تعداد آثار منتشر شده پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از سال 1378 تا پایان خردادماه سال 1399
.......................
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
عناوین آثار منتشر شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه.pdf
846.8K
فهرست عناوین آثار منتشرشده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری از سال 1378 تا پایان خرداد 1399
...............
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شهر کتاب آنلاین
https://shahreketabonline.com/products/publication/885/
در راستای توسعه تعاملات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با سازمان سمت روز دوشنبه مورخ 99/4/2 جلسه ای با حضور روسای دو مرکز، معاونین پژوهشی، مدیران و مسئولان دو مرکز در ساختمان مرکزی سازمان سمت برگزار گردید. در این جلسه حجج اسلام آقایان دکتر علی محمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر محمد ذبیحی رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت) ضمن بررسی موضوعات دوجانبه ، بر لزوم همکاری مشترک و بهرهمندی از ظرفیت علمی دو مرکز تأکید نمودند.
با سلام و عرض ادب حسب پیگیری همکاران محترم مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی،
انشالله شرایط و مدارک ازمون دکتری پژوهشگاه تا پایان هفته اعلام می شود.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی، دبیر همایش کتاب سال حوزه، گفت: با عنایت به شرایط بهداشتی موجود و ضرورت توجه و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مهلت ارسال آثار تا ۲۰ تیرماه تمدید شد.
وی در ادامه افزود: این همایش اختصاص به حوزویان برادر و خواهر داخل و خارج کشور دارد و لازم است کتابهای ارسالی، برای اولین بار در سال ۱۳۹۸ به چاپ رسیده باشد. پایاننامههای سطح۴ (دکتری) حوزویانی که در سال ۱۳۹۸ در یکی از مراکز علمی پژوهشی حوزوی دفاع شده باشد نیز بخش دیگر همایش کتاب سال حوزه است.
دبیر همایش کتاب سال حوزه تأکید کرد: آثاری پذیرفته میشوند که در زمینه علوم اسلامی یا انسانی مرتبط با حوزه دین تألیف، تدوین، تصحیح و تحقیق یا ترجمه شده باشد.
حجت الاسلام و المسلمین مقیمی اظهار داشت: پدیدآورندگان آثار، تا ۲۰ تیرماه ۱۳۹۹ فرصت دارند با مراجعه به سامانه اینترنتی همایش به نشانی www.ketabehowzeh.ir نامنویسی کرده و دو نسخه از اثر خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
وی تأکید کرد: بارگذاری «فایل الکترونیکی پایاننامه» با فرمت word یا pdf و «تصویر صورتجلسه دفاعیه» در هنگام ثبتنام، ضروری است، همچنین ارائه نسخه زبان مبدأ، برای کتابهای ترجمه شده الزامی است.
گفتنی است: علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اینترنتی همایش به نشانی www.ketabeHowzeh.ir مراجعه کرده یا با تلفن شماره ۰۲۵۳۲۱۳۵۶۰۳ تا ۶۰۵ تماس بگیرند. سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۰۷۰۲۰ نیز پاسخگوی سؤالات نویسندگان است.
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر
یَا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّة
🌺🌺🌺
میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س ) و آغار دهه کرامت برشما و بر تمام عاشقان خاندان امامت و ولایت مبارکباد.
رییس محترم پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز سهشنبه مورخ 99/4/3 در جمع همکاران مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی حضور یافتند و ضمن تقدیر از عملکرد ایشان در پیشبرد اهداف پژوهشگاه و پشتیبانی از اولویتهای معاونت پژوهشی؛ نکاتی را به منظور ارتقا و بهینه سازی امور مربوطه به شرح ذیل مطرح نمودند :
1. لزوم همدلی و همکاری در پیگیری امور و پاسخگویی مناسب به مطالبات حوزه صفی و برنامه های معاونت پژوهشی؛
2. رایزنی با دستگاههای علمی و اجرایی به منظور توسعه تعاملات علمی پژوهشی پژوهشگاه،
3. ایجاد بستر مناسب به منظور معرفی ظرفیتها و توانمندیهای علمی اعضای هیأت علمی پژوهشگاه به جامعه علمی کشور؛
4. بررسی و امکان سنجی اخذ پروژه های کاربردی استانی و ملی در ارتباط مستقیم با صنعت و جامعه (با توسعه تعامل هدفمند با استانداری، شهرداری استان قم و سازمان ها و نهادهای ذیربط استانی...)
5. ایجاد بستر آموزشی مناسب به منظور آشنایی همکاران حوزه صفی و ستادی با تعاریف و مفاهیم پژوهشی، بین المللی و شاخصهای عملکردی پژوهشگاه؛
6. مشارکت هرچه بیشتر همکاران مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی در پشتیبانی از فرایند های کارشناسی و تصمیم ساز سازمانی؛
7. ارتقا سطح نظارتی ستاد پژوهش در مدیریت هزینههای بالاسری پژوهش؛
8. پشتیبانی و برنامهریزی مناسب به منظور ارتقا و بهبود عملکرد رویدادهای علمی پژوهشگاه از جمله برگزاری کرسیهای ترویجی، نظریه پردازی، نقد و کنفرانس علمی (با توجه به زیرساختهای فراهم شده )؛
9. توجه به علایق مخاطبان و خوانندگان آثار پژوهشگاه از جمله لزوم ارتقا کیفیت چاپ، طراحی و رنگ بندی جلد آثار، انتخاب عناوین و ...