✧✦• صادقانه زندگی کنیم •✦✧
✍اﮔﺮ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ "ﻏﯿﺒﺖ" ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ، ﺑﺎﻧﮑﻬﺎ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺣﺴﺎﺑﻤﺎﻥ ﺑرداشته ﻭ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻏﯿﺒﺖ ﺍﻭﺭﺍ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ، ﻭﺍﺭﯾﺰ ﮐﻨﻨﺪ، ﺑﺪﻭﻥ ﺷﮏ به خاﻃﺮ ﺣﻔﻆ ﺍﻣﻮﺍﻟﻤﺎﻥ ﺳﺎﮐﺖ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ.
ﺁﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻓﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻓﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﯼ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵﺗﺮ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺗﺮﻧﺪ؟! جواب با شما... نگذاريد گوشهايتان گواه چيزی باشد که چشمهايتان نديده،
نگذارید زبانتان چيزی را بگويد که قلبتان باور نکرده... "صادقانه زندگی کنيد"ما موجودات خاکی نيستيم که به بهشت ميرويم. ما موجودات بهشتی هستيم که از خاک سر برآورده ایم...
Mahmoud_Kiani_(Emamreza)_New_Lyrics_2(5).mp3
8.76M
«کبوتر حرم»🕊
با موضوع امام رضا (ع)
#تولید_صداوسیمای_اصفهان
خواننده: محمود کیانی
شاعر: داوود رحیمی
آهنگساز: میلاد هارونی
تنظیم: فرهاد کیانی
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع
♡ @Resule10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عصری بی نظیر
🍹آرامشی عمیق
🌸خدایی همیشه همراه
🍹لبخندی از سر خوشبختی
🌸تقدیم لحظههاتون
🍹عصر تون بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
خـدایا شب را 🕊✨
در سکوت و تاریکی
آفریدی تا همه 🕊✨
از هیاهو و شلوغی روز
در دامنش به آرامش برسند
خــدایـا
آرامشی راستین🕊✨
خیالی آسـوده
و خوابی آرام
نصیب همـه بگردان🕊✨
شبتون بخیـر و پر از آرامش الهی🕊✨
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
.
و نور صبح
همان نور چشمان توست
وقتی که باز می شوند ... 💜
صبح تون بخیر و نیکی 🙏🌸
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
تشهد فراموش شده
اگر تشهد را فراموش کند و برای رکعت سوم بایستد ولی پیش از رکوع یادش بیاید، باید بنشیند و تشهد را بگوید و دوباره بایستد و تسبیحات رکعت سوم را مجدداً بگوید و نماز را ادامه دهد و پس از نماز برای ایستادن بی جا، بنابر احتیاط مستحب دو سجده سهو به جا آورد.
اگر تشهد را فراموش کند و در رکوع رکعت سوم یا بعد از آن یادش بیاید، باید نماز را تمام کند و بعد از سلام، برای تشهد فراموش شده دو سجدة سهو به جا آورد و احتیاط واجب آن است که پیش از سجده سهو، تشهدِ فراموش شده را قضا کند.
حکم یک بار گفتن تسبیحات اربعه در نمازها
در رکعت سوم و چهارم نمازها گفتن یک بار «سبحان الله و الحمدلله و لااله الاالله و الله اکبر» کافی است؛ هرچند احتیاط مستحب آن است که سه مرتبه گفته شود. البته می توان به جای این ذکر (که تسبیحات اربعه نامیده می شود)، سوره حمد خواند.
کسی که می داند تسبیحات اربعه را گفته، ولی تعداد آن را نمی داند، چیزی بر او واجب نیست ولی تا به رکوع نرفته می تواند بنا را بر اقل گذاشته و آنرا تکرار کند تا یقین کند که سه مرتبه گفته است. (مثلا در شک بین دو و سه بنا بر دو بگذارد.)
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 درآمد حرام همسر
❓سوال:
🔻در صورتی که شوهر، نفقه یا مهریهی همسر خود را از راه خلاف بپردازد، دریافت آن، چه حکمی دارد؟
🔻درآمد مردی از راه خلاف است،اگر از این پول بعنوان نفقه یا مهریه بدهد و همسرش بگیرد، آیا اشکالی دارد؟ اکنون وظیفه همسرش چیست؟ نباید مهریه را بگیرد؟
🎙 حجت الاسلام و المسلمین #فلاح_زاده
#احکام
#احکام_خانواده
#احکام_نفقه #احکام_مهریه