https://eitaa.com/Pajoheshyar
بازار رایگان معرفی و عرضه دستاوردها، رویدادها و خدمات پژوهشی علوم انسانی _ اسلامی سازمانها و نهادهای علمی پژوهشی کشور و استادان و پژوهشگران علوم انسانی و طلاب حوزه علمیه .
https://eitaa.com/Pajoheshyar
http://rihu.ac.ir/fa
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یکی از پژوهشگاه های دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متشکل چهار پژوهشکده علوم اجتماعی، علوم اسلامی، علوم رفتاری و مطالعات و همکاریهای حوزه و دانشگاه است. فعالیتهای این پژوهشگاه در 16 گروه پژوهشی سازماندهی شدهاست که بر بازنگری و اسلامی سازی علوم انسانی متمرکز میباشند.
53 عضو هیأت علمی پژوهشگاه از دانش آموختگان برخوردار از تحصیلات توأمان حوزوی و دانشگاهی می باشند. دستاوردهای علمی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه از طریق انتشار کتاب، نشریات علمی، برگزاری نشستها و کرسی های علمی و ارائه خدمات مشاوره ای و کلینیکال در اختیار اساتید و دانشجویان، طلاب و علاقه مندان پژوهش های علوم انسانی با رویکرد اسلامی و سایر احاد جامعه قرار میگیرد.
علاوه بر اعضای هیأت علمی، پژوهشگاه از توانمندی علمی بیش از 200 استاد و صاحب نظر مجرب در حوزه علوم انسانی اسلامی به منظور تحقق مأموریت های ابلاغی و پیشبرد راهبردهای علمی خود بهره می برد.
روسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از بدو تاسیس تا کنون عبارتند از:
1. آیت الله محمد تقی مصباح یزدی از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ ؛
2. مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حسینی شاهرودی از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹ ؛
3. حجت الاسلام و المسلمین محمود محمدی عراقی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۵ ؛
4. آیت الله علیرضا اعرافی از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ ؛
5.حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد باقر سعیدی روشن از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳؛
6. حجت الاسلام و المسلمین استاد حسنآقا نظری از سال ۱۳۹۳ تا بهمن ۱۳۹۷؛
7. حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی محمد حکیمیان از سال 97 تا کنون .
به اطلاع اعضا و همراهان محترم می رساند دستاوردهای پژوهشی قابل ارائه در بازار پژوهش به منظور جلب سرمایهگذار و مشارکت کننده بیرونی به صورت رایگان در کانال و گروه مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه معرفی می شود.
رابطین و متقاضیان محترم می توانند مشخصات طرح و رابط سازمانی خود را به پیام رسان اینجانب در ایتا با شماره 09120774456 ارسال نمایند. ارادتمند سلطانی
@rahasoltani
https://eitaa.com/Pajoheshyar
بازار رایگان معرفی و عرضه دستاوردها، رویدادها و خدمات پژوهشی علوم انسانی _ اسلامی سازمانها و نهادهای علمی پژوهشی کشور و استادان و پژوهشگران علوم انسانی و طلاب حوزه علمیه .
https://eitaa.com/Pajoheshyar
در فرایند تجاری سازی علوم انسانی، «ربط اجتماعی» یکی از مهمترین مؤلفههایی است که باید در یک کار تحقیقاتی در علوم انسانی به آن توجه کرد؛ منظور از آن این است که آن پژوهش چه ربطی با جامعه پیدا می کند، و این که نتایج حاصل از آن چگونه به یکی از مسائل جامعه می پردازد و سعی دارد آن مسئله را تبیین کند یا شناختی از آن ارائه دهد؛ و اگر نیاز به راهحل دارد، بتواند گام دیگری برای حل آن بردارد. از این رو در طیفی که از تجاری سازی و کاربردی سازی تعریف می شود، ربط اجتماعی، موضوعی است که در همۀ موارد قطعاً باید مستتر باشد.
http://Eitaa.com/pajoheshyar
مفهوم چندنویسندگی...
هرگاه دو یا چند نویسنده برای تولید یک اثر علمی گرد هم آیند و از دانش و استعدادهای علمی و تخصصی خود در یک زمینۀ موضوعی استفاده کنند و در اختیار یکدیگر قرار دهند، فرآیندی به نام «چندنویسندگی» را در آن اثر علمی شاهد هستیم. تعابیر مشابه و مترادف دیگری با چند نویسندگی داریم، مانند «همنویسندگی»، «تألیف مشترک» یا «همکاری در تألیف» که معادل انگلیسی آن Co-Authorship است و الفاظ انگلیسی دیگری مانند multiple authorship، shared authorship را هم میتوان برای آن در نظر گرفت.
چند نویسندگی پیش از هر چیز، معلول و زادۀ همفکری است نه لزوماً معلول نگارش مشترک و چیدمان مشترک الفاظ؛ پس انتظار است که دستاورد علمی چندنویسنده، بسیار دانشمندانهتر، عمیقتر و با کیفیتتر از اثری باشد که یکی از نویسندگان همان گروه، به تنهایی در همان موضوع بنویسد. به عبارتی: «چند نویسندگی رنگ رخساره ای است که باید خبر بدهد از سرّ مشترکی در درون!»
🌼از همراهی شما سپاسگزاریم.
🔵 Eitaa.com/scienco
کتابسنجی (bibliometrics) نوعی روش پژوهش در علوم کتابداری و اطلاعرسانی است که به مطالعه یا سنجش کمّی متون و اطلاعات میپردازد. تحلیل استنادی و تحلیل محتوا دو روش رایج در حوزه کتابسنجی هستند. با این حال تحلیل استنادی تشکیل دهنده هسته اصلی علم کتابسنجی است.
https://eitaa.com/pAJOHESHYAR
علمسنجی (Scientometrics)، علم سنجش و تحلیل علم است. علمسنجی در عمل، بیشتر با استفاده از روشهای کتاب سنجی انجام میشود و مبتنی بر تحلیل استنادی است.
علم سنجی یكی از متداول ترین روش های ارزیابی فعالیت های علمی و مدیریت پژوهش است. بررسی كمّی تولیدات علمی، سیاستگزاری علمی، ارتباطات علمی دانش پژوهان و ترسیم نقشه علم، برخی از موضوعات این حوزه اند. در علم سنجی، ارتباطات علمی و شیوه های تولید، اشاعه و بهره گیری از اطلاعات علمی به روش غیر مستقیم و با بررسی منابع و مآخذ آنها ارزیابی می شود. نمایه های استنادی معتبر بین المللی همچون ISI، Scopus، Google Scholarاز ابزارهای علم سنجی محسوب می شوند.
https://eitaa.com/pAJOHESHYAR
اطلاع سنجی (Informetrics) اندازه گیری و سنجش اطلاعات در تمامی اشکال چاپی و الکترونیکی و به طور کلی دانش مدون.
همه مطالعات سنجشی علم اطلاعات ( کتاب سنجی، علم سنجی و وب سنجی) زیرمجموعه اطالع سنجی هستند.
https://eitaa.com/pAJOHESHYAR
وب سنجی (Webometrics) مطالعه جنبه های کمی وب و وب سایت ها و
استفاده از منابع اطالعاتی در محیط وب است.
مطالعه جنبه های کمی کل اینترنت را مجازسنجی (Cybermetrics )
می گویند. مفهوم مجاز سنجی کلی تر از وب سنجی و جزئی از اطلاع سنجی است.
https://eitaa.com/pAJOHESHYAR
انواع خوداستنادی:
خوداستنادی نویسنده (Citation-Self Author ): استناد دادن نویسنده به آثار قبلی خود )زمانی که شخص استنادکننده و استنادشونده یکسان هستند ( استنادی که مقاله استنادکننده و استنادشونده حداقل دارای نویسنده
مشترک باشند.
خوداستنادی مجله (Citation-Self Journal): استناد به مقاالت چاپ شده در مجله ای که مقاله در آن منتشر می شود (مدرک استنادشونده و استنادکننده هر دو در یک مجله منتشر شده اند)
خوداستنادی سازمانی (Citation-Self Institutional ): استناد دادن به آثاری که توسط همان سازمان در گذشته منتشر شده است (شخص استنادکننده و
استنادشونده متعلق به یک سازمان بوده اند)
🌼از همراهی شما سپاسگزاریم.
🔵 Eitaa.com/scienco
طرح« اختیارات و وظایف دولت اسلامی» اثر دکتر علیرضا لشکری عضو هیأت علمی گروه اقتصاد
https://eitaa.com/pAJOHESHYAR