*پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله)فرمود:*
روز قيامت فردى را مى آورند و او را در پيشگاه خدا نگه مى دارند و كارنامه اعمالش رابه اومى دهند،اماحسنات خودرا در آن نمى بيند. عرض مى كند:الهى!اين كارنامه من نيست! زيرا من در آن طاعات خود را نمى بينم! به او گفته مى شود: پروردگار تو نه خطامى كند و نه فراموش. عمل تو به سبب غيبت كردن از مردم بر باد رفت. سپس مردديگرى را مى آورند و كارنامه اش را به او مى دهند. در آن طاعت بسيارى را مشاهدهمى كند. عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من اين طاعات را بجا نياورده ام!گفته مى شود: فلانى از تو غيبت كرد و من حسنات او را به تو دادم.
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
امـــــام علے عليه السلام فرمودند
🍀شش چيز نيكوست،
ولے از شش كس نيكوتر است :
🍀عدل و داد نيكوست،
ولے از زمامداران و اميران نيكوتر است
🍀صبر و بردبارے نيكوست ،
امّا از فقرا نيكوتر است ...
🍀پارسايے و تقوا نيكوست ،
امّا از علما و دانشمندان نيكوتر است ...
🍀سخاوت و بخشش نيكوست ،
ولے از ثروتمندان نيكوتر است ...
🍀توبه و به سوے خدا برگشتن نيكو و زيباست ،
امّا از جوانان زيباتر است ...
🍀حيا و عفت نيكوست ،
ولے از زنان نيكوتر است ...
📚زبدة الاحادیث ؛
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
*🌀چرا اهالی معنویت «شب قدر» را پاس میدارند؟!*
🔻اهمیت «شب قدر»، به اندازۀ «عاقبتبخیری» ما است، چراکه در شب قدر، مقدرات آیندۀ ما تعیین میگردد. اگرچه این آینده، آیندۀ یک سال بعد ما است، ولی ممکن است در این آینده حوادثی رخ بدهد که دیگر ما از عاقبتبخیری فاصله پیدا کنیم، یا قطعاً عاقبتبخیر بشویم. سال آیندۀ ما یعنی همۀ عمر آیندۀ ما. نه تنها در شب قدر، پروردگار عالم، آیندۀ ما را رقم میزند، بلکه چون بر اساس گذشتۀ ما، مقدرات ما تعیین میشود، شب قدر، جمعبندی از گذشتۀ ما هم هست. تکلیف گذشته و آیندۀ ما در شب قدر روشن می شود.
👤 علیرضا پناهیان
🚩مصلی تهران، شب نوزدهم رمضان ۹۷
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
1_11060165.mp3
4.06M
#تند_خوانی_جزء_بیست_و_دو
✍ استادمعزی
⏰زمان :۳۳دقیقه
💌به اشتراک بگذارید👌
به نیت فرج امام عصر (عجل الله)🌷✨
---------------------
○ #عٔجِــــایٍـــبِــــــجَــهــــــــــان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
#دعای_روز_بیست_و_دوم_ماه_رمضان 🌸🍃
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَكَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَكاتِكَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِكَ واسْكِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِكَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین...
خدایا بگشا به رویم در این ماه درهاى فضلت و فرود آر برایم در آن بركاتت را و توفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت و مسكنم ده در آن وسطهاى بهشت اى اجابت كننده خواستهها و دعاهاى بیچارگان...
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
✍ آیا آرایش چشم در حال روزه گناه است؟
آیا روزه را باطل می کند؟
#! پاسخ در تصویر
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
💬سوال:
آیا در سجده واجب قرآن، گفتن ذکر خاصی لازم است و کدام ذکر باید گفته شود؟
✅پاسخ:
✍آیات عظام: امام خمینی، خامنه ای، مکارم، سیستانی، وحید خراسانی و صافی گلپایگانی:
گفتن ذکر در سجده واجب قرآن واجب نیست، بلکه اگر کسی که سجده قرآن بر او واجب است، در سجده واجب قرآن پيشانى را به قصد سجده به زمين بگذارد، اگر چه ذكر نگويد كافى است و گفتن ذكر، مستحب( آیت الله صافی، مستحب و مطابق احتیاط) (آیت الله مکارم؛ گفتن ذکر بهتر) است و بهتر است این ذکر گفته شود: «لٰا إِلٰهَ إِلَّا اللّٰهُ حَقّا حَقّا لَا إِلٰهَ الّا اللّٰهُ ايماناً وَ تَصْدِيقاً لَا إِلٰهَ إِلَّا اللّٰهُ عُبُودِيَّه وَ رِقًّا سَجَدْتُ لَكَ يٰا رَبِّ تَعَبُّداً وَ رِقًّا لَا مُسْتَنْكِفاً وَ لَا مُسْتَكْبِراً بَلْ أَنَا عَبْدٌ ذَلِيلٌ ضَعِيفٌ خَائِفٌ مُسْتَجِيرٌ».
✍ آیت الله شبیری زنجانی:
گفتن ذكر مستحب است و بهتر آن است كه اين ذكر را بگويد: " سَجَدْتُ لَكَ تَعَبُّداً وَ رِقَّاً، لٰا مُسْتَكْبِراً عَنْ عِبٰادَتِكَ وَ لٰا مُسْتَنْكِفاً وَ لٰا مُتَعَظِّماً، بَلْ أَنَا عَبْدٌ ذَلِيلٌ خٰائِفٌ مُسْتَجِيرٌ".
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣