✅مدت غسل جنابت👇
با غسل جنابت تا چه زمانى مى توان نماز خواند؟
همه مراجع: تا زمانى كه يكى از مبطلات وضو رخ ندهد، مى توان با آن نماز خواند.
___________
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
#احکام_بانوان
از شرایط حیض (عادت ماهانه) ⬅️سن یائسگی
📌سن یائسگی چه زمانیه؟
📚 امام : خانم های سید بعد 60 سال قمری و خانم های غیر سید بعد از 50 سال قمری یائسه میشن.
📚 رهبری: این مسئله فتوای قطعی نداره. یا به مجتهد جامعه الشرایط که فتوای قطعی داره رجوع بشه،یا احتیاط واجب اینه که در فاصله 50 تا 60 سال قمری هم کارهایی که بر خانم حائض حروم هس رو ترک کنه، هم اعمال استحاضه رو انجام بده.
📚 آقای سیستانی : همه خانم ها با تموم شدن 60 سال قمری یائسه میشن و احتیاط مستحب اینه که خانم های غیرسید در فاصله 50 تا 60 سال قمری ، اگه خونی با شرایط عادت ماهانه دیدن، هم کار هایی که بر خانم حائض حروم هست رو ترک کنن، هم اعمال استحاضه رو انجام بدن.
⭕ نکته 1 : مثلا اگه خواست به احتیاط عمل کنه، نباید دست به قرآن بزنه، یا نمازاش رو بخونه (توضیح اینکه چه کار هایی بر حائض حرومه رو بعدا میاریم).
📚 آقای مکارم : خانم ها چه سید چه غیر سید در سن 50 سال قمری یائسه میشن، یعنی غالبا در این سن حیض نمیبینن و اگه خون مشکوکی ببینن، حیض نیس؛ ولی اگه بعد از این سن خونی با صفات و شرایط حیض ببینن، حیض هس.
⭕ نکته 2 : احتیاط واجب یعنی توی این مسئله می تونم به نظر مرجع اعلم بعد از خودم عمل کنم که فتوای قطعی داره، احتیاط مستحب هم یعنی این که میتونم به این فتوا عمل کنم یا نکنم؛ اما اگه عمل کنم ثواب کردم.
⭕ نکته 3 : 50 سال قمری = حدودا 48 سال و 186 روز و 18 ساعت
60 سال قمری=58 سال و 77 روز شمسی
💠بیان نوین احکام بانوان، فصل 1،ص 23 و 24
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡