❇️ نگاه اسلام به زن و مرد بر اساس طبیعت آنهاست
📝 «اسلام مرد را قوّام و #زن را ریحان میداند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد. نه نادیده گرفتن حق زن است و نه نادیده گرفتن حق مرد؛ بلکه، درست دیدن #طبیعت آنهاست. ترازوی آنها هم اتفاقاً برابر است؛ یعنی وقتی جنس لطیف و زیبا و عامل آرامش و آرایش معنوی محیط زندگی را در یک کفه میگذاریم، و این جنس مدیریت و کارکرد و محلّ اعتماد و اتکا بودن و تکیه گاه بودن برای زن را هم در کفهی دیگر ترازو میگذاریم، این دو کفه با هم برابر میشود. نه آن بر این ترجیح دارد و نه این بر آن.»
۱۳۷۸/۱۲/۲۲
#بیانات_رهبری #بیانات_خوانی #بازخوانی #زن #خانواده #جنسیت
🆔 @revayate_amin
دومین جلسه از دوره "الگوی سوم زن"، با موضوع "تفکر انتقادی رهبر معظم انقلاب به زن غربی"، در هفتم تیرماه ۱۴۰۲ برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه، حلقات مباحثه به بررسی متن بیانات مقام معظم رهبری پرداختند.
در ادامه، با حضور جناب آقای مهران کریمی جمع بندی برگزار گردید.
💢 ایشان در ابتدای جلسه، تاکید کردند که شرکتکنندگان در این دوره، باید به صورت مسئلهمند با متن بیانات مواجه شوند و به دنبال یک نگاه کاربردی باشند.
در ادامه، مقدمهای را با عنوان نگاه تمدنی مطرح کردند و توضیح دادند که: تمدن سازی یعنی آموزههای اسلام در تمام عرصههای زندگی بشر باید وارد شده و آن را الهی کنند. به همین دلیل ما با تمام وجهههای تمدن غیر الهی غرب مخالفیم و مشکلمان با غربیها، صرفا سیاسی و استعمارستیزانه نیست. این نگاه را در تمام بیانات رهبر معظم انقلاب باید جستجو کرد و با این مبنا با بیانات روبهرو شد.
سپس ایشان فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این مبحث را به سه محور کلی تقسیم کردند که شامل:
"ریشههای نگاه مادی غرب به زن و خانواده و انتقاد از آنها، آثار و عواقب این نوع نگاه به زن و در نهایت،
راهکارهای ارائه شده برای کار در حوزه زنان" است.
💢در محور اول، سه ریشه اصلی تفکر غرب نسبت به زن، نگاه مردسالارانه داشتن و جنس دوم بودن زن، معرفتشناسی مادی و غیر الهی و برابری به جای عدالت جنسیتی
💢در محور دوم، برخی از عوارض این نگاه شامل استفاده از نیروی کار زنان به صورت ارزان، کالایی شدن و بحران خانواده، خیانت، بردهداری، خشونت و ...
💢و در بخش سوم به محور های اساسی ویژه شغل بانوان اشاره شد .
🆔️ @revayate_amin
💥
گزارش تصویری جلسه سوم دوره ی ( الگوی سوم زن )
۱۵ تیر ۱۴۰۲
💢گعده های مباحثه
💢مهدکودک
🆔️ @revayate_amin
💥
گزارش تصویری جلسه سوم دوره ی ( الگوی سوم زن )
۱۵ تیر ۱۴۰۲
#کرمان
🆔️ @revayate_amin
❇️ «عید غدیر را فرمودهاند: «عید اللَّه الاکبر»؛ از همهی اعیاد موجود در تقویم اسلامی این عید بالاتر است؛ پرمغزتر است؛ تأثیر این عید از همهی این اعیاد بیشتر است. چرا؟ چون تکلیف امت اسلامی در زمینهی هدایت، در زمینهی حکومت، در این حادثهی غدیر معیّن شده است.» ۱۳۸۸/۰۹/۱۵
#بیانات #بیانات_خوانی #غدیر #امامت #ولایت
☘☘☘
🆔 @revayate_amin
غرفه ( روایت امین ) در مهمانی ده کیلومتری :
خیابان انقلاب، زیر پل کالج ، منتظر حضور شما هستیم .
#مهمونی_غدیر
روایت امین
غرفه ( روایت امین ) در مهمانی ده کیلومتری : خیابان انقلاب، زیر پل کالج ، منتظر حضور شما هستیم . #
🔸غرفه "روایت امین" در زیر پل کالج حدفاصل میدان فردوسی تا خیابان حافظ در مسیر پيادهروی بزرگ غدیر قرار گرفته است.
#مهمونی_غدیر
پلاک 1214
💢
#گزارش_یک_جشن
گزارشی از غرفه «روایت امین» در #مهمونی_غدیر
جمعه و به مناسبت عیدالله الأکبر مجموعهی «روایت امین» نیز با برپایی غرفهای در مسیر #مهمونی_غدیر پذیرای مردم عزیز و مخاطبین بود.
گرامیداشت غدیر با رویکردِ تبیینِ شعار «روایتی امانتدارانه از امینِ انقلاب» هدف اصلی ما در این مراسم بود.
ما در «روایت امین» سعی کردیم در این مهمانی زیبا و معنوی، علاوه بر اطعام و پذیرایی، فضایی محتوایی هم برای مخاطبان ایجاد کنیم.
در غرفهی «روایت امین» امکان ورود مخاطبان به داخل فراهم بود و زمینهی گفتگو و تعامل مخاطبین با دستاندرکاران مجموعه ایجاد شده بود.
در این فضای صمیمی سعی کردیم ضمن تبیین اهمیت شناخت اندیشهی رهبر انقلاب، معرفیِ مجموعهی «روایت امین» و برنامهها و دورههای آن را نیز داشته باشیم.
ایجاد فضای مناسب برای تورق و بررسی کتب مربوط به اندیشهها و مواضع رهبر انقلاب، معرفی دورههای مختلف از جمله دورههای #بیانات_خوانی و اهدای هدایای فرهنگی در کنار اطعام مخاطبان و مهمانان از دیگر برنامههای غرفهی «روایت امین» در این مراسم پرشکوه بود.
مخاطبین مختلفی از سلایق متنوع، در غرفهی ما حضور پیدا کردند و علاقهمندان با دورههای مختلف آشنایی با شخصیت و نظام فکری رهبری معظم آشنا شده و بعضا در دورهها پیشثبتنام کردند. اینها در کنار استقبال مردم و مخاطبین از غرفهی «روایت امین» همه در کنار هم یک تجربهی شیرین معنوی و فرهنگی برای ما رقم زد.
#مهمونی_غدیر
@KHAMENEI_IR
@revayate_amin
👇
https://www.instagram.com/p/Cue9SukIDDi/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
🆔 @revayate_amin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سومین جلسه دوره بیاناتخوانی با موضوع زن و خانواده پاسخ داده شد:
الگوی سوم زن چیست؟
سومین جلسه بیاناتخوانی الگوی سوم زن، پنجشنبه مورخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ در تهران و کرمان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در این جلسه، ابتدا حلقات مباحثه به بررسی بیانات حضرت آیت الله خامنهای (مد ظله العالی) در مبحث الگوی زن در اسلام پرداختند.
در ادامه جناب آقای کریمی در سه محور اصلی، به بررسی این بخش پرداختند.
✅در اولین محور، ایشان تاکید کردند که در نگاه تمدنی رهبر معظم انقلاب اسلامی ، دو الگو متعارض با زن اسلام وجود دارد.
اولین الگو، زن شرقی است که در حاشیه و بدون نقشآفرینی تاریخی است.
دومین الگو، زن غربی است که جنبه زنانهاش غلبه یافته و تبدیل به کالایی برای تمتع جنسی شده است.
💢 در مقابل این دو الگو، الگوی زن اسلام است که در عین حفظ عفاف و رشد و تعالی شخصی و معنوی، نقشآفرینی اجتماعی، سیاسی و خانوادگی هم دارد.
✅در محور بعدی، مهمترین مبنا در فرمایشات مقام معظم رهبری، برابری تکالیف زن و مرد و تفاوت در وظایف و نقشهایشان عنوان شد.
به این ترتیب، هر دو جنس در رشد و تعالی و کمال اخلاقی یکسان هستند؛ اما برحسب ویژگیهای خاص زنانه و مردانهشان، نقشها و وظایف مختلفی را پیدا میکنند.
✅در محور سوم، الگوهای زن اسلام معرفی شدند که در راس آنها، حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب کبری سلام الله علیهما عنوان شدند. قرآن کریم هم از حضرت آسیه و حضرت مریم سلام الله علیهما به عنوان الگوی تمام مومنان یاد میکند.
🆔 @revayate_amin
📷 گزارش تصویری غرفه «روایت امین» در جشن غدیر - جمعه ۱۶ تیر ۱۴۰۲
#مهمونی_غدیر
🆔 @revayate_amin
⬅️ روایت حضرت آیتالله خامنهای از ماجرای «کشف حجاب رضاخانی»:
🔸برداشتن حجاب، مقدمه برداشتن عفت و حیا در جامعه اسلامی بود
📝 «طبق نقشهی دشمنان اسلام و ایران، به کمک روشنفکران آن روز متصل به دربار پهلوی، تصمیم گرفتند که زن ایرانی را از دائرهی عفاف و حجاب خود بیرون کنند و این نیروی عظیم ایمانی را که به برکت عفاف، زن همواره در جوامع مسلمان وجود داشته است، نابود کنند و بر باد بدهند...ک شف حجاب، از بین بردن آن حائل و فاصلهای که در اسلام میان دو جنس قرار داده شده است... این اقدام را با چماق، رضاخان در داخل کشور انجام داد... برداشتن حجاب، مقدمهای برای برداشتن عفت بود؛ برای برداشتن حیا در جامعهی اسلامی بود؛ برای سرگرم کردن مردم به عامل بسیار قوی و نیرومند جنسی بود؛ برای اینکه از همهی کارهای دیگر بمانند.» ۱۳۸۶/۱۰/۱۹ «رضاخان قلدر وقتی خواست از غرب برای ما سوغات بیاورد، اولین چیزی که آورد، عبارت از لباس و رفع حجاب بود؛ آن هم با زور سر نیزه و همان قلدری قزاقی خودش!... زنها حق نداشتند حجابشان را حفظ کنند؛ نه فقط چادر- چادر که برداشته شده بود- اگر روسری هم سرشان میکردند و مقداری جلوی چانهشان را میگرفتند، کتک میخوردند!» ۱۳۸۰/۰۲/۱۲
#بیانات #بیانات_خوانی #حجاب #کشف_حجاب #پهلوی
🆔 @revayate_amin
💥
گزارش تصویری جلسه چهارم دوره ی ( الگوی سوم زن )
۲۲ تیر ۱۴۰۲
#کرمان
🆔️ @revayate_amin
💥
گزارش تصویری جلسه چهارم دوره ی ( الگوی سوم زن )
۲۲ تیر ۱۴۰۲
🆔️ @revayate_amin
💥
گزارش تصویری جلسه چهارم دوره ی ( الگوی سوم زن )
۲۲ تیر ۱۴۰۲
🆔️ @revayate_amin
در چهارمین جلسه از سلسله جلسات الگوی سوم زن، به نقشه جامع هویتی زنان در اسلام پرداخته شد.
این جلسه در تاریخ ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری در تهران و مجازی در کرمان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، گروهها ضمن مباحثه متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، به بررسی سوالات و مسائل روز پرداخته و سعی در یافتن پاسخهایی مستند از متن بیانات داشتند.
در ادامه، جناب آقای کریمی در نشست جمعبندی، سهگانهی نظام فکری حضرت آیتالله خامنهای در این حوزه را شرح دادند.
➖ ایشان تصریح کردند که اندیشه رهبر معظم انقلاب درباره الگوی سوم زن، به سه عرصه کلی تقسیم میشود.
💢 در عرصه اول، بحث #معنویت و رشد شخصی برای زنان مطرح است که در این حیطه، هیچ تفاوتی میان جنس زن و مرد نیست.
💢 عرصه دوم مربوط به #فعالیتاجتماعی زنان است. در این محور، تبعیضی میان زن و مرد نیست. اما باید به دو نکته اساسی توجه کرد. اول اینکه کار باید با طبیعت و ساختار زن و مرد همخوانی داشته باشد و دوم آنکه در مباحث اختلاط زن و مرد، حدود شرعی و مسئله حجاب رعایت شود.
💢 سومین عرصه به مسائل #خانوادگی اشاره دارد.
در این بخش، مسئله همسری، تقویت و هدایت روحی همسر، آرامش خانواده و مسئله فرزندآوری، مادری و مدل تربیتی همراه با زندگی مورد بررسی قرار گرفت .
ایشان در انتها اشاره کردند که این سه محور، باید در حد امکان با یکدیگر جمع شوند اما در صورتی که هیچ راهی برای اجتماع بینشان نباشد، خانواده اصلیترین و مهمترین اولویت در اندیشه رهبری است و در صورت تعارض بین فعالیتهای اجتماعی و خانوادگی، حفظ نقش خانوادگی زنان اولویت دارد.
🆔 @revayate_amin
🏴 «از بزرگترین نعمتها، نعمت خاطره و یاد حسینبنعلی علیهالسّلام، یعنی نعمت مجالس عزا، نعمت محرّم و نعمت عاشورا برای جامعهی شیعیِ ماست.»
۱۳۷۳/۰۳/۱۷
#بیانات #بیانات_خوانی #عاشورا #عزاداری #شیعه
▪️▪️▪️
🆔 @revayate_amin
🏴
«[عاشورا]یک حادثهی تاریخی صرف نبود؛ عاشورا یک فرهنگ، یک جریان مستمر و یک سرمشق دائمی برای امت اسلام بود.» ۱۳۸۴/۱۱/۵ و درواقع «حسینبنعلی علیهالسّلام به برکت جهادش، اسلام را زنده کرد.» ۱۳۷۴/۳/۳
این بیانات رهبر انقلاب نشانهی اهمیت شناخت ابعاد حادثه عاشورا است.
به همین منظور رسانهی #روایت_امین سعی دارد تا در ایام عزاداری سیدوسالار شهیدان با انتشار جملاتی از رهبرانقلاب به بررسی اهمیت «هدف» ، «خصوصیات» و « نتایج» قیام عاشورا بپردازد.
🆔️ @revayate_amin
🏴
«نه میتوانیم بگوییم که حضرت قیام کرد برای #تشکیلحکومت و هدفش تشکیل حکومت بود، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای #شهید شدن قیام کرد... بنده به نظرم اینطور میرسد: کسانی که گفتهاند «هدف، حکومت بود»، یا «هدف، شهادت بود»، میان هدف و نتیجه، خَلط کردهاند. نخیر؛ هدف، اینها نبود. امام حسین علیهالسّلام، هدف دیگری داشت؛ منتها رسیدن به آن هدف دیگر، حرکتی را میطلبید که این حرکت، یکی از دو نتیجه را داشت: «#حکومت»، یا «#شهادت».»
۱۳۷۴/۰۳/۱۹
#بیانات_خوانی
#هدف_قیام_عاشورا
#قسمت_اول
🆔 @revayate_amin