eitaa logo
🔘رِسانـه دَمِشـق🔘
2.7هزار دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
7.1هزار ویدیو
48 فایل
(فی بلادالسوریه)معتبرترین کانال خبری از سوریه #مدافعان_حرم با مدیریت رزمندگان سـوریه🇸🇾 ادمین تبلیغات و تبادل: @zeynabiye_dameshgh کانال تلگرام: https://t.me/resanedameshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
موشک های حزب الله به سایتی در منطقه «هاتزور» نزدیک شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرد.
💢دو شرط ایران برای حمایت از آتش بس در لبنان به روایت نورنیوز: 🔹حقوق مردم لبنان در آتش‌بس رعایت شود و مورد پذیرش مقاومت باشد 🔹با آتش‌بس در غزه همزمانی داشته باشد.
. بزرگتـــــــــرین چالش رو اینجا تجربه کنیــــــــــد😍👌 باکلی جوایز ارزنده و نفیــــــــس 👌🥰 ❌حتما در کانال زیر عضو باشیــد✅ به ادمین کانال پیام بدین تا بنری که مخصوص شماست رو براتون فور بده👌 ❌شما بنـــــــری که کد مخصوص شما قرار میگیره رو برای دوستانتون درکانال وگروها فوروارد میکنید 👌 👇👇 @zeynabiye_dameshgh 💯به پنج نفر اولــــی که بنرشون بیشترین بازدید رو بخوره هدایای ارزنده ومتبرکی تعلق میگیره🥰😇 ‼️مهلت شرکت در مسابقه تا ولادت سلام الله علیها خواهد بود‌ وقرعه کشی درحرم حضرت زینب (س) برگزارمیشه ان شاءالله‼️ 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2258501651Cf7a16d8c50
📸 پهپادهای آمریکایی حملاتی به شهر البوکمال در مرز عراق و سوریه انجام دادند
🔴 وب سایت مجله عبری ایبوک: مقامات ارشد امنیتی می گویند که اسرائیل محاصره نظامی حزب الله را از طریق دریا، هوا و زمین برای جلوگیری از ارسال سلاح از ایران کامل کرده است. 🔹 آنها تخمین می زنند که این محاصره ممکن است فشار بر حزب‌الله را برای دستیابی به یک توافق سیاسی در جنوب لبنان افزایش دهد.
رئیس جمهور بشار اسد در دیدار با دکتر عباس عراقچی ،وزیر امور خارجه ایران، و هیئت همراه وی بر روابط راهبردی سوریه و ایران و اهمیت این روابط در مقابله با چالش ها و خطراتی که منطقه و مردم آن را تهدید می کند، و در راس آن ادامه اشغال سرزمین های عربی توسط اسرائیل و ارتکاب هر روزه جنایات کشتار و تخریب غیرنظامیان در لبنان و سوریه، تاکید کرد.
🔴 رئیس جمهور اسد در دیدار با دکتر عراقچی تأکید کرد که مقاومت در برابر هر گونه اشغال، تجاوز و کشتار جمعی یک حق مشروع است و با توجه به استقبال عمومی از آن و اعتقاد به آن، قوی است. 🔹اسد افزود : با توجه به اینکه پاسخ ایران به تجاوزات و حملات مکرر رژیم صهیونیستی علیه ملت های منطقه و حاکمیت کشورهایشان پاسخی محکم بود و به این رژیم درسی داد که محور مقاومت توانایی بازدارندگی دشمن و خنثی کردن نقشه‌های آن را دارد و به برکت اراده و همبستگی ملت‌هایش قوی و استوار خواهد ماند. 🔸 وی افزود: تنها راه حل موجود برای اسرائیل توقف کشتار و ریختن خون مردم بیگناه و بازگرداندن حقوق مشروع به صاحبان آنهاست. 🔹 در این زمینه، رئیس جمهور اسد با وزیر عراقچی راه های توقف تجاوزات اسرائیل به لبنان و اهمیت حمایت و کمک به برادران لبنانی با توجه به آوارگی گسترده ناشی از تجاوزات اسرائیل را مورد بحث و بررسی قرار داد. 🔸 دکتر عراقچی نیز با تاکید بر اعتماد به قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین برای ایستادگی در برابر ماشین تخریب و کشتار اسرائیل، بر لزوم هماهنگی با همه کشورهای حامی برای توقف این تجاوز تاکید کرد.
🔘رِسانـه دَمِشـق🔘
♦️ادعای ارتش اسرائیل: ترور سید هاشم صفی الدین موفق بوده است 🔹تازه‌ترین تصویر از حفره بزرگی که بمب‌ه
🔴یک منبع امنیتی لبنان می‎گوید ارتباط با هاشم صفی الدین، رهبر حزب الله از زمان حمله روز جمعه قطع شده است /الجزیره
عزیزان سر خود نرید لبنان ، اونجا ایرانی برای جنگ راه نمیدن.. این چه کاریه می کنید، فقط مزاحمت ایجاد می کنید کسانی که افراد رو تحریک به سفر به لبنان می کنند عامل موساد هستند و باید برخورد بشه باهاشون
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگنده‌های اسرائیلی اهدافی را در ضاحیه بمباران کردند
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر کشور سوریه و استاندار دمشق از مراکز اسکان آوارگان لبنانی در زینبیه بازدید کردند