eitaa logo
🔴رِسانـه دَمِشـق🔴
3.3هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
9.5هزار ویدیو
51 فایل
(فی بلادالسوریه)معتبرترین کانال خبری از سوریه #مدافعان_حرم با مدیریت رزمندگان سـوریه🇸🇾 ادمین تبلیغات: @zeynabiye_dameshgh کانال تلگرام: https://t.me/resanedameshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️حمله به شهرک صهیونیست‌نشین «نتيفوت» 🔸رسانه‌های صهیونیستی از عملیات رهگیری موشکی بر فراز شهرک صهیونیست‌نشین «نتیفوت» در شرق باریکه غزه خبر دادند.
⭕️اعلام آمادگی یمن برای ازسرگیری عملیات نظامی علیه اسرائیل 🔸 نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: در راستای عمل به دستورات عبدالملک الحوثی، در صورت ازسرگیری جنگ اسرائیل علیه غزه، برای از سرگیری عملیات نظامی علیه مواضع اسرائیلی آماده هستیم.
ابر قدرت منطقه آنهم با دستگاه های اطلاعاتی که کل دنیا را می‌توانند مختل کنند👏👏. میخواستید ناامنی و تروریسم بیارید توی ایران هاا؟😂 نوش جان
🔻رژیم صهیونیستی مدعی رهگیری موشک در شرق نوار غزه شد 🔹️روزنامه صهیونیستی پنجشنبه شب اعلام کرد که ارتش این رژیم مدعی رهگیری یک موشک در آسمان شهرک نتیووت در شرق نوار غزه شد. 🔹️ شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تحقیقات درخصوص این عملیات همچنان ادامه دارد.
☑️بیانیه نیروهای مسلح یمن: بسم الله الرحمن الرحیم در اجرای دستورات فرمانده عبدالملک بدر الدین الحوثی رحمت الله علیه و در پاسخ به مطالبات مردم بزرگ یمن و دعوت آزادگان ملت عربی و اسلامی ما برای ایستادگی کامل. نیروهای مسلح یمن با انتخاب مردم فلسطین و مقاومت غرور آفرین آنها موارد زیر را تأیید می کنند: آمادگی کامل کشور برای از سرگیری عملیات نظامی خود علیه دشمن اسرائیلی در صورت تصمیم به از سرگیری تجاوزات خود به غزه. نیروهای مسلح یمن در گسترش عملیات نظامی خود علیه رژیم صهیونیستی به گونه‌ای که ممکن است در خشکی یا دریا انتظار نداشته باشند، دریغ نخواهند کرد. نیروهای مسلح یمن همچنان به مسدودسازی کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ ادامه می‌دهند و اقدامات بیشتری را برای تضمین اجرای کامل این تصمیم اتخاذ خواهند کرد. نیروهای مسلح یمن تایید کردند که به محض پایان تجاوزات اسرائیل به مردم فلسطین در نوار غزه، عملیات نظامی آنها متوقف خواهد شد. نیروهای مسلح یمن همچنین از همه آزادگان امت عربی و اسلامی و آزادگان جهان می‌خواهند در قبال مسئله فلسطین مواضع شرافتمندانه داشته باشند و از مقاومت آزادانه آن حمایت و پشتیبانی کنند. والله على ما نقول شهيد صنعاء ۱۶ جمادى الأولى ۱۴۴۵هـ الموافق ۳۰ نوفمبر ۲۰۲۳م صادر عن القوات المسلحة اليمنية
🔥 ژنرال اسرائیلی: ارتش توان جنگیدن در چند جبهه را ندارد 🔻 اسحاق بریک ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل: ◽️ حماس افراد ربوده شده را از مناطقی که قرار بود در شمال نوار غزه تحت کنترل ما باشد، آزاد می‌کند. ◽️ ما با اهداف خود در غزه فاصله زیادی داریم و حماس هنوز ده‌ها هزار جنگجو دارد. ◽️ ارتش اسرائیل توانایی مقابله و جنگ همزمان در چند جبهه نبرد را ندارد. ◽️ امروز نیروهای هوایی در جنگ‌ها پیروزی نمی‌آورند.
رسانه دمشق: 🔻مقاومت اسلامی عراق آمادگی خود را برای عملیات علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد 🔹مقاومت اسلامی عراق در بیانیه آمادگی کامل خود را برای تشدید و گسترش عملیات علیه دشمن صهیونیستی و نیروهای آمریکایی به محض از سرگیری تجاوزات نظامی به غزه اعلام کرد. مقاومت عراق پای کار غزه؛ 🔥 مردم خود را در جنگ با ظالمان تنها نمی‌گداریم 🔰 بیانیه مقاومت عراق: ◽️ قتل عام و نسل کشی وحشیانه صهیونیستی که مردم فلسطین در معرض آن قرار گرفتند، بخشی از چرخه جنگی است که آمریکا علیه مردم غزه و جنوب لبنان به راه انداخته است. ◽️ مقاومت اسلامی عراق تاکید می‌کند که مردم خود را در این جنگ تنها نمی‌گذارد تا با ظالمان جهان روبرو شوند. ◽️ آمادگی خود را برای تشدید عملیات نظامی در داخل و خارج از عراق، در صورت اصرار دشمن آمریکایی بر تداوم ماشین کشتار صهیونیست‌ها، چه در غزه استوار و چه در جنوب لبنان سربلند، اعلام می‌کند.
رسانه دمشق: 🔥 خبرگزاری صفا فلسطین گزارش داده: گردان‌های قسام یک نفربر صهیونیستی که حامل نظامیان اسرائیلی بود را به واسطه یک موشک تاندوم هدف قرار داد. 🔥 رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: بر اثر اصابت خمپاره در نوار غزه، 5 سرباز زخمی شدند ➕گردان های قدس: پهپاد "اسکای لارک" صهیونیستی را در آسمان منطقه مرکزی سرنگون کردیم.
⭕️قابل توجه کسانی که به اسم حضور در جنگ ۸سال دفاع مقدس دنبال غارت بیت المال هستن حاج قاسم از ناحیه دست راست ، بازو و پای چپ ، صورت و چشم و ریه و سایر نقاط بدن مجروح شده بود و جانباز هفتاد درصدی بود. هم حقوق جانبازی داشت هم حق پرستاری ، اما حتی یکبار هم از آن استفاده نکرد. سردار سلیمانی کارت بانکی که به عنوان جانبازی به وی تعلق گرفته بود را از همان اول به بنیاد شهید کرمان واگذار کرد و به آقای حسنی‌ سعدی گفته بود ، این حق من نیست از این پول به افرادی کمک کن که پول کرایه ، هزینه دارو و درمان ندارند و .... هنوز آن کارت در بنیاد شهید است....
📌یحیی سنوار: 👈"اسرائیل باید بداند که 7 اکتبر فقط یک تمرین بود. بازی واقعی هنوز شروع نشده است."
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه دمشق: 🔥 علنا با آمریکا و اسرائیل در جنگیم 🔰 سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن: ◽️ آنکه با سعودی و اماراتی می‌جنگد در واقع با اسرائیل هم در جنگ است. ◽️ از ابتدای جنگ به مردم می‌گفتیم که این تجاوزی آمریکایی اسرائیلی است، به ما می‌گفتند آمریکا و اسرائیل کجا بود؟! ◽️ اما امروز همانند روز روشن شده که آنکه امروز با امارات و عربستان می‌جنگد به صورت علنی با آمریکا و اسرائیل در جنگ است. 🔥 اعلام آمادگی یمن برای از سرگیری حملات به اسرائیل 🔰 بیانیه نیروهای مسلح یمن: 1⃣ آمادگی کامل خود برای از سرگیری عملیات نظامی علیه دشمن اسرائیلی در صورت تصمیم به از سرگیری تجاوزات خود به غزه را اعلام می‌کنیم. 2⃣ در گسترش عملیات نظامی خود علیه رژیم صهیونیستی به گونه‌ای که ممکن است در خشکی یا دریا انتظار نداشته باشند، دریغ نخواهیم کرد. 3⃣ همچنان به منع تردد کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ ادامه داده و اقدامات بیشتری را برای تضمین اجرای کامل این تصمیم اتخاذ خواهیم کرد. 4⃣ نیروهای مسلح یمن تاکید می‌کند که به محض پایان تجاوزات اسرائیل به مردم فلسطین در نوار غزه، عملیات نظامی علیه صهیونیست‌ها متوقف خواهد شد.
رسانه دمشق: 🔥 حزب‌الله هم نظامیان اسرائیلی را هدف قرار داد ◽️ بیانیه حزب‌الله: رزمندگان مقاومت لبنان موفق شدند تجمع نظامیان اسرائیلی در نزدیک پایگاه جل‌العلام را با تسلیحات مناسب هدف قرار داده و تلفاتی به دشمن وارد کنند. 🔥 حملات حزب‌الله ادامه دارد ◽️ رزمندگان مقاومت اسلامی در لبنان با تسلیحات مناسب خود، پادگان رامیم را مورد اصابت قرار دادند.