✅ صلوات خاصه نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت #امام_محمد_تقی، #جواد_الائمه علیه السلام
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ وَ فَرْعِ الْأَزْکِیَاءِ وَ خَلِیفَةِ الْأَوْصِیَاءِ وَ أَمِینِکَ عَلَى وَحْیِکَ
اَللهُمَّ فَکَمَا هَدَیْتَ بِهِ مِنَ الضَّلالَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَیْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَکَّیْتَ بِهِ مَنْ تَزَکَّى فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ وَ بَقِیَّةِ أَوْصِیَائِکَ إِنَّکَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۴ اسفندماه #سالروز_شهادت سومین شهید #مدافع_حرم #شهید_سید_حمید_طباطبایی_مهر گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
#زندگینامه
#شهید_سید_حمید_طباطبایی_مهر
شهید سیدحمید طباطباییمهر در سال ۱۳۳۸ در منطقه جنوب شهر تهران حوالی میدان خراسان در خانوادهای مذهبی و شیفته اهلبیت(علیهمالسلام) چشم به جهان گشود و پرورش یافت. دوران نوجوانی و جوانیاش با شرکت در نهضت انقلاب سپری شد. آغاز جنگ تحمیلی و افزایش همکاریهای سیّد با نهادهای انقلابی او را به سمت سپاه سوق داد. در سال ۱۳۶۲ به دلیل علاقهای که به جوانان داشت، حوزه تربیت و آموزش را برای فعالیت دوران پاسداری خود برگزید. به همین دلیل مربی پادگان امام حسین(ع) شد. برای کسب تجارب بیشتر عملیاتی و آشنایی با صحنههای درگیری از کردستان سردرآورد. از همان آغاز فعالیت همواره بهدنبال خدمت صادقانه و همواره با تلاش بیوقفه بود و تا پایان جنگ در این منطقه ماند و خانوادهاش را نیز روانه این دیار کرد. تا آنجا که یکی از فرزندان خود را در این راه از دست داد. رشادتها، لیاقت و شایستگی همراه با مردمداری مثالزدنی و ارتباط صمیمانه با مردم مظلوم کردستان توسط سیّد سبب شد تا مسئولیتهای متعددی در نقاط مختلف کردستان از جمله سقز، مریوان، نوسود و... به ایشان واگذار شود. فرماندهی گردان، فرماندهی محور و فرماندهی عملیات از جمله این مسئولیتهاست. پس از پایان جنگ تحمیلی با حضور در معاونت آموزش نیروی زمینی سپاه نقش سازندهای را ایفا کرد. شاخصترین دوره مدیریت ایشان در معاونت آموزش، مسئولیت مرکز تحقیقات و فناوری آموزشی نیروی زمینی سپاه به مدت پنج سال بود. آخرین سالهای خدمت سیّد در معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه به اوج خود رسید. مسئولیتی که درهای شهادت در آن باز بوده و ایشان با به یادگار گذاشتن رشادتها و حماسههای جاویدان در مبارزه با عوامل استکبار و دشمنان مردم ایران و کردستان و در تأمین امنیت این مرز و بوم نقش موثری ایفا کرد که اوج آن در سرکوب گروهک تروریستی پژاک به نمایش درآمد و سرانجام وی با گمنامی و مظلومیت به آرزوی دیرینه خود رسید.
رسیدن به وصال
او مدافع پرچم اسلام بود و همواره آماده دفاع از ارزش ها و اسلام عزیز بود و آرزوی خدمت در رکاب امام عصر ( عج ) و نابودی دشمنان اسلام را داشت. و با خدمت به انقلاب و اسلام، انرژی می گرفت و خستگی را خسته کرده بود و می گفت : دشمن چشم طمع به کشور را دارد و از هر طرف با تمام توان در همه ابعاد آماده حمله و ضربه زدن بر ماست ، نباید از او غفلت کنیم و به فکر استراحت و رفاه باشیم و برایش این مهم بود که بتواند تکلیفش را خالصانه ادا کند تا پیش وجدانش شرمنده نشود.
چهارم اسفندماه سال 91 سید به بزرگترین آرزویش می رسد. حبیب گونه در دفاع از حرم عمهجانش حضرت زینبکبری(سلام الله علیها) با ترویستهای تازه متولد شده داعش به عنوان سومین شهید مدافع حرم نامش را در زمره مدافعان حرم آلالله به ثبت می رساند.
گاهی رنج و زحمت زنده نگهداشتن خون شهداء از خود شهادت کمتر نیست که رنج حضرت زینب(سلام الله علیها) و امام سجاد(علیه السلام) از این نوع است. رنج ها کشیدند تا توانستند خون یاران شهیدشان را نگه دارند. من نیز امروز به اذنالله چنین تکلیفی را بر خود لازم و واجب می دانم و در این جهت در حد توان متحمل رنج و مرارت شده و از خون شهید طباطباییها پاسداری میکنم و نمیگذارم فراموش شوند. به شهادت طباطبایی مهرها که آن امتحانی سخت و تلخ اما بسیار شیرین می بینم افتخار میکنم و افتخارم این است که مسیر راه خود را روشنتر دیده و با قدم در مسیر ولایت پیش می روم. شهید طباطباییمهرها زندهاند و نزد پروردگارشان روزی دریافت میکنند و این اشاره به ابرقدرت بودن و عظمت آنها دارد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
#زندگینامه #شهید_سید_حمید_طباطبایی_مهر شهید سیدحمید طباطباییمهر در سال ۱۳۳۸ در منطقه جنوب شهر تهر
#سیره_شهدا
#شهید_سید_حمید_طباطبایی_مهر
خصوصیات فردی سید
سید همیشه و در همه مراحل زندگی اش دنباله راه حق و حرف حق بود. همنشین و مانوس با قرآن کریم بود و از دستورات و فرامین قرآن کریم پیروی می کرد، مرد عمل بود تا اینکه مرد حرف باشد. وابسته به هیچ حزب و یا گروه خاصی نبود و همیشه می گفت : حزب فقط حزب خدا، از آن دسته افرادی نبود که موقعیت اجتماعی و یا مقام های دنیایی را بخواهد با هر قیمتی و با پایمال کردن حقوق دیگران به دست بیاورد. و همیشه می گفت : باید مراقب باشیم که به بیراهه کشیده نشویم. و هیچ وقت دنبال تایید و تاثیر دیگران در زندگی شخصی اش نبود. همیشه و همه حال در شرایط متفاوت سیاسی اجتماعی کشور پیرو سخنان رهبری بودند و می گفتند : شاخص، مواضع امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب است و رمز موفقیتمان پشتیبانی قاطع بیچون چرا و همه جانبه از رهبر عزیزمان است. و از مصادیق شاخص و بارز ولایت پذیری سید بصیرت افزایی ایشان بود. کسانی مورد تایید سید بودند که منش و رفتار زندگی شان بر اساس شاخص ها و خطوط ولی فقیه جامعه بود.همیشه و در همه حال گوش به فرمان صحبت های رهبری بودند و آنچه را که رهبری درسخنانشان به عنوان دغدغه یاد می کردند اعتقاد داشت و حتما تا آنجا که می توانست آن موارد را در زندگی مان عملی می کرد. و سید سعادت و خوشبختی را گوش به فرمان بودن به سخنان رهبری می دانست. همه کارهایش را برای رضایت خداوند انجام می داد و می گفت : ما که اول و آخر کارمان انجام می شود پس چه خوب است که با نیت خالص و در راه رضای خداوند آن کار را انجام بدهیم و بدین صورت کارمان هم ارزشمند و ماندگار می شودو همیشه می گفتند : من هیچ هستم و هر چه هست از خداوند است. حرف و عملش با اعتقادش همراه و همسو بود. سید اگر شخصی به دلش نمی نشست اصلا به روی خودش نمیآورد و به ما همیشه می گفت: به ظواهر توجه نکنید. سید یک فرمانده پرتوان و در عین حال جدی و سختگیر بود، ولی ظاهرش شبیه یک سرباز ساده بود، و در برخورد با نیروها و سربازانش مثل یک پدری مهربان، و وقتهایی که ساعت استراحت بود در جمع آنان می نشست و درد دلهایشان را گوش میداد و هر کاری که از دستش بر می آمد برای نیروهایش انجام می داد. خداوند یک قدرتی به ایشان داده بود که گاهی اوقات می دانست که در دل و ذهن ما چه می گذرد. خيلي جاها اين طور بود. يک جاهايي احساس مي کردم يک حرفي در ذهنم است، از من ميخواست که برایش بگویم. مي گفت من مي دانم در ذهنت چه می گذرد بگو. يک بار گفتم نمي گويم اول تو بگو من چه فکري در ذهن دارم. گفت اصلاً يک کاري مي کنيم. تو روي کاغذ بنويس. من هم مي نويسم. هر دو نوشتيم. ديدم بله درست نوشته و فکر من را خوانده بود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری #مناسبتے
#ميلاد_امام_جواد
میلادباسعادتجوادالائمہ
اماممحمدٺقے(ع)مبارڪ🍃🌺
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
میلادباسعادتطفلششماهہ
#حضرت_علی_اصغر مبارڪ🍃🌺
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
مداحی آنلاین - ببین روی خدا را رخ نورالهدی را - محمد فصولی.mp3
13.52M
🌸 #میلاد_امام_جواد(ع)
🌸 #میلاد_حضرت_علی_اصغر(ع)
💐ببین روی خدا را رخ نورالهدی را
💐ببین ماه جمال جواد بن الرضا را
🎤 #محمد_فصولی
👏 #سرود
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
CQACAgQAAx0CUyYOlAACD5xgM9TcRuMTczWpxuI7Bzjn0SNiJQACShUAAsTlkFHeld3Y-oCOKB4E.mp3
5.06M
🔊 #صوتی ؛ #پادکست
📝 برکات امام جواد
👤 استاد #رفیعی
🌺 روز ولادت #امام_جواد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 #رهبر_انقلاب :
یکی از نیازهای مهم جوامع اسلامی عملیاتی کردن مفاهیم دینی است. در هر برههای که این مفاهیم عملیاتی شد، برای کشور و ملت و آبروی جمهوری اسلامی، ارزشمند بود و هرجا که غفلت کردیم از برکات آن محروم شدیم.
🔹 امام بزرگوار با حضور در صحنه و تبیین مفاهیمی همچون توکل، تکلیف، ایثار، جهاد و شهادت، آنها را در جامعه و زندگی مردم رایج کردند و نتیجه آن، پیروزی ملت ایران در یک جنگ هشت سالهی بین المللی بود.
🔹 روزآمد کردن نرم افزارِ نظام اسلامی وظیفه فضلای صاحب نظر است. البته این #بهروزرسانی به معنای دستکاری در منظومه مفاهیم دینی نیست بلکه به معنای کشف حقایق متناسب با نیازهای داخلی و بین المللیِ نظام اسلامی است.
🔹 تغذیه عقبه فکری #نظام_اسلامی و بهروزرسانی نرم افزار آن را باید فضلا و متفکرین صاحب صلاحیتی بهعهده بگیرند که از جمود فکری و تحجر، و همچنین از افکار التقاطی بهدور باشند. ۹۹/۱۲/۴
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
1103919.mp3
9.81M
🎙 #بشنوید
صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
۴ اسفند۱۳۹۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان.
۹۹/۱۲/۰۴
📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات:
https://www.aparat.com/v/YNIhP
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۵ اسفندماه #سالروز_عملیات #والفجر_9 گرامی باد . 🥀
نام عملیات: والفجر ۹
زمان عملیات: ۱۳۶۴/۱۲/۵
مکان عملیات: منطقه عملیاتی سلیمانیه عراق
رمز عملیات: یا الله، یا لله، یا الله
تلفات دشمن: ۲۷۵۰(کشته، زخمی و اسیر)
ارگان عملکننده: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
اهداف عملیات: گشودن دو جبهه همزمان در برابر دشمن و تجزيه نيروي آن و بازپسگيري مناطق تازه اشغال شده
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
۵ اسفندماه #سالروز_عملیات #والفجر_9 گرامی باد . 🥀 نام عملیات: والفجر ۹ زمان عملیات: ۱۳۶۴/۱۲/۵ مکان
#شرح_عملیات
#عملیات_والفجر_9
منطقه عملیاتی والفجر ۹ با دو جاده از دهانه شیلر و منطقه چومان به شهرهای مریوان و بانه متصل میشود. منطقه مزبور کوهستانی، صعبالعبور و دارای زمستان سختی است وتوسط دو رودخانه«زاب صغیر» و«گوگه سور» به سه قسمت شمالی، میانی و جنوبی تقسیم شده است.
مهمترین شاخص این منطقه، شهر چوارتا است که تا سلیمانیه کمتر از ۱۵ کیلومتر فاصله دارد. این شهر به همراه ارتفاع«سارسیر» از موقعیتی کلیدی برخوردار است؛ بهطوریکه از این نقطه میتوان به سمت سلیمانیه، سید دکان، مائوت و ... مانور کرد.
اهداف عملیات:
این عملیات دارای سه هدف کلی بود:
• انجام یک مرحله عملیات از مراحل پیشبینی شده برای تصرف سلیمانیه
• آمادهسازی منطقه برای عملیات بعدی، به جلو کشاندن عقبهها و کاهش فاصله خودی با دشمن
• کاهش از فشار دشمن در جبهه فاو
سازمان رزم خودی:
قرارگاه نجف اشرف با تیپهای مستقل بنیاکرم، ابوالفضل، بروجردی، قدس و ویژه شهدا سپاه پاسداران هدایت عملیات را برعهده داشت.
همچنین، ۲ گردان توپخانه از سپاه و ۲ گردان توپخانه از ارتش وظیفه پشتیبانی آتش را برعهده داشتند. قرارگاه تاکتیکی رمضان نیز با مأموریت تعیین شده، تحتامر قرارگاه نجف بود.
استعداد دشمن:
لشگر ۳۴ پیاده - تابع سپاه یکم - با تیپهای ۱۰۵ و ۵۰۴ پیاده مسئولیت پدافند از منطقه را بهعهده داشت. قرارگاه این لشگر در چوارتا بود و تیپ ۱۰۵ در منطقه عمومی گامو و تیپ ۵۰۴ در منطقه عمومی چوارتا مستقر بودند. با شروع عملیات والفجر ۹، یگانهایی نیز وارد منطقه شدند.
آغاز عملیات:
در تاریخ ۱۳۶۴/۱۲/۵، درحالیکه تمامی نیروها به نقطه شروع درگیری رسیده بودند، رمز عملیات(یاالله) حدود ساعت ۲۴ اعلام گردید.
در جناح راست، پیشروی از محور هزارقله انجام پذیرفت و رزمندگان ضمن تصرف ارتفاعات«کوخ نمنم»، مأموریت ایذایی خود را در شمال«موبرا» به انجام رسانید و سپس در خط پدافندی جدید استقرار یافتند. در جناح چپ و در محور ارتفاع«ناصر»، نیروهای عملکننده درحالیکه مسافتی دشوار و طولانی را طی کرده بودند، خیلی سریع به هدف رسیده و ضمن درگیری با نیروهای عراقی توانستند ۰۰:۴۰ بامداد پایگاه آنها در این محور را ساقط کنند. همچنین، در محور«کوهان» به دلیل وسعت کم منطقه و حضور ضعیف دشمن، اهداف موردنظر تا ساعت ۰۴:۳۰ تأمین گردید.
در جناح میانی نیز که میبایست در مرحله اول عملیات، دو ارتفاع مهم«موبرا» و«مامخلان» تصرف شود، نیروهای خودی توانستند پس از ساعتها درگیری، مامخلان را در ساعت ۰۹:۳۰ و موبرا را در ساعت ۱۶:۳۰(روز اول) بهتصرف خود درآوردند. در ادامه عملیات نیز ارتفاع«پلنگه سور» در آخرین ساعات روز دوم(۱۳۶۴/۱۲/۷) تحت اختیار قوای خودی قرار گرفت.
با توجه به موفقیت مرحله اول عملیات، مقرر شد در مرحله دوم روی ارتفاع«کاتو» عمل شود. با شروع عملیات، ارتفاع مذکور-که تقریباً خالی از نیروی دشمن بود - در اولین ساعات بامداد روز سوم تسخیر شد؛ لیکن دشمن با تقویت سریع محور عملیاتی و اجرای تک توانست نیروهای خودی را از ارتفاع مزبور عقب براند. رزمندگان خودی نیز با تلاش بسیار، سمت چپ قله را رها نکردند و با در دست داشتن آن، وضعیت خویش را تثبیت کردند و به این ترتیب درگیری در«کاتو» پس از سه شبانهروز در تاریخ ۱۳۶۴/۱۲/۱۰ پایان یافت.
همزمان با درگیری روی کاتو، تعدادی از نیروهای خودی در روز چهارم عملیات(۱۳۶۴/۱۲/۹) روی قله کچل، که از بلندترین قلل منطقه است و بر شهر سلیمانیه نیز اشراف دارد، مستقر شدند. در این حال، اگر چه این ارتفاع بسیار مهم تسخیر شده بود، لیکن بروز مشکلات ناشی از وجود حدود یک متر برف، فقدان عقبه و پشتیبانی بسیار ضعیف، ادامه حضور روی آن را بسیار سخت کرده بود.
دشمن نیز پس از ۸ روز توقف و یقین از ضعف توان خودی، حملات خود را مجدداً(در ۱۳۶۴/۱۲/۲۳) آغاز کرد و درحالیکه علاوه بر مشکلات نارساییهای زیاد در جبهه خودی، مناطق متصرفه نیز هنوز بهطورکامل تثبیت نشده بودند، توانست کلیه نقاط از دست داده را بازپس گیرد.
اطلاعات عملیات :
گردانهای عمل کننده: گردان کمیل، گردان میثم، گردان حمزه، گردان ادوات
تجهیزات منهدم شده دشمن: یک فروند هواپیما، یک فروند هلیکوپتر، ۲۰دستگاه تانک، ۹۰ دستگاه خودرو، ۱۰ قبضه ضدهوایی، مقدار زیادی سلاح سبک و نیمهسنگین
یگانهای منهدم شده دشمن: ۳ گردان از تیپ ۵۰۴، یک تیپ، یک گردان کماندویی گردان ۹۴ توپخانه، گردان ۴ تانک تیپ ۷۰۳
غنایم: مقدار زیادی سلاح سبک و نیمهسنگین و انواع مهمات.
نتایج عملیات: مناطق آزاد شده چند پاسگاه مرزی بخشی از ارتفاعات کانا، شله کوران، تنگه سور، موبرا، ماخلان، کانی ماران، سرو ارتفاعات ۱۴۷۰ و ۱۴۸۹
این عملیات نشان داد که در صورت گشودن جبهه همزمان علیه ارتش عراق، توان دشمن تجزیه میشود و قادر نخواهد بود در دو جبهه مجزا همزمان بجنگد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۵ اسفند ماه #سالروز_شهادت #روحانی_شهید #علی_محمد_پاینده گرامی باد. 🥀
هشتم آذر 1340، در شهرستان نجفآباد چشم به جهان گشود. پدرش حسنعلی و مادرش خورشید نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح2) پرداخت. سال 1362 ازدواج کرد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. پنجم اسفند 1362، با سمت مبلغ در جزیره مجنون عراق به شهادت رسید. پیکرش مدتها در همان منطقه بر جا ماند و هشتم آذر 1373، پس از تفحص در جنت الشهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
۵ اسفند ماه #سالروز_شهادت #روحانی_شهید #علی_محمد_پاینده گرامی باد. 🥀 هشتم آذر 1340، در شهرستان نج
#وصیتنامه
#شهید_علی_محمد_پاینده
خدایا از پیشگاهت شهادت میطلبم، زیرا که شهادت لاله را روئیدنی کرده، سنگ را بوسیدنی کرده، خاک را روئیدنی کرده، اشک را به ریزش واداشته و گناهان را موجب آمرزش و... همه و همه چیزمان از شهادت و شهیدان،
مولایمان علی با اینکه جامعهای به بزرگی اسلام را اداره مینمود، خرما هم میکاشت. شوخی نیست به طرف این ستارهها ]ی موجود[ مسابقه دهید و از آنان کار کردن آموزید تا با آنان محشور شوید، آنان منافق را رسوا، دشمن را خانه نشین کردند. گندم کاشتند و درو کردند و سقف خانه شان را با دست خود زدند و مملکت را نیز اداره کردند.
دری را که خداوند بزرگ برای اولیاء خاصش بر بهشت نهاده رفتن از آن مشکل است. صبر و استقامت میخواهد عزیزان اگر فراموش کردیم که جنگ سخت است و جهاد مشکل، خدا ناخواسته شکست میخوریم و اگر صبر را پیشه خود نساختیم آن موقع به صریح قرآن هر نفرمان به جای 20 نفر از دشمن بر دو نفر از دشمن غالبیم. نکند باورمان آید که امکانات میجنگند نعمتهای داخل جبهه نعمت است ولی مواظب باشیم آنان را تبدیل به نقمت ها نکنیم.
ای مردم، ای همة قشرهای جامعة اسلام، شما بزرگید، اگر مؤمن باشید شما عزیزید. شما بر جهان قدرت نمائی کردید، آنان که با اسلام و شهدایمان سر جنگ دارند از شما در هراسند و آنانکه از حلقومشان توسط تیغ ظالمان خون جاری است در انتظار شمایند و تنها بگویم که غفلت، بزرگی کوچک است، غفلت از عزت، ذلت است و غفلت از قدرت، ضعف است. شما بزرگید و جهانی، یک انسان جهانی حیف است به خود سرگرم شود و سرگرمی به مسائل بچه گانه خواست شیاطین. بینشتان را وسعت دهید از سطح شهر و آبادی، مدرسه و استان و ایران بالاتر روید، خود را نبینید و مسائل اطراف خود را، اسلام را بنگرید و مسائل حاکم بر جهان، عزیزان خود را آماده سازید برای خدمت به محرومین جهان
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۵ اسفند ماه #سالروز_عملیات #ظفر_6 گرامی باد . 🥀
خلاصه گزارش عملیات :
نام عمليات: ظفر 6 (نامنظم)
زمان اجرا: 5/12/1366
تلفات دشمن (كشته، زخمي و اسير) : 570
مكان اجرا: منطقه عمومي سنگاو در شرق استان كركوك عراق - عمق جبهه شمالي دشمن
ارگانهاي عملكننده: قرارگاه رمضان نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و معارضان كرد عراق
اهداف عمليات: آزادسازي بلنديهاي منطقه سنگاو و انهدام توان رزمي دشمن
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
۵ اسفند ماه #سالروز_عملیات #ظفر_6 گرامی باد . 🥀 خلاصه گزارش عملیات : نام عمليات: ظفر 6 (نامنظم) ز
#شرح_عملیات
#عملیات_ظفر_6
عملیّات ظفر ۶ در تاریخ ۵/۱۲/۶۶ در منطقه شرق سنگاو (واقع در استان کرکوک) و با هدف آزادسازی ارتفاعات منطقه، در سه محور انجام میگیرد.
رزمندگان تحت امر قرارگاه رمضان، متشکل از معارضین عراقی و سپاه پاسداران، به نیروهای دشمن یورش میبرند و پس از نبردی سنگین ارتفاعات گرده ناصر، گرده مقبره، گرده قالی، گرده سو و ارتفاع ۶۰۶ را متصرف میشوند. در این مرحله، بیش از ۲۲۰ نفر از نیروهای عراق کشته و زخمی میشوند و کلیه پایگاههای دشمن در این محور منهدم میشود.
قوای اسلام، مواضع نیروهای بعث را در محور چمباصره مورد حمله قرار میدهند و پس از تسلط بر پل مهم باصره، سه پایگاه دیگر دشمن را از جمله پادگان گردان مستقل پیادة مکانیزه از سپاه یکم را به تصرف خود در میآورند و تعداد ۱۰۰ تن از آنها را کشته و ۲۰نفر را به اسارت میگیرند.
در محور شرق سنگاو نیز پایگاهها و مواضع دشمن مورد تهاجم و ضربات سنگین ارتش اسلام قرار میگیرد که علاوه بر تعداد ۱۰۰ کشته، ۱۵ نفر از دشمن به اسارت در میآیند.
دشمن شکستخورده با روشن شدن هوا اقدام به پاتک میکند که با کمین کوبنده و سنگین رزمندگان اسلام در جادة سنگاو ـ چمچال مواجه و پس از تحمل ۱۵۰ نفر کشته و تعدادی اسیر، از مهلکه میگریزد.
ارتش عراق، روز دوّم عملیات با بهرهگیری از شش گردان نیروهای پیاده و مکانیکی؛ مزدوران محلی، دهها تانک و زرهپوش و حمایت آتش توپخانه و نیروی هوایی، در حدفاصل چمچال ـ جیبافره اقدام به پاتک سنگین میکند و دست به پیشروی میزند. این پاتک دشمن با عکسالعمل بموقع و شایستة رزمندگان اسلام سرکوب و دشمن با تحمل شکست سنگین به عقب رانده میشود.
رژیم عراق در جنجال تبلیغاتی خود مثل همیشه در بوق میکند که عملیّات ظفر ۶ از سوی ایران با شکست مواجه شدهاست، امّا این قبیل ادعاهای پوشالی عراق، حتی برای طرفداران خودش هم تازگی ندارد، بهطوری که رسانههای خارجیِ طرفدار عراق هم این ادعا را تکذیب میکنند.
روزنامة تایمز مالی چاپ لندن، پیشروی نیروهای مسلمان کرد را در شمال عراق به استناد تصاویر ماهوارة اطلاعاتی مورد تأیید قرار میدهد و با اشاره به عملیّات ظفر ۶ مینویسد:
«نیروهای حزب دمکرات کردستان در پیشروی ماه گذشته خود در منطقة ماووت شکست سختی بر نیروهای عراق وارد آوردند.»
حملهاي غافلگيرانه به پشت خطوط دشمن
عمليات ظفر6 در 5 اسفند ماه 1366 با هدف آزادسازي بلنديهاي منطقه عمومي «سنگاو» در شرق استان «كركوك» كردستان عراق در عمق جبهه شمالي دشمن و در اوج سرما و برف زمستان كوهستان به انجام رسيد. طي اين حمله غافلگيرانه تعدادي از بلنديهاي مهم و تأسيسات كاربردي از دست دشمن بيرون آمد كه عبارت بود از:
- بلنديهاي «گردهناصر»، «گردهمقبره»، «گردهسو»، «گردهقالي» و بلندي606
- پل مهم شهر «باصره» و چندين روستاي منطقه.
همچنين رزمندگان اسلام بر راههاي ارتباطي و مهم شهرهاي سنگاو- چمچال- كركوك وسنگاو- قادركرم - قرهداغ- سليمانيه و همچنين راه فرعي سنگاو دربنديخان مسلط شدند.
علاوه بر آن، پادگان گردان مستقل پياده مكانيزه از سپاه يكم، پادگان محل استقرار گردان135 و گردان25 خفيه و14 پايگاه دشمن در منطقه منهدم و تعداد570 نفر از قواي بعثي عراق كشته و زخمي شده و يا به اسارت رزمندگان در آمدند.
در پي اين پيروزيها، شماري از تجهيزات ارتش دشمن به این شرح منهدم گرديد: 6دستگاه تانك و نفربر. 2قبضه توپ ضدهوايي. 8قبضه خمپاره انداز82 ميليمتري. چندين قبضه تيربار.دهها انبار مهمات.
عمليات ظفر6 با به غنيمت گرفتن2 دستگاه نفربر زرهي ،60 دستگاه انواع بيسيم، چندين قبضه خمپاره انداز و شماري سلاح انفرادي ازدشمن به پايان رسيد.
اين عمليات را قرارگاه «رمضان» نيروي زميني سپاه پاسداران طراحي و با همكاري معارضان كرد عراق به اجرا گذاشت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
#شرح_عملیات #عملیات_ظفر_6 عملیّات ظفر ۶ در تاریخ ۵/۱۲/۶۶ در منطقه شرق سنگاو (واقع در استان کرکوک)
#نتایج_عملیّات
#عملیات_ظفر_6
مناطق و تأسیسات آزادشده:
ارتفاعات گرده ناصر، مقبره، گردهسو،گرده قالی و ارتفاع ۶۰۶٫
پل مهم باصره و چندین روستای منطقه.
تسلط بر جادههای اصلی سنگاو ـ چمچال، کرکوک ـ سنگاو، قادرکرم ـ کرکوک، سنگاو ـ قره داغ ـ سلیمانیه و همچنین جادههای فرعی سنگاو ـ دربندیخان.
پایگاههای منهدمشدة دشمن:
پادگان گردان مستقل پیادة مکانیزه از سپاه یکم.
پادگان محل استقرار گردان ۱۳۵ خفیفه و مقرگردان ۲۵ خفیفه.
۱۴ پایگاه دشمن در منطقه.
تجهیزات منهدم شدة دشمن:
۶ دستگاه تانک و نفربر.
۲ قبضه توپ ضدهوایی.
۸ قبضه خمپارهانداز ۸۲ میلیمتری.
چندین قبضه تیربار.
دهها انبار مهمات.
غنایم:
۲ دستگاه نفربر زرهی.
۶۰ دستگاه انواع بیسیم.
چندین قبضه خمپارهانداز و تعدادی سلاح انفرادی.
تعداد کشته و زخمی دشمن:
۵۰۰ نفر.
تعداد اسرا: بیش از ۷۰ نفر.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani