☑ سال ۲۰۱۹ به مسیح علینژاد، در دانشگاه کلفرنیا، گفتم که حتی اگر یک گربه هم در ایران اتفاقی برایش بیافتد شماها تقصیر را گردن جمهوری اسلامی می اندازید درحالی که نسبت به ظلم واقعی که غرب برای مردم دنیا به ارمغان آورده است سکوت میکنید. امروز با رفتن #پیروز می بینم کسانی که مروج خشونت هستند و باعث شدند تا گلوی انسانی بریده شود و زنده زنده آتشش بزنند برای رفتن پیروز اشک بریزند. چطور می شود انسان به نقطه ای برسد که از کشته شدن مرگ انسانی شاد شود و در عین حال برای از دست رفتن یک حیوان ناراحت؟!
🕊 سیدحسینی
jebreil1
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
🔺مواظب لینک های آلوده باشید!!!
⚠️با استقبال گستردهی مردم از پیامرسان #ایتا ، یکی از فعالیت های خرابکارانه بر ضد این پیامرسان این است که فضای آن را ناامن جلوه دهند ، تا مردم استفاده از این پیامرسان را کنار بگذارند!
⚠️یکی از راه ها برای ناامن جلوه دادن ، استفاده از لینک های کلاهبرداری و فیشینگ است! با لمس این لینک ها نه تنها احتمال دزدی مالی از حساب شما وجود دارد ، بلکه حتی اکانت شما نیز آلوده میشود و این لینک ها از طریق اکانت شما برای مخاطبین و آشنایانتان ارسال میشوند!
⚠️باید بدانید میزان کلاهبرداری ها در بستر پیامرسان های آمریکایی مثل تلگرام و واتسآپ و اینستاگرام چندین برابر بیشتر از ایتاست ، و پیگیری کردن کلاهبرداری ها و جرم های قضایی در این برنامهها بسیار سختتر و بعضاً غیرممکن است!
📣راهــــــــــــــــــکار :
1⃣به هیچ عنوان لینک های مشکوک را لمس نکنید ، حتی اگر از طرف نزدیک ترین افراد به شما برایتان ارسال شده باشد! حیلهی کلاهبرداران کنجکاو کردن یا به طمع انداختن افراد برای لمس این لینک ها است!
2⃣در صورت الوده شدن اکانت و ارسال پیامهای ناخواسته از طرف اکانت شما به کاربران دیگر ، سریعا به #پلیس_فتا اطلاع دهید!
✍ میلاد خورسندی
timoora
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
▪️بعد از آمریکا و اتحادیه اروپا، کانادا هم استفاده از اپلیکیشن چینی تیک تاک رو برای کارکنان دولت ممنوع اعلام کرد
اینا همونا هستند که از آزادی بیان و حقوق شهروندی حرف میزنند اما چون شیر فلکه تیک تاک دستشون نیست محدودش می کنند
💬 نویتسا بانج
Fars_plus
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
💢 کانادا: کاربران ما حق استفاده از تیک تاک را ندارند
خبرگزاری المیادین:
🔺دولت کانادا نصب نرم افزار تیکتاک را روی گوشیهای تلفن همراه و دیگر تجهیزات الکترونیکی متعلق به دولت این کشور ممنوع کرد.
jebreil1
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕امنیت روانی مردم قم بازیچه رسانههای بیگانه
📡نیمهپنهانرسانه
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
📸 دیلی تلگراف تیتر میزند: «دختران ایران عمدا مسموم میشوند تا از مدرسه رفتنشان جلوگیری شود»
🔹جمعی از اصلاحطلبان هم دوره افتادهاند و دارند خطاب به دشمن فرضی(!) فحاشی سیاسی میکنند!
اما عملکرد جمهوری اسلامی چه بوده؟
🔹در سالهای پس از انقلاب، تعداد زنان هیات علمی بیش از ۲۰۰ برابر رشد کرده؛ تعداد پزشک فوق تخصص زن ۱۲ برابر شده. مثلا فقط در رشته زنان و زایمان بیش از ۴هزار بانوی متخصص داریم؛ آنها سالانه صدها ميليون تومان درآمد دارند، بسیاری هیات علمیاند، آزادانه در نشستهای بینالمللی شرکت میکنند.
🔹آیا آنها برای رسیدن به اهدافشان آزاد نبودند؟ آیا جمهوری اسلامی مانع رشد آنها شده؟
منظور آنها از اینکه در ایران زنان آزادی ندارند، دقیقاً آزادیِ چه چیزی است؟
پاسخ معلوم است.
🔹آمار پزشک زن از دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل OHCHR به نقل از کتاب صعود چهل ساله
jebreil1
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
🔶 غنیسازی 84 درصدی؛ اتهامی برای زنده نگه داشتن جوسازی رسانهای
درحالیکه در چند ماه اخیر ایران و آژانس درحال گفتوگو برای سفر رافائل گروسی، دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ایران بودند و امید میرفت این سفر به فرآیند بسته شدن پروندههای ادعایی آژانس علیه برنامه هستهای ایران کمک کند به یکباره خبری در خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ به نقل از دو دیپلمات ارشد منتشر شد که مدعی بود بازرسهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) اثراتی از ذرات اورانیوم غنیشدهای که فقط اندکی از میزان درصد مورد نیاز در تسلیحات نظامی ضعیفتر بوده، در تاسیسات هستهای ایران پیدا کردهاند. بلومبرگ در ادامه گزارش خود مدعی شده آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تلاش است تا بفهمد ایران چگونه به اورانیوم غنیشده ۸۴ درصدی دست پیدا کرده است.
بلافاصله با انتشار این ادعا بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان نسبت به اتهام #غنی_سازی اینگونه واکنش نشان داد: «وجود ذره یا ذرات بالاتر از ۶۰ درصد در فرآیند غنیسازی به معنی تولید با غنای بالای ۶۰ درصد نیست.» وی همچنین با ذکر این نکته که مطالب منتشرشده در بلومبرگ با هدف سیاهنمایی و تحریف حقایق صورت گرفته است، یادآور شد: «آنچه آژانس با ایران مطرح کرده درخصوص وجود ذره یا ذراتی (particle) از اورانیوم با غنای بالای ۶۰ درصد در محل شیر برداشت محصول از طریق نمونهبرداری متداول است.»
این نخستین بار نیست که رسانههای غربی با طرح ادعاهای بیاساس در مورد میزان غنیسازی ایران سعی در تحتتاثیر قرار دادن مذاکرات داشتهاند. از سال 82 که اتهامزنی به برنامه صلحآمیز هستهای ایران بهطور جدی در دستورکار طرف غربی قرار گرفته است، میزان غنیسازی ایران مهمترین دستاویز بوده است. همزمان با جنجالآفرینی فراوان غربیها بر ضد پرونده ایران در آستانه نشست شورای حکام، گزارش محرمانهای که قرار بود محمد البرادعی درمورد فعالیتهای #ایران به شورای حکام ارائه دهد، از پیش در اختیار رسانههای آمریکایی ـ صهیونیستی قرار گرفت تا جامعه جهانی را نسبت به فعالیت صلحآمیز هستهای ایران بدبین کند. گزارشی که ایران را متهم به غنیسازی 50 درصدی کرده بود. این درحالی بود که ایران در آن زمان هنوز به چنین فناوریای دست نیافته بود. علیاکبر صالحی که آن زمان نماینده ایران در سازمان بینالمللی انرژی اتمی بود درخصوص پیدا شدن ذرات اورانیوم غنیشده 50 درصد گفته بود: «اورانیوم غنیشده از نطنز در نمونهبرداریهایی پیدا شد که بالای 50 درصد غنیسازی داشت و با توجه به میزان غنیشده در آن، مشخص شد که آنها از خارج وارد شده است چون در داخل کشور توان چنین عملیاتی را نداریم، به همین دلیل این غنی شدن مربوط به دستگاههای واردشده خارجی است.» در واکنش به این هجمه ها ایران بارها اعلام کرده است دلیلی برای مخفیکاری در فعالیتهای صلحآمیز هستهای خود ندارد. سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان نیز روز گذشته با بیان اینکه ماهیت فعالیتهای ایران کاملا روشن است و بازرسیهای گسترده از آن در سالهای گذشته نیز حاکی از انحراف در برنامه هستهای ایران نبوده است تاکید کرد: «تردیدی نیست که اگر ایران بخواهد افزایش غنیسازی را داشته باشد همانطور که پیشتر نیز اقدام کرده، نیت خود را اعلام میکند و در این رابطه نیاز به مخفیکاری نیست.»
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
وقتی کانالهای ضدانقلاب روی خریت مخاطبانشان حساب ویژه باز میکنند
پرچم کشور مجارستان با توجه به ملیت رئیس این دوره مجمع عمومی در محل دیدار قرار داده شده که بلحاظ پروتکلهای مربوطه امری رایج و معموله
عجیب تر این که بعضی کانالهای مثلا انقلابی هم این مزخرف رو نشر دادن :|
BisimchiMedia
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
51.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه نارسانا، جامعه ناخودآگاه
فاطمه دلاوری پاریزی(دانشجوی دکترای فلسفه، پژوهشگر و برنامه ساز تلویزیون):
🔰وحدت یکی از مسائلی است که رسانه ملّی در شکل گیری یا شکست آن یکی از مسبّبان اصلی است. اکنون می توان از مدیران قبلی و فعلی رسانه ملی پرسید چرا رسانه ملی نتوانسته وحدت افرین باشد و گاه به شکاف ها نیز دامن زده است؟ رسانه ملّی قرار است که ملّی باشد به این معنا که تک تک افراد و اقشار تصویر خود را در آن ببینند.
✴️مردم همه مردم هستند با همه تفاوت هایشان؛ نمی توان بخشی از مردم را به عنوان همه ملّت بازنمایی کرد. وقتی بخشی از جامعه توسط رسانه انکار می شوند آنها نیز رسانه ملّی را رسانه خود نمی دانند و آن را انکار می کنند. واسطگی در رسانه به معنای انتقال نیازها و خواست های مردم به حاکمیت و نشان دادن خدمات حاکمیت به مردم است. این ساده ترین شکل واسطه گری رسانه است. اما وقتی این ارتباط و وساطت ناقص شکل بگیرد و رسانه فقط بخشی از آن را منتقل کند و بخش دیگر را نه، این رسانه نارسانا می شود و نه تنها ارتباط و اتصال را مخدوش می کند بلکه باعث می شود همان خدماتی که ارائه می کند نیز به شکل غیر قابل باور، غلو شده و یکطرفه نمود پیدا کند و باور پذیر نباشد.
#شکاف_اجتماعی
#رسانه
📡نیمهپنهانرسانه
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دروغ رسانه های معاند از فوت دانشآموز قمی با هدف ایجاد ترس و وحشت در دل خانوادهها
📡نیمهپنهانرسانه
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
🔶چگونه روابط خود را بررسی کنیم
▪انسانها موجوداتی اجتماعی هستند. هر یک از ما به عنوان یک فرد نمیتوانیم هر آنچه را که نیاز داریم برای خود فراهم کنیم. ما همواره به تعامل با دیگران و کمک آنها نیاز داریم.
در روابط هر یک از ما، هفت اصل حمایتی وجود دارد که عبارتند از:
۱-احساس امنیت: اگر نیمه شب با ترس از خواب بیدار شوید با چه کسی تماس میگیرید؟ در لحظه بحران به چه کسی مراجعه میکنید؟
۲- یادگیری و رشد: چه کسی شما را تشویق میکند تا چیزهای جدید را امتحان کنید، فرصتهایی را به دست آورید، اهداف زندگیتان را دنبال کنید؟
۳- صمیمیت عاطفی و اعتماد به نفس: چه کسی همه چیز (یا چیزهای زیادی) را در مورد شما میداند؟ وقتی احساس ضعف دارید با چه کسی میتوانید تماس بگیرید و در مورد احساس خود صادقانه با او صحبت کنید؟
۴- تایید هویت و تجربه مشترک: آیا کسی در زندگی شما وجود دارد که تجربیات زیادی را با شما به اشتراک گذاشته باشد و به شما کمک کند تا احساساتتان را تقویت کنید؟
۵- روابط عاشقانه: آیا از میزان روابط عاشقانه در زندگی خود احساس رضایت میکنید؟
۶- کمک گرفتن (هم اطلاعاتی و هم کاربردی): اگر برای حل یک مشکل عملی به تخصص یا کمک نیاز داشته باشید (به عنوان مثال، کاشت درخت، تعمیر اتصال WiFi خود) به چه کسی مراجعه میکنید؟
۷- تفریح و آرامش: چه کسی شما را میخنداند؟ برای دیدن فیلم یا رفتن به سفر با چه کسی تماس میگیرید که به شما احساس راحتی و آرامش بیشتری میدهد؟
برای اینکه بهتر بتوانید روابط خود را بررسی کنید همین حالا یک کاغذ و خودکار بردارید و یک جدول بکشید. بالای هر ستون افقی یکی از هفت اصل حمایتی را بنویسید و در اولین ستون عمودی نام افرادی که بیشترین تاثیر را روی شما دارند بنویسید. سپس با توجه به اینکه آن فرد کدام اصل حمایتی را نسبت به شما انجام میدهد در ستون مناسب علامت مثبت (+) قرار دهید.
این کار به شما کمک میکند بهتر بتوانید روابط اجتماعی خود را بررسی کنید. این که یک فرد همه این حمایتها را انجام بدهد یا نه مهم نیستند، مهم آن است که در نظر بگیرید چه کسانی در چه زمینههایی از شما حمایت میکنند و از خود بپرسید که آیا حمایت کافی در همه زمینهها دریافت میکنید یا خیر.
با نگاهی این جدول، ممکن است متوجه شوید که افراد زیادی اطراف شما هستند، اما کسی نیست که به او اعتماد کنید. یا شاید شما فقط یک نفر را دارید که برای کمک به سراغش میروید، یا اینکه فردی که برایتان بدیهی است در واقع به شما احساس امنیت و آرامش میدهد.
در هر صورت از تماس گرفتن با افراد زندگیتان نترسید. چه در میان گذاشتن یک سوال یا یک لحظه توجه اختصاصی، هرگز برای عمیق کردن ارتباطاتی که برای شما مهم است دیر نیست....👇
https://www.migna.ir/news/61400/
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi
#اینفوتبیان | سلطان تناقض!
🔸مقایسه اظهار نظرات متفاوت مولوی عبدالحمید در موضوعات واحد قبل و بعد از اغتشاشات ۱۴۰۱
TebyanOnline
آیا رسانه های غربی گفته های پیشین ایشان را هم به شما انتقال می دهند؟
#سوادرسانه
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#رسانه
@resane_ravanshenasi