🔴به زودی منتشر میشود
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ کتاب اول از مجموعه کتاب هستی ارادی (هستیهای اجتماعی) اثر حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدحمیدرضا حسنی و دکتر هادی موسوی اعضا هیئت علمی گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به زودی منتشر میشود.
🔵چکیده
در دوره مدرن با جهانی مواجهیم که با صنعتی گرایی و سرمایه داری درآمیخته است. این دوره مستلزم علم ویژهای برای شناسایی خود بود و آن را برساخت. طبق ادعای این علم موضوع آن در جایی است که «جامعه» ظهور میکند. علم جامعه مدرن بر آن است تا به انسانها القا کند در تاریخی ظهور پیدا کرده است که خود مبدأ آن است و با گذشته پیوستگی ندارد. علوم انسانی مدرن با تقویت یافتن این وضعیت سوژه گی، از جنبه هستیشناسی تاریخی، هرچه بیشتر درون سوژۀ مدرن فرو میرود. از این طریق، دانشهای مرتبط با جهان مدرن نیز تنها به دوره و جهان مدرن اختصاص پیدا می کنند. پیشرفت در چنین موقعیتی، هرگونه امید برای جهانی شدن علوم انسانی مدرن را از بین میبرد. با این وصف، دیگر جوامع تنها تابعی از سوژه شکل گرفته در دوره مدرن هستند و دانش منتقل شده بدیشان لازم است چنین تبعیتی را تسهیل کند. هستی ارادی راه چنین سلطه ای را می بندد.
--------------------------------------
🔵https://eitaa.com/rihu_ac_ir
🔴http://Eitaa.com/mrisc_rihu
🔴 لذت پژوهشگری
🔻... لحظهای که پژوهشگر دست به قلم میبرد و تحقیق میکند، او هم مانند دیگران #نمیداند. وقتی به نتیجهای رسید، او تنها کسی است که #میداند و وقتی گزارشش را منتشر کرد، به دیگران نیز اجازه میدهد که بدانند.
💠 دکتر احمد پاکتچی
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴شاخصهای ارزیابی مجلات علمی
🔻مشاور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت:
انتشار به موقع و رعایت ضوابط آئین نامه نشریات ۱۶۰ امتیاز، داشتن وبگاه استاندارد، زیرساخت و اطلاعات شناسنامه نشریه ۱۷۰ امتیاز، رعایت آئین نگارش و کیفیت مقالات ۲۷۰ امتیاز، رعایت فرایند پذیرش مقالات و داوری تخصصی ۸۰ امتیاز، وضعیت نشریه در نمایههای استنادی و تخصصی و اجتماعی ۲۳۰ امتیاز، به کارگیری امکانات سختافزاری و نرمافزاری برای رعایت اخلاق علمی نشر به جلوگیری از بروز تخلفات علمی ۹۰ امتیاز دارد که در مجموع هزار امتیاز میشود.
تاکید وزارت علوم بر چاپ آنلاین مقالات پیش از چاپ کاغذی است.
🔘در بیشتر مجلات خارجی، زمانی پذیرش را دریافت خواهید کرد که که چاپ آنلاین آن اتفاق افتاده باشد. ما در آئین نامه جدید تلاش کردیم، ژورنالهای داخلی را به این سمت ببریم که وقتی مقالهای را پذیرش کردند، چاپ آنلاین داشته باشند و پس از آن چاپ کاغذی آن انجام شود.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: برنامههای وزارت علوم در سطح کلان، رفتن به سمت دانشگاههای نسل سوم است که به دنبال اجرایی کردن آنها هستیم و حوزههای پشتیبانی باید در این زمینه حمایت کنند.
دکتر غلامی با اشاره به اینکه نگاه ما نگاه مدیریت مؤثر است، گفت افزایش بهرهوری با استفاده از امکانات موجود میسر است.
وی در ادامه افزود: تحت هر شرایطی باید تلاش کنیم به وظایف برنامهای خود عمل کنیم. در تکالیفی که داریم باید دانشگاهها را به سمت استقلال در تأمین منابع مالی پیش ببریم. دانشگاهها باید به سمتی حرکت کنند که بتوانند درآمدهای اختصاصی مبتنی بر پژوهش و فناوری را تأمین کنند. باید از همه ظرفیتهای دانشگاه برای تأمین منابع مالی استفاده کنند.
🌼انتخاب پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناشر شایسته تقدیر در همایش کتاب سال حوزه در سال 1399
با انتخاب چهار اثر از مجموعه منشورات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انتشارات پژوهشگاه در بیست و دومین همایش کتاب سال حوزه در سال 1399به عنوان ناشر شایسته تقدیر برگزیده شد. بدینوسیله ضمن تبریک به مقام محترم ریاست پژوهشگاه و معاونین محترم و تمامی مدیران و همکاران محترم حوزه صفی و ستادی پژوهشگاه؛ تلاشها و کوششهای بی شائبه همکاران محترم آقایان سیدعدنان اسلامی رییس اداره آماده سازی و چاپ، حسین عسگری کارشناس مسئول اداره آماده سازی و چاپ ، آقای جواد گائینی رییس گروه تجاری سازی و امور فناوری، آقای سیدمحسن عظیمی کارشناس گروه تجاری سازی ارج نهاده و از اهتمام ایشان در پیشبرد اهداف پژوهشگاه و کسب این افتخار خالصانه سپاسگزاری می نماییم
مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی بین المللی
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تنها پژوهشگاه علوم انسانی فعال در عرصه ارتباط با جامعه و صنعت
بنا بر گزارش ارائه شده توسط دفتر ارتباط با جامعه و صنعت معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از بین 95 دانشگاه و پژوهشگاه فعال در این حوزه با کسب رتبه 11 در شاخص نسبی عملکرد و کسب رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در حال اجرا و تعداد کتابهای تألیفی به عنوان تنها پژوهشگاه حوزه علوم انسانی وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری معرفی شده است .
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴نشست مشترک علمی میان اعضای هیأت علمی گروه روان شناسی پژوهشگاه و روان شناس برجسته آمریکایی برگزار شد.
به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی پژوهشگاه؛ نشست علمی مشترک میان اعضای هیأت علمی گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و روان شناس برجسته آمریکایی پروفسور دکتر هارولد کوئینگ: روان شناس و پزشک، پژوهشگر و استاد دانشگاه کارولینای شمالی آمریکا به تاریخ دوشنبه 20 بهمن ماه در سالن جلسات پژوهشگاه به صورت مجازی برگزار شد. در این نشست، حضرت آیت الله غروی رئیس پژوهشکده علوم رفتاری و مدیر گروه روان شناسی پژوهشگاه ضمن تشریح تاریخچه فعالیت های حوزه روان شناسی اسلامی در پژوهشگاه بر مزیت های این حوزه از علم از جمله حوزه مطالعات خانواده و مشاوره اشاره کردند و همکاری با اندیشمندان بین المللی در این عرصه را به منظور تبادل دانش و تجربه و توسعه مأموریت و رسالت پژوهشگاه ضروری دانستند. در ادامه، سایر اعضای گروه آقایان دکتر آذربایجانی، دکتر جان بزرگی و دکتر سالاری فر هر یک گزارشی از فعالیت ها و پروژه های حوزه مطالعاتی خود ارائه نمودند.
پروفسور هارولد کوئینگ ضمن ابراز شگفتی و اشتیاق خود از آشنایی با این فعالیت های ارزشمند تصریح کردند که آنچه در پژوهشگاه در حوزه روان شناسی اسلامی انجام شده است بسیار نزدیک به آنی است که در آمریکا و در دانشگاه ها و کلینیک های پیشرفته آمریکایی انجام می شود و ایشان ابراز داشتند که استفاده از آموزه های ادیان علی الخصوص اسلام یکی از اولویت های متخصصان روان شناسی در آمریکا در توسعه تکنیک ها و مهارت های این رشته در درمان بیماران است، اما بستر کافی برای کاربرد آنها در موارد کلینیکال در آنجا وجود ندارد و وجود یک مرکز مشاوره و کلینیک برای اجرای ایده ها و نوآوری های روان شناسی اسلامی در پژوهشگاه را از مزیت های این فعالیت دانستند. پروفسور کوئینگ حوزه مطالعات خانواده و فرزندپروری را از دیگر مزیت های گروه روان شناسی پژوهشگاه دانستند و ابراز امیدواری کردند تا روزی دستاوردهای روان شناسان پژوهشگاه به زبان انگلیسی برای متخصصان آمریکایی قابل استفاده باشد.
در پایان، ایشان دعوت پژوهشگاه برای عضویت در هیأت تحریریه نشریه اسلام و روان شناسی را پذیرفته و مقرر شد تا در گام نخست همکاری ها، در زمینه تدوین فصلی از کتابی با عنوان روان شناسی و دین با جناب آقایان دکتر جان بزرگی و دکتر آذربایجانی همکاری نمایند. همچنین مقرر شد نشست های تخصصی مشترک با حضور پروفسور کوئینگ در ماه های آتی توسط گروه روان شناسی برنامه ریزی و تداوم یابد.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416