🔴 در بیستوسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار؛ تفاهمنامه دریافت یارانه تجاری سازی فناوری بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی یزد منعقد شد.
🔴 با اهتمام گروه همکاری های علمی و بین المللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ تفاهم نامه سه جانبه طرح اعطای یارانه تجاری سازی فناوری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (واحد فناور سلامت نوید نیایش)، مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف در غرفه وزارت علوم در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار تهران به تاریخ 21 آذرماه 1401 به امضاء رسید. خرید محصولات پژوهشی، آموزشی و فناورانه مرتبط با طرح مراقبت معنوی بیماران صعب العلاج و تولید نرم افزار مانیتورینگ دیتای مراقبت معنوی از جمله محورهای اصلی توافق های میان صاحبان و متقاضیان فناوری تعیین شده است.
🔴 @research_hu
هدایت شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
در بیستوسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار؛
💢تفاهمنامه دریافت یارانه تجاریسازی فناوری بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی یزد منعقد شد
🔹در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، در غرفه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تفاهمنامه دریافت یارانه تجاریسازی فناوری بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی یزد منعقد شد.
http://www.msrt.ir/fa/news/74908
♻️ با ما همراه باشید
http://eitaa.com/msrt_ir
🆔@msrt_iri✅
🔵 برترینهای پژوهشی سال 1401پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔴 رییس پژوهشکده برتر
- دکتر محمد فتحعلیخانی رییس پژوهشکده علوم اسلامی
🔴 اعضای هیئت علمی برتر
- دکتر سیدرضا حسینی عضو هیئت علمی گروه اقتصاد
- دکتر مسعود جان بزرگی عضو هیئت علمی گروه روانشناسی
- حجت الاسلام و المسلمین مصطفی دانشپژوه عضو هیئت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی
🔴 مدیران گروههای پژوهشی برتر
- دکتر ابوالفضل گائینی مدیر گروه مدیریت
- دکتر محمد داودی مدیر گروه علوم تربیتی
- حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی مدیر گروه تاریخ اسلام
🔴 پژوهشگران برتر
- دکتر زهرا فهرستی پژوهشگر همکار گروه حقوق و فقه اجتماعی
- دکتر حسین اژدری زاده پژوهشگر همکار گروه جامعه شناسی
- دکتر سیدرضا نقیب السادات پژوهشگر همکار گروه ارتباطات
🔴 سردبیر نشریه برتر
- دکتر محمد داودی سردبیر نشریه تربیت اسلامی
🔴 @research_hu
🔴 منشر شد:
🔴 کتاب زیبایی شناسی دینی تلویزیون اثر جناب آقای دکتر علی اصغر فهیمیفر از مجموعه آثار گروه ارتباطات به زودی توسط پژوهشگاه منتشر میشود.
🔴چکیده:
از اصطلاح زیباییشناسی تعابیر مختلفی شده است، از جمله انجام یک بحث خالص فلسفی راجع به ماهیت زیبایی و چگونگی عملکرد ذهن در ادراک و قضاوتهای زیبایی شناختی. این یکی از مهمترین تعاریف از زیباییشناسی است. در کنار این تعبیر شایع، تعابیر دیگری هم ارائه شده است؛ از جمله اینکه زیباییشناسی عبارت است از شناخت ریشههای فلسفی تکنیکها (نه فقط شناخت خود تکنیکها). این اعتقاد نزد برخی وجود دارد که تکنیکها نهفقط ابزاری برای بیان محتوا، بلکه خود، عینِ محتوا هستند و تبلور نوعی از دستگاه فلسفی هستند، مانند پرسپکتیو در نقاشی غرب گرچه یک تکنیک است، اما محصول و نتیجه یک خاستگاه فرهنگی و فلسفی است. پرسپکتیو در واقع تبلور و تجسمِ زیباییشناختیِ اعتقاد به اصالت سوژه و بازنمود دنیای مادی از منظر انسان در هنر است. در اين كتاب گرچه به تمامي تعاريف پشگفته توجه شده، اما تأكيد مؤلف عمدتاً بر تعريف اخر است. در واقع تلاش شده تلويزيون به عنوان يك سازه هنري مورد تأملات فلسفي قرار گرفته و احياناً راههاي تصرف در زبان آن مورد مطالعه واقع شود. به هر روي آنچه در ادامه میآید مطالعهای درباره تلویزیون با روش عقلانی و انتقادی است که میکوشد نسبت بین این رسانه مدرن با فرهنگ و ارزشهای ایرانی و اسلامی را تا حدی بیان کند که میتواند نوعی زیباییشناسی و یا نوعی فلسفه تلویزیون محسوب شود.
🔴 @research_hu
🔴پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می کند
نشت علمی
«ساماندهی مسائل فرهنگی _ اجتماعی حاشیهنشینی»
🔴زمان: یکشنبه 27 آذر ماه 1401 ساعت 8:30 الی 12
🔴 مکان: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه - قم
لینک حضور در جلسه:
🔴 vc.rihu.ac.ir/ch/meeting2
🔴@research_hu
🔴برگزار شد:
«شیوه استاندارد استناددهی درونمتنی (APA)»
همراه با
نکات پرکاربرد آن
🔴اوّلین «دوره کوتاهمدّت» کارگاه ویرایش و درستنویسی با عنوان «شیوه استاندارد استناددهی درونمتنی (APA)» با حضور تنی چند از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه توسط مدیریت آموزشهای تخصصی و تحصیلات تکمیلی و تدریس دکتر سیدعدنان اسلامی رئیس اداره آمادهسازی و نشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز پنجشنبه مورخ 24 آذرماه 1401 ساعت 10 الی 12 برگزار شد.
🔴ویژگی کارگاه ویرایش و درستنویسی پژوهشگاه:
♦️کارگاهها بهصورت کاربردی
♦️در یک جلسه (دوساعت)
♦️با محوریت یک موضوع
برگزار میشود.
🔴 علاقهمندان به منظور ثبت نام و شرکت در دورههای ویرایش و درست نویسی میتوانند با جناب آقای دکتر سیدعدنان اسلامی از طریق پست الکترونیکی
♦️ a.islami@gmail.com
هماهنگیهای مقتضی را بعمل آورند.
🔴 research_hu
🔴بهزودی منتشر میشود:
«دین، کجروی و کنترل اجتماعی»
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بهزودی کتاب «دین، کجروی و کنترل اجتماعی» اثر رادنی استارک و ویلیام سیمز بینریج، ترجمه شده توسط جناب آقای دکتر مهدی صفار دستگری از مجموعه آثار گروه جامعهشناسی پژوهشکده علوم اجتماعی را منتشر میکند.
🔴 @research_hu
🔴منتشر شد:
کتاب «روششناسی مطالعات دلالتپژوهی» اثر دکتر حسن دانایی فرد از مجموعه آثار گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشکده علوم رفتاری منتشر شد.
🔴@research_hu
🔴مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّهی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد.
🔴 ۲۵ آذرماه، روز ملی پژوهش بر تمامی استادان، پزوهشگران و فعالان عرصه علم و فناوری بویژه مدیران و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گرامی باد.
مدیریت پژوهش و همکاری های علمی بین المللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔴 @research_hu
ÈíÇäÇÊÏÑÏíÏÇÑÇÓÇÊíÏæÑÄÓÇìÏÇäÔÇååÇþموسیقی.mp3
814.3K
🔴 چرا ما این اهتمام و این انگیزش را در زمینهی مسائل مربوط به دانشگاه و دانش و پژوهش به خرج میدهیم؟ چون عقبیم؛ عقب نگه داشته شدیم.
🔴 بیانات رهبری در دیدار اساتید و رؤسای دانشگاهها
۱۳۸۶/۰۷/۰۹
⭕️ به مناسبت روز پژوهش
🔴 @research_hu