاده زنان از شبکههای اجتماعی مجازی در سال ۱۳۹۷ است. این نظرسنجی نشان میدهد ۵۸ درصد زنان از تلگرام، ۳۱ درصد آنها از اینستاگرام، ۲۷ درصد از واتساپ و همچنین ۲ درصد از پیامرسان سروش استفاده میکردند.
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
همهچیز در مورد اینستاگرام
1. اخیرا اینفوگرافیکی از فعالیت کاربران ایرانی در Instagram منتشر شده است که بر اساس آن بیشترین صفحههای دنبالشونده از سوی کاربران ایرانی به بازیگران و خوانندگان با 43.2 درصد تعلق دارد. پس از آن ورزشکاران حدود 23 درصد و شخصیتهای علمی با 11.3 درصد جزو بیشترین کسانی هستند که کاربران ایرانی صفحههای آنها را دنبال میکنند.
2. در این اینفوگرافیک آمده است که کاربران ایرانی بیشتر در سه شبکه اجتماعی تلگرام با 60.3 درصد، اینستاگرام با 39.3 درصد و در واتس اپ 27.8 درصد عضویت دارند.
3. بر اساس آمار، کاربران ایرانی با دو هدف بزرگ در Instagram حضور پیدا میکنند. حدود 54.1 درصد از آنها برای ارتباط با آشنایان و 40.9 درصد از آنها نیز برای تماشای کلیپ وارد اینستاگرام میشود.
4. Instagram بخشهای جذابی را برای کاربران فراهم کرده است که بر اساس آمار برای کاربران ایرانی استوری 33.7 درصد، لایک و کامنت 32.4 درصد و پستها نیز 30.8 درصد جذابیت دارند.
5. کاربران ایرانی به صورت روزانه پستهای متعددی با موضوعهای مختلف در اینستاگرام منتشر میکند که عکس و رویدادهای شخصی و خانوادگی بیشترین موضوع پستها محسوب میشوند.
6. بر اساس آمار، میزان محدودیت صفحههای شخصی در Instagram شامل 75.3 درصد صفحههای محدود و 34.7 درصد صفحههایی بدون محدودیت است.
🎯 امروز هرکسی چند برنامۀ دیجیتال روی گوشیاش دارد که میتواند با آن تاکسی کرایه کند، غذا بخرد، هتل رزرو کند یا حتی پرستار بگیرد. این برنامهها بازی دوسربُردند: هم افرادِ نیازمند کار پیدا میکنند و هم مشتریان با حداقل هزینه به مقصودشان میرسند. «اوبر» و «ایربیانبی» جزو اولینِ این استارتاپها در دنیا بودند. اما یک نگرانی بزرگ: اگر این استارتاپها، بهطمع سود بیشتر، بتوانند واسطههای دسترسی به خدمات یا همان افراد محتاج کار را حذف کنند، آن وقت چه کسی میخواهد آنها را متوقف کند؟
🔖 ۱۴۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۹ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9358
⭕ کاناداییها بر این باورند که فیس بوک با سهل انگاری خود موجب شده تا اطلاعات شخصی کاربران این شبکه اجتماعی برای پیشبرد اغراض و مقاصد سیاسی مورد بهره برداری قرار بگیرد.
🔹 در گزارشی که در این زمینه به طور مشترک توسط دانیل ترین کمیسیونر حریم شخصی کانادا و پژوهشگران دانشگاه بریتیش کلمبیا تهیه شده، به کم کاریها و بی توجهیهای فیس بوک به طور مفصل پرداخته شده است. در گزارش مذکور توصیه شده که به منظور حفاظت از شهروندان کانادا در برابر بی توجهیهای فیس بوک ضروری است قوانین سختگیرانهتری در این کشور وضع شود.
🔹 فیس بوک در واکنش مدعی شده که نتیجه این تحقیقات را جدی میگیرد و امیدوار است به توافقی با مقامات کانادایی دست یابد. پیش از این رگولاتوری ایرلند هم به علت افشای کلمات عبور صدها میلیون نفر از کاربران فیس بوک تحقیقاتی را در مورد این شرکت آغاز کرده بود.
🔹 در همین حال پلیس کانادا هم در حال تحقیق در این زمینه است که چگونه فیس بوک به شرکت کمبریج آنالیتیکا اجازه داده تا از اپلیکیشنی برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران و استفاده و تحلیل آنها بهره بگیرد.
🔹 شرکت یادشده در ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا از این دادهها برای بررسی احتمال پیروزی ترامپ بهره گرفته بود.
@seda24
کودکان کار مجازی!
دکتر ساحل گرامی | روان شناس
داستان از جایی شروع میشود که پدر و مادر، خوشحال و خندان دست فرزندشان را میگیرند و به بهانه ثبت خاطره به عکاسی میروند. مادر تلفن همراهش را از کیف بیرون میآورد و بعد از کلی گشتن در گالری عکسها، رو به عکاس میگوید این عکس را میبینی؟ دوست دارم از دخترم چنین عکسهایی بگیری. عکاس هم برای این که در کسادی بازار، مشتری را از دست ندهد، تن به چنین کاری میدهد و حاصل آن میشود عکسها و ژستهای تاسف برانگیزی که با نگاه کردن به آنها حال بدی به انسان دست میدهد. دنیای امروز گاهی ترسناک میشود. تا چند سال گذشته با ذوق و شوق عکسهایمان را چاپ میکردیم و بعد از چندبار با دل سیر نگاه کردنشان، در آلبومها میگذاشتیم اما این روزها فقط عکسها را به چشم وسیلهای برای جلب توجه و گرفتن لایک و کامنت میبینیم. گاهی آنقدر در این کار غرق میشویم که یادمان میرود پدر و مادری هستیم که اولین وظیفهمان حفظ و صیانت از کودکمان است. آنقدر کور میشویم که یادمان میرود کودکمان مدل یا سوپراستار معروف آن طرف آبها نیست و لازم نیست چنین ژستهای زننده ای بگیرد و از کوچکترین و بیاهمیتترین کارهایش در صفحه مجازیمان فیلم و عکس بگذاریم. هیچ فکر کرده ایم که شاید چند سال دیگر زمانی که کودکمان بزرگ شد، برای این کار ما را مواخذه خواهد کرد؟ میپرسد چه دلیلی داشت از ریختوپاشهای اتاق من فیلم بگیری؟ از اینکه چطور من را از پوشک گرفتی، ویدئو بگذاری؟ و راز موفقیت ات را برای اینکه شبادراریام قطع شود به عالم و آدم بگویی؟ گاهی فکر میکنم تا قبل از باب شدن صفحات مجازی، مادرها چگونه شیرینکاریهای بچههایشان را به نمایش میگذاشتند؟ این میزان از صفحات اینستاگرامی که توسط والدین کودکان ایجاد شده، تأملبرانگیز است. به بهانه لایک، فالوئر و بازدید بیشتر، از تمام لحظات خصوصی کودک پست میگذارند و به این واسطه، برای خودشان سفارش آگهی و تبلیغات میگیرند. اینگونه است که نوعی کودک کار مجازی را شاهد هستیم؛ وسیلهای برای درآمدزایی والدین. فقط لحظهای به این فکر کنید که کودک کمی بزرگ شود و جذابیت و شیرین زبانی سابق را نداشتهباشد و دیگر به این شدت در معرض توجه نباشد، واقعا چه بلایی سرش میآید؟ به هر دری میزند تا جلب توجه کند. آن وقت است که آسیبهای آن دامنگیر خانواده میشود و زمانی این اشتباه فهمیده میشود که دیر است، خیلی
@resane_ravanshenasi
روانشناسی و سواد رسانه ای
ادمین: Vavgh01@
کانال حداقل سه روز در هفته به روز رسانی می شود.
https://eitaa.com/resane_ravanshenasi