🔴استراتژی نفتی مناسب برای جمهوری اسلامی
سخنرانان:
♦️پروفسور مسعود درخشان
♦️دکتر علی محمد حکیمیان
دبیر علمی
♦️دکتر علیرضا لشکری
لینک ورود به جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/rihu/meeting1
🔴آینده پژوهی اسلامی، ضرورتها و الزامات
دومین سخنران از مجموعه سلسله سخنرانیهای گروه آینده پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان «آینده پژوهی اسلامی، ضرورتها و الزمات» توسط دکتر محمدرحیم عیوضی سرپرست گروه آینده پژوهی پژوهشکده مطالعات و همکاری حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
♦️زمان : دوشنبه مورخ 25 اسفند 1399
♦️ساعت: 13 الی 14:30
لینک حضور مجازی در جلسه
🔵https://www.skyroom.online/ch/rihu/meeting4
🔴اولین تجربه همکاری اعضای هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در انجام طرح های پژوهشی مشترک با پژوهشگران خارجی
به نقل از گروه همکاریهای علمی بینالمللی پژوهشگاه: اولین تجربه همکاری مشترک میان اعضای هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگران بینالمللی در انجام طرحهای پژوهشی مشترک محقق شد. در این همکاری، پروفسور دکتر هارولد کوئینگ، روانشناس و پزشک صاحبنام اهل آمریکا و استاد دانشگاههای کارولینای شمالی و دوک (Duke) آن کشور و همچنین پژوهشگر و نویسنده شهیر در حوزه روانشناسی، سلامت و معنویت - که آثار ایشان از جمله آثار پرفروش و پراستناد در این حوزه مطالعاتی در سطح جهانی شناخته میشود - برای همکاری با جناب آقای دکتر مسعود جانبزرگی؛ استاد تمام گروه روانشناسی پژوهشگاه به منظور تألیف کتاب «درمانهای رفتاری-شناختی مبتنی بر رویکرد دینی، معنوی؛ نیروی چهارم» اعلام آمادگی نمودند و مقرر شده است تا این طرح پژوهشی به صورت مشترک با حضور این دو شخصیت برجسته علمی در حوزه علم روان شناسی تألیف و نسخه انگلیسی این اثر با همکاری ناشران معتبر بین المللی منتشر شود.
همچنین، همکاری با ایشان در قالب عضویت در هیأت تحریریه نشریه مطالعات اسلام و روانشناسی و نظارت و راهنمایی پروژههای پژوهشی با رویکرد سلامت، دین و معنویت نیز از سایر محورهای همکاری ایشان با پژوهشگاه خواهد بود.
پیش از این نیز، پروفسور کوئینگ در دو نشست تخصصی با اعضای گروه روانشناسی پژوهشگاه شرکت نموده و ضمن ابراز شگفتی از فعالیتهای انجام شده در پژوهشگاه در زمینه روانشناسی بالینی اسلامی و همچنین پژوهشهای انجام شده در حوزههای خانواده و فرزندپروری، بر ضرورت معرفی و گسترش دستاوردها و یافتههای روانشناسی و مشاوره با رویکرد اسلامی در سطح جهانی و ایجاد زمینه اجرای کلینیکال آنها در سایر کشورها از جمله آمریکا تأکید کرده بودند.
🌼مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، پیشاپیش فرارسیدن سال 1400 را حضور استادان، پژوهشگران، دانشجویان و مخاطبین محترم یافتههای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تبریک و شادباش عرض می نماید.
با تدارک اتخاذ شده انشاءلله با اطلاع رسانی عیدانه رویدادهای علمی پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در ایام آغازین سال جدید مهمان لحظههایتان هستیم
♦️مؤلف: دکتر علیرضا لشکری
♦️ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت
♦️گروه: اقتصاد
♦️قیمت: 35000تومان
♦️تعداد صفحات: 287
♦️تاریخ انتشار: پاییز 1399
لینک خرید اینترنتی:
📕http://rihu.ac.ir/fa/book
🔵 چکیده
دولت براساس اختیارات و وظایفی که دارد میتواند یکی از تأثیرگذارترین عوامل در ساختارها و تنظیمات اجتماعی و وسیلهای مهم برای نیل به اهداف زندگی اجتماعی باشد.
این نوشتار پس از آنکه در بخش نخست، مباحث پایهای شناسایی اختیارات و وظایف دولت اسلامی را بررسی میکند، در مورد اختیارات دولت اسلامی بر رویکردی تمرکز کرده که زندگی انسان را به دو بخش فردی و اجتماعی تقسیم میکند و اصل ولایت و یا عدم ولایت در این عرصهها را بررسی و سپس رویکرد فقیهان به نوع ولایت حاکم اسلامی را مطرح میکند. در بررسی وظایف دولت اسلامی، وظایفی مانند آموزش، بهداشت و سلامت و تثبیت ارزش پولی (که چندان مورد وفاق اقتصاددانان مسلمان نبوده) به صورت مفصل بررسی شده و توازن بهمثابه عدالت اجتماعی مهم¬ترین وظیفه و فلسفه تشکیل دولت اسلامی قلمداد شده است.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦️مؤلف: حجت الاسلام والمسلمین استاد حسن آقا نظری
♦️گروه: اقتصاد
♦️قیمت: 27000تومان
♦️تعداد صفحات: 231
♦️سال انتشار: بهار 1399
♦️ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت
🔴 فروش در فروشگاه اینترنتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:
📕http://rihu.ac.ir/fa/book
🔴چکیده:
در زمینۀ اقتصاد اسلامی تاکنون تحقیقات بسیاری به انجام رسیده است؛ با وجود این، در بخش عمدۀ آنها بُعد فقهی ـ حقوقی (فقه الاقتصاد) و در سطحی محدودتر ویژگی مکتبی و نظاممند بودن این حوزه مدنظر قرار گرفته است. به دیگر سخن، دربارۀ مبانی علمی اقتصاد اسلامی کمتر پژوهش شده است و در نتیجه، نظریات علمی این شاخه از اقتصاد، در مقایسه با مباحث حقوقی آن، پیشنیۀ کمتری دارد.
بر همین اساس، در کتابِ حاضر، چیستی اقتصاد اسلامی بهصورت جامع در دو بُعد حقوقی و علمی محوریت یافته و مبانی مکتبی بودن، نظاممند بودن و علمی بودن آن در سه بخش بررسی شده است.
_____________
🔴 https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416