در جلسه معاون پژوهشی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و روسای مراکز آموزشی و پژوهشی علوم انسانی؛ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مامور به برگزاری همایش ملی «نقش وحدت حوزه و دانشگاه در توسعه و تعالی نهاد علم» شد
به گزراش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نشست حضوری/مجازی برگزاری هفته پژوهش در حوزه علوم انسانی روز سه شنبه چهارم شهریورماه برگزار شد.
در این نشست دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر علی محمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و نماینده رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی شرکت داشتند.
با توجه به نامگذاری روز 27 آذرماه 99 به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه و برگزاری برنامه هایی در این روز در زمینه نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری، ماموریت برگزاری همایش ملی «نقش وحدت حوزه و دانشگاه در توسعه و تعالی نهاد علم» به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واگذار شد.
هفته پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۹ از ۲۲ آذر ماه به مدت یک هفته برگزار می شود که مهمترین رویداد پژوهش و فناوری رسمی و گسترده در سطح کشور است.
___
کانال پژوهش:
🔵https://eitaa.com/mrisc_rihu
گروه اطلاع رسانی پژوهش:
🔴https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه ای که به صورت حضوری و مجازی (ویدئو کنفرانس) با حضور دکتر عبدالساده نیسی دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری، مدیران حوزه پژوهش و فناوری وزارت علوم و همچنین روسا و معاونان پژوهش و فناوری دستگاه های اجرایی در راستای گفت و گو و تبادل نظر در مورد هفته پژوهش و فناوری سال جاری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، گفت: هفته پژوهش و فناوری امسال از ۲۲ الی ۲۷ آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی در ادامه در مورد تمایز برگزاری هفته پژوهش و فناوری نسبت به سالهای گذشته گفت: مورد اول این است که امسال با توجه به نامگذاری سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تمام برنامههای هفته پژوهش و فناوری باید در راستای این شعار باشد. تمایز دوم امسال بحث شیوع بیماری کرونا است؛ این معضلی که ایران و کل جامعه بشری را در برگرفته است و کلیه برنامهها را تحت تاثیر خودش قرار داده است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: خوشبختانه بخش پژوهش و فناوری، شرکت های دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری و نهادهای صنعتی و همچنین نهادهای سلامتساز در زمینه مقابله با ویروس کووید -۱۹ خیلی خوب درخشیدند و باید بخشی از این عملکرد مقابله با کرونا را در هفته پژوهش و فناوری منعکس کنیم تا به وظیفه خودمان عمل کرده باشیم. مقوله سوم آن است که باید بحث علوم انسانی، هنر و معماری و به ویژه حوزه و دانشگاه را بتوانیم در هفته پژوهش و فناوری برجسته، گسترده و قویتر از سال های قبل عملی کنیم.
در ادامه دکتر نیسی دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، ضمن خیر مقدم به مدعوین حضوری و مجازی گفت: هر ساله یک برنامه پیشنهادی از هفته پژوهش و فناوری ارائه می دهیم و روی این برنامه با احترام به نظر شما تصمیم گیری می کنیم.
وی افزود: مطابق روال هر سال روزها و شعارهایی نیز تعیین می گردد که ذیل آن دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و دستگاه های اجرایی شروع به برنامه ریزی خواهند کرد. همچنین امسال یک برنامه مشترک نیز با وزارت کشور داریم برای برگزاری هفته پژوهش و فناوری استانی و یک برنامه ملی که در تهران و در سطح کل کشور است. یک برنامه هم برای هر استان خواهیم داشت که یک تفاهم نامه با وزارت کشور امضا خواهیم کرد و ذیل این تفاهم نامه به تمام استانداری ها ابلاغ خواهد شد که با دانشگاه مادر آن استان جلساتی با موضوع هفته پژوهش و فناوری تشکیل شود و در نهایت برنامههای استانی زیر نظر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری انجام خواهد شد.
دکتر نیسی در ادامه در مورد هفته پژوهش و فناوری استانی و ملی این طور توضیح داد: هر ساله یک هفته قبل از شروع هفته پژوهش و فناوری که از مورخ ۲۲ الی ۲۸ آذرماه سال جاری می باشد برنامه هفته پژوهش و فناوری استانی را خواهیم داشت، به این منظور که هفته پژوهش و فناوری ملی و استانی با یکدیگر هم پوشانی پیدا نکند و معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و دیگر مدعوین در استانهای مختلف بتوانند در برنامههای هفته پژوهش و فناوری ملی که در تهران برگزار می شود، شرکت کنند.
دکتر نیسی همچنین در مورد جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر توضیح داد و گفت: آیین تقدیر از پژوهشگران برتر روز سه شنبه ۲۵ آذر ماه سال جاری و همچنین بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار از روز پنجشنبه ۲۷ الی ۳۰ آذرماه در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار خواهد کرد.
وی در خاتمه تصریح کرد: به مدت دو سال است که نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری همراه با نمایشگاه ایران ساخت که متولی آن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است برگزار می شود و امسال هم به همین شکل خواهد بود.
پیشنویس آییننامه جذب محققان پسادکتری در پژوهشگاهها تدوین شد.
....................
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت پژوهشگاهها و جذب محققان پسادکتری ابراز امیدواری کرد که با همکاری امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه، از اعتبارات سالیانه، برنامه فعالیتی ذیل ردیف بودجه موسسات پژوهشی جهت جذب محققان پسادکتری منظور شود.
___
کانال پژوهش:
🔵https://eitaa.com/mrisc_rihu
گروه اطلاع رسانی پژوهش:
🔴https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دبیرخانه مجمع پژوهشگاههای ملی کشور، دکتر غلامحسین رحیمی امروز (سهشنبه) در دهمین نشست سال جاری مجمع پژوهشگاه های ملی که به میزبانی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد، با تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط مجمع پژوهشگاه های ملی کشور در خصوص تدوین آیین نامه پسادکتری، وجود این آیین نامه را جهت ساماندهی امور در پژوهشگاه ها و دانشگاهها ضروری دانست.
وی با تاکید بر ضرورت اختصاص اعتباری ویژه جهت جذب محققان پسادکتری در بودجه پژوهشگاه ها تصریح کرد: باید زمینه ای فراهم شود که بتوان از بودجه دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی نیز در این زمینه استفاده کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به ظرفیت ها و مزیت های نسبی خاص پژوهشگاه ها بر ضرورت ساماندهی فرایند جذب دانشجو در پژوهشگاه ها تاکید کرد و گفت: ساماندهی این حوزه نیازمند بحث جدی و مبسوطی است که در اولین فرصت صورت خواهد گرفت و منطقاً پژوهشگاه ها نباید در پذیرفتن دانشجوی دکتری همانند دانشگاه ها عمل کنند و باید بر حسب ضرورت و به صورت هدفمند نسبت به راه اندازی رشته هایی که در دانشگاه ها وجود ندارد اقدام کنند.
دبیر شورای عالی عتف در پایان با اشاره به ظرفیتهای نهفته این شورا در جذب اعتبارات لازم برای پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی و ضرورت بهره گیری از این امکان، نکاتی را مطرح کرد و مقرر شد سازوکار دقیق این اقدام در جلسات آتی مجمع ملی پژوهشگاهها بررسی شود.
همچنین در این جلسه که با حضور روسای مجمع برگزار شد، پس از خیرمقدم دکتر نکومنش، رییس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، دکتر حسین میرزائی، دبیر مجمع گزارشی از اقدامات مجمع در قالب چهارکارگروه پسادکتری و دستیاری پژوهشی (با مسئولیت دکترزهرا رنجبر، رییس پژوهشگاه رنگ)، کارگروه بودجه و منابع انسانی (با مسئولیت دکتر نسرین نورشاهی، رییس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی)، کارگروه ماموریت گرایی و تشکیلات (با مسئولیت دکتر نکومنش، رییس پژوهشگاه پلیمر و دکتر جعفری، رییس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله) و کارگروه تجاری سازی (با مسئولیت دکتر عشوری، رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران) و مشارکت کلیه روسای پژوهشگاهها که طی یک ماه گذشته جلسات متعددی داشته اند ارائه کرد.
در ادامه، دکتر رنجبر، مسئول کارگروه پسادکتری و دستیاری پژوهشی، پیش نویس آیین نامه پسادکتری را مطرح و پس از ارائه نقطه نظرات اعضا مقرر شد این آیین نامه حداکثر تا پایان شهریورماه با همکاری دکتر شریفی، مدیرکل دفتر سیاستگذاری پژوهشی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم نهایی شده و توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شود.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف کمک به پیشبرد مزرهای دانش، حل مسائل اساسی کشور، و تهیه متون و منابع درسی دانشگاهی با رویکرد اسلامی در رشته ارتباطات از طرحهای پژوهشی، بنیادی و کاربردی پژوهشگران بر اساس ولویت های پژوهشی ذیل حمایت میکند:
1. مفاهیم، مبانی، مباد و نظریههای ارتباطات دینی؛
2. فلسفه علوم ارتباطا و فناوری ارتباطات دینی؛
3. ارتباطات در نزد اندیشمندان مسلمان؛
4. آسیب شناسی ارتباطات دینی؛
5. ارتباطات در منابع اسلامی؛
6. روشها و ابزارهای ارتباطی؛
7. مطالعات ارتباطات در جهان اسلام؛
8. نقد و بررسی فضای مجازی و سواد رسانه.
علاقهمندان به همکاری در محورهای یاد شده لطفا به وب سایت پژوهشگاه/پژوهش/پیشنهاد طرح پژوهشی مراجعه نموده و پس از ثبتنام، طرحنامه خود را در قالب طرحنامه پژوهشی ارسال نمایند.
🔴 http://rihu.ac.ir/fa/user/auth/login
______________________
گروه اطلاع رسانی پژوهش:
🔴https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
هدایت شده از رهنامه پژوهش
1_444233117.pdf
95.7K
📙سند تعریف پژوهش👆
کاری از معاونت پژوهش حوزه های علمیه
@rahnameh
هدایت شده از پژوهش و فناوری
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه علوم سیاسی به شماره 99/220/2022 فرایند تحقیق و نگارش درسنامه مبانی علم سیاست پیشنهادی حجت السلام دکتر محمدجواد نوروزی دانشیار موسسه آموزشی، پژوهشی امام خمینی «ره» آغاز گردید. با عنایت به مفاد طرحنامه مصوب ارائه شده، این درسنامه منطبق با سرفصل مبانی علمی سیاست مصوب شورای تحول و ارتقا علوم انسانی به منظور ارائه به دانشجویان مقطع کارشناسی تدوین میشود. از جمله مزیتهای این اثر پژوهشی میتوان به مبنا قراردادن دیدگاه اسلام و فلسفه فکری نظام جمهوری اسلامی ایران در تدوین این اثر اشاره کرد .
......................................
🔴Instagram.com/rihu_ac_ir
🔴https://eitaa.com/mrisc_rihu
🔵https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
40.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همراهان گرامی سلام
چطوری به WoS یا JCR دسترسی رایگان داشته باشیم؟!
🙏🏻 ممنون که این آموزش رو برای سایر پژوهشگران ارسال می کنید
_
گروه اطلاع رسانی پژوهش:
🔴https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416