eitaa logo
🔘رِسانـه دَمِشـق🔘
2.8هزار دنبال‌کننده
20.4هزار عکس
6.9هزار ویدیو
41 فایل
(فی بلادالسوریه)معتبرترین کانال خبری از سوریه #مدافعان_حرم با مدیریت رزمندگان سـوریه🇸🇾 ادمین تبلیغات و تبادل: @zeynabiye_dameshgh کانال تلگرام: https://t.me/resanedameshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رویترز: واشنگتن از لبنان برای کمک به پیشبرد مذاکرات با اسرائیل درخواست آتش بس یکجانبه کرد ✍ ارسال سلاح به اسرائیل رو برای پیشبرد مذاکرات آتش بس متوقف کنید بسیار پسندیده تر است
🔴 ناوشکن‌های سهند و زاگرس به زودی به آب انداخته می‌شوند امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوشکن سهند، به سرعت در حال آماده شدن است تا پس از شرکت در رزمایشی بزرگ به ماموریت تامین امنیت آب های شمال اقیانوس هند، اعزام شود. ناوشکن زاگرس هم جدیدترین و به‌روزترین ناوشکن نیروی دریایی ارتش و یک ناوشکن رزمی ; اطلاعاتیِ مجهز به آشیانه برای حمل دائم یک بالگرد است و منتظر ابلاغ ستادی برای به آب‌اندازی آن هستیم.
🔴 حملات مجدد رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی لبنان جنگنده های رژیم صهیونیستی، شهرکهای الزراریه و مجدل زون در اطراف شهر صور در جنوب لبنان را بمباران کردند.
🔴 پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای تخلیه فوری ساکنان جنوب بیروت! ارتش رژیم اشغالگر به غیرنظامیان ساکن در برخی از مناطق حومه جنوبی بیروت که به نام ضاحیه شناخته می‌شود پیشنهاد کرد که «فورا خانه‌های خود را تخلیه کنند»!
🔴 کشته و زخمی‌شدن 15 نظامی صهیونیست در عملیات ترکیبی القسام گردان‌های القسام خبر دادند که رزمندگان این گروه، در یک عملیات ترکیبی توانستند یک نفربر رژیم صهیونیستی را با راکت ضد زره «یاسین 105» هدف قرار دهند. نیروهای القسام همچنین در یک عملیات دیگر، خانه‌ای را هدف قرار دهند که 12 سرباز اسرائیلی در داخل آن مخفی شده بودند. این حمله نیز با خمپاره « TBG» انجام گرفت. مبارزان القسام همچنین سه سرباز اسرائیلی را هدف قرار دادند که به سمت یک تانک این رژیم در حال فرار بودند. این تانک «مرکاوا» هم با بسته‌های انفجاری در جبالیا واقع در شمال نوار غزه منهدم شد و این افراد هم کشته و زخمی شدند.
🔴 بنر نصب شده در ورودی شهر الزاویه لیبی اگر در زمان مختار زندگی نمی‌کردیم، در زمان سنوار زندگی کرده‌ایم...
🔴 پرده برداری روزنامه صهیونیستی از آنچه تاکنون در سرزمین های اشغالی رخ داده يديعوت أحرونوت: در ماه اکتبر، ۶۴ سرباز و ۲۴ شهرک نشین کشته شدند، ۴۶۰۰ موشک و پهپاد به سمت اسرائیل شلیک شد، آژیر خطر ۱۴۰۰۰ بار به صدا درآمد و ۱۰۱ اسیر هنوز در غزه هستند.
🔴 شبکه خبری المنار از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در اطراف مقر نظامی رژیم صهیونیستی در «برکه ریشا» خبر داد. المنار تأکید کرد که در پی این انفجار، دود گسترده‌ای، اطراف این مقر را فرا گرفته است. هنوز علت انفجار مشخص نیست.
🔴 خرازی به المیادین: اگر تهدیدی وجودی بشود، ایران دکترین هسته‌ایِ خود را تغییر خواهد داد؛ ما توانایی لازم را برای ساخت سلاح را داریم و مشکلی از این بابت نداریم؛ تنها فتوای رهبری این موضوع را "فعلاً" ممنوع کرده است.
🔴 بانوی ارومیه‌ای خودروی خود را به جبههٔ مقاومت اهدا کرد امروز در ‎نماز جمعه ارومیه بانویی که حاضر نشده نام و تصویرش منتشر شود، خودروی خود را به مردم ‎غزه و لبنان اهدا کرد و پیاده به منزل خود برگشت.
🔴 خرازی: احتمال افزایش برد موشکی ایران وجود دارد رئیس شورای راهبردی روابط خارجی: در مورد مسئله برد موشک‌ها تا به حال حساسیت غربی‌ها، به خصوص اروپایی‌ها را لحاظ می‌کردیم، ولی وقتی آن‌ها حساسیت‌های ما را به خصوص در موضوع تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران لحاظ نمی‌کنند، دلیلی ندارد که ما هم حساسیت‌های آنان را در نظر بگیریم. لذا احتمال اینکه برد موشک‌های ایران افزایش یابد، وجود دارد.
🔘رِسانـه دَمِشـق🔘
🔴 خرازی: احتمال افزایش برد موشکی ایران وجود دارد رئیس شورای راهبردی روابط خارجی: در مورد مسئله برد
🔴 خرازی: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر به شرارت چند شب پیش رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهد اما ادامه این حملات، به رژیم صهیونیستی باز میگردد اگر او بخواهد باز هم علیه منافع ایران اقدام کند، ما مجدداً پاسخ می‌دهیم. خرازی: ایران آماده جنگ است، و گسترش آن به اقدامات صهیونیست ها بستگی دارد، اما فعلاً نیازی به آن نمی‌بینیم.