هدایت شده از من بادیگارد نیستم
#خبر_مرگ_مسعود
🔴 چندنکته پیرامون خبر رسمی تایید مرگ #مسعود_رجوی که در این هفته منتشر شد:
آخرین تصویر از حضور مسعود رجوی مربوط به اسفند سال ۱۳۸۱ در اردوگاه اشرف عراق و پس از #حمله_آمریکا به عراق است.
گروهک منافقین آن موقع در لیست گروههای تروریستی قرار داشت و مسعود رجوی امکان فرار به اروپا را نداشت.
برخی اخبار معتبر از آسیب دیدن مسعود رجوی در حملهی آمریکاییها به اشرف خبر میدهند که منجر به فلج شدن و سوختن صورت این جنایتکار میشود.
در بارهی علت اختفای مسعود رجوی چند دلیل وجود دارد:
اول: انتشار تصویر افلیج مسعود در تضاد با ترسیم چهرهی مانا و غیرقابل شکست توسط منافقین بود و خفت گروهک را نشان میداد.
دوم: با سقوط صدام چند روز پس از حمله آمریکا، مسعود رجوی هیچ گونه امنیتی نداشت. که به ناچار پس از چندماه به اردن فرار میکند و در یک اردوگاه نظامی تحت حمایت سرویس اردن مخفی میشود.
سوم: مسعود رجوی در سال ۸۹ محکوم به جنایت علیه بشریت میشود و تحت پیگرد قضایی بینالمللی قرار میگیرد و هیچ کشوری حق میزبانی او را نداشت و باید مخفیانه زندگی میکرد.
چهارم: برای پوشاندن چهرهی تروریستی منافقین، مریم رجوی گزینه جایگزین بود که زیر سایه مسعود امکان فعالیت در قامت سرکرده اصلی منافقین را نداشت. با ادامه حضور میدانی مسعود، امکان حذف گروهک منافقین از لیست سازمانهای تروریستی ممکن نبود. برخی تحلیلگران عنوان میکنند که جمهوری اسلامی در دورهی اخراج منافقین از عراق، میپذیرد تلویحا در برابر این خروج از لیست سازمانهای تروریستی سکوت کند. چون در صورت عدم خروج منافقین، هیچ کشوری امکان میزبانی از یک سازمان تروریستی را نداشت.
اینها تعدادی از دلایل احتمالی اختفای مسعود رجوی بود.
🔸اما بسیاری از منابع معتبر بحث اعلام خبر مرگ مسعود توسط ترکی فیصل، وزیر اسبق استخبارات سعودی را یک فریب رسانهای برای فراهم کردن انتقال مسعود رجوی از اردن یا عربستان به فرانسه عنوان میکنند. با اعلام خبر دروغ هماهنگ شده، اذهان رسانهای را منحرف تا در صورت رؤیت چهرهای شبیه مسعود در مسیر انتقال(علی رغم تدابیر امنیتی بین سرویس فرانسه و کشور میزبان) خبر دروغ مرگ مسعود، غلبه بر افشای احتمالی داشته باشد.
🔸 مسعود رجوی به دلیل فشار خون، بیماری قلبی، افسردگی و بیماری عصبی، ظاهراً بین سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ در فرانسه به هلاکت میرسد و در سکوت و مخفیانه به خاک ذلت سپرده میشود.
برخی بر این باور هستند که غیبت دو هفتهای #مریم_رجوی در پاییز سال ۱۴۰۱ که شایعه خبر مرگ او نیز منتشر شد، مربوط به حال وخیم و نهایتا مرگ مسعود بوده و سفر مریم در آن بازه ده روزه منجر به مرگ مسعود رجوی.
- برخی حضور دو زن از محافظان اصلی مسعود رجوی در فرانسه، در حالی که نشان میداد درگیر زندگی طبیعی شده اند را نیز شاهدی بر مرگ او عنوان کردهاند.
🔸در خصوص عدم اعلام رسمی مرگ مسعود رجوی توسط منافقین نیز چند دلیل وجود دارد که پیش بینی میشود اعلام رسمی خبر مرگ منفورترین چهرهی معاصر ایران، موج عظیمی از خوشحالی در بین تمام اقشار داخل و ایران ( علی رغم هر گرایش و نگاهی به جمهوری اسلامی) و حتی مردم عراق وسوریه که خاطره تلخی از جنایات منافقین دارند ایجاد خواهد کرد و این موج عظیم شادی در برابر ادعای پوچ و دروغ منافقین پیرامون همراهی و هواداری طیف وسیعی از ایرانیان، تناقض بسیاری ایجاد خواهد کرد.
در هرحال، جنایتکارانی چون مسعود رجوی، سرنوشتی جز خفت در دنیا و هلاکتی خفت بارتر ندارند و چه به دست عدالت و چه تقدیر به هلاکت برسند، روز جزای اصلی قطعی خواهد بود و وضعیت امروز بقایای گروهک مسعود نشان میدهد تمامیت نام و تشکیلات تروریستی منافقین نیز به زودی به سرنوشت مسعود رجوی دچار خواهند شد.
📝 #من_بادیگارد_نیستم
@badigard_iran
هدایت شده از من بادیگارد نیستم
🔴 منافقین پست تر از ابنملجم!
امام خمینی(ره) :
من ابن ملجم را از اینها (منافقین) مردتر میدانم.
او در حضور مردم کار خودش را کرد، اما اینها، مردانگیِ آن نامرد را هم ندارند.
#من_بادیگارد_نیستم
@badigard_iran
هدایت شده از بیسیمچی
✅ دهم تیرماه ۱۳۶۵
در عملیات کربلای یک
وقتی خمپاره در کنارش اصابت کرد
در لحظه شهادت به یارانش گفت:
« سلام مرا به امام برسانید و بگویید
صفرخانی دِین خود را به اسلام ادا کرد»
#شهید_علیاصغر_صفرخانی
#فرمانده_گردان_شهادت
#لشکر۲۷_حضرترسولﷺ
#سالروز_شهادت
https://eitaa.com/bisimchi10
هدایت شده از بیسیمچی
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کمتر دیده شده در مورد شهادت شهید آیتالله صدوقی
در سال ۱۳۶۱ در چنین روزی آيتالله صدوقی دقایقی بعد از نماز به شهادت رسید.
https://eitaa.com/bisimchi10
❤️۱۱ تیر ۱۴۰۲، چهلویکمین سالگرد شهادت روحانی مجاهد، شهید آیتالله صدوقی(چهارمین شهید محراب انقلاباسلامی)
✅شهید آیتالله صدوقی با وجود کهولت سن بارها در سنگر حاضر میشدند. حتی در دوران کسالت شخصاً به خط مقدم و دیدار رزمندگان اسلام میرفتند و روزهایی چند با رزمندگان همنشین بودند و به آنان روحیه میدادند. حضور پررنگ و حساس وی در طول تاریخ انقلاب باعث شد که منافقان بارها دست به ترور شهید بزنند که در بسیاری از موارد نافرجام بود اما بالاخره توانستند ایشان را به درجه رفیع شهادت برسانند. وقتی ایشان به شهادت رسید، برخی از رادیوهای بیگانه اعلام کردند که مرد شماره دو انقلاب ترور شد.»
توجه و اهتمام ویژه شهید آیتالله صدوقی به پشتیبانی مستمر مالی و معنوی از رزمندگان و حضور او در جبههها به رغم بیماری شدید، یکی از موثرترین حربهها در راستای خنثی سازی تبلیغات دشمنان و موجب دلگرمی رزمندگان بود. این عالم با روحیه بالا و اخلاص بینظیرشان در تقویت ایمان جوانان و هدایت آنان، جایگاه ممتازی را در دل آنان باز کرده بودند، به گونه ای که از پس سالها هنوز میتوان این حضور صمیمی را از زبان رزمندگان آن روزها دریافت.
سال ۱۳۵۹ جنگ آغاز شد و آیتالله صدوقی در سال ۱۳۶۱ به شهادت رسید. در طول این مدت کوتاه این عالم مجاهد نسبت به سایرین، بیشترین حضور را در خطوط مقدم جبهه داشتند. برای رزمندگان جای تعجب بود که با وجود سن بالایی که داشت مسافت طولانی را از یزد تا جبهه میپیمود. آیتالله صدوقی بیان میکرد: « من باید به خطوط مقدم جبهه بروم، جان من فدای اسلام و قرآن».
تا اینکه در تاریخ ۱۰ رمضان ۱۴۰۲ هجری قمری و مصادف با روز جمعه یازدهم تیرماه ۱۳۶۱ هجری شمسی یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق به نام «رضا ابراهیمزاده»، در عملیاتی انتحاری، پس از اقامه نماز جمعه به آیتالله محمد صدوقی نزدیک شد و پس از دست دادن او را در آغوش گرفت.
قبل از هر اقدامی در یک لحظه کمربند انتحاری نارنجکهای همراه فرد انتحاری (ابراهیمزاده) که به دور کمر خود بسته بود، منفجر شد. صدوقی و فرد مهاجم در دم کشته شدند و یکی از محافظان حلقه یک او به نام احمدرضا سلطانی از ناحیه کمر به پایین به دلیل اصابت ترکش زخمی شد و بعد از آن نیز چهار نفر از بانوان بر اثر ازدحام جمعیت درگذشتند. پیکرش در مسجد حظیره (روضه محمدیه) یزد آرام گرفت. این عالم چهارمین شهید محراب است.
🕊شادی روح پاکش حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar