https://www.sakhtar.com/ پایگاه فعالان علم و پژوهش ایران
این پایگاه به معرفی افرادی می پردازد که در برگزاری کنفرانس های کشور و یا در انتشار ژورنال ها و مجلات معتبر علمی ایران نقشی دارند. این سایت زیر مجموعه پایگاه سیویلیکا می باشد که مرجع انتشار مقالات علمی کشور می باشد. کلیه اطلاعات نمایش داده شده در این سایت نیز از طریق داده های ثبت شده در پایگاه سیویلیکا استخراج و نمایش داده می شود.
دیده بان علم ایران https://www.isw.ir/
دیده بان علم ایران از سال ۱۳۹۵ به همت جمعی از پرسابقه ترین روزنامه نگاران علمی کشور فعالیت خود را آغاز کرده است. تجربه سالها فعالیت حرفه ای در رسانه های عمومی کشور نشان داده به رغم رشد نسبی روزنامه نگاری علمی کشور در سالهای اخیر و توجه بیش از پیش به اهمیت توسعه علمی و فناوری در رشد و شکوفایی اقتصاد دانش بنیان و تحقق توسعه پایدار، حوزه علم و فناوری همچنان اولویت آخر اغلب رسانه هاست و رویکرد سیاسی و اقتصادی حاکم بر نظام رسانه ای کشور، مجال شایسته ای برای پرداختن به این حوزه نداده است. دیده بانی و پایش مستمر روند توسعه علم و فناوری، ضرورتی اجتناب ناپذیر در تداوم روند رو به جلوی رشد تولید علم کشور است دیده بان علم ایران تلاش می کند بازتاب دهنده صادق دیدگاهها، نظرات، موفقیتها و دستاوردها و مطالبات جامعه علمی و فناوری کشور باشد.
در این راستا، خط مشی فعالیت این رسانه مبتنی بر انعکاس صادقانه و فارغ از بزرگنمایی و کوچک نمایی وضعیت موجود، قوت ها و ضعفها، رویدادها و دستاوردهای علمی و فناوری کشور، نگاه تحلیلی و آسیبشناسانه به مسائل این حوزه و بازنمایی همه جانبه و بی طرفانه دیدگاه ها و نقطه نظرات جامعه علمی در چارچوب قوانین کشور است و در عین حال توجه دقیق به اصول حرفه ای روزنامه نگاری و توجه به نیازهای مخاطبان و استفاده از آخرین تکنیکها و ابزارهای اطلاع رسانی را در دستور کار خود دارد.
مرجع انجمن های علمی https://www.saref.ir/
پایگاه مرجع انجمن های علمی ایران، یکی از زیر مجموعه های پایگاه سیویلیکا است که به معرفی؛ دسته بندی و ارائه اخبار و دستاوردهای انجمن های علمی کشور می پردازد و بر اساس مستندات علمی ثبت شده از انجمن ها در پایگاه سیویلیکا، فعالیت علمی انجمن ها رتبه بندی می شود.
با نمایه سازی بیش از نیم میلیون مقاله تولید شده در کشور در قالب کنفرانس های تخصصی و ژورنال های علمی در مجموعه سیویلیکا، این امکان فراهم گردیده تا رصد برخطی از وضعیت علمی و جایگاه مراکز دانشگاهی و پژوهشی و همچنین انجمن های علمی داشته باشیم. لذا شروع نمودیم به انجام پردازشها و تحلیلهای دقیق بر روی آمار داده های مقالات ایران. این پردازش ها به نتایج ارزشمندی انجامید که در دو پایگاه جداگانه برای دانشگاهها و انجمنها خلاصه ای از نتایج این تحلیلها به اشتراک گذاشته می شود تا سیاستگذاران و مسئولان تدوین کننده استراتژی ها و رویکردهای مراکز پژوهشی بتوانند دید درستی از روند حرکت موسسه خود داشته باشند.
پایگاه مرجع دانشگاه های ایران https://www.uniref.ir/
پایگاه مرجع دانشگاه های ایران، به معرفی، دسته بندی و رتبه بندی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور می پردازد. در این پایگاه اطلاعات پایه و اولیه هر مرکز دانشگاهی جمع آوری و ارائه شده است و می توانید اطلاعات پایه هر دانشگاه را مشاهده نمایید. داده های استفاده شده توسط این پایگاه از مجموعه پایگاههای سیویلیکا، مرجع نشریات علمی ایران، پایگاه همایش های ایران، مرجع انجمن های علمی ایران و پایگاه اکوسیستم کارآفرینی ایران جمع بندی می شوند
مرجع ژورنالها jref.ir
مرجع ژورنال ها، یکی از پایگاه های زیر مجموعه سیویلیکا می باشد که به عنوان مرجع کلیه مجلات و ژورنال های علمی-تخصصی ایرانی و بین المللی فعالیت می کند. در این پایگاه می توانید اطلاعات پایه کلیه مجلات علمی و تخصصی را مشاهده کرده و برای پیدا کردن ژورنال های مورد نظر جهت ارسال و ثبت مقاله خود در این مجلات کمک بگیرید
آمار نشریات ایران در پایگاه مرجع ژورنالها : تعداد کل مجلات : ۲,۳۹۰ مجله، مجلات دانشگاهی : ۱,۴۷۵ مجله، مجلات انجمن های علمی : ۲۱۲ مجله ،تعداد شماره ها : ۱۵,۱۷۰ مجله، نمایه شده در سیویلیکا: ۹۰۴ مجله
مجلات علمی پژوهشی : مجلات علمی و پژوهشی به نشریاتی اطلاق می گردد که مقاله های آن به ارائه یافته های جدید علمی حاصل از طرح های پژوهشی، پایان نامه ها و رساله های تحصیلی و سایر موارد پژوهشی می پردازد
مجلات علمی ترویجی : ترویجی به نشریاتی اطلاق می گردد که مقاله های تخصصی آن به معرفی، ترویج و بسط آگاهی های علمی در میان جامعه علمی مربوط می پردازد و سطح آگاهی ها و دانش را ارتقاء می بخشد و او را با مفاهیم جدید آشنا می سازد.
مجلات دارای نمایه بین المللی :فهرستی از مجلات ایرانی که موفق به اخذ نمایه بین المللی شده اند و مقالات آن ها در پایگاه های معتبر علمی بین المللی نمایه می شوند.
مجلات دارای نمایه سیویلیکا : فهرستی از مجلات علمی معتبر که موفق به اخذ نمایه سیویلیکا شده اند و مقالات آن ها در پایگاه سیویلیکا نمایه می شوند. این مقالات در تحلیل های علم سنجی و رتبه بندی دانشگاه های ایران لحاظ می شوند.
مرجع دانش: سیویلیکا، ناشرتخصصی کنفرانس های ایران
پایگاه سیویلیکا حدود یک میلیون عنوان مقاله علمی پژوهشی داخلی را در اختیار پژوهشگران و دانش پژوهان قرار می دهد و از هر کجا که باشید به آن دسترسی دارید. سایر پایگاه های علمی زیر مجموعه سیویلیکا شامل تعدادی از پایگاههای علمی پژوهشی است که هر یک تامین کننده بخشی از نیازهای محققان و پژوهشگران می باشد.
پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی به صورت فراگیر، جامع و روزآمد خدمات خود را در بخش های مختلف به شرح ذیل ارائه می دهد:
- نمایه سازی مقالات نشریات علمی پژوهشی کشور که از طریق کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری و کمیسیون نشریات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صاحب مجوز می شوند. - نمایه سازی مقالات نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و نشریات علمی دانشگاه پیام نور - دسترسی به چکیده و متن کامل مقالات به صورت رایگان - ارائه اطلاعات هر نشریه در صفحه مجزا همراه با دسترسی به شماره های منتشر شده از سال 1379 به بعد - امکان جستجوی مقالات و نویسندگان بر اساس عنوان مقاله، نشریه و چکیده - نمایه سازی چکیده مقالات محققان ایرانی در نشریات بین المللی - معرفی و نمایه نشریات ایرانی نمایه شده در ISI
https://elmnet.ir پایگاه علم نت
علم نت یک جویشگر علمی فارسی با رویکردی شبیه به گوگل اسکالر، به شکل تخصصی و یکپارچه سایت های نمایه کننده اسناد علمی: مگیران) (magiran، نورمگز(noormags)، اس ای دی(SID)، انسانی(ensani)، سیویلیکا ( civilica)، ایرانداک ( irandoc) ، سایت های اصلی نشریات علمی پژوهشی و... ) را ایندکس کرده و در اختیار پژوهشگران قرار می دهد.
هدایت شده از پژوهش و فناوری
مصطفی فضائلی متولد ۲۰ ابان ۱۳۳۹ تحصیلات دوره متوسطه را در زادگاهش شهر گلپایگان گذراند و از سال ۱۳۶۲ وارد حوزه علمیه قم شد و به تحصیل علوم دینی و معارف اسلامی مبادرت ورزید در سال ۱۳۶۶ در کنار دروس حوزوی با شرکت در کنکور سراسری و کسب رتبه یک رزمندگان و ۷ آزاد سراسری در رشته حقوق دانشگاه تهران(مجتمع آموزش عالی قم) پذیرفته شد و پس از گذراندن کارشناسی حقوق همزمان با ادامه تحصیلات حوزوی در مقطع کارشناسی ارشد حقوق بین الملل دانشگاه شهید بهشتی با رتبه ۲ کشوری پذیرفته شد و با رتبه عالی فارغ التحصیل گردید. در آزمون اعزام دانشجو به خارج در مقطع دکتری در مجموعه حقوق رتبه اول را کسب کرد. دروس سطح حوزه را در سال ۱۳۷۲ به پایان رساند و وارد دروس خارج فقه و اصول شد. در سال ۱۳۸۱ به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در دوره دکتری شناخته شد و موفق به اخذ لوح تقدیر از دست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گردید. در سال ۱۳۸۴ موفق به دفاع از رساله دکتری خود با درجه عالی شد. وی از شهریور ۱۳۷۵ تا کنون به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه قم مشغول به خدمت است. از افتخارات علمی ایشان می توان به دریافت جایزه کتاب سال ۱۳۸۶ ، دریافت جایزه اثر برگزیده رشته حقوق در دومین جشنواره بین المللی فارابی(۱۳۸۷) و دریافت جایزه کتاب سال در بیست و هفتمین جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران(۱۳۸۸) ، اشاره نمود.
از جمله فعالیت های علمی پزوهشی ایشان می توان به انتشار ۱۴ عنوان کتاب و ارائه بیش از ۴۰ عنوان مقاله در نشریات معتبر داخلی و بین المللی، همچنین ارائه سخنرانی در همایش ها و سمینارهای داخلی و بین المللی اشاره کرد.
طرح پژوهشی «تفسیر قرآن به قرآن؛ سیرتاریخی؛ مبانی و معیارها» اثر جناب آقای دکتر علی فتحی پس از خاتمه و اخذ تأییدیه از موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی به عنوان نهاد مشارکت کننده، در فرآیند آماده سازی و چاپ قرار گرفت.
این طرح تحقیقاتی با رویکرد بازسازی و ارتقای روش و روش شناسی علوم انسانی اسلامی و نقد و بررسی متون دینی به عنوان یکی از منابع درسی سرفصل مکاتب و جریان های تفسیری و نیز روش های تفسیری مقاطع تحصیلات تکمیلی کاربرد دارد.
چکیده:
واژهها و گزارهها در منظومه معنایی قرآن، به گونهای هوشمندانه، هدفمند و منسجم با یکدیگر پیوند دارند به طوری که با تدبر بیشتر در ایات قرآن میتوان پیوستگی معنایی آنها را فهمید. شیوه تفسیر قرآن به قرآن، که همواره مورد توجه مفسران و قرآنپژوهان بوده است، روشی مهم برای درک پیوستگی معنایی آیات قرآن است. درک درست و دقیق از مبانی بنیادین و معیارهای صحیح تفسیر قرآن به قرآن بر فهم ضابطهمند و شناخت پیوند معنایی آیات قرآن با یکدیگر استوار است. این اثر ضمن گزارش عینی پیشینه تاریخی تفسیر قرآن به قرآن، به بررسي مباني و معیارهای مهم آن پرداخته است. بدیهی است شناخت سیر تاریخی، مبانی و معیارهای تفسیر قرآن به قرآن ما را از یک سو، با امتیازها و دستاوردهای این شیوۀ تفسیری و از سوی دیگر، با کاستیها و لغزشهای فراروی آن بیشتر آشنا میکند.
با استناد به مصوبات دومین جلسه شورای علمی گروه تاریخ اسلام طرح پژوهشی «نفوذ تمدن اسلام در اروپا» پیشنهادی دکتر محمد باقر خزائیلی آغاز شد.
این طرح پژوهشی منطبق با سرفصل مصوب شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با عنوان«نفوذ تمدن اسلام در اروپا» در قالب کتاب درسی «تاریخ اسلام در اروپا» برای دانشجویان مقطع کارشناسی گرایش تاریخ جهان و کتاب درسی «تاثیر تمدن اسلامی بر غرب» برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد گرایش فرهنگ و تمدن اسلامی استفاده می شود.
با سلام و احترام با عنایت به لغو عضویت برخی اعضا و همراهان در گروه اطلاع رسانی «پژوهش و رویدادهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه»، مستدعی ضمن مراجعه به لینک زیر و پیوستن به اعضای گروه:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
مساعدت مقتضی را جهت ارسال لینک عضویت در گروه و دعوت از دوستان، اعم از استادان حوزه علمیه، اعضای شورای علمی گروه های پژوهشی، پژوهشگران، علاقهمندان حوزه علوم انسانی اسلامی، دانشجویان ، طلاب و مدیران گروه ها وکانال های اطلاع رسانی جهت پیوستن به گروه عنایت فرمایید.
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
هدف از فعال سازی گروه:
1. معرفی «به هنگام»و توسعه ضریب نفوذ آثار و رویدادهای علمی پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جوامع هدف با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی؛
2. جلب مشارکت سازمان های علمی و دستگاه های اجرایی در اجرا، چاپ و نشر آثار پژوهشگاه؛
3. شناسایی پژوهشگران مجرب صاحب نظر و صاحب اثر و حمایت از آثار پژوهشی ایشان از طریق جذب و معرفی مولفین و طرح پژوهشی ایشان به گروههای پژوهشی؛
4. اطلاع رسانی دستورالعمل ها و ابلاغیه های پژوهشی؛
5.معرفی و ارائه به هنگام فراخوان های علمی پژوهشی؛
6.ارائه لینک ها و مطالب مفید پژوهشی.
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
دکتر مجید مبینی مقدس
طلبه درس خارج، دکتری فرهنگ و ارتباطات
@ravesh_ejtehad @rasadin
کتاب «معرفتشناسی تئوریهای سازمان و مدیریت» اثر دکتر ابوالفضل گائینی عضو هیأت علمی گروه مدیریت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شد.
............
چکیده:
در اين اثر سعي شده تا جايگاه علم مديريت، از دریچه معرفتشناسی، در بين معارف بشري بازشناسي شود و سپس به تبيين پیشینی ازمعرفتشناسي دانش مديريت اسلامي به عنوان پيشفرض مهم براي ورود به این دانش، پرداخته و آبشخورهاي معرفتياي را كه اين دانش از آن تغذيه مينمايد، شناسانده گردد، تا هم توجيهي معقول براي چنين دانشي فراهم آيد و هم مبادي و لوازم منطقي براي ورود به اين دانش شناسايي شود. ازنگاه فلسفه اسلامی معاصر، مفهوم اعتباریات، از نگاه معرفتشناسی و هستیشناسی، جایگاه سترگی را به خود اختصاص داده است. مفهوم اعتباریات مساوقت مصداقی با مفهوم تکنولوژِی نرم دارد که از مدیریت تلقی به آن میشود.
در این کتاب سعی شده از موضع اعتباریات به مقوله مدیریت و سازمان پرداخته شود تا از این طریق، احتمالاً، تبیینی قابل دفاع از امکان پی افکندن دانشی به نام مدیریت اسلامی فراهم شود. آنچه معرفتشناسي ديني در اختيار ميگذارد، افزون بر تأييد برخي كاربرد روشها و منابع معرفتي ديگر، با شكستن نگرش انحصارگرايانه آنها، روشها و منابع ديگري را فراروي امر پژوهش قرار ميدهد. استفاده از منابع وحيانی، بديل ديگري است كه معرفتشناسي ديني ارائه ميدهد و دانش مديريت اسلامي، علی الادعاء ، با تأثيرپذيري از اين نوع معرفتشناسي، بسطي ديگر در موضوعات و روشهاي خود پيدا ميكند.
قیمت: 30000تومان
تعداد صفحات: 247
سال انتشار: بهار 1399
چطور از آخرین #مقالات و #مجلات منتشره تو یک حوزه تخصصی مطلع بشیم!؟
👈🏻 از سیستم هشدار دهنده (Alerts) در #ScienceDirect کمک بگیرید.
☑️ سیستم آگاهي رساني، سیستمي است که به صورت اتوماتیک و متناوب، هر روز، هر هفته و یا هر ماه جستجوی شما را اجرا و با پست الكترونیک (e-mail) شما را در جریان رکوردهای جدید اضافه شده به سیستم قرار ميدهد.
☑️اگر در حال نگارش #پایاننامه هستید، این روش به شما کمک میکند تا در بازه زمانی نگارش(خصوصا برای بخش زمانبر فصل دوم) از آخرین مقالات منتشر شده مطلع شده و از آنها نیز در پژوهش خود استفاده کنید.
👈در پایگاه Science Direct امكان استفاده از سه نوع Alert وجود دارد:
🔻هشدار Search Alerts: آگاهي از مقالات جدید مرتبط با موضوع مورد نظر.
🔻هشدار Topic Alerts: آگاهي از مجله جدید اضافه شده به مجموعه مرتبط.
🔻هشدار Volume/Issue Alert: آگاهي از انتشار شماره جدیدی از مجلة مورد نظر.
پژوهش فناورانه، ارتباطات علمی و انتقال تجارب در فضای سایبر
https://nafr.ir/
شناختنامه جناب آقای بذرافشان
...........
دانش آموخته حوزه و دانشگاه . مدارج علمی اتمام سطح حوزه علمیه و کارشناسی ارشد مذاهب اسلامي/ با تجربه و تخصص در زمینه های "فناوری اطلاعات و ارتباطات" ،"الهیات و معارف اسلامی" ،"روش تحقیق"، سابقه تدریس دروس عمومی و دروس کتابداری واطلاع رسانی ومباحث روش تحقیق و.../و سابقه همکاری بانشریات مختلف / مدیر و مشاور برخی پایگاه های اینترنتی و عضو گروهای کارشناسی مختلف
........
https://eitaa.com/joinchat/852688932C790fd17074
nafr.ir
edu.blsys.ir
صفحه اینستاگرامی دکتر اسلامی به نشانی زیر معرفی می شود
https://instagram.com/eslami.mt?igshid=zke07sjaljp3
هدایت شده از بانگینه: فناورانه های بذرافشان
هر فایلی را به فایل دیگر تبدیل کنید
وبسایت Cloudconvert کار تبدیل فرمتها را با دربرگیری ۲۱۴ فرمت مختلف انجام میدهد، بنابراین پشتیبانی این وبسایت بسیار گسترده است و فایلهای بسیار زیادی را شامل میشود. از فایلهای صوتی، ویدیویی، اسناد، کتابهای الکترونیک تا تصاویر و سندهای گسترده همگی را میتوانید در این وب سایت به فرمتهای دیگر تبدیل کنید.
https://cloudconvert.com
جستجو در بیش از 150 میلیون فایل PDF
به کمک این موتور جستجو، می توانید در مورد هر موضوع پژوهشی، فایل های Pdf مرتبط را جستجو و دانلود کنید !
www.pdfdrive.net
📚 سایت های دانلود رایگان کتاب خارجی
1. booksee.org
2. bookyards.com
3. doabooks.org
4. bookboon.com
5. bookzz.org
6. golibgen.io
7. libgen.io