eitaa logo
🔴رِسانـه دَمِشـق🔴
3.1هزار دنبال‌کننده
25.5هزار عکس
10.4هزار ویدیو
51 فایل
(فی بلادالسوریه)معتبرترین کانال خبری از سوریه #مدافعان_حرم با مدیریت رزمندگان سـوریه🇸🇾 ادمین تبلیغات: @zeynabiye_dameshgh ارتباط👇 @Dameeshgh_dameshgh کانال تلگرام: https://t.me/resanedameshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ سایت وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هک شد ❌یک گروه هکری که با نام «Nethunter» خود را معرفی کرده، در کانال تلگرامی خود تأکید کرد توانست با حمله سایبری به سامانه‌های وزارت جنگ رژیم اسرائیل به اسناد محرمانه‌ این وزارتخانه از جمله برخی نقشه‌های ساخت ابزارهای جنگی سلاح و قطعات تجهیزات نظامی و حتی اسناد مرتبط با سامانه پدافندی گنبد آهنین دست یابد.
⭕️حزب الله لبنان با دهها موشک پایگاه های رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد. ❌ حزب الله لبنان در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی، پایگاه های این رژیم را در مناطق مختلف با ده هاه موشک هدف قرار داد. ❌ مقاومت اسلامی لبنان با ده ها موشک به پایگاه های رژیم صهیونیستی در کیلعوا، یواف و جولان حمله کرد.
⭕️ بشار اسد رئیس جمهور سوریه پس از مدت ها عدم حضور در انظار امروز به همراه بانوی اول سوریه برای ضیافت افطار با بسیاری از شرکت کنندگان ماه رمضان در طرطوس حضور یافت.
⭕️شکار ۲ پهپاد اسرائیلی در غزه ❌نیروهای سرایا القدس همچنین خبر دادند که موفق شدند یک کوادکوپتر را در غزه سرنگون کنند و کنترل یک فروند پهپاد «اسکای لارک» را به دست بگیرند.
کانال 12 اسرائیل: ❌نتانیاهو مشاور ارشد سیاسی خود، افیر بلیک را به همراه هیئت مذاکره کننده به قاهره فرستاد.
⭕️ادعای رویترز در شهادت نیروهای الرضوان حزب الله ❌خبرگزاری رویترز انگلیس به نقل از منابع امنیتی ادعایی خود مدعی شد که در حملات هوایی بامدادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان، سه تن از جمله یک فرمانده میدانی در نیروهای ویژه الرضوان حزب الله به شهادت رسیده‌اند. ❌حزب الله تا این لحظه به این ادعای صهیونیست‌ها و رویترز واکنش نشان نداده و آن را تأیید یا رد نکرده است.
⭕️مقاومت اسلامی عراق از هدف قرار دادن پایگاه صهیونیستی الیفالط در شمال طبریا با پهپاد خبر داد
⭕️حمله دوباره مقاومت عراق به اهدافی در مناطق اشغالی ❌نیروهای مقاومت عراق باردیگر موفق به هدف قرار دادن اهدافی در مناطق اشغالی فلسطین شدند. ❌در همین ارتباط، مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که صبح یکشنبه پایگاه یردون در جولان اشغالی را با پهپاد هدف قرار دادیم.
🔴رِسانـه دَمِشـق🔴
⭕️ادعای رویترز در شهادت نیروهای الرضوان حزب الله ❌خبرگزاری رویترز انگلیس به نقل از منابع امنیتی اد
⭕️ منابع عربی : عباس جعفر از فرماندهان یگان ویژه «رضوان» حزب‌الله در حمله ارتش اسرائیل به خانه اش در السلطانیه جنوب لبنان به شهادت رسید.
📸 امیرعبداللهیان وارد دمشق شد
📸 دیدار امیرعبداللهیان با فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه