یه سؤال:
به نظر شما اگه ان شاءالله به زودی #ظهور اتفاق بیفته، #حاج_قاسم در بین ۳۱۳نفر رهبرانِ جهانیِ حکومتِ #حضرت_صاحب_الامر_و_الزمان خواهد بود!؟
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
🔴 پوتین، رمضان قدیروف رئیس جمهور چچن رو به عنوان سپهبد ارتش روسیه منصوب کرد
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
#رشتو
#سیدعلی_اصغرحجازی
#نفوذ
وی از مسئولان بلندپایه دفتر حضرت امام خامنه ای است.
نام او برای اولین بار، در تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام ننگین بر سر زبانها افتاد.
بعدها در وحدت جبهه پایداری و سایر اصولگرایان برای انتخابات، نقل قول خواب را به امام امت نسبت داد که به فهرست خواب مشهور شد.
از نگاه تحلیلگران انقلابی آگاه و با بصیرت، بسیاری از مسائل زیر، از جمله دخالتها و اقدامات او به شمار میرود:
-ایجاد هماهنگی در سکوت مراجع در موضوعات مختلف.
-لغو دیدارهای علمای قم با امام امت در ۱۲ سال گذشته.
-هماهنگی بسیار بالای حجازی با رؤساى جمهور، غیر از دکتر احمدی نژاد.
-نفوذ بسیار در انتخاب وزرای ضعیف دولت رییسی.
-اصرار و تحمیل واکسن کرونا به حضرت امام خامنه ای.
-حمایت از علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری.
-حمایت از وزیران اطلاعات؛ علوی(در دولت روحانی)، و خطیب(در دولت رییسی).
-یکی از حامیان جدی محاکمه نشدن حسن روحانی.
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگم شیخ بهایی بزرگترین مهندس تاریخ بشریت بوده و تا کنون هست و همتا نداره، یعنی این…..!
پی نوشت:
اقتصاددانانی که به دنبال اقتصاد پایدار هستند آیا گوش شنوایی برای این تکنولوژی دارند؟
در دنیا چه میزان انرژی صرف تکنولوژی صوت می شود؟
این دانش از یک پارادایم دانشی دیگر ریشه می گیرد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
۱۹فروردین۱۳۵۹ آیت الله العظمی #سیدمحمدباقرصدر و خواهرش آمنه(بنت الهدی)،پس از ماهها محاصره در خانهشان،به دست صدام پلیدبه شهادت رسیدند.
جمله ای معروف از شهیدصدر در مورد امام خمینی:
ذوبوا في الإمام الخميني،كما ذاب هو في الإسلام.
در امام خمینی ذوب شوید،همانگونه که او در اسلام ذوب شد.
عامل بمب گذاری در حرم امام رضا، #مهدی_نحوی بی گناه نبود. عضو مجاهدین خلق هم نبود.
عامل بمب گذاری،در اصل شخصی وابسته به جریان تکفیریهای پاکستان به نام #رمزی_احمد_یوسف بود که متأسفانه توسط برخی رسانه های داخلی خودمون به عنوان یه مجاهد، تقدیس هم میشد.
eitaa.com/revaayatgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️روایتگری سیدمسافر
مداح، خواننده و مدافع افغانستانی حرم حضرت زینب برای جوانان افغانستان در قطعه ۵۰ بهشت زهرا که شهدای مدافع حرم زیادی از افغانستان آنجا دفن شده اند.
eitaa.com/revaayatgar
هدایت شده از نشر شهید هادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از مردم هلند پرسیدن مهمترین خبر این روزها چیه
بسیار زیبا
۱.
❌هر وقت بابت کمکهای ناچیزتان به دیگران دچار کبر و غرور شدید، زندگی این مجاهد خستگی ناپذیر و کم نظیر را بخوانید تا غرورتان کاملاً برطرف شود.
☑️خَیّری که همانند مولایش حضرت امام حسن مجتبی منتظر فقرا نمی ماند، بلکه خودش کریمانه به دنبالشان می گشت، این گونه رفتار، همان معنای «کریم» است.👇
«مرحوم مهدی شالچیلار» از آن چهره های فراموش نشدنی برای من است. قبلاً از او به عنوان عضو هیئت مدیره صندوق تعاونی اسلامی یاد کردم. بعد از آزادی از زندان شنیدم که او سخت بیمار است. با بیماری سرطان دست به گریبان بود. من و برادرم در فروردین ماه یکی - دو بار به عیادتش رفتیم. او بالاخره تسلیم مشیت خداوند شد و در همان ماه فوت کرد. جوان هم بود؛ کمتر از ۴۰ سال سن داشت، و اصلاً هم ازدواج نکرد و تشکیل خانواده نداد.
در نظر من او انسان بزرگی بود؛ علی رغم اینکه جوان بود تمام هم و غمش رسیدگی به فقرا و مستمندان بود، مخفیانه به مبارزه و مبارزان، و خانواده زندانیان کمک های مالی زیادی می کرد؛ و کسی آن را نمی دانست. در مجلس ختم او آقای لاجوردی همه اینها را گفت؛ این که این مرد چقدر به فقرا خدمت می کرد، به دار الايتام ها، به مردم. یکی از کارهای این مرحوم این بود، می رفت توو صف بانک کارگشایی می ایستاد و نیازمندان را شناسایی می کرد؛ می دید مثلاً یک نفر آمده در صف و می گوید من یک دختر دارم، یا یک پسر دارم مریض است، می خواهم ببرمش بیمارستان بستری کنم، پول ندارم، آمدم این فرشم را اینجا گرو بگذارم، ۵۰۰ تومان پول بگیرم، بچه ام را ببرم مریضخانه. بعد این مرحوم می گفت خب بیا برویم به خانه تان تا ببینم. می رفت خانه را میدید بعد ۵۰۰ تومان را خودش می داد.
او چنین آدمی بود؛ آدمی عجیب. سال ۱۳۴۴ - ۱۳۴۳ یک روز ساعت ۶ صبح من رفته بودم نان بگیرم برای منزل مان، آمدم کنار خیابان تا رد شوم. او را با ماشینش دیدم که می خواست برود. آن زمان او یک ماشین خیلی ارزان قیمتی خریده و زیر پایش بود. سلام و علیک کردیم؛ گفتم کجا می روی؟ گفت بین توی ماشینم چه است؟ نگاه کردم دیدم هفت - هشت تا صندوق میوه هست (حالا کی؟ ساعت ۶ صبح!). گفت اینها را رفتم از میدان خریدم، می خواهم ببرم دارالمجانین، برای دیوانه ها!
خیلی آدم عجیبی بود! آن طور به مبارزین می رسید، این طور هم به بیمارستان، دائم دنبال راهی بود که به طرز اخلاقی به نیازمندان کمک کند. اگر واقعاً هر کس هر چقدر به او برای کارهای خیر تقاضا می داد، اگر می داشت دریغ نمی کرد و می داد؛ صد در صد!
البته وضعش هم خوب بود. ثروتی داشت؛ هم از پدرش ارثی گرفته بود. هم اینکه تجارت می کرد، یعنی مغازه داشت، ولی خودش دنبال این کارها برد؛ یعنی در واقع سرمایه اش کار می کرد، و خودش درآمد حاصله را خرج می کرد. خیلی جالب است؛ ما این روزها چنین آدم هایی کم داریم!
او را انسانی فداکار، نوع دوست، خیّر، یتیم نواز، با فضیلت و تقوی، و انسانی با آرمان های بزرگ توصیف کرده اند. درباره اش نوشته اند: «هیچ گاه به فکر خویش و وابستگان خویش نبود، و اجتماع را از آن خویش و آموزش را وظیفه می دانست»
مهدی شالچیلار؛ به سال ۱۳۰۹ شمسی در تبریز زاده شد. پدرش محمود شالچیلار از تجار بنام تبریز بود که پارچه به کشور وارد می کرده است. وی همچنین از اعضای قيام شيخ غلامحسین تبریزی در سال ۱۳۰۵ بود. پس از آنکه رضا شاه قيام را سرکوب کرد و عوامل مؤثر آن را به دماوند تبعید کرد، او از پا ننشست و در سال ۱۳۱۶ به تهران مهاجرت کرد و در محله «چهار راه امیریه» سکنی گزید؛ تا بدین طریق در نزدیکی دماوند باشد و بتواند به معیشت زندگی خانواده تبعیدیان یاری برساند.
پسرش مهدی، تحصیلات خود را در تهران تا حد دیپلم گذراند. او به زبان انگلیسی و عربی آشنا بود. وی به همراه برادرانش محسن و خلیل شغل پدر را پیشه کردند و در بازار سلطانی به تجارت پارچه مشغول شدند. مهدی از تجار معروف و از متدینین و خیّرین بازار محسوب می شد. او درآمد و ثروت حاصله از کارش را صرف توسعه امور فرهنگی و خدمت رسانی به مردم مستمند می کرد. تمکن و ثروت او به حدی بود که در ۱۹ سالگی به زیارت خانه خدا نائل آمد.
✅ادامه دارد...
eitaa.com/revaayatgar
۲.
او تمامی ثروتش را مصروف خدمات اجتماعی و فرهنگی کرد. خدمات فرهنگی و اجتماعی شالچیلار عبارت بود از: مدیر عاملی شرکت تعاونی هماهنگ، عضویت در هیئت مؤسس و ریاست هیئت مدیره گروه های فرهنگی نبوی و قائم، عضو هیئت مدیره جامعه تعلیمات اسلامی، عضویت در هیئت مدیره گروه های فرهنگی قدس و علوی.
او در اداره مدرسه جعفری نیز نقش اساسی داشت؛ و شرکت سهامی تولیدی و صنعتی قائم را بنا نهاد. وی از دوستان مرحوم علامه کرباسچیان به حساب می آمد و از جمله کسانی است که به مدرسه علوی کمک های مالی زیادی می نمود. او مسئولیت کمک به دانش آموزان فقیر علوی را بر عهده داشت و بر اساس معرفی مرحوم علامه، هزینه تحصیل دانش آموزان فقیر را تأمین می کرد. او هیچگاه ازدواج نکرد و تمام سرمایه و ثروت خویش را صرف محرومین و مساکین کرد.
عبدالله مهدیان به یاد دارد؛ در محله آب منگل برای تحصیل دختران دبیرستان نبود، نزدیک ترین دبیرستان به آنجا در خیابان ایران بود. لذا دختران یا از ادامه تحصيل باز می ماندند، یا دچار زحمت و مزاحمت می شدند. مرحوم شالچیلار به همراه چند نفر دیگر توانستند با جلب کمک های خیّرین، برای دختران مدرسه ای بسازند. مهدیان می گوید: او آدم خاصی بود، به آهن ربایی می ماند که روی زمین براده ها را به خود جذب می کند، منتظر نمی ماند تا آنها به او مراجعه کنند، بلکه خود به سراغ آنها می رفت؛ می گشت و می گشت نیازمندان و فقرا را پیدا و به مشکلات آنها رسیدگی می کرد. ماشینش را در گوشه ای از شهر پارک می کرد و سوار اتوبوس می شد و با مردم کوچه و بازار هم کلام می گردید تا سر از گرفتاری های شان در آورد. بعد گرفت و گیرشان را حل می کرد. دفترچه ای داشت از نام و نشانی فقرا و دردمندان، که به سراغشان می رفت و به آنها دارو، زغال، مواد غذایی، پتو، لباس و ... می رساند.
مهدی شالچیلار در سال ۱۳۴۵ - ۱۳۴۴ به دلیل چاپ و نشر کتاب کشف الاسرار امام خمینی چندبار به ساواک احضار شد. او سرانجام به سرطان ریه مبتلا گردید و در فروردین ۱۳۴۸ با انبوهی از درد دردمندان و دغدغه محرومان دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت؛ در حالی که هنوز چشمان بسیاری منتظر دستگیری ها و کمک های او بودند. برای وی در حسینیه ها و مساجد زیادی مجلس ترحیم و فاتحه خوانی گرفته شد. در مجلس ختم وی در مسجد ارگ حدود ۱۵۰۰ نفر شرکت کردند. آماری که در آن زمان کم نظیر بود. علما و شخصیت های فرهنگی و سیاسی چون حضرات آیات سید احمد خوانساری، محمد تقی آملی و آقایان محمد تقی فلسفی، آیت الله سید محمود طالقانی، علی گلزاده غفوری، شهید حجتالاسلام والمسلمین شیخ فضل الله محلاتی، شهید حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد باهنر، سید هادی خسروشاهی، عباسعلی اسلامی، علی اصغر مروارید، هاشمی رفسنجانی، شهید آیتالله مرتضی مطهری، شهید صادق اسلامی، مهندس سحابی، شهید اسدالله و مرتضی لاجوردی، ابوالقاسم فقیهی، محمود کاشانی، سید مرتضی ایروانی و سید محمد تقی خاموشی و ... همچنین معلمان و دانش آموزان مدارس زیادی چون جعفری، علوی، امامیه، خاتم و تمام مدارس گروه های فرهنگی فوق الذكر اطلاعیه های تسلیت دادند و در مجالس ترحیم حاضر شده و یا خود برگزار کننده آنها بودند.
سخنان بعضی بزرگان در این مجالس در وصف مرحوم شالچيلار خواندنی است:
- آیت الله محمد تقی فلسفی: «یک نفر جوان که در ساعات فراغت، با داشتن پول و اتومبیل، قدرت و قوتش را در مسیر محبت، بشر دوستی، صمیمیت و خدمت گزاری به حرکت درآورد ... یتیم نوازی لذت دارد، آدم راه بیفتد برود به گودهای بیرون دروازه خانی آباد، و برای بچه های مظلوم و بی گناه که دارند داخل اتاق های مرطوب بال بال می زنند، فرش و کرسی ببرد. شالچيلار توانسته بود حس درونی و لذت عقلی اش را پرورش دهد»، «مرحوم شالچیلار یک مسلمان لایق و خدمت گزار بود. مدارس متعددی از ایشان به یادگار مانده است، او هر جا مجمعی دینی و مذهبی تشکیل می شد شرکت می کرد. او در خانواده متدین و محترمی به دنیا آمد و در مکتب قرآن تربیت شد. اگر بدبخت و بینوایی را نجات می داد لذت می برد و اگر گرسنه ای را سیر می کرد لذت می برد. اما همه نمی توانند این لذت ها را درک کنند. شالچیلار کجا تربیت شده بود؟ در نیویورک و یا واشنگتن؟ نه، ایشان توی مسجد، پای منبر، در خانواده مسلمان، و زیر نظر پدر و مادری مسلمان تربیت شده بود. او در راه اعتلای اسلام خیلی کوشش و مجاهدت کرد، احترامی که در مراسم تشییع و ختم او عموم مردم طبقات نمودند، بی سابقه بود.»
✅ادامه دارد...
eitaa.com/revaayatgar
۳.
- حجت الاسلام سید محمد تقی خاموشی: «ستون و پایه های بعضی اجتماعات روی دوش این مرد بزرگ بود. این مرد شب و روزش وقف اسلام بود، علاقه او به اسلام به مقام عشق رسیده بود؛ أشد حباً لله گردیده بود. کسب می کرد برای خدا، برای احیای اسلام. لذا دائماً در این فکر بود که مدرسه و مؤسسه فرهنگی تأسیس کند.»
- آیت الله گلزاده غفوری: «من با او ۱۲ سال دوستی نزدیک داشتم، و می توانم بگویم که هیچ خاطری از او آزرده نبود. (متأسفانه با فوت او یکی از طرح های بزرگش زمین ماند)، او به دنبال تأسیس مؤسسه ای شبانه روزی بود تا به جای اعزام محصلین به خارج از کشور، معلمین را از خارج به این مؤسسه بیاورد؛ و دنبال تهیه ۲۰ هزار متر زمین برای آن بود، که جریان بیماریش پیش آمد.»
- حجت الاسلام شیخ عباسعلی اسلامی: «یکی از کارهای سودمند و قابل توجه آن مرحوم، تربیت نونهالان و هدایت و راهنمایی آنها بوده است، که در این باره جدیت و کوشش بسیار داشت، چنانچه بیشتر وقت خود را در تشکیل آموزشگاه ها و مؤسسات فرهنگی صرف می نمود.»
- قسمتی از مقاله دانش آموز پنجم دبیرستان (رشته ریاضی)، به نام ابراهیمی: «او دلداده حق و انسانیت بود و برای اعتلای اصول انسانیت با تمام امکاناتش مبارزه می کرد، خواب و خوراک و آسایش و پول و استراحت و همه چیز خود را فدا می کرد، در خانه دل او جز عشق به خدا و انسانیت چیزی یافت نمی شد... او را نمی توان تنها یک فرد نیکوکار و خیّر نامید، او را باید منبع فضیلت و خیر خواهی و نیکوکاری دانست.
📚منابع: (مصاحبه با خليل شالچيلار ۱۳۹۰/۰۴/۱۴ - جزوه یادبود .... - مصاحبه با عبدالله مهدیان ۱۳۹۰/۰۴/۱۹ - «رواق نشینان پرهیزگار» صص ۱۸۴و۱۸۵ - شهید صادق ص۱۶۳)
👈برگرفته از کتاب «سالهای بی قرار»، خاطرات «دکتر جواد منصوری»، اولین فرمانده رسمی سپاه پاسداران،
صص ۱۲۸و۱۲۹و۱۳۰ + توضیحات صص ۱۴۴و۱۴۵و۱۴۶و۱۴۷.
❤️🌹شادی روح آسمانی مرحوم مهدی شالچیلار، حمد و سوره و صلواتی قرائت نمایید.
👏نشر حداکثری
eitaa.com/revaayatgar
روایتگـــــــر
۳. - حجت الاسلام سید محمد تقی خاموشی: «ستون و پایه های بعضی اجتماعات روی دوش این مرد بزرگ بود. این
عبد خالص خدا، «مرحوم مهدی شالچیلار».
eitaa.com/revaayatgar
حدیثی زیبا منسوب به حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام که با گوینده ی حدیث، ۴ تا حسن در اون به کار رفته...
قال الإمام الحسن المجتبى عليه السلام:
إنَّ أحسَنُ الحُسَنِ الخُلُقُ الحَسَنُ.
نیکوترین نیکویی، اخلاق نیکوست...
(الشيخ الصدوق، الخصال: ۲۹)
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
#کریم_آل_طه
eitaa.com/revaayatgar
۲۹ فروردین ، هشتاد و سومین سالگرد تولد نورانی حضرت امام خامنه ای بر امام عزیز امت و عاشقانش تبریک و تهنیت باد.
♥️🎊🎉👏
👈محض اطلاع: ۲۴ تیر که در شناسنامه ایشان ثبت شده، تاریخ واقعی تولد ایشان نیست.
eitaa.com/revaayatgar
بارها امام خامنه ای به آینده روشن کشور و جهان اشاره کردهاند
فکرمیکنم یکی از دلایل تأکید ایشان بر ازدیاد نسل،همین است.
به زودی خیلی ها در عصرظهور،حسرت خواهندخورد که چرا فرزندکمتری دارند،هم به جهت برخورداری از مواهب مادی و معنوی،و همچنین داشتن سرباز بیشتر در سپاه بزرگ امام منتظَر.
eitaa.com/revaayatgar
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ تسلیمشدگان به فضای مجازی
🔹اکثریت مجلس و ریاست آن از ترس غوغا و هیاهوی فضای مجازی و پس از دو سال معطلی، بیخیال قانونمند کردن این فضای "ولنگار" شده و عملا منافع خود را بر مطالبه و توصیههای رهبر انقلاب دراین باره، ترجیح دادند.
🔹 دولت سیزدهم هم اولویت خود را برخورد با ناظم مدرسه، منتکشی از اهالی پاکدامن سینما، رسیدگی به ماجرای ورزشگاه مشهد و مواردی از این دست قرار داده و کوچکترین برنامه یا طرحی برای مهار بیقانونی حاکم بر فضای مجازی ندارد و اکثر مدیران آن چنان مقهور اراذل و اوباش حاکم بر فضای مجازی شدهاند که اجرای قانون و انجام وظایفشان را به واسطه مخالفت چند شاخ فضای مجازی، تعطیل میکنند.
🔹عدلیه هم آنچنان از قلدرهای فضای ولنگار مجازی حساب میبرد که اجرای حکم اعدام قاتلان و آدمکشان را به تعویق میاندازد و از مجرمان حرفهای و گستاخی مانند "نرگس محمدی" حساب میبرد و ...
▪️و همه اینها در حالی است که آمریکاییها، صهیونیستها، گرگهای اروپایی، سعودیها و تکفیریها و پیرزنان منافق ساکن آلبانی، با حداکثر استفاده از ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، مشغول تخریب روح و جان مردم ایران در "سنگینترین جنگ روانی تاریخ" اند و در صورت استمرار این وضع بعید نیست که دیگر فردایی برای تحقق آرزوهای رئیس مجلس و مسئولان منفعل دولت سیزدهم و کاسهلیسان اطرافشان باقی نماند و آنچه در جنگ نظامی محقق نشد در جنگ روانی حاکم بر فضای ولنگار مجازی محقق شود!
❇️ و این در حالی است که ساماندهی این فضا و قانونمند کردن آن در مسیر منافع و امنیت ملی ج.ا.ا به اراده ای انقلابی و روحیهای جهادی نیاز دارد و به لطف خدا توانایی و دانش جوانان انقلابی ما برای اداره صحیح این فضا کفایت میکند. یادمان نرود در عرصه فضای مجازی رزمندگان گمنامی داریم که به سادگی آب خوردن از دیوارهای آتشین سامانههای صهیونیستی عبور کرده و فناوری مجازی بنیصهیون را زیر گامهایشان خورد میکنند!
@pas_kouchehaie_enghelab
هدایت شده از بیسیمچی
🚨 انتشار برای نخستینبار
💌 در حکومت علی، حسینیان همراه با علی، حسینوار میجنگند...
📝 دست نوشته و تصویر منتشر نشده از سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
💻 Soleimanism.ir
@bicimchi1
هدایت شده از بیسیمچی
فرازی از وصیت شهید مدافع حرم صادق عدالتاکبری:
به جای خرما شیرینی پخش کنید و سر تشییع کنندگانم نقل بپاشید...
@bicimchi1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحنه ترور نادر طالب زاده در فیلم سینمایی «تویی که نمی شناختمت» که سال ۱۳۶۹ تولید شده.
دختر خردسال در فیلم هم مهسا کرامتی است که با سادگی باعث لو رفتن زمان بازگشت پدرش شد...
یه سؤال از همه عزیزانی که به شرایط اقتصادی این دولت کاملاً خوشبین هستن و کوچکترین انتقادی رو صلاح نمیدونن و یا برچسب های مختلف به آدم می زنن دارم:
چطور ممکنه با مشاوران لیبرالی مثل #مسعودنیلی و #بچههای_شیکاگو شرایط درست بشه!؟
مگه میشه قبل از تمیز کردن یه خونه کثیف توش وسائل چید!!
حتماً شنیدید که در آستانه #ظهور ، ذکر یاد و نام امام غایب ، روز به روز بیشتر میشه و مردم مدام در مورد ایشون صحبت می کنن .
سرود #سلامفرمانده آغازی خوبی است در این مسیر ،
بالاخص که حسابی دشمن رو هم عصبانی کرده ،
خیلی زود ، شاهد روز بسیار مبارک ظهور خواهیم بود ، ان شاءالله.
چرا #سردارشهیدحاج_احمدمتوسلیان فاتح(اصلی) #خرمشهر است؟
سردار کوثری: «تیپ محمدرسول الله به فرماندهی حاج احمد متوسلیان به کمره ی نیروهای بعثی زدند و وسط را بستند و راه ارتباط دشمن در داخل خرمشهر با عراق کاملاً قطع شد،
مثل اینکه شما سر یک کیسه را ببندید و همه داخلش بمانند.
حاج احمد آن منطقه را بست و به اروند رسید.
بعد از این اقدام حاج احمد و نیروهایش، تیپ ۱۴ امام حسین و تیپ ۸ نجف اشرف و چند تیپ دیگر به راحتی وارد پل نو و خرمشهر شدند و بعثی ها هم دیگر مقاومتی نکردند و تسلیم شدند.»
#سوم_خرداد
من هم با جماعت برانداز خیلی موافقم .
کار نظام جمهوری اسلامی در ایران ، با تمام نقاط قوّت و ضعفی که دارد به زودی تمام است ان شاءالله...
#پایان_مأموریت_نظام
#آغازعصرظهور
eitaa.com/revaayatgar