eitaa logo
🔴رِسانـه دَمِشـق🔴
3.3هزار دنبال‌کننده
26.2هزار عکس
10.8هزار ویدیو
51 فایل
(فی بلادالسوریه)معتبرترین کانال خبری از سوریه #مدافعان_حرم با مدیریت رزمندگان سـوریه🇸🇾 ادمین تبلیغات: @zeynabiye_dameshgh ارتباط👇 @Dameeshgh_dameshgh کانال تلگرام: https://t.me/resanedameshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای اولین بار / پیشنهاد دولت خاتمی برای به رسمیت شناختن اسراییل و خلع سلاح حزب الله این کلیپ را برای اولین بار می بینید! دولت خاتمی به آمریکا پیشنهاد داده بود در صورت لغو تحریم‌ها، ایران حزب الله لبنان را خلع سلاح می‌کند و همچنین رژیم صهیونیستی رت به رسمیت می‌شناسد! آمریکا در آن زمان می‌گوید اینها کافی نیست، باید قدرت موشکی و هسته‌ای رو هم تحویل بدید!... ✍ پی نوشت: در ویدیو به عاقبت لیبی و اعتماد قذافی به آمریکا (حتی بشار اسد) توجه کنید ؛ پس از حذف تسلیحات هسته، موشکی و نظامی به صورت علنی توسط آمریکایی که خودش را حامی لیبی عنوان میکرد مورد حمله نظامی قرار گرفت. به عبارتی دیگر عاقبت این دوستی ناجوانمردانه آمریکا را در افغانستان هم شاهد بودیم.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆هنوز هم‌ خاکریز های‌ سوریه فکر میکنند که‌ تو بر فرازِان‌ ها ایستاده‌ای💔!' (: 
♨️بزودی‌ فتنه‌هایی‌ در پیش‌ خواهیـد داشت، در‌ آن‌ روز مـن‌ نیستم؛ پشتِ‌ امام خامنه‌ای را خالی‌ نکنید. 🚀🔥
Haj Meysam MotieeShab09Ramazan1396[01].mp3
زمان: حجم: 7.2M
روضه ی وعلی علیهم السلام💚 ☘هوای مدینه دلگیراست یاس را با لگد زدند «» خیلی محزون ۰۰۰
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جوی‌خون در خیابان های 🔹تروریست های شورشی با جنایات گسترده علیه عناصر دولت بشار اسد، چهره ی واقعی خود را نشان دادند.
🚨در دمشق، پایتخت سوریه، مقررات منع آمد و شد لغو شد.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید عبدالله نظام، رئیس شورای علمای شیعه سوریه: برخی از شیعیان توسط گروهک‌ها در سوریه مورد آزار و اذیت و ارعاب قرار گرفته‌اند و هیچ چیز قابل تضمین نیست.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خروج تروریست ها از حرم السيدة زينب عليها السلام
🚨روزنامه نگار آذربایجانی احمد شایروغلو: 🔹ارتش آذربایجان ممکن است برای حمایت از وارد خاک شود.
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه: 🔸برادران سوری من پس از ۶۱ سال ظلم و ستم به آزادی دست یافتند. من سلام، عشق و محبت عمیق خود را به برادران سوری خود که آزادی خود را بازیافته اند، می رسانم.
🔴گزارش بلومبرگ از نحوه خروج اسد از سوریه رسانه آمریکایی: 🔹️سه منبع مطلع گفتند روسیه بشار اسد را متقاعد کرد که در جنگ با گروه‌های مسلح رهبری شده توسط شبه نظامیان «هیات تحریر الشام» شکست خواهد خورد و به او و خانواده‌اش پیشنهاد کرد که فورا سوریه را ترک کنند. 🔹️ماموران اطلاعاتی روسیه خروج بشار اسد از سوریه را سازماندهی کرده و او را از طریق پایگاه هوایی روسیه در سوریه، خارج کردند. 🔹️یکی از این منابع تصریح کرد که فرستنده مخابراتی این هواپیما برای آنکه رهگیری نشود خاموش شد. 🔹️ساعاتی بعد از آنکه بشار اسد سوریه را ترک کرد،‌ گروه‌های مخالف شبه‌نظامی بر دمشق تسلط پیدا کردند.