هدایت شده از مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، آبان 1402 در ایران و در محورهای کلی ذیل برگزار میگردد:
محورهای میانرشتهای:
فلسفه و روششناسی علوم انسانی اسلامی
مدیریت تحول علوم انسانی
تمدن نوین اسلامی
قرآن و علوم انسانی
آینده پژوهی علوم انسانی
محورهای رشتهای:
اقتصاد اسلامی
تعلیم و تربیت اسلامی
ارتباطات و جامعهشناسی اسلامی
روانشناسی اسلامی
علوم سیاسی اسلامی
فقه و حقوق اسلامی
مدیریت اسلامی
معماری و شهرسازی اسلامی
متن کامل خبر:
https://scih.ir/Dwpvq
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
#خبر #بین_الملل
💢🔰
در راستای توسعه تعاملات بین المللی
اولین دوره آموزشی بینالمللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار میشود.
اولین دوره آموزشی بینالمللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «تدریس کتاب اصول رواندرمانگری و مشاوره با رویکرد اسلامی» با مشارکت گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز HRTE اندونزی برگزار میشود.
🔰مشروح خبر:
https://rihu.ac.ir/fa/news/37902
🔰سایت وزارت علوم:
http://www.msrt.ir/fa/news/74594
---------------
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
نشریات علمی معتبر مورد تایید کمیسیون حوزوی - مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور
https://quran.msrt.ir/fa/page/2363/%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%88%DB%8C
لینک فهرست نشریات علمی پژوهشی حوزوی
https://pazhuhesh.ismc.ir/%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d9%86%d8%b4%d8%af%d9%87/%da%a9%d9%85%d8%b3%db%8c%d9%88%d9%86-%d9%86%d8%b4%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d9%be%da%98%d9%88%d9%87%d8%b4%db%8c-%d8%b9%d9%84%d9%85%db%8c-%d8%ad%d9%88%d8%b2%d9%88%db%8c-%d9%85%d9%87%d8%b1-1401/
هدایت شده از جواد گائینی
♦️📣 *با همکاری دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی بهزودی منتشر میشود*
📚کتاب *تعارض قوانین؛ مطالعه تطبیقی حقوق موضوعه و فقه و حقوق اسلامی با تأکید بر احوال شخصیه*
🖌مؤلف:
*مصطفی دانش پژوه* (دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
📖 ناشر همکار : دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی
📝 *چکیده کتاب* :
تعارض قوانین به معنای خاص، مهم ترین موضوع حقوق بین الملل خصوصی است که در پژوهش حاضر، به صورت یک مطالعه تطبیقی از دو منظر حقوق عرفی متداول و رایج و فقه و حقوق اسلام و به ویژه فقه امامیه و در ضمن چهار فصل، بدین ترتیب مورد مطالعه قرارگرفته است:
فصل اول، با عنوان «صلاحیت وامکان اجرای خارجی»، با تبیین «قاعده تقریر» (گفتار نخست) و «قاعده الزام» (گفتار دوم) امکان استناد به قانون خارجی و گاه الزام به آن را نشان میدهد. فصل دوم، با عنوان «شرایط اجرای قانون خارجی»، سه شرط عدمی «عدم احاله»، «عدم مخالفت با نظم عمومی» و «عدم تقلب نسبت به قانون» را در ضمن سه گفتار تشریح میکند. فصل سوم، اعتبار اجرای قبلی قانون خارجی بهوسیله افراد و به عبارت دیگر، مسئله «شناسایی بینالمللی حقوق مکتسبه» را که با عنوان «تعارض متحرک» نیز شناخته میشود، مورد بحث قرار میدهد.
🔵@rihu.ac.ir
🔴@ketabnama_rihu
https://eitaa.com/ketabnama_rihu
هدایت شده از جواد گائینی
♦️📣 *با همکاری دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی بهزودی منتشر میشود*
📚کتاب *تعارض دادگاهها؛ مطالعه تطبیقی حقوق موضوعه و فقه و حقوق اسلامی با تأکید بر احوال شخصیه*
🖌مؤلف:
*مصطفی دانشپژوه* (دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
📖 ناشر همکار : دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی
📝 *چکیده کتاب* :
تعارض دادگاهها، یکی از موضوعات مهم حقوق بینالملل خصوصی است که در پژوهش حاضر، به صورت یک مطالعه تطبیقی از دو منظر حقوق عرفی متداول و رایج و فقه و حقوق اسلام و به ویژه فقه امامیه و در ضمن چهار فصل ، بدین ترتیب مورد مطالعه قرار گرفته است:
فصل اول با عنوان «کلیات»، پس از توضیح مفاهیم و اصطلاحات، با نشان دادن «روابط بینالمللی و بینالادیانی در فقه و حقوق اسلام»، وجود نخستین سنگ بنای تعارض دادگاهها در فقه اسلامی را اثبات می کند. فصل دوم، با عنوان «صلاحیت قضایی و آیین دادرسی»، صلاحیت قضایی بینالمللی دادگاههای دولت اسلامی را توضیح داده است. فصل سوم، با عنوان «ادله اثبات دعوا در دعاوی بینالمللی»، بر صلاحیت بینالمللی دادگاههای دولت اسلامی تأکید میورزد. فصل چهارم و پایانی، شناسایی و اجرای احکام صادره از دادگاه های خارجی را مورد بحث قرار میدهد.
🔵@rihu.ac.ir
🔴@ketabnama_rihu
https://eitaa.com/ketabnama_rihu
هدایت شده از جواد گائینی
♦️📣 *بهزودی منتشر میشود*
📚کتاب *تغییرات اجتماعی از دیدگاه شهید مطهری(ره)*
🖌مؤلف:
*حفیظ الله فولادی* (عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
📖 ناشر همکار : بنیاد علمی فرهنگی شهید علامه مرتضی مطهری(ره)
📝 *چکیده کتاب* :
موضوع تغییرات اجتماعی یکی از مهمترین دغدغههای اندیشمندان اجتماعی است که همواره در تلاش بودهاند تا خاستگاه رخداد آن را مشخص کنند. نظریههای مختلفی برای تبیین و تحلیل آن مطرح کرده و مکانیسم وقوع آن را بیان نمودهاند. استاد مطهری(ره)، یکی از اثرگذارترین اندیشمندان مسلمان در دوران معاصر، با تسلط بر علوم اسلامی از یک سو و مبانی علوم انسانی غرب از سوی دیگر، و با رصد دقیق واقعیات اجتماعی زمان خویش، و با بهرهمندی از هوش و استعداد خدادادی و نیز پشتکار خویش، در این خصوص به ارائه نظر پرداخته است. پذیرفتن پیدایش تغییر در ساحت وجودی همه موجودات جهان مبتنی بر نظریه فلسفی حرکت جوهری، که تغییر را خاصیت ذاتی همه اشیاء میداند، مشخصه تفکر صدرایی استاد مطهری در بررسی موضوع تغییرات در انسان و محیط پیرامون اوست. در این کتاب سعی شده دیدگاه ایشان در این باره، استخراج و عرضه شود.
🔵@rihu.ac.ir
🔴@ketabnama_rihu
https://eitaa.com/ketabnama_rihu
هدایت شده از جواد گائینی
♦️📣 *بهزودی منتشر میشود*
📚کتاب *سادات در هند*
🖌مؤلف:
*دکتر سیاوش یاری* (عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام)
*لیلا خدادادی*
📖 ناشر همکار : دانشگاه ایلام
📝 *چکیده کتاب* :
کتاب حاضر به بررسی نقش و جایگاه سادات در جامعه هند از ورود اسلام تا اواخر گورکانیان میپردازد. اگرچه اسلام در پی حملات نظامی مسلمانان وارد شبهقاره شد، اما آنچه موجب نشر و ترویج اسلام و تمدن اسلامی در این سرزمین شد، عوامل پیدا و پنهان دیگر، از جمله فعالیت اقشار غیرنظامی همچون تجار، صوفیان، علما و سادات بود که در نهایت منجر به تعمیق و تثبیت فرهنگ و تمدن اسلامی و شکلگیری حکومتهای اسلامی قدرتمندی همچون گورکانیان گردید. طبقة سادات با توجه به منزلت دینی و جایگاه اجتماعی خود بین گروههای مختلف، نفوذ داشتند. آنان در شبهقاره، از جایگاه والایی برخوردار بودند و از این موقعیت، برای نشر و گسترش اسلام و تشیع بهره بردند. سادات با درایت، کاردانی و توانایی علمی و حتی اداری خود، به جایگاههای والایی در بدنة سیاسی و اجتماعی هند دست یافتند و در برخی ادوار موفق به تشکیل دولت شدند که در این پژوهش به تفصیل به آن پرداخته شده است.
🔵@rihu.ac.ir
🔴@ketabnama_rihu
https://eitaa.com/ketabnama_rihu