وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هیچ رسانهای حق ندارد مردم ایران را نسبت به گذشته پر افتخارش پشیمان و نسبت به آینده باشکوهش ناامید کند.
دکتر محمدمهدی اسماعیلی در اختتامیه «جام رسانه امید آفرین»:
در حوزه رسانهای بایدها و نبایدها باید به صورت جدی جلو برود.
هیچ رسانهای حق ندارد مردم ایران را نسبت به گذشته پر افتخارش پشیمان و نسبت به آینده باشکوهش ناامید کند.
این مساله را در فضای رسانهای و شورای فرهنگ عمومی دنبال میکنیم این جزو اولویت های سال ماست.
این امیدواری انتزاعی و شعاری نیست، علی الارض است.
حمید بهادرزاده
رسانه جوان
@resanejavan
@resanejavan.ir
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی : بیش از ۷۵ درصد مردم ایران شب تحقق «وعده صادق» احساس غرور کردند.
دکترمحمدمهدی اسماعیلی در اختتامیه «جام رسانه امید آفرین»:
سردار حاجی زاده و همکاران شان شب سیاهی را برای رژیم صهیونیستی رقم زدند.
شب تحقق وعده صادق شب اعتلای فرهنگ انقلاب اسلامی بود و شب ذلالت و حضیض تمدن غربی و صهیونیستها بود.
اینها نقاط افتخارآفرین ما هستند. افتخار و پیشرفت القایی نیست.
حمید بهادرزاده
رسانه جوان
@resanejavan
@resanejavan.ir
به نیّت سلامتی رییس جمهور خدمتگزار و همراهانش بخوانیم : اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ
ای خدای بزرگ ! ابراهیم ؛ خادم الرضا (ع) و همراهانش را در سپر حفاظتی خودت قرار ده آنگونه که خودت اراده میفرمایی !
حمید بهادرزاده
رسانه جوان
@resanejavan
@resanejavan.ir
أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ....
حمید بهادرزاده
رسانه جوان
@resanejavan
مهندس شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکتهای پتروشیمی ایران در اختتامیه رویداد رسانهای جام امید:
اما امروز مفتخریم که اعلام کنیم تولید محصولات پتروشیمی ایران از مرز ۹۶ میلیون تن فراتر رفته و در حال ساخت و بهره برداری از ۱۵ پتروشیمی جدید هستیم.
طبق برنامه ریزی انجام شده تا ۵ سال آینده تمام کالاها و تجهیزات پتروشیمی بومی سازی شده و از واردات آنها بی نیاز خواهیم شد.
شاهمیرزایی: باید تمام کاتالیستها را که حکم اکسیر صنعت پتروشیمی را دارد بومی سازی کرده و به این وابستگی خفت بار پایان دهیم.
حمید بهادرزاده
رسانه جوان
@resanejavan.ir
@resanejavan
◇◇◇ «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»◇◇◇
◇◇ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
◇◇ حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
◇◇متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
◇◇حمیدبهادرزاده
◇◇رسانه جوان
@resanejavan.ir