🎨 مجموعه لوح | #روز_ملی_راهیان_نور
📍 روز ۲۰ اسفند ماه به مناسبت نخستین حضور رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای در راهیان نور به «روز ملی راهیان نور» نامگذاری شدهاست.
🔅 لوح مجموعه بیانات رهبر معظم انقلاب درباره راهیان نور
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
#پیام_ویژه
🔔 آغاز ثبتنام متقاضیان ورود به #حوزه های علمیه از امروز تا آخر اردیبهشت ۱۴۰۰
🔻 معاون آموزش حوزههای علمیه خبر داد:
➕ سایت سنجش و پذیرش حوزههای علمیه به نشانی paziresh.ismc.ir از امروز باز شده و برادران متقاضی ورود به حوزه از سراسر کشور، میتوانند از امروز تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ نسبت به #ثبتنام خود اقدام نمایند.
◻️ دفترچه پذیرش در سایت سنجش و پذیرش حوزه های علمیه موجود و قابل دریافت است اما متقاضیان می توانند به مدارس علمیه شهرستانها نیز جهت دریافت آن مراجعه نمایند.
◻️ ظرفیت فعلی حوزه برای پذیرش نهایی در حدود ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ نفر است.
◻️ حدود ۱۰۰۰ نفر در قم مشغول به تحصیل خواهند شد.
◻️ ۴۱۶ مدرسه علمیه امسال مجوز برای پذیرش طلاب در سطح یک را دریافت کردهاند.
⏱ آزمون ورودی جمعه، ۱۸ تیرماه ۱۴۰۰، رأس ساعت ۹ صبح برگزار شود.
◻️ ۲۷۰ مدرسه علمیه در حال اجرای برنامه تحصیلی جدید هستند.
در برنامه آموزشی جدید حوزههای علمیه هم متون درسی بروزرسانی شدهاند و هم یک سال از تعداد سنوات دوره سطح یک کاهش یافته و در ۵ پایه سطح یک را برنامه ریزی نموده است.
جزئیات بیشتر:
hawzahnews.com/xb57L
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۶ ماه رجب ، سالروز درگذشت حامی پیامبر و مجاهد و شهید تحریم اقتصادی، سيد القریش، حضرت ذو ألشيبه ، عمرانبنعبدالمطلب #أبوطالب (ع) گرامی باد . 🥀
💠#امام_خامنهای :
قضیه شعب ابیطالب، دوران بسیار سختی در تاریخ صدر اسلام است؛ یعنی پیامبر دعوت علنی را شروع کرده بود، بتدریج مردم مکه - بخصوص جوانان، بخصوص بردهها - به حضرت میگرویدند و بزرگان طاغوت - مثل همان ابولهب و ابوجهل - دیدند که هیچ چارهای ندارند، جز اینکه پیامبر و دوروبرش را از مدینه اخراج کنند؛ همین کار را هم کردند. تعداد زیادی از اینها را که دهها خانوار میشدند و شامل پیامبر و خویشاوندان پیامبر و خود ابیطالب-با اینکه ابیطالب هم جزو بزرگان بود - و بچه و بزرگ و کوچک میشدند، همه را از مکه بیرون کردند. اینها از مکه بیرون رفتند؛ اما کجا بروند؟ تصادفاً جناب ابیطالب، در گوشهای از نزدیکی مکه - فرضاً چند کیلومتری مکه - در شکاف کوهی ملکی داشت؛ اسمش «شعب ابیطالب» بود. شعب، یعنی یک درّه کوچک. جناب ابیطالب گفتند به آنجا برویم. حالا شما فکرش را بکنید! در مکه، روزها هوا گرم و شبها بینهایت سرد بود؛ یعنی وضعیتی غیرقابل تحمّل. اینها سه سال در این بیابانها زندگی کردند. چقدر گرسنگی کشیدند، چقدر سختی کشیدند، چقدر محنت بردند، خدا میداند. یکی از دورههای سخت پیامبر، آنجا بود. در همین اثنا جناب ابیطالب که پشتیبان پیامبر و امید او محسوب میشد، و خدیجه کبری که او هم بزرگترین کمک روحی برای پیامبر بهشمار میرفت، در ظرف یک هفته از دنیا رفتند! حادثه خیلی عجیبی است؛و پیامبر تنهای تنها شد. ٧٧/٢/٢٢
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
♦️یكى از شخصیتهاى نقش آفرین صدر اسلام، حضرت ابوطالب پدر حضرت على بن ابیطالب (علیهالسلام) است. نام ابوطالب، «عمران» است و بعضى او را «عبدمناف» نامیده اند. چون فرزند بزرگش «طالب» بود، او را ابوطالب خواندند
♦️ وى 35 سال قبل از تولد پیامبر اسلام (صلیاللهعلیهوآله) در مكه معظمه در خانواده اى برجسته و خداشناس دیده به جهان گشود. او با عبدالله پدر پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) برادر بود. پدرش «عبدالمطلب» جد پیامبر اسلام است
🌹 كه همه قبایل عرب وى را به عظمت و بزرگوارى مىشناختند و از او به عنوان مردى با كفایت و مبلغ آیین توحید ابراهیم یاد مىكردند. عبدالمطلب، چنان مورد توجه دنیاى آن روز بود كه او را با لقب «سید البطحاء» آقاى سرزمین مكه و حومه آن و «ساقى الحجیج» آب دهنده
🌹حاجیان خانه خدا و «ابوالساده» پدر بزرگواریها و «حافر الزمزم» ایجاد كننده چاه زمزم مىخواندند. عبدالمطلب در حفظ و حراست وجود مبارك حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآله) بسیار كوشا بود.
♦️ابوطالب از چنین پدرى به دنیا آمد و در خانه چنین شخصیت بزرگ و الهى پرورش یافت. ابوطالب چهار پسر و دو دختر داشت. پسران او ده سال با یكدیگر فاصله سنى داشتند
♦️ابو.طالب پسر بزرگ اوست كه از او نسلى باقى نمانده است. دومین فرزند او عقیل و سومین آنها جعفر معروف به جعفر طیار و چهارمین و آخرین فرزند پسرى وى حضرت على (علیهالسلام) است. دو دخترش یكى فاخته نام داشت كه او را «امهانى» مىخواندند و دختر دیگرش «ریطه» یا «اسماء» است. فرزندان ابوطالب همه از فاطمه بنت اسداند.
♦️ابوطالب در خانوادهاى خداپرست و موحد و در سایه پدرى همچون عبدالمطلب كه از كمالات روحى و امتیازات معنوى برخوردار بود، پرورش یافت. و همانند پدرش در مسیر آیین حنیف ابراهیمى قدم برمىداشت
♦️ و منصب سقایت و آبرسانى به زایران خانه خدا و پاسدارى از جان حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآله) را به نیكویى بر عهده گرفت. وی نه تنها تحت تأثیر شرك و بت پرستى مردم مكه قرار نگرفت، بلكه در مقابل شیوه هاى جاهلیت ایستادگى كرد
🌹 و خود را از هر گونه فساد و آلودگى، برحذر داشت. او نخستین كسى است كه «سوگند خوردن اولیاى مقتول براى اثبات قتل» را در امر قضا، سنت قرار داد و بعدها اسلام نیز آن رابا نام «قسامه» تثبیت كرد.
♦️حضرت ابوطالب بن عبدالمطلب مانند بیشتر رؤسای قریش مردی تاجر بود و سرپرستی پیامبر اسلام (صلیاللهعلیهوآله) را از هشت سالگی پس از درگذشت پدرش، عبدالمطلب، بر عهده گرفت
♦️در سفری که حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآله) را برای تجارت با خود به شام برده بود، بشارت پیامبری آن حضرت را از راهبی به نام بُحیرا شنید و در حراست از پیامبر تلاش بیشتری از خود نشان داد.
🌹وى در هنگامى كه پدر عالیقدر اسلام، حضرت محمد مصطفی (صلیاللهعلیهوآله) از همه سو هدف تیرهاى زهرآگین مشركان مكه بود، مردانه از آن حضرت حمایت كرد و بدین وسیله در گسترش اسلام و تقویت مسلمانان نقش مهمى ایفا نمود. پس از بعثت نیز، ابوطالب، یاور و پشتیبان همیشگی پیامبر بود و در حمایت از ایشان دریغ نمی کرد.
♦️در سال دهم بعثت، ابوطالب در حالی که با دیگر مسلمانان در شعب ابوطالب در محاصره ی مشرکان مکه بودند، درگذشت. وی در حالى دنیا را وداع گفت كه قلبش لبریز از ایمان به خدا و عشق به محمد (صلیاللهعلیهوآله) بود
🌹 بدنشان را در مكه معظمه در مقبره حجون معروف به «قبرستان ابوطالب» دفن كردند. با مرگ او خیمه اى از حزن و اندوه بر پیامبر اسلام و مسلمانان آن روز كه كمتر از پنجاه نفر بودند، سایه افكند زیرا آنان بهترین حامى، مدافع و فداكار در راه اسلام را از دست دادند.
♦️در همان سال حضرت خدیجه (سلاماللهعلیها) همسر باوفای پیامبر نیز وفات کرد و رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) بر اثر شدت غم و اندوه، آن سال را «عام الحزن» یعنی سال حزن و اندوه نامیدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
💢 فضیلت جناب ابوطالب علیه الرحمة 💢
💠 از امام صادق از پدرانش از امیرالمومنین (علیهم السلام اجمعین) نقل شده:
روزى امیرالمومنین علیه السلام در فضاى مسجد نشسته بود و مردم گرد او جمع بودند که مردى برخاسته و گفت:اى امیر المومنین! چطور مى شود شما در مکانى (رفیع) هستى که خداوند شما را در آن مکان فرو آورده، در حالى که پدر تو به آتش در عذاب است؟ [زیرا گمان میکردند ابوطالب کافر است]!
👈🏻حضرت علیه السّلام فرمود: خدا دهانت را ببندد (و زبانت را قطع کند)! قسم به خدایى که محمّد صلی الله علیه و آله را به پیامبرى مبعوث فرمود، اگر پدرم تمام گناهکاران زمین را شفاعت کند خداوند آن را مىپذیرد، مگر میشود که پدرم به آتش در عذاب باشد و فرزند او تقسیم کنندهٔ جهنم [و بهشت] است [یعنی من بهتر از هر کسی میدانم چه کسی بهشتی و چه کسی جهنمی است]! قسم به آنکه محمّد صلی الله علیه و آله را به پیامبرى مبعوث فرمود، یقیناٌ نور پدرم در روز قیامت همهٔ انوار خلائق -جز چند نور: نور محمّد و نور من و نور حسن و نور حسین و نور نه فرزند از اولاد حسین- را خاموش (و بی اثر) مىسازد؛ زیرا نور او از نور ماست، که خداوند آن را دو هزار سال پیش از خلق آدم آفریده است.
📚 منابع:
🔹اَمالی (شیخ طوسي)، ص: ۳۰۵
🔹الإحتجاج على أهل اللجاج (مرحوم طبرسي)، ج۱، ص: ۲۲۹
🔹مرآة العقول، ج ۲۶، ص: ۳۶۷
🔹بحار الأنوار (چاپ بيروت)، ج ۳۵، ص: ۶۹
🔹كنز الفوائد، ج ۱، ص: ۱۸۳ (با کمی تغییر در چند لفظ)
🔹و....
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
بارگاه وحرم حضرت ابوطالب صلوات الله علیه در قبرستان حجون مکه معظمه قبل از تخریب توسط وهابیت
علّامهٔ مجلسی مي نويسد:
حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله در جنازه او( حضرت أبوطالب) حاضر شد و فرمود:
صله رحم كردى،خدا تو را جزاى خير دهد، اى عمّ من! بدرستى كه مرا كفايت و تربيت نمودى در خردسالى و يارى و معاونت نمودى در بزرگى؛ پس رو به مردم گردانيد و فرمود: براى عمّ خود شفاعتى بكنم كه جنّ و انس، از آن در تعجّب مانند!
📚حياة القلوب ج ۴ص ۱۵۷۴
#حضرت_ابوطالب
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
TarikhHayateAmirAlmomenin-AboTaleb.mp3
17.39M
#بشنوید
السَّلامُعَلَيْكَ يا سَيِّدَ الْبَطْحاءِ وَابْنَرَئِيسها
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وارِثَ الْكَعْبَةِ بَعْدَ تَأْسِيسِها
▪️نسب شناسی و معرفی شخصیت حضرت ابوطالب (علیهالسلام)
🎙 دکتر میثم مطیعی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
✦ سلام بر سید والامقام، ابوطالب
❥ حیدر که جهانیان به او مینازند
❥ پرورده ی دستان ابوطالب بود
🏴 ﴿ ویژه شهادت حضرت #ابوطالب علیهاسلام ﴾
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۰ اسفندماه ، #سالروز_شهادت #مدافع_حرم #شهید_علی_منیعات گرامی باد . 🥀
🔸 نام جهادی : ابوالحسن درّاجی
🔹تاریخ تولد: 1364/03/27
🔸محل تولد: استان خوزستان - شادگان
▫️محل خدمت: بسیجی مدافع حرم
▪️تاریخ شهادت: 1393/12/20
◾️محل شهادت: عراق - تکریت
♦️محل خاک سپاری: گلزار شهدای خرمشهر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
۲۰ اسفندماه ، #سالروز_شهادت #مدافع_حرم #شهید_علی_منیعات گرامی باد . 🥀 🔸 نام جهادی : ابوالحسن درّاج
#زندگینامه
#شهید_علی_منیعات
شهید علی منیعات در سال 1364 در خرمشهر متولد شد، پدرش محمد منیعات کارمند بانک صادرات و مادرش جمیله بدوی زاده از ساکنان خرمشهر بودند. با شروع جنگ تحمیلی خانه آنها در خرمشهر ویران شد و به شادگان مهاجرت کردند. اشتغال پدر در بانک صادرات شرایط مساعدی برای خانواده ایجاد می کند و باعث کاهش رنج آوارگی خانواده می شود، اما دیری نپایید که علی در سن 9 سالگی پدرش را از دست داد و سرپرستی او و خانواده اش به برادر بزرگترش عباس سپرده شد.
علاقه علی به تحصیل باعث شد همه خانواده علیرغم مشکلات مالی تلاش کنند تا او ادامه تحصیل دهد، سرانجام دیپلم گرفت و به جای پدر در بانک صادرات استخدام شد و 2 سال در بانک مشغول به کار بود و همزمان درس خود را تا مقطع فوق دیپلم کامپیوتر ادامه داد و بعد از آن لیسانس خود را در رشته آی تی اخذ کرد.
پس از اتمام تحصیلات ابتدا در یکی از آموزشگاه های کامپیوتر تدریس کرد و بعد از مدتی به عنوان مسئول آزمون سازمان فنی و حرفه ای خرمشهر معرفی و بعد از 2 سال به عنوان مسئول آی تی شرکت نفت و گاز اروندان استخدام شد.
وی توانست شرایط مالی خوبی برای خود ایجاد کند و از لحاظ شغلی هم جایگاه مناسبی داشت اما با شروع حمله سلفی ها و تکفیری ها به کشور عراق، او که پیش از این طعم تلخ جنگ و آوارگی را در دفاع مقدس کشیده بود برای دفاع از مردم مسلمان عراق و دفاع از حرم های شریف اهل بیت(ع) از شرکت نفت و گاز اروندان، 6 ماه مرخصی گرفت و به مصاف داعشیان رفت.
بعد از 6 ماه دوباره بازگشت، با شرکت تسویه حساب کرد و دوباره عازم عراق شد، هر چند مسئولان شرکت سعی کردند مانع استعفایش شوند ولی در جوابشان گفت: من بهترین راه را انتخاب کردم و مسیر خود را تغییر نمی دهم.
در ابتدا برای اعزام به صورت رسمی، درخواست داد ولی به دلیل عدم موافقت با اعزامش تصمیم گرفت به صورت داوطلبانه و با ویزای شخصی تحت عنوان زیارت، به عتبات برود. سرانجام بعد از 11 ماه جهاد با تکفیری ها در منطقه تکریت به آرزوی دیرینه خود که شهادت در راه خدا بود نائل آمد و دختر هشت ساله خود را تنها گذاشت؛ او در آخرین دیدار با برادر بزرگش عباس، مراقبت از فرزند و همسرش را به او می سپارد.
پنجشنبه 20 اسفند سال 1393 روز عروج عاشقانه علی منیعات است. جوانی که مظلومانه برای تبعیت از ولی زمان و در اقتدار به مولایش امام حسین(ع) رفاه و آسایش خود را رها کرد و در نبرد با کفار به شهادت رسید تا جوان ترین شهید مدافع حرم در استان خوزستان باشد، او جوانی اش را داد تا جوانان سرزمین های اسلامی روی آرامش را ببینند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#وصیت_نامه
#شهید_علی_منیعات
بِسمِ رَبِّ الشُّهداءِ وَ الصِّدیقین
«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم من یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلاً»
بعضی از مؤمنان مردانی هستند که به عهدی که با خدای خود بستند صادقانه ایستادهاند، بعضی پیمان خود را به آخر بردند (در راه خدا شربت شهادت را نوشیدند) و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادهاند.
سالها است در انتظار چنین روزی بودم که بتوانم مانند جوانهای انقلابی و شهدای دفاع مقدس در سنگرها حضور پیدا کنم و از وطن، مقدسات و ارزشهایم دفاع نمایم. امروز که این فرصت برای بندهی حقیر محیا شده است را غنیمت شمردم و به ندای الهی لبیک گفتم، پیامبر اکرم (ص) میفرماید: هر کس ندای فریادخواهی مسلمانی را بشنود و به کمک او نشتابد مسلمان نیست، آیا ندای فریادخواهی ملتهای مظلوم و مسلمان را نمیشنوید. امروز روزی است که باید مسلمان بودن خود را ثابت کنم و قدرت خود را به دشمن نشان دهم.
از اینکه این راه را انتخاب کردهام، ترسی ندارم بلکه افتخار میکنم و با تمام قدرت به سوی دشمن حرکت میکنم؛ همه موجودات طعم مرگ را میچشند و حیات ابدی منحصر به ذات اقدس خداوند متعال است، همهی ما رفتنی هستیم، دیر یا زود، اما چه بهتر که زیبا برویم.
شهادت لیاقت میخواهد و هر کس به این توفیق الهی دست نمییابد، اگر شهید شدم بدانید که لطف الهی شامل حالم شده است.
مادر مهربان و بزرگوارم از شما عذرخواهی میکنم که فرزندی شایسته برای شما نبودهام، در حق این حقیر دعا کرده و مرا حلال کنید.
همسر عزیزم از اینکه در تحمل سختیهای زندگی در کنارم بودهای سپاسگزارم، مرا ببخش و دعایم کن. دختر نازنینم زینب خانم را به شما سپردهام از این امانت گرانبها به نحو احسن مراقبت کن.
هیچوقت ناراحت نباشید از اینکه در کنار شما نیستم. من شما را اول به خداوند متعال و بعد به امام خامنهای رهبر این امت اسلامی سپردهام، مطمئن هستم که در حق شما کسی کوتاهی نمیکند.
گوش به فرمان رهبری باشید تا به پیروزی نهایی برسید.
ارادتمند شما
علی منیعات 93/4/7
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
همسر #شهید_منیعات میگوید:
من دو سالی از علی آقا بزرگتر بودم. خواهرش زندایی من بود و آشنایی ما از همین جا شروع شد. ابتدا خانواده با ازدواج ما مخالفت میکردند و میگفتند: علی از من کوچکتر است. اما من به آنها گفتم که سن مهم نیست. علی بسیار باتجربه و پخته به نظر میرسید. بعد از اینکه با هم صحبت کردیم من رضایت خود را برای ازدواج با وی اعلام کردم. من از همسرم تنها ایمان و صداقت خواستم که به لطف خدا در وجود علی بود. سال 1386 ازدواج و زندگی ساده و بیآلایش خود را آغاز کردیم. یک سال بعد خداوند زینب را به ما داد. من و علی حدود ۹ سال با هم زندگی کردیم. یکی از بارزترین ویژگیهای اخلاقی او این بود که هرگز ناراحت نمیشد و کسی را هم ناراحت نمیکرد. در اوج ناراحتی لبخند میزد. هرگز ناراحتیهایش را منتقل نمیکرد حتی به من که همسرش بودم. علی بسیار متواضع بود حتی در برابر کسانی که از او کوچکتر بودند
آخرین باری که علی برگشت، حال و روز خوبی نداشت. سه روزی در محاصره بودند که به لطف خدا با کمک نیروهای عراقی آزاد شده بودند. دستش جراحت برداشته بود. هر چه به علی اصرار کردم که بیشتر بمان و بعد از بهبودی برو، قبول نکرد. گفت: من بمانم و همرزمانم آنجا باشند؟ من چه فرماندهی هستم که سربازانم در میان نبرد و میدان کارزار باشند و من اینجا استراحت کنم. نه، من تاب ماندن ندارم.
خیلی فرق کرده بود و نورانی شده بود. مثل همیشه نبود. برای رفتن عجله داشت. در نهایت بعد از چهار روز، دوباره راهی شد. مدتی بعد خبر شهادتش را برایمان آوردند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۰ اسفندماه ، #سالروز_شهادت همرزم شهید چمران #مدافع_حرم #شهید_رحمان_بهرامی گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_رحمان_بهرامی
بیستم فروردین 1347، در روستای «طهماسب آباد سلطانیه» در خانوادهای پاک و روستایی فرزندی به دنیا آمد. که نامش را «رحمان» گذاشتند، «رحمان بهرامی» در سال 1359 هنگامی که سیزده ساله بود، مدرسه را رها کرد تا خمینی بت شکن، حسین زمانه در برابر یزیدیان تنها نماند.
«رحمان» این نوجوان مومن که احترامش به بزرگترها مثالزدنی و تواضعش در برابر کوچکترها ستودنی بود، هرگز از جبههها مگر برای مدت کوتاهی برنگشت. تا حتی یک وجب از خاک پاک ایران اسلامی به دست دشمن نیافتد. جنگ تحمیلی به پایان رسیده بود. حالا وقتش بود رحمان اوقاتش را صرف نیاز به فقرا و نیازمندان کند و متواضعانه چنان کرد.
شهید «رحمان بهرامی» گویی همیشه آماده شهادت بود، مجاهدی که همیشه وضو داشت، نمازش اول وقت بود و مناجات و نماز شبانهاش، نوای ایمان و شوق بود در دل همسر و پنج فرزندش. خوشبحال دختران و پسر «رحمان» که تجسمی از یک انسان کامل را دیدند و آموختند.
«رحمان» در 20 فروردین 1347 به دنیا آمد و در 20 اسفند 1394 در راه دفاع از حریم ولایت به شهادت رسید و در محل زندگیش در گلزار شهدای «خرمدره» به خاک سپرده شد. «حاج رحمان بهرامی» هفت سال بود که به افتخار بازنشستگی نائل شده بود. اما دفاع اسلام بازنشستگی نداشت. او داوطلبانه به مدافعان حرم پیوست.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani